HUISARTSENPRAKTIJK VERMAERCKE CASSANDRA

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTSENPRAKTIJK VERMAERCKE CASSANDRA
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.535.324

Publication

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.05.2013, NGL 05.06.2013 13154-0369-013
05/10/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0836.535.324

Benaming

(voluit) Huisartsenpraktijk Vermaercke Cassandra

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9860 Oosterzele - Meerstraat 5A

Onderwerp akte ; Quasi-inbreng

111111 llhI 11111 if1I 1111111111 11111 11111 1111 III

*11150029*

l

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblac



NEERGELEGD

1

2 3 SEP, 2011

KOOPHAN L `i'E GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Neerlegging van het verslag van de zaakvoerder dd. 10/06/2011.

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor dd. 31/07/2011.

ctr. artikel 220 e.v. Wetboek van vennootschappen.

getekend,

Cassandre Vermaercke

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/06/2011
ÿþOndernemingsnr : Oç b .535-

Benaming

(voluit) : Huisartsenpraktijk Vermaercke Cassandra

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9860 Oosterzele, Meerstraat 5/A

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Harold POPPE, notaris te Gent op 24 mei 2011, neergelegd ter' publicatie, voor registratie, dat :

Mevrouw VERMAERCKE Cassandre Cecile Maria, dokter, geboren te Gent op éénentwintig maart; negentienhonderd achtenzeventig (identiteitskaartnummer 590 0622208 76, nationaal nummer 780321 034 25),' een Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid (BV BVBA) heeft opgericht onder de naam "Huisartsenpraktijk Vermaercke Cassandre" met: maatschappelijke zetel te 9860 Oosterzele, Meerstraat 5/A

-Het doel van de vennootschap is :

Voor eigen rekening het uitoefenen, organiseren, bevorderen en structureren van alle beroepsactiviteiten; van de arts-vennoot op het gebied van de huisartsenij, dit rekening houdende met de Medische Plichtenleer. De' geneeskunde zal enkel door de arts-vennoot worden uitgeoefend en geenszins door de vennootschap.

De vennootschap mag, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle handelingen verrichten,. van aard om de verwezenlijking van haar doel of de uitbreiding van de vennootschap te vergemakkelijken.

Alle inkomsten voortvloeiend uit de ingebrachte medische activiteit worden geïnd voor en door de` vennootschap, zoals alle uit de medische activiteit voortvloeiende uitgaven door de vennootschap worden! vereffend.

Het doel omvat:

- het ter beschikking stellen van alle nodige middelen voor de uitoefening van de beroepsactiviteit;

- het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- de aankoop, het huren en/of leasen van aile medische apparatuur en begeleidende accomodaties, inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur om deze ter beschikking te stellen van de arts-vennoot;

- het scheppen van de mogelijkheden om de arts-vennoot toe te laten zich verder te bekwamen in de! `: geneeskunde, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkuitoefening mogelijk te maken;

- het verstrekken van informatie en/of onderhoud inzake geneeskunde en dit in de breedste betekenis van; het woord, zonder dat dit de vorm van een aanvullende commerciële activiteit mag aannemen;

- het aanleggen van reserves teneinde alle nodige apparaten en gebouwen aan te schaffen;

- het occasioneel verstrekken van onderwijs, het geven van lezingen over medische onderwerpen, het; schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebeleider;

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, en zonder afbreuk te doen aan de medische plichtenleer terzake, onder het normaal beheer als een goede huisvader, een bestemming geven aan; het gereserveerde winsten van welke aard ook, en bijgevolg overgaan tol het aankopen, verkopen, ruilen,; verkavelen, verhuren, huren, bouwen, omvormen en in waarde brengen van alle onroerende goederen, voor: zover dit kadert in het beheer als goede huisvader en voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap: niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van de stemmen.

Het beleggen of investeren van haar middelen mag worden gefinancierd door leningen.

De vennootschap ontvangt rechtstreeks verschuldigde honoraria en dit voor eigen rekening. Zij mag; deelnemen in aile ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven maar overeenkomsten die geneesheren: niet mogen afsluiten met andere geneesheren of met derden zullen ook door de vennootschap niet mogen: worden afgesloten.

De vennootschap kan deelnemen in kostenassociaties of middelenvennootschappen van geneesheren.: De vennootschap kan tevens lid zijn van een vereniging zonder winstgevend doel van geneesheren, dit alles

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.0

Luik B.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

u

vg beha aai Bel Staa



NEERGELEGD

2 5 MEI 2011

RECKOOi'i!~" 111)I.i.: `i~~~ENT

I11,11 I1 08I4I8I61*IIY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

rekening houdende met de Medische Plichtenleer terzake en na voorafgaandelijke goedkeuring door de

Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren.

- De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

- Inschrijving voor het kapitaal.

De comparant verklaart en erkent:

1. dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR) volledig geplaatst is, op de hierna omschreven wijze; het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

2. dat het gestort is ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ), waarbij op ieder van de aandelen tenminste één/vijfde gestort is.

- Inbreng in geld:

Dokter Vermaercke Cassandre, voornoemd, verklaart inbreng te doen van achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550,00 EUR), waarvoor haar honderd (100) aandelen zonder nominale waarde toegekend worden, wat door voornoemde inbrenger aanvaard wordt.

Het werd volstort ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR), welk bedrag via overschrijving gedeponeerd werd op een bijzondere rekening onder nummer BE10 7370 3335 4404 bij de Bank KBC Bank nv te Scheldewindeke geopend ten name van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oplichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 10 mei 2011, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, dat mij is overhandigd.

Over die rekening kan alleen worden beschikt nadat ondergetekende notaris aan genoemde bankinstelling de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel, heeft gemeld.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), die vennoot is/moeten zijn, en die worden aangesteld voor de duur van zijn medische beroepsactiviteit. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk mogen handelen.

Het mandaat van zaakvoerder wordt al dan niet bezoldigd uitgeoefend en de hoegrootheid van de eventuele bezoldiging zal desgevallend door de jaarvergadering worden vastgesteld.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld.

- De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

- Artikel 18: Balans - Reserve - Winstverdeling

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, alle algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokkken, maakt de zuivere winst van de vennootschap van de netto-winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, tot dat zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt (artikel 319. van het Wetboek van Vennootschappen).

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet op de statuten niet mogen uitgekeerd worden. Onder netto-actief moet worden verstaan : het totaal bedrag van de activa zoals blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en de schulden.

Het saldo van de nettowinst zal aangewend worden :

1) Voor het aanleggen van een reserve die moet toelaten het hoofd te bieden aan de uitgaven wegens aanschaf van de nodige middelen voor een optimale beoefening van de geneeskunde en om de vennootschap in te dekken tegen onvoorziene risico's; Een reserve kan enkel worden aangelegd met eenparig akkoord van de arts-vennoten tenzij de provinciale raad van geneesheren een andere meerderheid aanvaardt; de omvang van de reserve moet overeenstemmen met het doel van de vennootschap en mag geen speculatiedoeleinden verdoezelen noch de belangen van bepaalde vennoten in gevaar brengen.

2) Voor het uitkeren van een redelijk dividend.

- Artikel 22 : Deontologie

Elke arts-vennoot is verder onderworpen aan al de regels van de Code van Geneeskundige Plichtenleer door de Nationale Raad van de Orde der Geneesheren opgesteld. Deze bepalingen maken integraal deel uit van deze statuten.

- De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op acht mei om twintig uur, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

- Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel tot éénendertig december tweeduizend en twaalf.

- Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

- Overeenkomstig artikel 16 van deze statuten, zal het eerste maatschappelijk boekjaar beginnen te lopen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigen op

eenendertig december tweeduizend en twaalf, en in afwijking van artikel 14 van deze statuten zat de eerste gewone algemene vergadering gehouden worden in tweeduizend en dertien.

- Wordt benoemd als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap voor de duur van haar medische activiteiten (Onder opschortende voorwaarde van het bekomen van de rechtspersoonlijkheid door de

vennootschap): "

"

- Dokter Vermaercke Cassandra, voornoemd.

Dit mandaat wordt bezoldigd uitgeoefend.

ONHERROEPELIJKE OPDRACHT

De comparante, geeft hierbij onherroepelijk opdracht aan KBC BANK NV om de aktekosten ten belope van negenhonderd negentig Euro (990,00 EUR) te betalen door storting bij deblokkering van de gelden van de vennootschap op rekening nummer 447-0074891-29 van ondergetekende notaris Harold Poppe te Gent.

Bekrachtiging"

Onder opschortende voorwaarde van uitvoering van de door het wetboek van vennootschappen voorgeschreven openbaarmaking, bekrachtigt de vennootschap de rechtshandelingen door de oprichters verricht voor de vennootschap tussen huidige akte en de voormelde openbaarmaking.

Ondergetekende notaris heeft de comparant gewezen op de rechtsgevolgen van handelingen aangegaan na huidige akte en vete de neerlegging van huidige akte op de bevoegde rechtbank van koophandel. Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen uitdrukkelijk overneemt. "

De vennootschap neemt overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, niet ingang van i de dag waarop zij de rechtspersoonlijkheid verkrijgt, alle verbintenissen en activiteiten over die in naam van de vennootschap in oprichting door de oprichter werden aangegaan vanaf 1 februari 2011.

VOLMACHT

De comparant en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij één of meer erkende ondernemingsloketten en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name: de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JAREFIN", met zetel te 9051 Sint-Denijs-Westrem (Gent), Poolse Winglaan 90, vertegenwoordigd door Mevrouw Sofre DESMET, (nationaal nummer 85.08.30 288-71), :

juriste, wonende te 8790 Waregem, Azalealaan 55. '

H. POPPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Vbor-bet}c eden aaii bel Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 08.05.2015, NGL 10.06.2015 15164-0523-011

Coordonnées
HUISARTSENPRAKTIJK VERMAERCKE CASSANDRA

Adresse
MEERSTRAAT 5, BUS A 9860 OOSTERZELE

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande