HUISARTSENPRAKTIJK SAEYS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTSENPRAKTIJK SAEYS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.686.497

Publication

15/10/2014
ÿþVI

beht

aai Bel Staa

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111f8111j1ijtill11 lI

cirri: RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

06 OKT. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming: "Huisartsenpraktijk Saeys"

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Opwijksestraat 199, 9280 Lebbeke

Ondernemingsnr : SG3 6Z4 9R

Voorwerp akte: OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Caroline De Herdt te Lebbeke op 22 september 2014, dat een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " Huisartsenpraktijk Saeys" met zetel te 9255 Lebbeke, Opwijksestraat 199 werd opgericht met volgende kenmerken:

OPRICHTER:

1, De Heer SAEYS François Joseph, dokter, geboren te Lebbeke op drie mei negentienhonderd zesenvijftig, van Belgische nationaliteit, nationaal nummer 56.05.03-327.18, wonende te 9280 Lebbeke, Opwijksestraat 199, 2, Mevrouw SAEYS Freya Janine Josephine, dokter, geboren te Gent op eenendertig januari negentienhonderd vierentachtig, van Belgische nationaliteit, nationaal nummer 84.01.31-180.79, wonende te 9280 Lebbeke, Millenniumstraat 7_

BENAMING: "Huisartsenpraktijk Saeys"

RECHTSVORM: Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid,

ZETEL: Opwijksestraat 199, 9280 Lebbeke

DOEL De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van de huisartsgeneeskunde door,de geneesheren-vennoten

in naam en voor rekening van de vennootschap.

De inning van de honoraria voor de geneeskundige verstrekkingen door en voor de vennootschap.

Om dit doel te bereiken worden volgende middelen worden aangewend: '

-Het ter beschikking stellen van aile nodige middelen aan de geneesheer-vennoot.

-Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

-Het aankopen, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

-Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als

stagebegeleider.

De vennootschap kan alle roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Daarenboven dient elke beslissing in dit verband genomen te worden met unanimiteit van stemmen.

Om haar doel te verwezenlijken zal de vennootschap aile daden en handelingen mogen stellen, die niet in strijd zijn met de deontologische regels van de Orde van Geneesheren.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

KAPITAAL- AANDELEN- VENNOTEN:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro 18.600,00) verdeeld in honderd

(100) gelijke aandelen die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam.

Zij kunnen slechts door artsen ingeschreven op de Lijst van de Orde der Geneesheren, die hun medische

activiteit in het kader van de vennootschap uitoefenen in de vennootschap of bij de inbezitstelling van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

aandelen zullen uitoefenen en die door de bestaande vennoten met eenparigheid van stemmen zijn aanvaard, verworven worden.

Het relatieve aandelenbezit der vennoten dient zich te verhouden ais hun respectieve activiteit in de vennootschap.

De aandelen zijn ten opzichte van de vennootschap ondeelbaar en onsplitsbaar. De uitoefening van de rechten verbonden aan aandelen in onverdeelde eigendom of in naakte eigendom en vruchtgebruik wordt geschorst tot de overdracht van deze aandelen in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van vennoten gehouden waarin wordt aangetekend;

1. nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal hem toebehorende aandelen;

2. de gedane stortingen;

3. de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder de levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De aandelen van de vennoot of vennoten mogen, op straffe van nietigheid, slechts worden overgedragen onder levenden en overgaan wegens overlijden, aan artsen met een zelfde of aanverwante discipline, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, die in het kader van de vennootschap hun beroep actief uitoefenen of bij de inbezitstelling van de aandelen zullen uitoefenen en die met eenparigheid van stemmen door de bestaande aandeelhouders worden aanvaard.Het relatieve aandelenbezit der aandeelhouders dient zich te verhouden als hun respectievelijke activiteit in de vennootschap.

Elke overdracht moet voorafgaandelijk worden onderworpen aan de goedkeuring van de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Overdrachten van de aandelen zijn enkel toegelaten op voorwaarde dat de belangen van de patiënt op geen enele manier geschaad worden. Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft,

Het overlijden van een vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden ingevolge voorgaande bepalingen, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

In geval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap en dit tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

Bij het overlijden van de enige overblijvende vennoot zullen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betaling van de schulden en het beheer van het vennootschapspatrimonium. Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door

1. De overdracht van aile aandelen aan een vennoot die volledig voldoet aan de hierboven opgesomde bepalingen van vennoot te zijn.

2. Door de systematische wijziging van de statuten en inzonderheid van artikel 1 (de naam) en van artikel 3 (het doel) ervan, zodat de beoefening en bevordering van de geneeskundige praktijk als hierboven omstandig bepaald is, statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschapsactiviteit uit de statuten is geweerd.

De overdracht van de aandelen gebeurt tegen nominale waarde verhoogd met het aandeel in de reserves zoals deze blijken uit de laatste neergelegde jaarrekening.

De materiële en immateriële bestanddelen van een geneeskundige praktijk kunnen hef voorwerp uitmaken van een inbreng of quasi-inbreng in een artsenvennootschap en, van een oVerdracht aan een

artsenvennootschap. " " -

Zowel inbreng, quasi-inbreng als overdracht moeten door een schriftelijke overeenkomst worden geregeld. Deze overeenkomst dient voorafgaandelijk voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

Door deze overeenkomst mag geen afbreuk gedaan worden aan de deontologische verplichtingen van de betrokken artsen.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden tenzij bij beslissing van de algemene vergadering bij eenparigheid van stemmen,.

De geneeskunde wordt uitsluitend door de arts in naam en voor rekening van de vennootschap uitgeoefend

en in geen geval door de vennootschap.

De professionele aansprakelijkheid van elke vennoot arts is onbeperkt.

De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten.

De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Bij meerdere vennoten dient iedere vennoot de andere vennoot in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

gen arts aan wie door een wettelijk bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening. De geschorste arts moet bovendien maatregelen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren.

Paartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie.

maatregelen dienen vooraf schriftelijk te worden meegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt.

rekening houdend met de professionele autonomie van de arts dienen alle artsen-vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden.

E3ESTUUR-VERTEGENWOORDIGING:

Lle vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering, waarvan er minstens één steeds geneesheervennoot dient te zijn.

Indien een niet-vennoot als zaakvoerder benoemd wordt, treedt deze op als medezaakvoerder en dienen zijn beslissingen bekrachtigd te werden door de vennoot-zaakvoerder.

Medische handelingen, handelingen die betrekking hebben op de medische praktijkvoering, op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of op het beroepsgeheim van de vennoten, vallen expliciet buiten de bevoegdheid van de niet-vennoot zaakvoerder.

r)e niet-vennoot zaakvoerder kan een natuurlijk persoon zijn in welk geval de identiteit ervan bij de Orde bekend dient te zijn,

[le niet-vennoot zaakvoerder kan ook een rechtspersoon zijn in welk geval uit de statuten van deze rechtspersoon moet blijken dat het om een managementvennootschap gaat en waarvan het doel niet strijdig is met de Code van de Geneeskundige Plichtenleer. Bovendien dient de naam van de natuurlijke perseen die de rechtspersoon binnen de professionele vennootschap vertegenwoordigt, bij de Orde bekend te zijn.

r)e vennoot-zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen waarvan de volmachten beperkt zijn in tijd en tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks rechtshandelingen. Volmachten aan een niet-venr100t kunnen alleen verleend worden voor rechtshandelingen die geen invloed hebben op de medische praktijkvoering of geen uitstaans hebben met de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van zijn medische activiteiten,

Indien er meerdere vennoten zijn wordt de duur van het mandaat van de zaakvoerders herleid tot 6 jaar, eventueel hernieuwbaar.

I-Iun opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Iedere zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de handelingen gesteld door een niet-vennoot zaakvoerder die dienen bekrachtigd te worden door een vennoot-zaakvoerder. Wanneer meerdere zaakvoerders worden benoemd vormen ze een college van zaakvoerders.

Is er een college van zaakvoerders, dan is het lid van het college dat bij een verrichting een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, gehouden artikel 259 van de vennootschapswet na te leven.

la er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, " kan hij de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen, welk verslag tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Pe vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden deer iedere zaakvoerder afzonderlijk, behoudens hetgeen bepaald onder artikel 14 en artikel 15.

CONTROLE

controle op de financiële toestand en de jaarrekening wordt aan één of meer commissarissen opgedragen tenzij de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet om geen commissarissen te moeten benoemen: in dat geval heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, onverminderd het recht van de algemene vergadering om toch één of meer commissarissen te benoemen.

ALGEMENE VERGADERING:

r)e jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand september om 20.00 uur. Zij wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder (s) en wordt gehouden op de zètel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal plaatshebben in het jaar tweeduizend zestien.

oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, ten minste vijftien dagen voor de vergadering Deze wijze van oproeping geldt niet wanneer de enige vennoot tevens enig zaakvoerder is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De oproeping vermeldt de agenda.

Voormelde aangetekende brief mag vervangen worden door een ander communicatiemiddel indien de

bestemmeling daarmee individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk instemt.

Ieder aandeel geeft recht op één stern,

Behalve de gevailen voorzien door de wet, de medische deontologie of huidige statuten, kan de algemene vergadering op geldige wijze beraadslagen en besluiten ongeacht het aantal vertegenwoordigde aandelen.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behalve in de gevallen waarin de wet, de medische deontologie of de statuten een grotere meerderheid voorschrijven.

Van elke algemene vergadering worden notulen gemaakt, waarvan één origineel bewaard wordt op de zetel in een notulenregister.

Ten allen tijde kan er een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen. Gaat het om een wijziging van de statuten, dan worden de wettelijke vereisten inzake quorum en meerderheid nageleefd.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene

vergadering zijn toegekend.

Hij kan die bevoegdheid niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt als algemene vergadering, worden vermeld in een

register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

JAARREKENING-WINSTVERDELING-RESERVES:

Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart van ieder jaar, het eerste vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31 maart 2016.

Alle verrichtingen gedaan door de vennootschap in oprichting worden geacht voor rekening te zijn van de vennootschap vanaf 1 september 2014.

De oprichter verklaart overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, vanaf 1 september 2014. De verbintenissen aangegaan sedert de oprichting en vooraleer de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt (maken) de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening wordt binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar door de zaakvoerder(s) aan de algemene vergadering voorgelegd,

Ten minste één maand voor de algemene vergadering overhandigt (overhandigen) de zaakvoerder (s) deze stukken met het jaarverslag aan de commissarissen. De jaarrekening, het jaarverslag en desgevallend het verslag van de commissarissen worden aan de vennoten gezonden, samen met de oproeping voor de jaarvergadering.

De jaarrekening wordt door de algemene vergadering vastgesteld.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting,

Van de netto-winst wordt jaarlijks ten minste vijf procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer het wettelijk reservefonds het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

Het saldo zal ter volledige beschikking gesteld worden van de algemene vergadering, die alsdan zal beslissen over de bestemming ervan, bij gewone meerderheid van stemmen. -

Voor het aanleggen van een conventionele reserve is het eenparig akkoord van alle artsen-vennoten vereist.

De zaakvoerder(s) bepaalt (bepalen) het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. ONTBINDING-VEREFFENING:

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten. Zij wordt evenwel ontbonden in het geval zoals voorzien in artikel 7.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten Men tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars, benoemen of ontslaan.

Indien de vereffenaar geen arts is zal bij de ontbinding van de vennootschap een beroep worden gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

De algemene vergadering bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, evenals de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding in functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s),

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bij ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Wooristkeuze

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats wordt geacht woonst te hebben

gekozen op de maatschappelijke zetel.

Voor alle beschikkingen die in onderhavige statuten niet geregeld zijn, zal men zich moeten schikken naar de wettelijke bepalingen.

Verklaring

Comparanten verklaren er kennis van te hebben dat bij inbreng van hun volledige medische activiteiten in een professionele artsenvennootschap, zij geen andere professionele artsenvennootschap kunnen oprichten. Iedere wijziging van onderhavige statuten dient voorafgaandelijk goedkeuring van de Orde te verkrijgen. Voormelde statuten werden goedgekeurd bij beslissing van de Orde der Geneesheren te Oost-Vlaanderen op 17 september 2014.

INTEKENINGEN OP DE AANDELEN-VOLSTORTING

Het Maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volgestort ten

bedrage van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), hetzij door iedere verschijner voor negenduizend

driehonderd euro (¬ 9.300,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/honderdste (11100ste) van het kapitaal.

Op de aandelen wordt in geld ingeschreven door de oprichters als volgt

a.De Heer Saeys François, hogergemelde

verschijner onder 1, voor de helft of op vijftig aan-

delen zonder nominale waarde 50

b.Mevrouw Saeys Freya, hogergemelde verschijner

onder 2, voor de helft of op vijftig aandelen zonder

nominale waarde. 50

Hetzij samen honderd aandelen zonder nomi-

nale waarde. 100

Aile aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën. De oprichters verklaren en erkennen dat alle aandelen voor de totaliteit volgestort zijn en dat de som van achttienduizend zeshonderd euro 18.600,00) thans ter vrije beschikking is van de vennootschap. Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen voorafgaandelijk deze, op een bijzondere rekening geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de BNP Paribas Forfis Bank te Baasrode onder rekeningnummer Be35 0017 3558 5937. Een bewijs van deponering wordt overhandigd aan ondergetekende notaris.

OVERGANGSBEPALINGEN

Het eerste boekjaar begint op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt en zal

eindigen op 31 maart 2016.

Alle verrichtingen gedaan door de vennootschap In oprichting worden geacht voor rekening te zijn van de

vennootschap vanaf 1 september 2014.

Het begin der werkzaamheden van de vennootschap vangt aan bij haar inschrijving in het register der

burgerlijke vennootschappen.

Alle door de comparante in naam van de vennootschap gedane of afgesloten verrichtingen, zullen worden

beschouwd ais gedaan voor rekening, ten bate en voor risico's van huidige vennootschap,

ONKOSTEN

De comparanten verklaren dat het bedrag der onkosten, bezoldigingen en lasten, onder welke vorm ook, die

ten laste van de vennootschap vallen wegens haar oprichting, ongeveer 1302 euro zal bedragen.

BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING BENOEMING

De aandeelhouders, bijeengekomen in algemene vergadering, beslissen het volgende:

1. Worden tot niet-statutair zaakvoerder benoemd

- De Heer SAEYS François Joseph, dokter, geboren te Lebbeke op drie mei negentienhonderd zesenvijftig, van Belgische nationaliteit, nationaal nummer 56.05.03-327.18, wonende te 9280 Lebbeke, Opwijksestraat 199.

- Mevrouw SAEYS Freya Janine Josephine, dokter, geboren te Gent op éénendertig januari negentienhonderd vierentachtig, van Belgische nationaliteit, nationaal nummer 84.01.31-180.79, wonende te 9280 Lebbeke, Millenniumstraat 7.

E wordt geen commissaris benoemd, daar uit de verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap, voor haar eerste boekjaar, aan de criteria bedoeld in de vennootschappenwet voldoet.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Caroline De Herdt

Tegelijk hiermee neergelegd:

Voorbehouden

0 aan het

Belgisch Staatsblad

-expeditie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
HUISARTSENPRAKTIJK SAEYS

Adresse
OPWIJKSESTRAAT 199 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande