HUISARTSENPRAKTIJK KOEN COCKX

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTSENPRAKTIJK KOEN COCKX
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 527.959.419

Publication

20/01/2014
ÿþOndememingsnr Benaming

(voluit) : HUISARTSENPRAKTIJK KOEN COCKX

(verkort)

Rechtsvorm ; BV ovv BVBA

Zetel ; 9300 Aalst, Bauwensplein 1 R3

(volledig adres)

Onderwerp akte : BAV - kapitaalverhoging

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te: Dendermonde.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op zeventien december tweeduizend dertien, geregistreerd: "Geboekt drie bladen geen verzendingen te Turnhout registratie de 24 DEC, 2013 boek 703 folio 93 vak 18 Ontvangen vijftig euro R: 50 Euro. lo. De Ontvanger, Ivo MATTHYS.", dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de burgerlijke vennootschap onder'. de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HUISARTSENPRAKTIJK KOEN COCKX", te 9300 Aalst, Bauwensplein 1R3, ondememingsnummer 0527.959.419 RPR Turnhout, mets éénparigheid van stemmen heeft besloten:

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit de statuten van de vennootschap aan te passen aan de opmerkingen die werden` geformuleerd door de Orde van Geneesheren van Oost-Vlaanderen, naar aanleiding van voormelde oprichtingsakte de dato 24 april 2013. Bijgevolg zullen de hierna vermelde artikelen voortaan luiden als volgt:

" artikel 2 zal voortaan luiden als volgt:

"De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9300 Aalst, Bauwensplein 1R3.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het:

tweetalig gebied Brussel hoofdstad bij besluit van de zaakvoerders. Elke zetelverplaatsing dient;

voorafgaandelijk te worden meegedeeld aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

De arts-vennoot mag een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaandelijke goedkeuring door de

Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij

beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan."

"artikel 3 BIS zal voortaan luiden als volgt:

"De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt,

De geneesheer-vennoot, evenals de vennootschap, dienen zich tegen medische fouten en de

beroepsmatige aansprakelijkheid te verzekeren bij een erkende verzekeringsmaatschappij."

" artikel 8 zal voortaan luiden ais volgt:

"Zolang het doel van de vennootschap niet gewijzigd is mogen de aandelen alleen aan een natuurlijk, persoon overgedragen worden, aan een arts ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren dit in het kader van de vennootschap zijn medische activiteiten uitoefent of zal uitoefenen en dier door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen is aanvaard en die voldoet aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden,

Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden tot hun respectievelijke; activiteit in de vennootschap."

"het 9de en 10de lid van artikel 9 zullen voortaan luiden als volgt:

"Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende, vennoten verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden' die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden. Indien de weigerende vennoten, die aandelen zelf kopen vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing,

In dat geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek; aan overeenstemming tussen de partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen waarvan één door elk van de partijen te benoemen en bij meningsverschil tussen de twee deskundigen door een derde deskundige aangewezen in onderling overleg door de deskundigen of bij gebrek aan akkoord door;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Motl Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

G AN KOOPHÁNDÉLK

0 9 JAN. 2014

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

0527.959.419

.4

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

de voorzitter van de bevoegde rechtbank van de plaats van de zetel van de vennootschap. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open."

" artikel 10 zal voortaan luiden als volgt:

"De aandelen van een vennoot mogen, op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan aan een geneesheer van dezelfde of aanverwante discipline en met eenparige instemming van al de vennoten en mits voorafgaande instemming van de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren.

Als vennoten kunnen derhalve alleen toetreden geneesheren, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, van dezelfde of aanverwante discipline die in het kader van de vennootschap hun praktijk uitoefenen of zullen uitoefenen. Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden tot hun respectievelijke activiteit in de vennootschap.

De vennoot die één of meer aandelen wil overdragen, moet de vennoten en de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren kennis geven van zijn voornemen door middel van een aangetekend schrijven waarin hij de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde ovememer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen, en de daarvoor geboden prijs.

Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open. Nochtans, indien de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen het verlangt, zijn de weigerende vennoten verplicht binnen drie maanden hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij een koper te vinden die voldoet aan alle voorwaarden zoals gesteld in onderhavige statuten. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstige toepassing.

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek van overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden, en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap, Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van de plaats waar de vennootschap gevestigd is. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand mceten komen binnen zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaald wijze, definitief zal zijn vastgesteld. Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

a)Telt de vennootschap slechts één vennoot en bevinden zich onder zijn erfgenamen geen artsen, dan kunnen:

-de door hen geërfde aandelen overdragen aan een derde die deze hoedanigheid wel bezit;

-zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde gesteld worden door systematische wijziging van de statuten, en inzonderheid van de naam, het doel en de overige specifieke bepalingen, zodat de beoefening en de bevordering van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd.

b)Telt de vennootschap meerdere vennoten, en bevinden zich onder de erfgenamen van de overleden vennoot geen artsen die voldoen aan de voorwaarden om vennoot te worden, dan zullen de aandelen overgedragen worden aan de overige vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit. De erfgenamen of legatarissen die geen vennoot kunnen worden hebben recht op de waarde van de overgedragen aandelen; de waarde wordt vastgesteld zoals bepaald in artikel 9 van de statuten.

o)Heeft een erfgenaam wel de hoedanigheid van arts, dan kan hij vennoot worden indien hij voldoet aan alle voorwaarden hiertoe en alle vennoten daarmee instemmen en er zich geen andere wettelijke dan wel deontologische bezwaren zich terzake voordoen."

"artikel 11 zal voortaan luiden als volgt:

"De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat een enkele persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het effect is aangewezen.

Splitsing van de eigendom van aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden."

" artikel 16 zal voortaan luiden als volgt:

"De zaakvoerder kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde niet-medische rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht."

"artikel 30, 1 ste lid zal voortaan luiden als volgt:

Alle betwistingen onder vennoten of hun erfgenamen en rechthebbenden, verband houdende met de vennootschapsovereenkomst of er uit voortvloeiende, zullen, na voorafgaandelijke poging tot verzoening, uitsluitend worden beslecht in eerste en laatste gebied door een scheidsrechterlijk college. Elke partij zal een scheidsrechter aanduiden, De scheidsrechters zullen gebeurlijk een bijkomende scheidsrechter kiezen, zodat het scheidsrechterscoltege steeds uit een onpaar aantal scheidsrechters zal bestaan, In geval van onenigheid

over de aanduiding zal de laatste scheidsrechter "gekozen worden door de voorzitter vin de bevoegde rechtbank van de vennootschapszetel.

" artikel 31, 2de lid zal voortaan luiden als volgt:

'De geschorste arts verliest tijdens zijn schorsing zijn recht op enig ereloon. De geschorste arts mag geen vervanger aanstellen gedurende zijn straftijd."

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen ten bedrage van zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00), door inbreng in speciën, om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vijfenvijftigduizend achthonderd euro (¬ 55.800,00). Deze kapitaalverhoging gebeurt met aanmaking van tweehonderd (200) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, welke zullen deelnemen in de winst voor het lopende boekjaar, en zonder uitgiftepremie.

Intekening kapitaalverhoging,

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven door de heer Koenraad Cockx, voornoemde enige vennoot, voor een bedrag zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00), hetzij tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend één/driehonderdste (1/300ste) van het kapitaal.

Plaatsing en volstorting.

Het volledige bedrag der kapitaalverhoging is geplaatst door inbreng in geld en volledig voistort, zoals blijkt uit het attest hiervan opgemaakt door Bank J. Van Breda & C° te Aalst op 16 december 2013.

Ondergetekende notaris erkent dat het bankattest waaruit deze storting blijkt, ondertekend door de comparanten, hem werd overhandigd om in het vennootschapsdossier te worden bewaard.

Wijziging van artikel 5 van de statuten.

Het nieuwe artikel 5 van de statuten zal voortaan luiden als volgt

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfenvijftigduizend achthonderd euro (¬ 55.800,00) en is verdeeld in driehonderd (300) aandelen zonder nominale waarde, ieder vertegenwoordigend één/driehonderdste (11300ste) van het maatschappelijk kapitaal."

DERDE BESLUIT,

De vergadering besluit de artikelen 2, 3 BIS, 5, 8, 9, 10, 11, 16, 30 en 31 van de statuten in , overeenstemming te brengen met vorige besluiten en aan ondergetekende notaris volmacht te verlenen teneinde te zorgen voor de coördinatie van de statuten,

VIERDE BESLUIT.

De vergadering besluit volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling te verlenen aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid °Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners" te 2460 Kasterlee, Qeelsebaan 69A0, vertegenwoordigd door een medewerker, teneinde alle formaliteiten met de verschillende economische, sociale en fiscale administraties te volbrengen, naar aanleiding van onderhavige akte.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee ' neergelegd: expeditie der akte en gecoördineerde statuten.

Voorbehouden aan het 'Belgisch Staatsblad

i ijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2014 -Annexes du Moniteur belge

Op de laatste bl,Z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de parso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/04/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13302538*

Neergelegd

24-04-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0527959419

Benaming (voluit): HUISARTSENPRAKTIJK KOEN COCKX

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid (BV BVBA)

Zetel : 9300 Aalst, Bauwensplaats 1 bus R3

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde.

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Wim Vanberghen te Oud-Turnhout op vierentwintig april tweeduizend dertien, dat de heer COCKX Koenraad Constant Jozef, geboren te Mechelen op 9 maart 1958, wonende te 9300 Aalst, Dirk Martensstraat 35 een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "HUISARTSENPRAKTIJK KOEN COCKX" met maatschappelijke zetel te 9300 Aalst, Bauwensplein 1R3, waarvan het geplaatste kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt en verdeeld is in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde en waarvan het maatschappelijk kapitaal volledig geplaatst is. Het kapitaal is ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) volgestort en de enige vennoot heeft tegenover de vennootschap nog een volstortingsplicht van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Doel:

De vennootschap heeft tot doel:

De uitoefening van de geneeskunde door de geneesheer-vennoot in naam en voor rekening van de vennootschap, ingeschreven op de lijst van de Provinciale Raad van de Orde en met inachtname van de regels van de geneeskundige plichtenleer, met dien verstande dat alle medische activiteiten in gemeenschap worden gebracht en alle van daaruit voortvloeiende honoraria geïnd worden door en voor rekening van de vennootschap en de geneesheer-vennoot een vergoeding zal ontvangen van de vennootschap voor de door hem verrichte prestaties. De geneeskunde wordt uitgeoefend onder de specifieke beroepsaansprakelijkheid van de vennoten en de bijkomende aansprakelijkheid van de vennootschap.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende goederen in zoverre dat:

 deze handelingen niet van aard mogen zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

 deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

 tussen de vennoten een voorafgaandelijk akkoord over de modaliteiten van het investeringsbeleid met tenminste een twee derde (2/3e) meerderheid wordt vastgelegd.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die geneesheren niet mogen afsluiten met andere geneesheren of derden, zullen ook niet door de vennootschap mogen afgesloten worden.

Duur:

De vennootschap werd voor onbepaalde duur opgericht.

Bestuur/controle:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer al dan niet statutaire zaakvoerders.

Het mandaat van zaakvoerder-vennoot is beperkt in de tijd en wordt uitgeoefend voor een herkiesbare termijn van tien jaar.

Indien de zaakvoerder geen geneesheer is, zijn zijn bevoegdheden slechts beperkt tot niet-medische zaken en is het mandaat beperkt tot een herkiesbare termijn van 6 jaar.

De zaakvoerder-niet-vennoot die geen geneesheer is, zal noodzakelijk een natuurlijk persoon zijn. Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties, het medisch beroepsgeheim en de privacy van de patiënt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Indien een zaakvoerder, de hoedanigheid heeft van een rechtspersoon is hij gehouden een vaste vertegenwoordiger aan te stellen in de zin van artikel 61 van het Wetboek van Vennootschappen. Een vaste vertegenwoordiger wordt alsdan belast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de zaakvoerder-rechtspersoon. Deze vaste vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon-zaakvoerder die hij vertegenwoordigt. De rechtspersoon-zaakvoerder mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Indien een niet-arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn.

Alleszins dient een geneesheer-vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de managementvennootschap-zaakvoerder moet bekrachtigen.

De zaakvoerder moet bekend zijn en wanneer het gaat om een rechtspersoon dan moet minstens uit de statuten blijken dat er geen strijdigheid is met de bepalingen van de Code van geneeskundige plichtenleer en moet een natuurlijk persoon aangewezen zijn die de zaakvoerder-rechtspersoon vertegenwoordigt.

De zaakvoerder kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks van bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

De algemene vergadering kan buiten de door haar vastgestelde bezoldigingen en buiten de vertegenwoordigingskosten, reiskosten en andere, aan de zaakvoerders vaste vergoedingen toekennen te boeken als algemene onkosten.

Het mandaat van zaakvoerder kan ook kosteloos worden uitgeoefend.

De controle op de financiële toestand, de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van de wet en van de statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan een of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Voldoet de vennootschap aan de criteria vermeld in de wet en kan zij beschouwd worden als een kleine vennootschap, dan is zij in afwijking van het voorgaande, niet verplicht een commissaris te benoemen.

In dit geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris. Jaarvergadering:

De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de vierde zaterdag van mei om 20.00 uur. Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december.

Verdeling winst/reserves:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt op voorstel van de zaakvoerder, welke laatste zal zorgen voor de uitbetaling van eventuele dividenden. Voor het aanleggen van een conventionele reserve is unanimiteit van alle vennoten vereist.

Liquidatiebonus:

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd, terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen. Overname verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap.

Overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, verklaart de verschijner, ter gelegenheid van de oprichting van de vennootschap, dat deze laatste de rechten en verplichtingen overneemt die voortvloeien uit overeenkomsten door hem aangegaan in naam van de vennootschap in oprichting en voor rekening van deze sinds 1 april 2013.

Slot en/of overgangsbepalingen.

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid, onverminderd hetgeen bepaald onder de hoofding "Overname van verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting" en eindigen op 31 december 2013. De eerste jaarvergadering zal dus plaatsvinden in mei 2014.

2. Onmiddellijk nadat de vennootschap is opgericht en de enige vennoot de statuten heeft vastgelegd, heeft hij besloten de zaakvoerders en de commissarissen te benoemen. Het aantal zaakvoerders wordt op één bepaald, zoals bepaald in artikel 12 van de statuten. Het mandaat gaat in op het ogenblik van het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid en men benoemt tot die functie: de heer Cockx Koenraad, wonende te 9300 Aalst, Dirk Martensstraat 35.

Luik B - Vervolg

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens toekomstige andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Hij verklaart met ingang van het tijdstip van het verkrijgen der rechtspersoonlijkheid zijn mandaat te aanvaarden. Er wordt geen commissaris benoemd.

3. Volmacht met machtiging tot indeplaatsstelling wordt verleend aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Fiduciaire Maeriën, Ghilain & Partners te 2460 Kasterlee, Geelsebaan 69 A/0, teneinde alle formaliteiten met de kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diverse belastingadministraties, waaronder de BTW-administratie en de sociale wetgeving, te regelen naar aanleiding van onderhavige oprichting, alsook naar aanleiding van wijzigingen zich terzake voordoende in de toekomst.

Voor ontledend uittreksel, dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie der akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
HUISARTSENPRAKTIJK KOEN COCKX

Adresse
BAUWENSPLAATS 1 R3 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande