I-ACTE

Divers


Dénomination : I-ACTE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 833.752.315

Publication

12/11/2014
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M4N1TEEJ ~ BE~.~;~ , _ _ . ~-,;~

" .





p It -11- 2014 p 6 ONT. 2014



LG1SCH STAATSBL/~~ r. f V,Çr~ífi~ ; ,,i,3

Cu- E ¬ ~







Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET ONBEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Keiberg 50, 9860 Oosterzele

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding  in vereffeningstelling en sluiting vereffening

Uit de notulen van een buitengewone algemene vergadering gehouden ten maatschappelijke zetel op 15/09/2014 blijkt dat er op volgende manier beraadslaagd werd:

1. De vergadering keurt de voorgestelde ontbinding goed en wordt gedateerd op 15/09/2014.

2. Bijgevolg zal de vennootschap nog enkel voortbestaan voor haar vereffening.

3. De vergadering besluit tot aanvaarding van het voorgestelde ontslag van dein functie zijnde bestuurder: MAH1EU Evrard per 15/09/2014 en keurt de voorgestelde kwijting goed.

4. De vergadering stelt vast aan de hand van het verslag van de bestuurder en de balans per 15/09/2014 dat aan de voorwaarden voldaan werd om de ontbinding, vereffening en sluiting in één akte te doen.

5. De vergadering besluit derhalve geen vereffenaar te benoemen.

6, De algemene vergadering stelt derhalve vast dal de vereffening van de vennootschap gesloten is en dat bijgevoeg de CVOA i-ACTE definitief heeft opgehouden te bestaan op 15/0912014.

7. Het resterend actief zal worden teruggenomen door de vennoten zelf.

8. De algemene vergadering besluit nog dat de boeken en de bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste 5 jaar bewaard zullen blijven bij MAH1EU Evrard, Keiberg 50, 9860 Oosterzeis, Er zijn geen sommen of waarden die bij de Deposito-en Consignatiekas moeten geconsigneerd worden.

9. Aile voorstellen werden aanvaard met eenparigheid van stemmen, waarna de vergadering wordt gesloten

en waarvan onderhavig proces-verbaal wordt opgesteld en ondertekend door de voorzitter en de

aandeelhouders

Waarvan akte,

MAH1EU Evrard

bestuurder

Tegelijk hierbij neergelegd: verslag bestuurder staat actief en passief per 15/09/2014

Op de laatste biz van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

11lH1 Iiazose 111 I A~I I I or IV I~IIV= B

Ondernerningsnr : 0833.752.315 Benaming

(voluit) : (verkort)

l-ACTE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

25/02/2011
ÿþti

Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111

bsti

+11031065*

NEERGELEGD

15 -02- 2011

RECIeriflpi9K VAN KOOPHANDEL TE G

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : I-ACTE

Rechtsvorm : COOPERATIEVE VENNOOTSCHAP MET ONBEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Keiberg 50, 9860 Oosterzele

Onderwerp akte : Oprichting-benoeming bestuurder

Het blijkt uit een onderhandse akte opgemaakt te Oosterzele op 1/02/2011 dat er een Coöperatieve Vennootschap met Onbeperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met volgende statuten:

Comparanten:

1. MAHIEU Evrard Joseph, Keiberg 50, 9860 Oosterzele

2. MAHIEU Joeri Genia, Mechelsesteenweg 93, 201.8 Antwerpen

3. VERCAMMEN Anna, Keiberg 50, 9860 Oosterzele

Naam: I-ACTE

Maatschappelijke zetel: Keiberg 50 , 9860 Oosterzele

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bestaat bij oprichting uit een vast gedeelte. Ze kan ook een veranderlijk gedeelte bevatten. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door aandelen met een nominale waarde van vijfentwintig (¬ 25,00) EURO. Het vast gedeelte van het kapitaal wordt vastgesteld op tweeduizend vijfhonderd EURO (¬ 2.500,00) en kan slechts gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de voorschriften van een statutenwijziging. Dit kapitaal is bij oprichting als volgt volgestort:

" MAHIEU Evrard: 75 aandelen

" MAHIEU Joeri: 5 aandelen

" VERCAMMEN Anna: 5 aandelen

Maatschappelijk doel: De vennootschap heeft tot doel (in binnen- als in buitenland, zelfs wereldwijd):

" 1. Implementatie, beheer, en consultancy voor informatica netwerken en telecom-infrastructuur -

Softwareontwikkeling in alle toepassingsgebieden - Ontwikkeling, beheer en hosting van websites Ontwikkeling en beheer van alle internettoepassingen, e-commerce en andere applicaties, zowel huidige als toekomstige technologieën - Analyse en advies i.v.m. automatisering van productieprocessen, informaticasystemen en bedrijfsorganisatie - Verkoop- en verhuur van licenties en rechten met betrekking tot software en hun toepassingen.

2 Computeradviesbureau. Het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie

en toepassing van bijhorende programmatuur (software): analyseren van behoeften en problemen van gebruiker en het aanbieden van de beste oplossing. Realisatie van programma's en gebruiksklare Systemen. Het verlenen van advies en bijstand met betrekking tot toepassing van i nfo rm atica p rog ra m ma's.

3. Organiseren van opleidingen en presentaties in de meest ruime betekenis.

4. Grafisch bureau.

5. Onderneming voor communicatieadvies en -consultancy in de meest ruime betekenis.

6. Onderneming dat zich bezighoudt met het verlenen van diverse activiteiten voor derden (zowel het bedrijfsleven, de overheid, privé) meer bepaald: consultancy, algemeen management, marketingstrategieën, aankoopstrategieën, logistiek, ... zonder dat deze lijst limitatief is.

7. Advies- en uitvoeringsbureau voor binnenhuisdecoratie en feesten.

8. Vertaalbureau in de meest ruime betekenis.

9. Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding; het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie.

10. Managementsbureau: onderneming die tussenkomt in het management van bedrijven en holdings. Het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

11. Het verwerven (op eender welke manier) en/of aanhouden van participaties in bestaande en/of nog op te richten ondernemingen; het beheren, valoriseren, en te gelde maken van deze participaties.

12. Tussenpersoon in de handel.

13. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen .

met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden verhuren , huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

14. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten van welke aard ook zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

15. De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkwaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken of haar doel te bevorderen, en dit door participatie of fusie met andere vennootschappen of ondernemingen. Zij kan zelfs alle medewerkings-, associatie- of rationalisatiecontracten of andere contracten tekenen met dergelijke ondernemingen of

vennootschappen.

16. Het toestaan van leningen en kredieten aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. De vennootschap kan zich in dit kader borg stellen of haar aval verlenen.

17. De vennootschap is verbonden door de rechtshandelingen van haar zaakvoerder(s) zelfs indien die handelingen buiten haar doel liggen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Aansprakelijkheid: Iedere vennoot is onbeperkt aansprakelijk.

Dagelijks bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere bestuurders - gekozen binnen of buiten de aandeelhouders. Bij onbekwaamheid van de bestuurder neemt zijn collega bestuurder het dagelijks bestuur in handen of bij ontstentenis de oudste aandeelhouder. Bij overlijden van de bestuurder wordt hij binnen een termijn van 1 maand vervangen door een nieuwe bestuurder aangeduid door de algemene vergadering. Tot die tijd wordt de vennootschap bestuurd door de oudste aandeelhouder. De bestuurder is bevoegd voor alle handelingen zowel van bestuur als beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. De oprichters besluiten voor een eerste maal MANIEU Evrard aan te stellen tot bestuurder voor onbepaalde duur. Zijn mandaat wordt kosteloos uitgeoefend.

Boekjaar: Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar start op heden en eindigt op 31 december 2011. Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen vanaf 1 januari 2011 worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd.

Algemene Vergadering: Zij komt tenminste éénmaal per jaar samen en dit telkens op 25 juni om 19.00u. Bij een wettelijke feestdag wordt de datum verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Waarvan akte,

MAHIEU Evrard

bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd:

Volledige uitgifte oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

»behouc en

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
I-ACTE

Adresse
Zetel : Keiberg 50, 9860 Oosterzele

Code postal : 9860
Localité : OOSTERZELE
Commune : OOSTERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande