HUSH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HUSH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 467.988.277

Publication

31/07/2012
ÿþ Mod 2.1

man In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

iu

B

i

i

111

11

*12134905*

bel ai

BE

Sta

NEERGELEGD

2 0 JULI 2012

Rt.C'ti t't3ANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Ondernemingsnr : 0467.988.277

Benaming

(voluit) : Hush

Rechtsvorm : Bsloten vennnotschap met beperkte aansprakelijkheid (in vereffening)

Zetel : John Kennedylaan 20 9000 Gent

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

(Uittreksel uit de algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op .2012)

De vergadering verklaart dat de vereffening, onder de opschortende voorwaarde van homologatie van het verdelingsplan door de Rechtbank van Koophandel, is gesloten en dat de vennootschap met ingang vanaf heden heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering verklaart dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen worden bewaard op het volgend adres: John Kennedylaan 20, 9000 Gent

De vergadering verklaart dat er geen gelden of waarden dienen te worden geconsigneerd bij de Deposito en Consignatiekas.

De vergadering verleent bijzonder volmacht aan Ad-Ministerie BVBA vertegenwoordigd door de heer Adriaan de Leeuw, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij de BTW-administratie, het rechtspersonenregister, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Vigox BVBA

Vertegenwoordigd door Celine Beys

Vereffenaar

fc.Gjly Vexe-zef

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/05/2012
ÿþMad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

UhitiUtili 111(111111 luit 1111111111 11111 1111 lUi

*12090400*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0467.988.277

Benaming

(voluit) : Hush, in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : John Kennedylaan 20, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

Uittreksel uit het eenparig schriftelijk besluit van de gewone algemene vergadering van vennoten van 26 maart 2012:

1. De vennoten hebben de vereffenaar op de hoogte gebracht van de benoeming van de commissaris, de burgerlijke vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KLYNVELD PEAT MARWICK GOERDELER - Bedrijfsrevisoren-Réviseurs d'entreprises, met maatschappelijke zetel te Bourgetlaan 40, 1130 Haren, met ondernemingsnummer 419.122.548, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren onder het nummer B00001,

vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 132 van het Wetboek van vennootschappen door de heer Olivier Declercq, ingeschreven op de ledenlijst van het Instituut voor Bedrijfsrevisoren onder het nummer A02076,

Zijn eerste controle had betrekking op het verlengd boekjaar dat afgesloten is op 30 september 2011.

Overeenkomstig artikel 135 van het Wetboek van vennootschappen zal zijn mandaat een einde nemen op de jaarlijkse gewone algemene vergadering van 2014 met betrekking tot het boekjaar afgesloten op 30 september 2013.

Voor zover als nodig, bevestigt de enige vennoot deze benoeming en verzoekt ze de vereffenaar de benoeming te publiceren.

2. De algemene vergadering besluit volmacht te geven aan Mieke Lecluyse, Legal Assistant, Matthias Desimpelaere, Koen Devos, of elke andere advocaat bij Eversheds Brussels cvba, Pegasus Park, De Kleetlaan 12A, 1831 Diegem, ieder individueel handelend en met recht van indeplaatsstelling, om de goedgekeurde jaarrekening van de vennootschap neer te leggen bij de Nationale Bank van België en te dien einde al het nodige of het nuttige te doen.

Matthias Desimpelaere

Eversheds Brussels cvba

Lasthebber

--re,ex.ct e... i;uer cne-e. re-ecse,.e..vz1 Qbm c_c, a6~3~r~ z

07/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 26.03.2012, NGL 27.04.2012 12104-0069-020
20/02/2012
ÿþmod 11.1

~.

e

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERCELEGO

-1 FFO. 2012

RECHTBANK VAN

KOO;'HANO ENT



LuikB



III IIII11111111

*12041205*

bel

a.

Bc Sta

Ondernemingsnr: BE0467.988,277

Benaming (voluit) : HUSH

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : John Kennedylaan 20

9000 Gent

Onderwerp akte :ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING  BENOEMING VEREFFENAAR

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel op 19; december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap;

_ met beperkte aansprakelijkheid "HUSH", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, John Kennedylaan 20,?

volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT: LEZING EN GOEDKEURING VAN HET VERSLAG HOUDENDE TOELICHTING VAN: DE ZAAKVOERDERS BIJ HET VOORSTEL TOT VROEGTIJDIGE ONTBINDING EN: INVEREFFENINGSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP

TWEEDE BESLUIT: LEZING EN ONDERZOEK VAN HET VERSLAG VAN EEN BEDRIJFSREVISOR; OVER DE STAAT VAN ACTIVA EN PASSIVA VAN DE VENNOOTSCHAP

Het verslag van de bedrijfsrevisor voornoemd, besluit als volgt : "

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen heeft het: bestuursorgaan van de vennootschap Hush BVBA, onder haar verantwoordelijkheid, een staat van activa en; passiva opgesteld, afgesloten op 30 september 2011, die, rekening houdend met de vooruitzichten.van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 480.801,85 EUR en een netto-actief van: 423.809, 45 EUR.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap Hush BVBA volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de raad van bestuur met succes gerealiseerd zullen worden door de; vereffenaar,

Dit verslag werd opgemaakt conform artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen en de normen voorgeschreven door het Instituut van Bedrijfsrevisoren betreffende voorstellen tot ontbinding door het: bestuursorgaan van de vennootschap, en mag niet gebruikt worden voor andere doeleinden.

Brussel, 16 december 2011,

KPMG Bedrijfsrevisoren Commissaris"

DERDE BESLUIT: ONTBINDING EN VEREFFENING VAN DE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering beslist de vennootschap met ingang van heden te ontbinden en in vereffening tee ;,stellen. De mandaten van de huidige twee zaakvoerders van de vennootschap in functie, met name dei ;; vennootschap Viebel BVBA, met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 547,; vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Peter Van Speybroeck, en de heer Mark; il Faulkner, wonende te 304 Wolf Run, Bartonville 304, 76226 Texas, Verenigde Staten van Amerika, worden als gevolg van dit besluit van rechtswege beëindigd.

VIERDE BESLUIT: BENOEMING VAN EEN VEREFFENAAR ONDER VOORBEHOUD VAN DIENS] BENOEMING DOOR DE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

De algemene vergadering beslist de hierna vermelde rechtspersoon te benoemen tot vereffenaar van de; vennootschap: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "V1GOX", met maatschappelijke zetel; te 900 Gent, John Kennedylaan 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder ondernemingsnummer 0477.842.586. Voormelde vereffenaar-rechtspersoon wordt in het kader de uitoefening; van diens mandaat als vereffenaar vertegenwoordigd door Mevrouw Celine Beys, wonende te 2000 Antwerpen,; Graaf van Hoomestraatj.

;Y

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden 4/aan iP t

Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Uit het schrijven de dato 16 december 2011, hetwelk aan deze akte gehecht zal blijven, blijkt dat voormelde vereffenaar, welke in het kader van zijn mandaat wordt vertegenwoordigd zoals hiervoor vermeld, bevestigd heeft zijn mandaat te aanvaarden.

De benoeming van voormelde vereffenaar geldt onder voorbehoud van en de vereffenaar treedt pas in functie na de bevestiging van diens benoeming door de Rechtbank van Koophandel, bevoegd voor het arrondissement waar de vennootschap op de datum van onderhavige akte haar zetel heeft, haar maatschappelijke zetel heeft.

Het mandaat van de vereffenaar eindigt bij de afsluiting van de vereffening, onverminderd het recht van de vennootschap om de vereffenaar op elk ogenblik te ontslaan.

VIJFDE BESLUIT: VASTSTELLING VAN DE BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAAR

De algemene vergadering beslist dat de vereffenaar met het oog op de vereffening van de vennootschap over de meest uitgebreide bevoegdheden beschikt, zoals voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaar mag, voor zover deze door hem nuttig of noodzakelijk zouden worden geacht, de handelingen, bedoeld in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, verrichten zonder dat hiervoor een nieuw besluit door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van ambtshalve inschrijving, hij mag verzaken aan alle zakelijke en persoonlijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, en handlichting toestaan, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen of beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich baseren op de geschriften en boeken van de vennootschap.

De vereffenaar mag, onder zijn verantwoordelijkheid, een welbepaald deel van zijn bevoegdheden, die hij zelf bepaald, voor een bepaalde termijn, die hij zelf vaststelt, en voor specifieke en bepaalde verrichtingen delegeren aan één of meerdere gevolmachtigden.

Buiten het geval van bijzondere delegatie, worden alle rechtshandelingen die de in vereffening zijnde vennootschap verbinden, zelfs die rechtshandelingen waaraan een openbaar of ministerleel ambtenaar zijn ambt verleent, door de vereffenaar getekend, die zijn handelings- en vertegenwoordigingsbevoegdheid ten aanzien van derden niet op basis van enig besluit van de algemene vergadering zal dienen aan te tonen of te rechtvaardigen.

Het mandaat van de vereffenaar wordt kosteloos uitgeoefend.

ZESDE BESLUIT: WIJZIGING VAN DE STATUTEN OM DEZE IN OVEREENSTEMMING TE BRENGEN MET DE GENOMEN BESLISSINGEN

De algemene vergadering beslist de statuten van de vennootschap te wijzigen teneinde deze in overeenstemming te brengen, met de genomen beslissingen. De algemene vergadering beslist de statuten meer bepaald te wijzigen als volgt:

(i) Toevoeging, in fine van Artikel 1 van de statuten, van een punt 6, luidend als volgt: "Alle documenten uitgaande van de vennootschap moet vermelden dat zij in vereffening is gesteld"

(ii) Artikel 4 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende tekst: "De vennootschap is opgericht op drieëntwintig november negentienhonderd negen-ennegentig voor een onbepaalde duur. Zij werd in vereffening gesteld door een buitengewone algemene vergadering van vennoten, gehouden op negentien december tweeduizend en elf.

ZEVENDE BESLUIT: UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLISSINGEN

ACHTSTE BESLUIT: TOEKENNING VAN BIJZONDERE VOLMACHTEN

De algemene vergadering beslist een bijzondere volmacht toe te kennen aan Adriaan De Leeuw, Brusselsesteenweg 66, 1860 Meise, met de bevoegdheid om individueel te handelen en met de mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen ten aanzien van een erkend ondernemingsloket naar keuze, de Kruispuntbank van Ondernemingen en alle Belgische fiscale, sociale en BTW-administraties, teneinde alle formaliteiten die in het kader van de ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap, krachtens onderhavige akte, bij voormelde instanties vereist zouden zijn, te vervullen, en om in dit verband alle verklaringen af te leggen en alle documenten in te vullen en te ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap, haar enige vennoot, (voormalige) zaakvoerders en/of vereffenaar.

De algemene vergadering beslist tevens, voor zoveel als nodig, een bijzondere volmacht te verlenen aan ondergetekende notaris om een door hem ondertekend afschrift van de gecoördineerde statuten neer te leggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

NEGENDE BESLUIT: VRAGEN

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Catherine Gillardin, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift;

-1'' lfCiíü~

-1 vers ag van ae commissaris

-1 verslag van de zaakvoerder

- 1 volmacht

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/01/2011 : GE194538
04/10/2010 : GE194538
31/05/2010 : GE194538
08/07/2009 : GE194538
06/06/2008 : GE194538
28/06/2007 : GE194538
28/07/2006 : GE194538
15/07/2005 : GE194538
06/10/2004 : GE194538
08/06/2004 : GE194538
13/06/2003 : GE194538
07/07/2000 : GE194538
16/12/1999 : GEA022919

Coordonnées
HUSH

Adresse
JOHN KENNEDYLAAN 20 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande