HUISARTSENPRAKTIJK KURT DE BLOCK

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTSENPRAKTIJK KURT DE BLOCK
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.573.449

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 17.12.2013, NGL 17.02.2014 14040-0326-017
21/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 18.12.2012, NGL 17.01.2013 13010-0132-016
28/03/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ~



1 6 -03- 2011

RECHTBANK VAN

KOOPH terE GENT

*11066817"









Ondernemingsnr : p f 3 4 3 41t e3

Benaming

(voluit) : HUISARTSENPRAKTIJK KURT DE BLOCK

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN

VENNOOT-SCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9940 EVERGEM, HOEKSKEN 36

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door notaris Dauwe Jozef te Eeklo, op tien maart tweeduizend en elf, Geregistreerd: vijf bladen geen renvooien te Eeklo; Boek 655 blad 100 vak 03 op 11/03/2011. Ontvangen: vijfentwintig euro (25,00¬ ). De e.a. inspecteur (get) Goubert M. blijkt dat: de Heer DE BLOCK Kurt Gerard, geboren te Waarschoot op negen februari negentienhonderd zeventig, huisarts, wonende te 9160 Lokeren, Heirbrugstraat 334, gehuwd met Mevrouw Brouckaert Greet onder het wettelijk stelsel, dat hij een vennootschap heeft opgericht met als:

RECHTSVORM: een burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen;

NAAM: ° Huisartsenpraktijk Kurt De Block";

ZETEL: van de vennootschap is gevestigd te 9940 Evergem, Hoeksken 36.

Hij mag verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied en het tweetalig gebied Brussel hoofdstad, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De arts-vennoot mag eveneens een bijkomende praktijk vestigen, mits voorafgaande goedkeuring door de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Na het bekomen van deze toelating kan de vennootschap, bij de beslissing van haar bevoegd orgaan, hiertoe overgaan.

DOEL: Het uitoefenen van de geneeskunde in de meest ruime betekenis en meer specifiek op het gebied van huisartsenpraktijk door de enige vennoot-geneesheer, rekening houdend met de medische plichtenleer. Dit omvat het inrichten van algemene diensten en medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteit; de aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief onroerende goederen, kortom van een volledige materiele infrastructuur, om deze ter beschikking te stellen van de geneesheer-vennoot; het creëren van de mogelijkheden om de geneesheer-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in voormelde discipline, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;het verschaffen van alle mogelijke en nodige middelen tot uitoefening van een optimale geneeskunde.

De eigenlijke geneeskunde zal enkel door de geneesheer-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks alle verschuldigde honoraria en int voor eigen rekening.

De vennootschap mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die niet door geneesheren mogen afgesloten worden met andere geneesheren of met derde, zullen ook door de vennootschap niet mogen afgesloten worden.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, het beheer uitoefenen over alle roerende en onroerende goederen die haar zal toebehoren onder de uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigt en hierdoor in gene mate op geen enkel ogenblik aanleiding zal geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

DUUR: voor onbepaalde duur.

KAPITAAL:

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ) en is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/tweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle tweehonderd (200) aandelen zijn gelijkwaardig en geven dezelfde rechten en voordelen.

Op de totaliteit van de tweehonderd (200) aandelen werd volledig ingeschreven door voomoemde oprichter, die op elk van deze tweehonderd (200) aandelen honderd (100,00 ¬ ) euro heeft gestort, hetzij in het totaal een bedrag van twintigduizend euro (20.000,00 ¬ ), waarvan bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Regeling van de overdracht van aandelen

Aandelen mogen slechts worden overgedragen aan een arts, ingeschreven op de lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, werkzaam in één of meer van de hierboven vermelde deelgebieden van de geneeskunde, die in het kader van de vennootschap zijn volledige praktijk geneeskunde zal uitoefenen en die door de bestaande vennoten met éénparigheid van stemmen is aanvaard.

Elke overdracht moet evenwel voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Het aandelenbezit der vennoten dient zich steeds, ook na overdracht of overgang van aandelen, te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

BESTUUR

Zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die vennoot moeten zijn, te benoemen door de algemene vergadering, die eveneens de duur van hun mandaat bepaalt.

Het mandaat van zaakvoerder wordt beperkt tot tien (10) jaar doch kan hernieuwd worden.

De zaakvoerder(s) krijgt de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap te handelen en om alle daden van bestuur en beschikking te stellen die met het doel der vennootschap overeenkomen. Alle handelingen die niet uitdrukkelijk door de wet of door onderhavige statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering vallen onder zijn bevoegdheid. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor tegenstrijdigheid van belangen geplaatst is, kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

De zaakvoerder(s) m(a)(o)g(en) het dagelijks bestuur aan één of meer personen, vennoten of niet, overdragen mits dit geschiedt bij specifieke en herroepbare volmacht. De gevolmachtigde(n) verbind(t)(en) de vennootschap binnen de perken van de hem verleende volmacht.

Machten

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Al de machten die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte zowel als eiser als verweerder.

De zaakvoerder of, indien er meer zijn, de zaakvoerders, kunnen andere personen, al of niet vennoten, belasten met het dagelijks bestuur van de vennootschap voor niet-medische handelingen.

TOEZICHT

Indien wettelijk vereist of indien de algemene vergadering daartoe vrijwillig beslist, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen en van de onderhavige statuten, van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen.

De commissarissen worden voor een hemieuwbare termijn van drie jaar benoemd door de algemene vergadering van de vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het instituut van bedrijfsrevisoren.

Zij voeren de titel van commissaris.

JAARVERGADERING: elk jaar, de derde dinsdag van de maand december om twintig uur zal een jaarvergadering gehouden worden ter zetel van de vennootschap of gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven.

Indien dit een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de daaropvolgende werkdag en op hetzelfde uur.

BOEKJAAR: begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daarop volgend jaar.

BEPALINGEN BETREFFENDE HET AANLEGGEN VAN RESERVES, DE VERDELING VAN DE WINST EN DE VERDELING VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVENDE SALDO:

Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar.

Van deze winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

De te verdelen sommen worden betaald op de plaatsen en tijdstippen bepaald door de zaakvoering.

De zuivere opbrengst van de vereffening, na betaling der schulden en lasten van de vennootschap, wordt verdeeld onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op 10 maart 2011 en zal eindigen op 30 juni 2012.

2. De eerste statutaire jaarvergadering zal gehouden worden de derde dinsdag van de maand december om

twintig uur tweeduizend en twaalf.

GEEN BENOEMING VAN COMMISSARIS

"

Voor-

_ behoiLden

aan het

Belgisch

Staatsblad

De verschijner verklaarde en stelde vast dat uit te goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de bij onderhavige akte opgerichte vennootschap voor het eerste boekjaar voldoet aan de criteria vermeld in artikel 15 van het Wetboek van vennootschappen. Bijgevolg besluit hij overeenkomstig artikel 141,2° van het Wetboek van vennootschappen geen commissaris aan te stellen.

BENOEMING ZAAKVOERDER

De vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Huisartsenpraktijk Kurt De Block", handelend als algemene vergadering van de vennootschap, besliste te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder, voor de duur van tien jaar te rekenen vanaf heden Dokter Kurt De Block, voornoemd, die de bevoegdheid zal hebben om de vennootschap jegens derden en in rechte te vertegenwoordigen.

Laatstgenoemde verklaarde dit mandaat te aanvaarden.

ARTIKEL 60 gecodificeerde vennootschapswet

Dat de vennootschap in toepassing van artikel 60 van Wetboek van Vennootschappen, al de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één januari tweeduizend en elf.

Volmacht

De vergadering besluit aan te stellen tot bijzondere gevolmachtigde de heer Ivan Maes, partner  Tax Consultant van de FIMICO-VANDELANOTTE te 9200 Dendermonde, Grootzand 166 die gemachtigd wordt om al het nodige te doen met betrekking tot alle verrichtingen bij het ondememingsloket en de kruisbank der ondernemingen met recht van in de plaatsstelling.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Da uwe Jozef.

Notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:afschrift oprichtingsakte.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 20.12.2016, NGL 30.01.2017 17034-0405-014

Coordonnées
HUISARTSENPRAKTIJK KURT DE BLOCK

Adresse
HOEKSKEN 36 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande