HUISARTSPRAKTIJK DR. DRIES ROWIES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUISARTSPRAKTIJK DR. DRIES ROWIES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.672.737

Publication

21/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15306767*

Neergelegd

17-04-2015

Griffie

0628672737

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

Huisartspraktijk Dr. Dries Rowies

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 14 april 2015, blijkt onder meer het volgende: de heer ROWIES Dries Toon Luc Piet, arts, geboren te Aalst op 2 april 1985, ongehuwd, wonende te 9300 Aalst, Parklaan 31 bus 15, heeft een vennootschap opgericht als volgt: Rechtsvorm en naam: burgerlijke professionele vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met de naam "Huisartspraktijk Dr. Dries Rowies". Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9300 Aalst, Parklaan 31 bus 14.

Doel: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening en de bevordering van de geneeskunde door de artsen-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap, met inacht¬name van de regels van de medische deontologie.

De artsen-vennoten verbinden zich ertoe hun volledige of een gedeelte van hun medische activiteit in gemeenschap te brengen.

De vennootschap kan eveneens, doch uitsluitend als bijkomstig doel, alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven of afstaan, kopen of verkopen, huren en verhuren en alle financiële handelingen verrichten welk rechtstreeks in verband staan met de praktijktuitoefening, onder uitdrukkelijke voorwaarde evenwel dat ze het burgerlijk karakter van de vennootschap niet wijzigen en hierdoor op geen enkel ogenblik aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook. Beslissingen in verband met het investeringsbeleid dienen te gebeuren met unanimiteit van stemmen.

Duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf haar oprichting. Kapitaal - volstorting: Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen die elk 1/100ste van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het maatschappelijk kapitaal is ingeschreven in geld als volgt: door de heer Dries Rowies, voornoemd, voor twintigduizend euro (¬ 20.000,00) waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, die hij aanvaardt. De inschrijver heeft het kapitaal volledig volgestort.

Deze som is gestort op een bijzondere bankrekening geopend bij KBC Bank naamloze vennootschap op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 13 april 2015.

Bestuur - vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, gekozen onder de artsen-vennoten en benoemd door de algemene vergadering. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt deze benoemd voor de duur van diens medische activiteiten.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door iedere zaakvoerder afzonderlijk.

Jaarvegadering: De jaarvergadering moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste zaterdag van de maand juni om 10.00 uur.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Parklaan 31 Bus 14

9300 Aalst

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Winstverdelign - reserves: Het te bestemmen resultaat van het boekjaar wordt, na aftrek van de overgedragen verliezen, verdeeld als volgt:

1. tenminste vijf ten honderd (5 %) wordt voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve totdat die één tiende (1/10e) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt;

2. over het saldo wordt op voorstel van de zaakvoerder(s) door de algemene vergadering beslist, met éénparigheid van stemmen, dit alles met inachtname van de wettelijke bepalingen betreffende de voor uitkering vatbare bedragen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

- het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2015.

- de eerste jaarvergadering wordt vastgesteld op de eerste zaterdag van juni 2016.

- het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op een (1).

- Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder. Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-statutair zaakvoerder en dit voor de duur van de medische activiteiten binnen de vennootschap: de heer Dries Rowies, voornoemd.

* Artikel 60 Wetboek van Vennootschappen.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die door hem voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 april 2015.

Deze overneming zal maar uitwerking hebben van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

* Volmacht:

De zaakvoerder verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CB-I", met zetel te 8560 Wevelgem, Roeselarestraat 249, of aan één van haar lasthebbers, met name L&L bv ovv BVBA, met zetel te 8000 Brugge, Sint-Jakobsstraat 68 bus 0202, vast vertegenwoordigd door de heer Ludo Ingelbrecht of aan Fiscaal kantoor Collard-Bovy bv ovv Comm.V, met zetel te 8793 Sint-Eloois-Vijve, Schoendalestraat 53, vast vertegenwoordigd door de heer Thomas Collard-Bovy, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde alle nuttige of nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de fiscale instanties, de aanvraag, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds.

Voor analytisch uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Notaris Danièle Breckpot te Aalst.

Coordonnées
HUISARTSPRAKTIJK DR. DRIES ROWIES

Adresse
PARKLAAN 31, BUS 14 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande