HUMANICT

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUMANICT
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 547.834.224

Publication

24/03/2014
ÿþ~ .~..~:... ,.. .... ... _ f Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i



*1 t" ,: E R, G IE ii,. Y:. G D

1 l !Mi 2014

RECWTB~1Y~ N

NT

KQOPHANDE

©ndernemingsnr ; osy 8 ay 22.,4

Benaming

(voluit) : BIOMETRICS GROUP

(verkort):

Rechtsvorm . Coöperatieve Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9052 Gent (Zwijnaarde), Technologiepark 3

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 7 maart 2014 blijkt dat een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende kenmerken

Oprichters :

1. De heer DE WILDE Paul Robert, geboren te Gent op acht augustus negentienhonderd zeventig, rijksregisternummer 70.08.08 179-40, identiteitskaart nummer 591-5546217-53, echtgenoot van mevrouw COBBAUT Natalie, wonende te 9320 Aalst (Nieuwerkerken), Bremtstraat 3B.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Stéphane Meert te Erpe op 11 augustus 2004, niet gewijzigd tot op heden.

2. De heer VANHOVE Vic Daniel Nicolas Filip, geboren te Gent op zeven maart negentienhonderd éénentachtig, rijksregisternummer 81.03.07 361-84, identiteitskaart nummer 591-3106298-72, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9880 Aalter, Oostmolenstraat 61.

3. De heer VAN MELKEBEKE Jan Lode Antoon, geboren te Zottegem op drieëntwintig februari ne-

gentienhonderd éénenzeventig, rijksregisternummer 71.02.23 447-77, identiteitskaart nummer 591-

0371308-94, echtgenoot van mevrouw VAN DER BRUGGEN Sara, wonende te 9550 Herzele,

Eikboslaan 55..

Gehuwd onder het wettelijk stelsel blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Guy Walraevens

te Herzele op 23 februari 2010, niet gewijzigd tot op heden.

De oprichters hebben hun inbreng volstort ten belope van 29162sten.

Maatschappelijke naam :

De vennootschap neemt de vorm aan van een coöperatieve vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

De woorden «coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid» of de afkorting «CVBA»

moeten in alle akten, facturen en documenten uitgaande van de vennootschap die naam onmiddellijk

voorafgaan of volgen,

De naam van de vennootschap is "BIOMETRICS GROUP".

Maatschappelijke zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9052 Zwijnaarde, Technologiepark 3. Hij kan worden

verplaatst bij beslissing van de raad van bestuur.

Bij beslissing van de raad van bestuur mag de vennootschap bedrijfszetels vestigen op andere

plaatsen in België en in het buitenland.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, zowel in eigen naam en voor eigen

rekening als in naam en voor rekening van derden,

- de commercialisatie van biometrische technieken in de meest ruime zin van het woord; daaronder

wordt onder meer begrepen: het geven van adviezen, het opzetten, begeleiden en realiseren van

projecten, de commercialisatie van producten, opnieuw in de meest ruime zin van het woord, enzo-

voort, met betrekking tot de toepassing en het gebruik van biometrische technieken.

- het optreden van tussenpersoon in de handel met betrekking tot deze activiteiten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroe-

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd do rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

n~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge rende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen; zij kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder of zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Duur:

De vennootschap wordt voor een onbeperkte duur opgericht.

Kapitaal .

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 E).

Een met het vast gedeelte van het kapitaal overeenstemmend aantal aandelen moet ten allen tijde onderschreven zijn,

Elk aandeel moet minstens voor één derde worden volgestort.

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

Na de oprichting van de vennootschap mogen nieuwe aandelen worden uitgegeven bij beslissing van de algemene vergadering van vennoten, genomen bij drie/vierde meerderheid van de bestaande stemgerechtigde aandelen. De algemene vergadering van vennoten stelt de uitgifteprijs vast, alsook het bij de Inschrijving te storten bedrag en, in voorkomend geval, de tijdstippen voor de opvraging van de nog te storten bedragen en de rente verschuldigd op die bedragen. De algemene vergadering van vennoten zal ook beslissen tot welke categorie de uit te geven aandelen zullen behoren en welke rechten eraan verbonden zijn.

De vennoten die voor de uitvoering van hun stortingen binnen de vastgestelde termijnen in gebreke blijven, zijn van rechtswege en zonder ingebrekestelling verplicht een interest van zeven percent (7 %) te betalen vanaf de datum waarop het bedrag opeisbaar is en dit onverminderd het recht van de vennootschap om in rechte de inning van het gehele verschuldigde saldo of de vernietiging van de inschrijving of de uitsluiting van de in gebreke gebleven vennoot te vorderen.

Van de aandelen waarop de stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort zolang de regelmatig opgevraagde en opeisbare stortingen niet hebben plaatsgevonden.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt tot het bedrag van hun inschrijving.

Het aanvangskapitaal wordt vertegenwoordigd door negenduizend negenhonderd (9.900) aandelen zonder nominale waarde die elk één/negenduizend negenhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen,

De aandelen worden ingedeeld in vier categorieën:

De aandelen die toebehoren en in de toekomst zullen toebehoren aan de heer Paul De Wilde of aan een persoon aan wie de aandelen rechtsgeldig zijn overgedragen of zijn overgegaan, maken de aandelen van categorie A uit; bij de oprichting betreffen het drieduizend (3.000) aandelen met de nummers 1 tot en met 3.000;

De aandelen die toebehoren en in de toekomst zullen toebehoren aan de heer Vic Vanhove of aan een persoon aan wie de aandelen rechtsgeldig zijn overgedragen of zijn overgegaan, maken de aandelen van categorie B uit; bij de oprichting betreffen het drieduizend (3.000) met de nummers 3.001 tot en met 6.000;

De aandelen die toebehoren en in de toekomst zullen toebehoren aan de heer Jan Van Melkebeke of aan een persoon aan wie de aandelen rechtsgeldig zijn overgedragen of zijn overgegaan, maken de aandelen van categorie C uit; bij de oprichting betreffen het drieduizend (3.000) met de nummers 6.001 tot en met 9.000;

Door de overdracht of de overgang van aandelen van een bepaalde categorie naar een vennoot of naar vennoten die tesamen een andere categorie van aandelen aanhouden, wijzigen de overgedragen of de overgegane aandelen van categorie. Indien de aandelen van een bepaalde categorie worden overgedragen of overgaan aan één of meerdere derden die door de overige vennoten is of zijn aanvaard of indien de overdracht of de overgang aan één of meerdere derden is gebeurd ten gevolge van de niet-uitoefening van het voorkooprecht, zullen de aandelen tot dezelfde categorie blijven behoren.

Tenslotte maken negenhonderd (900) aandelen van met de nummers 9.001 tot en met 9.900 de categorie D uit. Deze aandelen behoren steeds toe tot de categorie D zodat de overdracht ervan geen invloed zal hebben op de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn.

De aandelen die deel uitmaken en in de toekomst deel zullen uitmaken van de categorieën A, B C, hebben stemrecht: elk aandeel heeft recht op één stem.

Indien de categorieën A, B of C aandelen omvatten die dertig procent (30 %) uitmaken van het totaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

aantal aandelen dat tot deze categorieën behoren, dan verschaft zulks de houder(s) van de aandelen van deze categorie het recht kandidaten voor te dragen waarvan er één, bij beslissing van de algemene vergadering van vennoten, genomen met gewone meerderheid van de aanwezige stemgerechtigde aandelen, dient te worden benoemd tot bestuurder van de vennootschap.

Indien één van de categorieën A, B of C aandelen omvat die zestig procent (60 %) uitmaken van het totaal aantal aandelen dat tot deze categorieën behoren, dan verschaft zulks de houder(s) van de aandelen van deze categorie het recht kandidaten voor te dragen waarvan er twee, bij beslissing van de algemene vergadering van vennoten, genomen met gewone meerderheid van de aanwezige stemgerechtigde aandelen, dienen te worden benoemd tot bestuurder van de vennootschap.

Indien één van de categorieën A,B of C aandelen omvat die vijfenzeventig procent (75 %) uitmaken van het totaal aantal aandelen dat tot deze categorieën behoren, dan verschaft zulks de houder(s) van de aandelen van deze categorie het recht alle bestuurders te benoemen.

De aandelen van de categorieën A, B en C hebben voor het overige dezelfde rechten.

De aandelen van de categorie D hebben geen stemrecht, Zij genieten evenwel een preferentieel dividend ten belope van tien procent (10 %) van de jaarlijkse winst na belasting. Voor het overige hebben deze aandelen dezelfde rechten met betrekking tot de uitkering van dividenden en het eventuele liquidatiesaldo als de aandelen van de categorieën A, B en C.

De algemene vergadering van de vennoten kan, bij gewone meerderheid van de bestaande stemgerechtigde aandelen beslissen over de uitgifte van obligaties, al dan niet van hypothecaire aard, door de vennootschap. Ze stelt de rentevoet en de modaliteiten van de emissie, de terugbetaling, enzovoort, vast en regelt de werking van de vergadering van de obligatiehouders.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen, Zolang dit niet gebeurd is, worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter, op verzoek van de meest gerede partij, een sekwester benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s),

De stemgerechtigde aandelen (van de categorieën A, B en C) mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste drie/vierde van de bestaande aandelen die behoren tot de andere categorieën van stemgerechtigde aandelen.

Deze toestemming is vereist voor elke overdracht en overgang, zonder enige uitzondering.

De bestuurder, dan wel de raad van bestuur indien er meerdere bestuurders zijn, zal op schriftelijk verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op schriftelijk verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de houders van stemgerechtigde aandelen van de andere categorieën samenroepen teneinde zich over de voorgenomen overdracht of overgang te beraden.

Het verzoek tot overdracht onder levenden zal de prijs en de voorwaarden waartegen de overdracht zal gebeuren omvatten en ondertekend zijn door de kandidaat-verkoper en de kandidaat-koper. In geval van weigering van de goedkeuring van de overdracht onder levenden of de overgang wegens overlijden, dienen de houders van aandelen die behoren tot de andere categorieën stemgerechtigde aandelen binnen de drie maanden na de betreffende vergadering de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, zulks onverminderd de mogelijkheid om tussen deze vennoten een akkoord af te sluiten omtrent een andere verdeling. Zij kunnen ook een derde aanduiden die de aandelen zal overnemen.

Behoudens andere overeenkomst tussen de partijen, wordt de koopprijs vastgesteld op basis van de rendabiliteit van de vennootschap, zoals dit blijkt uit de drie laatst afgesloten jaarrekeningen die aan de schriftelijk verzoek tot overdracht voorafgaat, waarbij aan het laatste jaar een gewicht 2, aan het voorlaatste jaar een gewicht 1,5 en aan het daaraan voorafgaande jaar een gewicht 1 wordt toegekend. De maximale prijs is evenwel de biedprijs die door de kandidaat-overnemer werd meegedeeld.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de koopprijs zal deze vastgesteld worden door een bedrijfsrevisor die op verzoek van de meest gerede partij wordt aangeduid door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het arrondissement waar de zetel van de vennootschap gelegen is,

Indien een vennoot, of meerdere vennoten gezamenlijk handelend, minstens veertig procent (40 %) van de stemgerechtigde aandelen wensen over te dragen, dan hebben de andere houders van de stemgerechtigde aandelen gedurende een periode van zestig dagen na de melding van dergelijke verkoopintentie door de kandidaat-verkoper(s), de mogelijkheid alle betreffende aandelen aan te kopen tegen de prijs en de modaliteiten zoals voorgesteld door de kandidaat-koper. Indien de betref-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

fende vennoten geen gebruik wensen te maken van hun voorkooprecht, dan zullen zij het recht hebben al hun aandelen aan de kandidaat-koper over te dragen tegen de prijs en de modaliteiten zoals eerder voorgesteld aan de kandidaat-verkoper(s). De kandidaat-verkoper(s) zal (zullen) de kandidaat-koper van bij het begin van de onderhandelingen tussen beide schriftelijk op de hoogte brengen van dit statutaire volgrecht en de modaliteiten ervan.

Indien een vennoot, of meerdere vennoten gezamenlijk handelend, minstens zestig procent (60 %) van de stemgerechtigde aandelen wensen over te dragen, dan hebben de andere houders van de stemgerechtigde aandelen gedurende een periode van zestig dagen na de melding van dergelijke verkoopintentie door de kandidaat-verkoper(s), de mogelijkheid alle betreffende aandelen aan te kopen tegen de prijs en de modaliteiten zoals voorgesteld door de kandidaat-koper. Indien de betreffende vennoten geen gebruik wensen te maken van hun voorkooprecht, dan zullen zij, op eenvoudig verzoek van de kandidaat-kaper, de verplichting hebben al hun aandelen aan de kandidaat-koper over te dragen tegen de prijs en de modaliteiten zoals eerder voorgesteld aan de kandidaat-verko-per(s). De kandidaat-verkoper(s) zal (zullen) de kandidaat-koper van bij het begin van de onderhandelingen tussen beide schriftelijk op de hoogte brengen van deze statutaire volplicht en de modaliteiten ervan.

In geval van uitoefening van het voorkooprecht, zullen de kopende vennoten of de door hen aangeduide derde het recht hebben de prijs te betalen in drie gelijke schijven, telkens op de laatste dag van het boekjaar, de eerste maal op de laatste dag van het boekjaar tijdens dewelke het voorkoop-recht is uitgeoefend.

In voorkomend geval zullen de kopende vennoten een interest verschuldigd zijn gelijk aan de twaalf maands Euribor-rente, vermeerderd met één procent.

In geval van niet-betaling op de vervaldag is een interest verschuldigd die gelijk is aan de twaalf maands Euribor-rente, vermeerderd met vijf procent.

De betreffende interestvergoedingen zijn van rechtswege verschuldigd, zonder dat een aanmaning of ingebrekestelling vereist is.

Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering van vennoten, overeenkomstig artikel 6.

De bestuurders worden benoemd voor onbepaalde duur.

Wanneer er meerdere bestuurders zijn vormen zij, behoudens afwijkende beslissing van de algemene vergadering van vennoten, een college.

De algemene vergadering kan bij drie/vierde meerderheid van de bestaande stemgerechtigde aandelen beslissen dat aile of één of meerdere bestuurders, hetzij alleen, hetzij gezamenlijk handelend, de vennootschap kunnen verbinden.

De algemene vergadering van vennoten mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

De algemene vergadering ontslaat de bestuurders met gewone meerderheid van de bestaande stemgerechtigde leden. Behoudens in geval van toepassing van artikel 6, leidt dergelijk ontslag van één bestuurder tot het automatische ontslag van alle bestuurders, zodanig dat alle bestuurders opnieuw moeten worden benoemd volgens de bepalingen zoals voorzien in artikel 6.

De raad van bestuur komt bijeen na oproeping door één van de bestuurder.

De raad vergadert minstens vier maal per jaar.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, fax, e-mail of elk ander communicatiemiddel dat op papier kan warden uitgeprint, met opgave van de agenda, ten minste vijf volle werkdagen váór de vergadering. De raad van bestuur wordt voorgezeten door een voorzitter en dat volgens een jaarlijkse beurtrol onder de bestuurders.

De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als alle bestuurders aanwezig zijn.

Een bestuurder mag ook stemmen omtrent de voorgestelde agendapunten per brief, fax, e-mail of elk ander communicatiemiddel dat op papier kan worden uitgeprint, Evenzeer kan een bestuurder aan een andere bestuurder volmacht geven hem op de bijeenkomst van de raad van bestuur te vertegenwoordigen en in zijn plaats zijn stem uit te brengen. Een bestuurder mag tenslotte ook op afstand deelnemen aan een bijeenkomst van de raad van bestuur door middel van een communicatiemiddel waarbij zijn identiteit en zijn deelname kan worden gecontroleerd.

De schriftelijke stemmen, de volmachten en de melding van de deelname op afstand moeten uiterlijk één werkdag vÔôr de bijeenkomst van de raad van bestuur aan andere bestuurders worden overgemaakt per brief, fax, e-mail of elk ander communicatiemiddel dat op papier kan worden uitgeprint, In voorkomend geval worden de bestuurders die schriftelijk, bij volmacht of op afstand deelnemen aan de vergadering, geacht aanwezig te zijn.

Indien tijdens de eerste bijeenkomst van de raad van bestuur niet alle bestuurders aanwezig zijn,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

dan mag, na een wachttijd van ten minste drie volle werkdagen, een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal geldig kunnen beraadslagen en stemmen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij eenvoudige meerderheid van de aanwezige bestuurders. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

De raad van bestuur bezit de meest uitgebreide bestuurs- en vertegenwoordigingsbevoegdheid met het oog op de realisatie van het doel van de vennootschap, voor zover evenwel deze bevoegdheden door de wet of de statuten niet aan de algemene vergadering zijn toegekend,

De raad van bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

De raad van bestuur mag het dagelijkse bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meer personen, al dan niet bestuurders. Deze personen dragen de titel van gedelegeerd bestuurder. De raad van bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties. Afgezien van bijzondere delegaties wordt de vennootschap in rechte geldig vertegenwoordigd door de voorzitter van de raad van bestuur, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders waaronder steeds de voorzitter van de raad van bestuur of de gedelegeerd bestuurder.

Jaarlijkse algemene vergadering :

De regelmatig samengestelde vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar beslissingen zijn bindend voor allen, ook voor de afwezigen of dissidenten.

Ze bezit de bevoegdheden die de wet en deze statuten haar toekennen.

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het bestuursorgaan.

De oproeping geschiedt door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen vôôr de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd.

De vennoten kunnen schriftelijk instemmen met de oproeping op andere wijze dan per aangetekende brief, zoals bijvoorbeeld per e-mail, per fax of elk ander communicatiemiddel dat op papier kan worden uitgeprint.

De algemene vergadering komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht. Indien de vergadering bij een notaris bijeenkomt, mag ze plaatsvinden in gelijk welke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht voor zover ze gelegen is in het gerechtelijke arrondissement waartoe die gemeente behoort,

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur om zich onder meer uit te spreken over de goedkeuring van de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de daaraan gekoppelde winstbestemming, alsook over de kwijting aan de bestuurders en, in voorkomend geval, aan de commissaris(sen).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats, De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur en, zo deze afwezig of verlet is, door de bestuurder daartoe door de raad aangewezen of bij gebrek aan een dergelijke aanwijzing, door de oudste bestuurder aanwezig op de vergadering.

indien het aantal aanwezigen het toelaat, wijst de voorzitter de secretaris en eventueel twee stemopnemers aan.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 27 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens dertig (30) dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd aan elk van de vennoten.

De algemene vergadering kan ook in bijzondere zitting worden opgeroepen. Dat moet geschieden op verzoek van vennoten met ten minste een vijfde van alle aandelen in hun bezit of, in voorkomend geval, op verzoek van een commissaris. De bijzondere algemene vergadering moet dan binnen de drie weken na het verzoek worden bijeengeroepen.

Een vennoot mag zich op de vergadering door middel van een schriftelijke volmacht door een andere vennoot laten vertegenwoordigen.

De rechtspersonen mogen worden vertegenwoordigd door hun statutaire of wettige vertegenwoordigers.

Behoudens anders voorzien de wet of door deze statuten, beslist de vergadering bij gewone meerderheid van de stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen en ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten.

De aanvaarding of de wijziging van een huishoudelijk reglement moeten worden goedgekeurd bij drie/vierde meerderheid van de bestaande stemgerechtigde aandelen.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die dat wensen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De afschriften en uittreksels van die notulen worden door de voorzitter of de ondervoorzitter getekend.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of elk ander communicatiemiddel dat op papier kan worden uitgeprint, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit warden verstuurd aan alle personen die op de vergadering dienen te worden uitgenodigd met de vraag aan de vennoten de daarin opgenomen voorstellen van besluit goed te keuren door ondertekening van het rondschrijven en dit getekende rondschrijven binnen een termijn van tien (10) dagen na ontvangst ervan terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Boeklaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een of meerdere bestuurders.

Behoudens in de gevallen waarin het Wetboek van vennootschappen anders bepaald, stelt het bestuursorgaan jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen.

Bestemming van het resultaat :

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan en rekening houdend met bijzondere rechten die aan de aandelencategorie D is toegekend, beslist de algemene vergadering over de bestemming van de nettowinst.

Ontbinding - Vereffening :

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de raad van bestuur, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort.

Overgangsbepalingen :

1. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in op 7 maart 2014 en zal afgesloten worden op 31 december 2015,

2. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

3. BENOEMING BESTUURDERS

De verschijners verklaren onmiddellijk aansluitend bij de oprichting van de vennootschap in algemene vergadering bijeen te komen.

De verschijners beslissen om volgende personen te benoemen als bestuurder van de vennootschap: - op voordracht van de houder van de aandelen van categorie A:

"DE WILDE CONSULTING" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 9320 Aalst (Nieuwerkerken), Bremtstraat 3B, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het nummer BTW BE 0476.098.467, met als vaste vertegenwoordiger de heer Paul De Wilde, wonende te 9320 Aalst (Niewerkerken), Bremtstraat 3B.

i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg

- op voordracht van de houder van de aandelen van categorie B:

De heer Vic VANHOVE, wonende te 9880 Aalter, Oostmolenstraat 61.

- op voordracht van de houder van de aandelen van categorie C:

"VM INDUSTRIAL CONSULTANCY" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, ge-

vestigd te 9550 Herzele, Eikboslaan 55, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde

onder het nummer BTW BE 0523.915.707, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jan Van Melke-

beke, wonende te 9550 Herzele, Eikboslaan 55.

4. VERKLARING COMMISSARIS-REVISOR

De verschijners verklaren dat de vennootschap, volgens de gegevens, verzameld voor de oprichting en opgenomen in het financieel plan, gedurende het eerste boekjaar niet dient over gaan tot de benoeming van een commissaris-revisor. Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap zal bijgevolg worden uitgeoefend door de vennoten.

5. BENOEMING VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN AFGEVAARDIGD BESTUURDER.

Terstond beslissen, met eenparigheid van stemmen, de bestuurders voornoemd te benoemen:

- als voorzitter van de Raad van Bestuur: de heer Paul De Wilde, voornoemd, die verklaart te aanvaarden.

Zijn ambt is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing neemt. Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Chris Vandecasteele, gevestigd te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Land Van Waaslaan 101, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

10/3/2014

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de pei%o(o)nient bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

21/01/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0547.834.224

Benaming

(voluit) : BIOMETRICS GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : CVBA

Zetel : TECHNOLOGIEPARK 3, 9052 ZWIJNAARDE, BELGIË

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER * CONVERSIE AANDELEN Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 01/10/2014

De vergadering beslist met é nparigheid van stemmen om het ontslag van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VM INDUSTRIAL CONSULTANCY" ovv. de heer Van Meikebeke Jan te aanvaarden.

Er wordt haar kwijting verleend tot op heden.

De Vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om over te gaan tot de benoeming van de volgende

bestuurders:

De firma Moens Management Services bvba, Oude Zak 49, 8000 Brugge met ondernemingsnummer

BE 0892.987.245 niet als vaste vertegenwoordiger Philippe Moens

- De firma Willcon bvba, Tuinbouwstraat 1, 9900 Eeklo met ondememingsnummer BE 0835.839.694 met als

vaste vertegenwoordiger Willy Vertongen

Door de aandelenoverdracht op 7 juni 2014 van 1500 C-aandelen naar dhr. De Wilde Paul én de overdracht van 1500C-aandelen naar de heer Van Hove Vic werden de C-aandelen automatisch geconverteerd naar 1500 A-aandelen en 1500 B-aandelen ingevolge artikel 6 van de statuten. Er wordt op heden beslist om deze convesie tegen te draaien waardoor er terug 3000 C-aandelen zijn.

Vanhove Vic

NIE ER G E E GD

2 V -12- 2014

Dpn PCHÁ1~~~~-~E GE NT

MON[TEUFk

13 -01B l LGISCH S ï

AATSB

BBLG

2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.07.2016, NGL 27.07.2016 16359-0154-027

Coordonnées
HUMANICT

Adresse
TECHNOLOGIEPARK 3 9052 ZWIJNAARDE

Code postal : 9052
Localité : Zwijnaarde
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande