IBOURT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IBOURT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 631.696.662

Publication

04/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

02-06-2015

Griffie

*15309231*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0631696662

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

IBOURT

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

" onderneming voor verkoop, levering en plaatsing van isolatie en aanverwante producten;

" algemene bouwonderneming;

" onderneming voor het optrekken en renoveren van gebouwen en alle dakwerken van welke soort ook;

" aanneming van metsel- en betonwerken;

" onderneming voor het bouwen van stellingen, het invoegen en reinigen van gevels;

" aanneming van slopingswerken van gebouwen en kunstwerken;

" aanneming van grondwerken, niveleringswerken, funderingswerken en draineringswerken;

" het aanleggen van tuinen;

" onderneming voor het leggen van chappes, kasseien en dallen;

" aanneming van vloerwerken en tegelwerken, aanneming van alle werken houdende vloerbedekking en muurbekleding; groot- en kleinhandel in vloerbekleding, mozaïek en alle andere bedekkingen van muren en vloeren. Het plaatsen van tegelvloeren, mozaïek, faiences en alle andere bedekkingen van muren en vloeren;

" aanneming van plafonneerwerken, cementwerken en alle pleisterwerken;

" onderneming voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van alle elektriciteitsinstallaties voor verlichting; drijfkracht, verwarming en sanitair, van klankinstallaties en inrichtingen voor telefonie, televisie en video, het plaatsen, onderhouden en herstellen van koelsystemen, elektrische en elektronisch automatiseringssystemen en veiligheidsinstallaties;

" onderneming voor het installeren van bovengrondse elektriciteitsleidingen;

" onderneming voor het plaatsen, onderhouden en herstellen van centrale verwarming, van alle sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerken;

" onderneming voor het droogmaken van gebouwen andere dan met teer en asfalt;

" onderneming voor warmte- en geluidsisolatie;

" onderneming voor metaalconstructies;

" de aankoop en verkoop, de huur en verhuur, de exploitatie van onroerende goederen, inclusief onroerende leasing;

" de in- en uitvoer, de groot- en kleinhandel in hulpstoffen, goederen, materialen,

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Stijn RAES, notaris te Gent op 28 mei 2015, dat door: de heer IBOURT Rachid, geboren te Mohammedia (Marokko) op 2 maart 1973, van Marokkaanse nationaliteit, echtgescheiden, wonende te 9890 Gavere, Broeckstraat 8 bus 7

" een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "IBOURT", met maatschappelijke zetel te 9890 Gavere, Broeckstraat 8 bus 7

" De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland voor eigen rekening of in medewerking met derden, alle hoegenaamde industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met:

Onderwerp akte :

Broeckstraat 8 Bus 7 9890 Gavere

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

gereedschappen, machines en investeringsgoederen voor de bouw en aanverwante sectoren;

" alle verplichtingen aangaan en alle werken uitvoeren of laten uitvoeren om een woning op te richten en af te werken volgens het systeem 'sleutel op de deur' en de verkoop van nog te bouwen onroerende goederen 'verkoop op plan', met naleving van de toepasselijke wettelijke bepalingen. Zij zal zich daarbij kunnen laten bijstaan door gespecialiseerde firma's of personen;

" deelnemen aan aanbestedingen en/of deze uitschrijven, werken in onderaanneming uitvoeren en/of onderaanneming aan derden toevertrouwen.

De vennootschap mag om het even welke gelijkaardige of aanverwante handelingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten, die haar het best geschikt lijken.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Zij mag alle roerende of onroerende goederen die nodig zijn tot de verwezenlijking van haar doel kopen, in huur nemen, verpachten, oprichten, verkopen of ruilen, alle vergunningen nemen, bekomen, aankopen en afstaan en in het algemeen alles verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar maatschappelijk doel aansluiten of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij kan zelfs zaken doen die geen verband houden met voorbeschreven maatschappelijk doel wanneer zij in de rechten treedt van een in gebreke gebleven schuldenaar.

" De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur en begint te werken op de datum van de oprichting.

" Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, volledig onderschreven door de oprichter.

" Het kapitaal is slechts voor twaalfduizend zeshonderd euro (¬ 12.600,00) volgestort. De volstorting zal door de vennoten geschieden op eerste verzoek van de zaakvoerder.

" Bankattest

Ondergetekende notaris bevestigt dat conform artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen het bedrag van volstorting gedeponeerd werd op een bijzondere rekening, zoals blijkt uit een door de bank verstrekt bewijs van deze deponering dat aan de notaris werd overhandigd.

" Elk aandeel geeft een gelijk recht bij de verdeling der winsten en de opbrengsten van de vereffening.

" De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

" Elke zaakvoerder kan, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt; iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De bevoegdheid van de zaakvoerder houdt onder meer in dat hij alle postverrichtingen mag stellen, en dus onder andere het openen en beheren van een rekening bij de B-Post Bank, het in ontvangst nemen van aangetekende zendingen, postmandaten en dergelijke en dus in 't algemeen alle handelingen die worden uitgevoerd door B-Post.

De zaakvoerder(s) hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

Hij is niet-statutaire zaakvoerder en heeft alleenoptredende algemene

vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hier later anders over beslist.

" De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand december om zestien uur ter zetel of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld. Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan vindt de vergadering plaats op de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

" De eerste jaarvergadering zal plaats grijpen tijdens het jaar dat volgt op de afsluiting van het eerste boekjaar.

" Ieder aandeel geeft recht op één enkele stem.

" Het boekjaar begint 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Indien de wet een einddatum verplicht oplegt, zal het lopend boekjaar automatisch verlengd worden tot die datum.

Staatsblad

" Het eerste boekjaar begint te lopen op 28 mei 2015 en eindigt op 30 juni 2016.

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen verklaren de comparanten uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennoot-schap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechts-handelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld vóór de oprichting van de vennootschap sedert 1 mei 2015, dit onder schorsende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 Wetboek van Vennootschappen.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

" vijf procent voor de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt en zolang deze niet bereikt is.

" een eventueel door de algemene vergadering bepaald bedrag dat aan één of ander reservefonds wordt aangewend.

Het saldo, zo er één is, wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aantal aandelen. VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de zaakvoerder, met bevoegdheid te delegeren, teneinde de formaliteiten te vervullen tot:

" de inschrijving van de vennootschap in de kruispuntbank voor ondernemingen;

" de inschrijving van de vennootschap als belastingsplichtige bij de administratie van de belasting

over de toegevoegde waarde;

daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het

nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Stijn RAES,

notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

" De zaakvoerders stellen de uitkeerbare winst vast, conform de wet.

Op deze winst wordt jaarlijks opgenomen:

" expeditie akte

Coordonnées
IBOURT

Adresse
BROECKSTRAAT 8, BUS 7 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande