IDA-B

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IDA-B
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 830.997.515

Publication

04/12/2013 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
28/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 20.11.2012 12644-0363-011
19/10/2012
ÿþMod POF 11.1

e Cj in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

KDÓPHÁNDËL

10 OKT. 2012

DENDE NDE

Ir'''.Ce



*12173019*

Ondernemingsnr : 0830997515

Benaming (voluit) : IDA B

(verkort) :

Rechtsvorm:Besloten Vennootschap met;Beperkte Aansprakelijkheid Zetel: Statiekouterwegel 1 , 9230 Wetteren

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: ONTSLAG ZAAKVOERDER EN BENOEMING NIEUWE ZAAKVOER--

Tekst DER

Op de bijzondere algemene vergadering van 8 oktober 2012

werd beslist om met onmiddellijke ingang te ontslaan als zaakvoerder :

 Mevrouw Hubertine Van Den Kerkhove

Er wordt bhaar algehele kwijting verleend voor haar uitgeoefend mandaat.

Tevens wordt benoemd tot nieuwe zaakvoerder

 Mevrouw Lauren Leybaert

Haar mandaat zal onbezoldigd zijn.

Zij aanvaardt het haar toevertrouwde mandaat.

Lauren Léybaert, zaakvoerder,

Op de laatste blx. ir ntûík rrermëldën : V Ftëctó ; Néeriien hàétlánigfiéiá van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoón ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,

28/03/2011
ÿþVoc behot

aan I Belgi Staats

Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~'' --~~

{~ ~-c TANK

VAN KO PHANDEL

1 6 ~~ ~°., ~01M

--'



DENDMWIONDE



Cndarnomingsnr: 0830.997.515

Benaming

(voluit) : IDA-B

- 11.11j9 1~~~~~

Rechtavorm: Besloten venn met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 9230 Wetteren, Statiekouterwegel 1

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - kapitaalverhoging door inbreng in natura - Statutenwijzi |mg.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ohdmbxphm VERHAE8HE, met standplaats te Ru|aa|ada, op 28 februari 2011, nog niet geregistreerd, dat de buitengewone algemene ve Ó d van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ~|OA,B^, is bijeengekomen en volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

Eerste besluit: Verslagen

Met unanimiteit ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de verslagen door de zaakvoerder en door de bmdh]hopsv|oor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VVF & Co Bodrijfsrovioonan^, te 8int-DonUm-Womónom,

vertegenwoordigd d de heer Stefaan BEIRENS, die handelen over de hierna omschreven inbreng in natura,

aangezien zij als enige aandeelhouders erkennen een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van hebben genomen.

De besluiten van de bednjfsrevisor luiden letterlijk als volgt:

'De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in natura bij toepassing van artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng bestaat uit onroerende goederen ten belope van 286.000,00 EUR in IDA-B 8V8A, met maatschappelijke zetel te 9230 VVettonen, Statiekouterwegel 1 en met ondernemingsnummer BTW 8E083O.QQ7.515 R9RDendermonde.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

^ de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bmdderev|aormn inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerders van de vennootschap verantwoordelijk zijn

voor de waard d de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap

uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

o de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

o de de inbreng door de ng

bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde of, indien er geen nominale waarde is, met de fractiewaarde en desgevallend met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen.

Na de kapitaalverhoging door de inbreng in natura zal het kapitaal 304.600.00 EUR bedragen, vertegenwoordigd door 9.825 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Als gevolg van de geplande inbreng in nature van nmnd goederen door de heer HUGO VAN DEN

ABEELE en mevrouw HUBERTINE VAN DEN KERKHOVE in IDA-B BVBA ten bedrage van 286.000,00 EUR, worden 9.225 gelijke aandelen zonder nominale waarde toegekend, waarvan 7.290 aandelen aan de heer HUGO VAN DEN ABEELE en 1.935 aandelen aan mevrouw HUBERTINE VAN DEN KERKHOVE.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Gent, 8 februari 2Ó11

VVF&Oo Bedrijfsrevisoren BVBA

vertegenwoordigd door

STEFAAN BEIRENS

Vennoot"

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de

griffie van de Rechtbank van Koophandel; de besluiten van het verslag van de badrihomov|sor worden g_epubliceerd in het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van vermelden : Recto : Naam en hoeda de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Tweede besluit

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met tweehonderd zesentachtig duizend euro (¬ 286.000,00) om het kapitaal te brengen van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op driehonderd en vierduizend zeshonderd euro (¬ 304.600,00). De kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in natura, enerzijds van een perceel grond gelegen te Wetteren, Statiekouterwegel 1 en nabij 1, en anderzijds van een perceel grond, gelegen te Wetteren, Statiekouterwegel 3, beide hierna verder beschreven.

Als vergoeding zullen 9.225 aandelen worden uitgekeerd die dezelfde voordelen hebben als de bestaande aandelen.

Derde besluit: Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

ZIJN HIER TUSSENGEKOMEN:

A) De heer VAN dEN ABEELE Hugo, en zijn echtgenote, mevrouw VAN dEN KERKHOVE Hubertine, beiden voornoemd, die verklaren in de vennootschap in te brengen, de volle eigendom van volgend onroerend goed:

Beschrijving van het onroerend goed

GEMEENTE WETTEREN - derde afdeling

Een perceel grond, gelegen te 9230 Wetteren, aan de Statiekouterwegel 1 en nabij nummer 1, kadastraal bekend te Wetteren, derde afdeling, sectie F, volgens titel deel van nummer 95/T en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger nummers 95/F/2 en 95/P/2, volgens kadaster voor een gezamenlijke oppervlakte van 3 aren 73 centiaren.

Oorsprong van eigendom

Het hiervoor beschreven goed behoort toe aan de inbrengers, de heer en mevrouw Hugo VAN dEN ABEELE  Hubertine VAN dEN KERKHOVE, ingevolge aankoop aan de heer en mevrouw Orner Remy DE MAERTELAERE  Sidonia Rachelle PANNEKOEK te Wetteren, blijkens akte verleden voor notaris Christiaan De Smet te Wetteren op 14 december 1977, overgeschreven op het eerste hypotheekkantoor te Dendermonde op 27 december daarna, boek 4375 nummer 10.

B) De heer VAN dEN ABEELE Hugo, voornoemd, die verklaart in de vennootschap in te brengen, de volle eigendom van volgend onroerend goed:

Beschrijving van het onroerend goed

GEMEENTE WETTEREN - derde afdeling

Een perceel grond, gelegen te 9230 Wetteren, aan de Statiekouterwegel 3, kadastraal bekend te Wetteren, derde afdeling, sectie F, volgens titel (deel van) nummers 96/N en 96/S en volgens recent uittreksel uit de kadastrale legger nummers 96/N en 96/T, volgens kadaster voor een gezamenlijke oppervlakte van 6 aren 60 centiaren.

Oorsprong van eigendom

Het hiervoor beschreven goed behoort toe aan de inbrenger, de heer Hugo VAN dEN ABEELE, onder grotere oppervlakte en als eigen goed, ingevolge afstand door zijn medegerechtigden, 1) mevrouw Alice Margareta VAN HEEDEN te Wetteren en de consoorten VAN. dEN ABEELE 1) Huguette Margareta Reina te Gent (Oostakker), 2) Etienne Louis Camiel te Melle (Gontrode), 3) Hubert Alfons Richard te Wetteren en 4) Norbert Jules Romain te Wetteren, blijkens akte verleden voor notaris Christiaan UYTTERHAEGEN te Wetteren op 12 oktober 2001, overgeschreven alsvoren op 6 december daarna, formaliteit 54-T-06/12/2001-12754.

Voorwaarden van de inbreng

1) De vennootschap verkrijgt vanaf heden de volle eigendom, het genot en de vrije beschikking van de ingebrachte onroerende goederen.

De onroerende voorheffing en aile andere lasten en taksen zullen gedragen en betaald worden door de vennootschap, te rekenen vanaf heden.

2) De inbrengers verklaren dat de ingebrachte onroerende goederen vrij en zuiver zijn en niet belast zijn met enige bevoorrechte of hypothecaire inschrijving.

3) De onroerende goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich bevinden, met alle heersende en lijdende, zichtbare en niet zichtbare, voortdurende en niet voortdurende erfdienstbaarheden, behoudens het recht van de vennootschap om de ene te doen gelden en zich tegen de andere te verzetten, één en ander op haar kosten, op eigen risico en zonder verhaal tegen de inbrengers.

4) De hierboven uitgedrukte oppervlakte van de onroerende goederen is geenszins gewaarborgd; elk verschil in meer of min, al overtrof het 1/20ste, strekt de vennootschap tot voor- of nadeel, zonder enige vergoeding of schadeloosstelling.

Bijzondere voorwaarde

In voormelde akte verleden voor notaris Christiaan Uytterhaegen te Wetteren op 12 oktober 2001, is letterlijk het volgende vermeld:

"Er wordt nog medegedeeld dat in voormelde akte van vijfentwintig september negentienhonderd vierendertig, onder meer volgende tekst voorkomt, hierna letterlijk weergegeven:

"... zoo de loten een en twee afgeschetst zijn op een plan daarvan opgemaakt op formaatzegel van drie frank door den landmeter Ameloot te Wetteren den vier en twintigsten september laatst, welk plan na "ne varietur" gekorttekend te zijn aan deze zal gehecht blijven en met deze ter pleegvorm der registratie onderworpen worden.

Alle waterafloopen der goederen beschreven onder lot een en lot twee zullen moeten blijven zooals zij thans bestaan.

Het goed beschreven onder lot twee heeft, ingevolge akte verleden voor notaris Leirens te Wetteren den vier en twintigsten Februari negentienhonderd drie en twintig, recht water te nemen aan den steenput liggende op den aanpalende eigendom thans toebehoorende aan Remi De Wilde.

'4 I

De steenput gelegen op de scheidingslijn van het goed beschreven onder lot drie en den ten Oosten

aanpalende eigendom, thans toebehoorende aan Huycke, is ten gemeene gebruike en onderhoud der

bewoners van beide die eigendommen."

De afstandhouder wordt in de plaats gesteld van de afstanddoeners en verbindt er zich toe voormelde

erfdienstbaarheid stipt te zullen naleven en eerbiedigen."

(... )

Vergoeding voor de inbreng

1) Als vergoeding voor de inbreng van de volle eigendom van de percelen 95/P12 en 95/F/2 worden aan de inbrengers, de heer en mevrouw Hugo VAN DEN ABEELE  Hubertine VAN DEN KERKHOVE, samen 3.870 AANDELEN toegekend, zonder vermelding van nominale waarde. Meerbepaald worden 1.935 aandelen toegekend aan de heer Hugo VAN dEN ABEELE en 1.935 aandelen aan mevrouw Hubertine VAN dEN KERKHOVE.

Enkel de lidmaatschapsrechten zijn eigen; de vermogenswaarde van deze 3.870 aandelen behoort tot het gemeenschappelijk huwelijksvermogen VAN dEN ABEELE  VAN dEN KERKHOVE.

2) Als vergoeding goor de inbreng van de volle eigendom van de percelen 96/T en 96/N worden aan de inbrenger, de heer Hugo VAN DEN ABEELE, 5.355 aandelen toegekend, zonder vermelding van nominale waarde. Deze aandelen zullen als eigen goed toebehoren aan de heer VAN dEN ABEELE (aangezien deze aandelen toegekend worden aan de heer VAN dEN ABEELE ter vergoeding voor de inbreng van een goed dat hem als eigen goed toebehoorde).

Mevrouw Hubertine VAN dEN KERKHOVE bevestigt het voorgaande.

3) BIJGEVOLG WORDEN THANS DE VOLGENDE AANDELEN TOEGEKEND:

- aan de heer Hugo VAN dEN ABEELE: 7.290 aandelen;

- mevrouw Hubertine VAN dEN KERKHOVE: 1.935 aandelen.

Verklaringen voor de heffing der registratierechten

De ondergetekende notaris heeft de comparanten lezing gegeven van artikel 203 van het Wetboek der

Registratierechten, betreffende de bewimpeling van de prijs.

Voor het heffen van de registratierechten wordt het voormeld onroerend goed in volle eigendom geschat

op TWEEHONDERD ZESENTACHTIG DUIZEND EURO (¬ 286.000,00), hetzij honderdendrieduizend euro

(103.000,-) voor het goed sub A en honderddireëntachtigduizend euro (183.000,-) voor het goed sub B.

De comparanten verklaren dat het ingebrachte onroerend goed een perceel grond is, dus "andere dan die

tot bewoning aangewend worden of bestemd zijn", overeenkomstig artikel 115 bis van het Wetboek van

Registratierechten.

Belasting op de Toegevoegde Waarde

Ondergetekende notaris verklaart lezing gegeven te hebben van artikel 62 paragraaf twee en artikel 73 van

genoemd B.T.W.-Wetboek. Hierop heeft de heer Hugo VAN dEN ABEELE geantwoord dat hij geen

belastingplichtige is voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde en heeft mevrouw Hubertine VAN dEN

KERKHOVE geantwoord dat zij belastingplichtige is voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde onder

nummer BE 581.728.992.

Volstorting

De comparanten verklaren en erkennen dat de aandelen verkregen in ruil voor de inbreng in natura

volledig volgestort zijn.

Vierde besluit: Vaststelling

De algemene vergadering stelt vast dat de kapitaalverhogingen werden verwezenlijkt, dat alle aandelen

werden volgestort, zoals voormeld, en dat het kapitaal werd gebracht op driehonderd en vier duizend

zeshonderd euro (¬ 304.600,00).

Vijfde besluit: Statutenwijziging

De vergadering beslist artikel 5 van de statuten te wijzigen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERD EN VIER DUIZEND ZESHONDERD EURO

(304.600 EUR).

Het is vertegenwoordigd door 9.825 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/9.825ste van het kapitaal

vertegenwoordigen."

Voor beknopt uittreksel, enkel en alleen bestemd ter neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel

Notaris Christophe Verhaeghe, Ruiselede. Hierbij neergelegd: afschrift proces-verbaal de dato 28 februari 2011 (met verslag van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor mbt de inbreng in natura), en met gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Coordonnées
IDA-B

Adresse
STATIEKOUTERWEGEL 1 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande