HUISARTSENPRAKTIJK DR. DE BOCK S.

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTSENPRAKTIJK DR. DE BOCK S.
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.222.888

Publication

03/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouder 1111111111.11,11111.11111111 '

aan het

Belgisch Staatsbia

NEERGELEGD

2 213%

RECHTBANK VAN

KOOPHAM71:.eL TE Gr-_MT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0454.222.888

Benaming

(voluit) : DR. DE BOCK S

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9968 Assenede (Oosteeklo), Oosthoek 19

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING -WIJZIGING NAAM - WIJZIGING DOEL. - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal opgesteld door Notaris Jan Verstraeten, te Assenede op 20 maart 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Bvba "DR. DE BOCK S", gevestigd te 9968 Assenede (Oosteeklo), Oosthoek 19, volgende beslissingen heeft genomen:

1) Afschaffing nominale waarde van de aandelen en aanpassing van het kapitaal aan de omzetting in euro, Aldus zal het kapitaal achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) bedragen, vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen.

2) Kapitaalverhoging ten belope van zeven euro negenennegentig cent (¬ 7,99) om het te brengen van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 18.592,01) op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) door inlijving bij het kapitaal van een bedrag van zeven euro negenennegentig cent (¬ 7,99) dat van de reserves van de vennootschap zal worden afgenomen.

3) Kennisneming van het besluit dat door de algemene vergadering werd genomen tot uitkering van reeds op 31 maart 2013 bestaande belaste reserves met toepassing van de heffing van 10 procent roerende voorheffing overeenkomstig de programmawet van 28 juni 2013 (artikel 537 WIB92) en dit met het oog om de aldus verworven dividenden onmiddellijk aan te wenden vocr het verhogen van het maatschappelijk kapitaal,

4) Verslag van de bedrijfsrevisor, Bvba Veerle Verdegem & Co, vertegenwoordigd door Mevrouw Veerle Verdegem, bevattende een beschrijving van de inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig artikel 313 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

Verslag van het bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en kapitaalverhoging, overeenkomstig artikel 313 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen.

De besluiten van het verslag van Mevrouw Veerle Verdegem, bedrijfsrevisor, luiden als volgt:

"7 BESLUITEN

De buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de Burgerlijke vennootschap o.v.v. BVBA DR, DE BOCK S., te houden voor Notaris Jan Verstraeten, met standplaats te Assenede, zal zich dienen uit te spreken over de kapitaalverhoging door inbreng in natura, onderschreven door de enige aandeelhouder, a rato van zijn aandelenbezit, voor een bedrag van ¬ 161.400,00 en bestaande uit het openstaande saldo per 23; december 2013 van zijn "dividend-schuldvordering" in de boekhouding van voornoemde vennootschap, ontstaan ingevolge de uitkering van het tussentijds dividend in toepassing van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen, mits creatie van 1.350 nieuwe aandelen.

Door de inbreng in natura zal het maatschappelijk kapitaal van de Burgerlijke vennootschap o.v.v. BVBA. DR, DE BOCK S, oplopen tot ¬ 180.000,00, vertegenwoordigd door 1.850 aandelen op naam zonder vermelding van nominale waarde, elk 1/1.850ste vertegenwoordigend van het maatschappelijk kapitaal,

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der. Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura;

" Het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 %;

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

"Onder voorbehoud van niet-annulering van de algemene vergadering van 23 december 2013 die beslist heeft over de dividenduitkering die aan de oorsprong ligt van de ingebrachte schuldvordering op grond van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de algemene vergadering

De beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

indien de enige aandeelhouder besluit om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor de inbreng in natura 1.350 volledig volgestorte aandelen op naam van de Burgerlijke vennootschap o.v.v. Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid DR. DE BOCK S. worden uitgegeven, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van ¬ 161.400,00. De nieuw uit te geven aandelen zullen worden toegekend aan de enige aandeelhouder, de heer Stefan De Bock. Door de inbreng in natura zal het kapitaal verhoogd worden met ¬ 161.400,00 teneinde het te brengen van ¬ 18.600,00 tot ¬ 180.000,00.

We willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting, of met andere woorden, dat ons verslag geen 'faimess opinion' is.

Onderhavig verslag, werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld voor het gebruik van de aandeelhouder van de vennootschap in het kader van de verhoging van het kapitaal zoals hierboven beschreven en kan derhalve voor geen enkel ander doel gebruikt worden.

Gent, 27 december 2013

BVBA Veerle Verdegem & Co

Vertegenwoordigd door

(getekend)

Veerle Verdegem

Bedrijfsrevisor".

5) Voorstel tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van honderd eenenzestigduizend vierhonderd euro (¬ 161.400,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd tachtigduizend euro (¬ 180.000,00) door uitgifte van duizend driehonderd vijftig (1.350) aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze kapitaalverhoging zal volledig worden ingeschreven door inbreng van het netto-dividend dat ingevolge het hierboven vermelde besluit werd uitgekeerd aan de vennoten.

5) Voorstel tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van honderd eenenzestigduizend vierhonderd euro (¬ 161.400,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op honderd tachtigduizend euro (¬ 180.000,00) door uitgifte van duizend driehonderd vijftig (1.350) aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding.

Op deze kapitaalverhoging zal volledig worden ingeschreven door inbreng van het netto-dividend dat ingevolge het hierboven vermelde besluit werd uitgekeerd aan de vennoten.

6) Inschrijving en voistorting van de kapitaalverhoging door inbreng in natura,

7) De vergadering stelt vast dat dientengevolge op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat ze volledig werd volgestort door inbreng in natura zoals hierboven vermeld.

Hierdoor is het kapitaal werkelijk gebracht op honderd tachtigduizend euro (¬ 180.000,00), vertegenwoordigd door duizend achthonderd vijftig (1.850) aandelen zonder vermelding van waarde.

8) Wijziging van artikel 5 om het in overeenstemming te brengen met voormelde kapitaalverhoging, als volgt: "Artikel 5.- Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd tachtigduizend euro (¬ 180.000,00). Het is verdeeld in duizend achthonderd vijftig (1.850) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

9) Wijziging van de naam in "Huisartsenpraktijk Dr. De Bock S.",

10) Wijziging van artikel 2 van de statuten, als volgt:

"Artikel 2.- Zetel

De vennootschap is gevestigd te 9968 Assenede (Oosteeklo), Oosthoek 19.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij besluit van de zaakvoerder, te publiceren in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad. De verplaatsing van de zetel dient eveneens voorafgaandelijk aan de provinciale Raad van de Orde te worden meegedeeld.

De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan."

11) Wijziging van artikel 3 van de statuten, als volgt:

"Artikel 3.- Doel

De vennootschap heeft tot doel, met uitsluiting van alle handelsobjectieven, de beoefening van de volledige

praktijk huisartsgeneeskunde door de huisarts-vennoot, in naam en voor rekening van de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag aile financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks verband met haar doel, voor zover zij verenigbaar zijn met haar karakter en met de medische plichtenleer.

De geneeskunde wordt uitgeoefend door de huisarts in naam en voor rekening van de vennootschap.

De honoraria worden geïnd door en voor rekening van de vennootschap.

De vennoten-huisartsen blijven op professioneel vlak volledig persoonlijk aansprakelijk en zijn ertoe gehouden op correcte wijze de medische deontologie na te leven.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die alle aandelen bezit, kan de vennootschap, als bijkomstig doel onroerende en roerende verrichtingen doen in verband met deze doelstellingen en het deelnemen om op het even welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan aile verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. De vennootschap kan bijkomend doel niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn."

12) De vergadering beslist in de volledige statuten de term "geneesheer" te wijzigen door "arts".

13) Herstructurering en herwerking van de statuten, als volgt:

NAAM : De vennootschap is burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "HUISARTSENPRAKTIJK Dr. DE BOCK S,".

DUUR : onbeperkt

ZETEL ; De vennootschap ïs gevestigd te 9968 Assenede (Oosteeklo), Oosthoek 19.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel, met uitsluiting van alle handelsobjectieven, de beoefening van de

volledige praktijk huisartsgeneeskunde door de huisarts-vennoot, in naam en voor rekening van de

vennootschap.

De vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks

verband met haar doel, voor zover zij verenigbaar zijn met haar karakter en met de medische plichtenleer.

" De geneeskunde wordt uitgeoefend door de huisarts in naam en voor rekening van de vennootschap, De honoraria worden geïnd door en voor rekening van de vennootschap.

De vennoten-huisartsen blijven op professioneel vlak volledig persoonlijk aansprakelijk en zijn ertoe gehouden op correcte wijze de medische deontologie na te leven.

Enkel zolang er slechts één vennoot is die aile aandelen bezit, kan de vennootschap, als bijkomstig doel onroerende en roerende verrichtingen doen in verband met deze doelstellingen en het deelnemen om op het even welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, aan alle verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig doel nastreven of die bijdragen tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap. De vennootschap kan bijkomend doel niet nastreven zodra er twee of meer vennoten zijn.

KAPITAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd tachtigduizend euro (@ 180.000,00). Het is verdeeld in duizend achthonderd vijftig (1.850) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, benoemd door de jaarvergadering, die tevens arts-huisarts dient te zijn.

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van zijn medische activiteiten : de Heer De Bock Stefan Gerard Orfa, geboren te Assenede op 13 maart 1960, wonende te 9968 Assenede (Oosteeklo), Oosthoek 19, die verklaart de opdracht te aanvaarden.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

GEWONE ALGEMENE VERGADERING : moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste zaterdag van de maand mei om 18.00 uur in de maatschappelijke zetel.

Elk aandeel heeft één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, die tevens vennoot moet zijn, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

BOEKJAAR - JAARREKENING : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE :

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en. afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit, Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of zal worden overgedragen naar het volgend boekjaar.

Dividenden die niet geïnd zijn, verjaren door verloop van vijf jaar.

14) Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JAN VERSTRAETEN TE ASSENEDE:

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een afschrift van de akte kapitaalverhoging/statutenwijziging;

- verslag van de bedrijfsrevisor;

- bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Voor-behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

.

%

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi9 van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2011 : GET000718
07/09/2010 : GET000718
01/09/2009 : GET000718
05/09/2008 : GET000718
07/09/2007 : GET000718
15/07/2005 : GET000718
30/07/2004 : GET000718
04/08/2003 : GET000718
07/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.05.2015, NGL 31.08.2015 15563-0404-016
07/08/2002 : GET000718
24/07/2001 : GET000718
29/07/2000 : GET000718
23/07/1999 : GET000718
19/12/1998 : GET718

Coordonnées
HUISARTSENPRAKTIJK DR. DE BOCK S.

Adresse
OOSTHOEK 19 9968 OOSTEEKLO

Code postal : 9968
Localité : Oosteeklo
Commune : ASSENEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande