HUISARTSENPRAKTIJK HEYLBROECK - VAN VAERENBERG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTSENPRAKTIJK HEYLBROECK - VAN VAERENBERG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.919.170

Publication

04/07/2013
ÿþ.4 Mad Worg 11.1

-~.~;......~ ---. ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



tat" iili-l- TbA

Zt= l'iwCE-1i7<

VAN KOOFI-l/;;''"EI

2 5 JUN! 2013

DEN~f=~~j ONDE

Ondernemingsnt : 0523919170

Benaming

(votuit) : HUISARTSENPRAKTIJK HEYLBROECK - VAN VAERENBERG

(verkort) :

Rechtsvorm BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN

VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HAMMERSWEG 21 - 9420 ERPE-MERE

(volledig adres)

" Onderwerp akte ; Neerlegging verslagen quasi-inbreng

Neerlegging van het bijzonder verslag van de zaakvoerder en het controleverslag van de bedrijfsrevisor bi] dra quasi-inbreng, overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek van Vennootschappen.

HEYLBROECK CHRISTOPHE VAN VAERENBERG KRISTIEN

Zaakvoerder Zaakvoerder

Op de t3stsle blz. ven t_11ik B verritetdan ' Recto : Idaar-r an hoedanigheid van de instrurrenterendb'tol&rts, hetzij van de Mrso(e)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien ven derden le varteaenmoordicen

Versa : Nam on handtekening.

27/03/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

VH^RI KANKOOPNE

18 MAART 2013

DENDERMONDE

Griffie

N iN i

bel

BE

Sta





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

---------

Ondernemingsnr: Scn. 9/1(3.

Benaming (votuit) : Huisartsenpraktijk Heylbroeck - Van Vaerenberg (verkort)

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hammersweg 21

9420Erpe-Mere (Erpe)

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Stéphane MEERT te Erpe op 15 maart 2013, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht

OPRICHTERS:

De De Heer HEYLBROECK Christophe Frans Marcel, geboren te Gent op 25 mei 1975, en zijn echtgenote Mevrouw VAN VAERENBERG Kristien Alice Julien, geboren te Aalst op 27 augustus 1975, samenwonend te 9420 Erpe-Mere, Harnmersweg 21.

AI OPRICHTING:

De comparanten verzoeken ons notaris, de authentieke akte te verlijden van een burgerlijke vennootschap; onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, die zij op heden hebben opgericht onder de naam "Huisartsenpraktijk Heylbroeck  Van Vaerenberg", met zetel te 9420 Erpe-Mere (Erpe),; Hammersweg 21, waarvan het maatschappelijk kapitaal ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR) bedraagt en volledig is geplaatst, verdeeld in HONDERD (100) aandelen zonder aanduiding van; nominale waarde.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf heden.

Voorafgaand aan het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters ons een financieel plan overhandigd, opgemaakt op datum van 15 maart 2013 en ondertekend door de oprichters waarin zij de financiële'; struktuur van de opgerichte vennootschap verantwoorden,

PLAATSING VAN EN STORTING OP HET KAPITAAL

De comparanten verklaren

1. dat het maatschappelijk kapitaal van ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00.= EUR) volledig geplaatst is; het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde;

2. dat het maatschappelijk kapitaal volstort is ten belope van TWAALFDUIZEND;. VIERHONDERD EURO (12.400,00 EUR),

3. inbreng te doen in geld van ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR),';i elk ten belope van de helft, volstort ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (12.400,00:. EUR), elk ten belope van de helft, waarvoor aan elk van hen vijftig (50) aandelen worden toegekend.

Het genoemde bedrag is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder. nummer 001-6864146-17 bij BNP PARIBAS FORTIS, geopend ten name van de burgerlijke vennootschap onder', de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Huisartsenpraktijk Heylbroeck  Van; Vaerenberg, in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 4; maart 2013, dat ons is overhandigd om in ons dossier bewaard te blijven. Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat de instrumenterende notaris aan genoemde bankinstelling het verlijden van onderhavige akte heeft; 'gemeld.

Blijft nog te volstorten indien dit zou opgeëist worden, het bedrag zesduizend tweehonderd euro (£,

6.200,00), dus serieduizend honderd eura_( .3100,00) door_e1kvan d oprichters. _ , _ _ _ _ _ _ _ _ __ . _ _ _ _ _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Vols() Naam en handtekening

mod 11.1

Ca/

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

dloor-behouden s-aan hee Belgisch Staatsblad

Bl STATUTEN:

ARTIKEL 1 NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "Huisartsenpraktijk Heylbroeck Van

Vaerenberg".

ARTIKEL 2  ZETEL

De zetel van de vennootschap is te 9420 Erpe-Mere (Erpe) Hammersweg 21.

ARTIKEL 3  DOEL

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de geneeskunde waarbij de geneeskunde

uitgeoefend wordt door de arts  aandeelhouder onder zijn eigen verantwoordelijkheid.

Tevens streeft zij naar de bevordering van de geneeskundige praktijk door de arts  aandeelhouder binnen de medische discipline van de huisartsgeneeskunde zomede al hetgeen daarmee verband houdt of daaraan bevorderlijk is.

De vennootschap kan op gelijk welke wijze deelnemen in, samenwerken met of een associatie aangaan met andere vennootschappen en personen met een gelijkaardig doel of beroepsactiviteit, evenwel onder voorwaarde van voorafgaandelijke goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren waaronder de vennootschap ressorteert.

De vennootschap kan, doch louter als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar toebehoren, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat zij het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel aanleiding geeft tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissing met betrekking tot het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

In geen geval mogen de vennootschappelijke activiteiten leiden tot een inbreuk op de medische plichtenleer.

ARTIKEL 4  DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur en begint te werken op datum van oprichting.

Onverminderd de wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering beraadslagend volgens de vereisten die gelden voor een statutenwijziging.

De vennootschap is niet ontbonden door het overlijden, de onbekwaamver-klaring, het faillissement of de staat van kennelijk onvermogen van een vennoot.

ARTIKEL 5 - KAPITAAL

Het kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk vertegenwoordigde één/honderdste (1/10051') van het maatschappelijk kapitaal,

Kunnen uitsluitend vennoot worden of maatschappelijke rechten uitoefenen, huisartsen, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, die in het kader van de vennootschap hun volledige praktijk uitoefenen of, bij inbezitstelling van de aandelen, zullen uitoefenen en die met éénparigheid van stemmen door de bestaande vennoten werden aanvaard.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

ARTIKEL 7  GELIJKHEID VAN RECHTEN VAN AANDELEN

Elk aandeel is op naam en geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en de opbrengsten van de vereffening.

ARTIKEL 18  BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders-bedrijfsleider-vennoot-arts.

Het mandaat voor de niet-statutaire zaakvoerder wordt vastgelegd voor een beperkte en bepaalde duur, namelijk tot op het einde van de uitoefening door de zaakvoerder van zijn medische activiteiten.

ARTIKEL 19  INTERN BESTUUR

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onwetend kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

ARTIKEL 20  EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Op de laatste blz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

"Voorbehouden '-aan he Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoering vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap jegens derden en in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan voor één of meerdere niet-medische handelingen zijn bevoegdheid overdragen aan een derde persoon niet-vennoot, mits dit geschiedt bij herroepbare en specifieke volmacht. De volmachtdrager verbindt de vennootschap binnen de noodzakelijk beperkte omvang van zijn mandaat.

ARTIKEL 24  ALGEMENE VERGADERING

De geldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten, haar besluiten zijn bindend, zowel voor de afwezigen als voor degenen die er een andere mening op na houden.

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber op voorwaarde dat hij zelf vennoot is. Iedere vennoot mag slechts één volmacht uitoefenen.

Elk aandeel heeft recht op één stem, behoudens schorsing en door de wet voorziene beperkingen.

De vergadering beslist met absolute meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, behalve de gevallen waarin de wet, de medische deontologie of de statuten een groter quorum of een grotere meerderheid voorschrijven.

De buitengewone algemene vergadering moet worden gehouden ten overstaan van een notaris, die er een authentiek proces verbaal van opmaakt, ook indien de vennootschap slechts één vennoot telt. Zo de vennootschap verscheidene vennoten telt, kan de algemene vergadering over een voorgestelde statutenwijziging alleen dan op rechtsgeldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer zij die aan de vergadering deelnemen ten minste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Is het genoemde quorum niet bereikt, dan is een nieuwe bijeenroeping volgens artikel 286 van het wetboek van vennootschappen nodig. De tweede vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging van de statuten is alleen dan aangenomen wanneer zij de éénparigheid van de stemmen verbonden aan al de bestaande aandelen heeft verkregen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief, waarop de stem wordt uitgebracht naast elk punt van de agenda, de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" gevolgd door de handtekening en wordt aangetekend aan de vennootschap verstuurd en moet ten laatst daags véér de vergadering op de zetel besteld zijn.

ARTIKEL 25 BEVOEGDHEDEN

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen. De besluiten van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

ARTIKEL 26  JAARVERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede vrijdag van de maand december om 18.00 uur op de zetel of op elke andere plaats in de oproepingsbrieven aangeduid. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen steeds bijeengeroepen worden door de zaakvoerder. Deze moet door de zaakvoerder worden bijeengeroepen op verzoek van de vennoten die minstens één/vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen en zulks binnen de dertig dagen na de postdatum van het aangetekend schrijven dat met opgave van de op de agenda te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder is gericht.

De vennoten worden elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekende brief, tenminste veertien dagen v66r de vergadering. Deze oproeping moet de volledige agenda bevatten; over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmede akkoord gaan.

ARTIKEL 28  BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het jaar daarna.

ARTIKEL 30  WINSTVERDELING

Op de netto-winst zal er jaarlijks minimum vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijke reservefonds, Deze voorafneming is niet meer vereist zodra dit fonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. Verder dient jaarlijks het aldus bekomen saldo ter beschikking van de algemene vergadering te worden gesteld die over de bestemming ervan naar goeddunken mag beslissen.

Tot het aanleggen van een conventionele reserve dient te worden beslist met éénparigheid van stemmen. ARTIKEL 31 ONTBINDING

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. ARTIKEL 32  VEREFFENING

Bij ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden zelfs v66r het verstrijken van haar duur, zal de vereffening geschieden door de zorgen van de op dat ogenblik in functie zijnde zaakvoerder, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist en één of meerdere vereffenaars aanduidt, wiens machten en vergoedingen zij zal bepalen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vernield in artikelen 181, I82 en 183 van het Wetboek

der Vennootschappen,.tenzij-de algemene-vergadering anders besluit.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

adn het

Belgisch

Staatsblad

Bij ontbinding van de vennootschap zal een beroep gedaan worden op artsen voor de afhandelingen van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

CI OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

AANSTELLING ZAAKVOERDERS

De algemene vergadering benoemt, met eenparigheid van stemmen, als niet-statutaire zaakvoerders, de

Heer Christophe Heylbroeck en Mevrouw Kristien Van Vaerenberg, beiden voornoemd.

De opdracht, die onbezoldigd is, geldt voor de duur van hun medische activiteit.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanafheden tot en met 30 juni 2014.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand december 2014 om

18.00 uur.

VOLMACHT

De zaakvoerders verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid ADFIBODEM, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jean-Lue De Meyer, of een van zijn aangestelden, met kantoor te 9080 Lochristi, Voordestraat 70A, bijzondere volmacht teneinde de vervulling te verzekeren van de formaliteiten bij het Rechtspersonenregister, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving of wijziging van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en diverse andere formaliteiten.



















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/03/2013 - Annexes du Moniteur belge VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL. BIJLAGEN:-afschrift van de akte-Oprichting.

Getekend Stéphane Meert, instrumenterend notaris.

















Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Coordonnées
HUISARTSENPRAKTIJK HEYLBROECK - VAN VAERENBE…

Adresse
HAMMERSWEG 21 9420 ERPE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande