HYPERION CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : HYPERION CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 556.698.044

Publication

29/07/2014
ÿþ mod 11.1

_

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

i 7 JULI 2014

RECHTeres/AN

II

UI

11

*14145657*

4 Ondernemingsnr : 0Ç

Benaming (voluit) :HYPERION CONSULT

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Reukenwegel 26

9070 Destelbergen-Heusden

:Oprichting benoeming

(verkort)

Rechtsvorm:

Zetel:

Onderwerp akte



Uit een akte verleden voor notaris Ludwig Vermeulen te Merelbeke, op 14 juli 2014, afgeleverd voor registratie, blijkt dat de bvba "HYPERION CONSULT" werd opgericht met de volgende kenmerken:

1.Zetel: 9070 Destelbergen-Heusden, Reukenwegel 26.

2.Duur onbepaalde duur.

3.0prichter: Mevrouw DEVVILDE Isabel Greta Rachel, geboren te Brugge op negen februari: negentienhonderd tweeënzeventig, echtgenote van de heer VAN DAMME-DE SUTTER Bart Edmond, wonende:: te 9070 Destelbergen (Heusden), Reukenwegel 26.

4.Kapitaal: het maatschappelijk kapitaal bedraagt 18.600 euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen,.: zonder nominale waarde. De oprichter heeft op aile 186 aandelen In geld ingeschreven.

Op het gehele maatschappelijke kapitaal werd aldus ingeschreven. Elk aandeel werd volledig volstort, doori storting in geld door de voornoemde oprichter uitgevoerd. Ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van:i 18.600 euro voorafgaandelijk aan de oprichting, gedeponeerd werd bij ING Bank, (bewijs van deponering afgeleverd op 07/07/2014).

5. Boekjaar van 1 januari tot en met 31 december.

6.Reserves, winstverdeling, vereffeningssaldo: : Het batig saldo van de winst wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, na afhouding van vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve, totdat,: deze reserve tien procent van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is', gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 Wetboek van Vennootschappen. - Het batig saldo van de vereffening wordt tussen vennoten verdeeld in verhouding tot het ; deel van het maatschappelijk kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, na betaling van schulden, lasten, , en kosten van de vereffening.

7.Vertegenwoordigding: (1) Is er één zaakvoerder, dan vertegenwoordigt hij de vennootschap in alle akten:: en in rechte. (2) Zijn er meerdere zaakvoerders, dan is ieder van hen individueel bevoegd om de vennootschap:: in alle akten en in rechte te vertegenwoordigen. Nochtans zullen aile zaakvoerders gezamenlijk hun' toestemming moeten verlenen voor elke akte houdende aankoop, vervreemding of hypotheekstelling van': onroerende goederen, voor het bekomen van leningen, investeringskredieten, kaskredieten en elke andere: vorm van externe financiering.

8.Commissarissen: geen.

9.Doel: De vennootschap heeft als doel:

Onderstaande opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend zodat de vennootschap aile, burgerlijke-, handels-, nijverheids-, financiële en onroerende of andere verrichtingen of handelingen kan stellen' die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig: zijn of die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezelijking van haar doel, alles in de meest ruime zin: van het woord.

I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden in België en in het buitenland:

- De exploitatie van een studie-, organisatie- en raadgevend bureau inzake managementaangelegenheden, meer bepaald het uitwerken en exploiteren van managementprojecten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

- Het verstrekken van interim-management diensten en bijstand, in de meest ruime zin.

- Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven op het gebied van planning, organisatie,

efficiëntie en toezicht, het verschaffen van bijstand en informatie aan de bedrijfsleiding, in de meest ruime zin.

- Verstrekken van technische, organisatorische, commerciële en financiële bijstand aan alle ondernemingen.

,2

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Het geven en organiseren van opleiding, coaching alsmede het deelnemen aan en organiseren van evenementen, tentoonstellingen, beurzen en seminaries.

- Het deelnemen aan redactionele activiteiten alsook het organiseren van publicaties in het kader van de verleende adviezen.

- Het deelnemen in of de directie voeren over andere vennootschappen en ondernemingen, het management en het bestuur van om het even welke onderneming en vennootschap alsook het optreden als vereffenaar.

- Het verwerven van aandelen en participaties in vennootschappen van welke aard dan ook.

- Het verlenen van adviezen op gebied van ontwerp, ontwikkeling en uitbouw van systemen voor het

vergaren en beheren van management informatie in de breedste zin.

- De vennootschap kan leningen, van gelijk welke vorm, bedrag en duur toestaan. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen, met inbegrip van haar eigen handelszaak, in hypotheek of ln pand te geven.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheer, valoriseren, in licentie nemen of geven van brevetten, octrooien, know-how, merken en andere intellectuele rechten.

- De aan- en verkoop, import en export van alle mogelijke goederen en diensten, aile mogelijke grondstoffen en alle mogelijke half fabricaten voor industrie, de gezondheidszorg en de handel.

- Het ontplooien van alle informatica-activiteiten waaronder het ontwikkelen, kopen en verkopen, huren en verhuren van hard- en software.

Il. Voor eigen rekening in BeIgië en in het buitenland:

Haar patrimonium, bestaande uit onroerende en roerende goederen en rechten, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

- Het verwerven van onroerende goederen, verkavelen, het laten bouwen van onroerende constructies, de verkoop en verhuring van onroerende goederen, het in huur nemen of verhuren van onroerende goederen, bebouwd of onbebouwd, gemeubeld of onbemeubeld, alsmede alle verrichtingen van onroerende leasing; het beheer van roerende en onroerende goederen.

- De vennootschap mag elle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, met inbegrip van: het deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in nauw verband met het hare staat, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor de zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

10. Jaarvergadering, toelating, uitoefening stemrecht: De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de vierde vrijdag van juni om achttien (18.00) uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden ter maatschappelijke zetel of in elke andere plaats in de oproepingsbrief vermeld. - Er zijn geen toelatingsvoorwaarden voor de algemene vergadering, behoudens de mogelijkheid voor de zaakvoerder(s) de toelatingsvoorwaarden in de oproepingen te vermelden. - Ieder aandeel geeft recht op één stem. De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping. De vennoten mogen hun stem schriftelijke uitbrengen of zich door een fasthebber laten vertegenwoordigen, voor zover deze zelf vennoot is.

Overgangsbepalingen:

Onmiddellijk na de oprichting heeft de vennoot volgende beslissingen genomen:

1. Het eerste maatschappelijk iaar begint vanaf het neerleggen van een uitgifte uit deze akte op de bevoegde griffie en eindigt op eenendertig december tweeduizend vijftien.

2. De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op vierde vrijdag van de maand juni tweeduizend zestien om achttien (18.00) uur.

3. Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder: mevrouw DEWILDE Isabel, voornoemd, wonende te 9070 Destelbergen-Heusden, Reukenwegei 26.

Die aanvaardt en bevestigt dat de aanvaarding van haar mandaat haar niet verboden is, inzonderheid krachtens het koninklijk besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

Haar mandaat is van onbeperkte duur en onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

De zaakvoerder wordt benoemd vanaf heden met dien verstaande dat zij vanaf heden tot op de datum van neerlegging overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, zal optreden als volmachtdrager van de vennoot en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als orgaan van de vennootschap overeenkomstig de bepalingen van de statuten en het Wetboek van Vennootschappen.

4. Bijzondere volmacht: Een bijzondere volmacht wordt, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, toegekend aan VDV ACCOUNTANTS bvba, te 9000 Gent, Voskenslaan 127 of eenieder erkend Ondernemingsloket, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen opdat de gegevens van cie vennootschap zouden worden ingebracht in de ' Kruispuntbank van Ondernemingen en opdat de vennootschap een identificatienummer zou worden toegekend,

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

"

ma d 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

alsOOk, desgevallend, al hef nodige te doen bij ieder andere administratie , waaronder deze van de BTW, natuurlijke of rechtspersoon, instelling of secretariaat.

5. Over ame verbintenissen. De vennootschap neemt bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn gesteld vanaf één februari tweeduizend en veertien.

iQt 1e1 412-12/p31 " -" Crrtia ft



^ ^ ^ ------------- , n ^ ^ ^ ^ ----------- --------

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Nam en hoedanigheid man de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 24.08.2016 16483-0522-011

Coordonnées
HYPERION CONSULT

Adresse
REUKENWEGEL 26 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande