IDEA MOVERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IDEA MOVERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.082.050

Publication

28/11/2011
ÿþmod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t]E Ifl

B

St









NEERGELEGD

6 -11- 2011

RECHTBANK VAN

K O 0 Pl-lAcifffeAréNT

Ondernemingsnr : (0$4 4_ . tOÿp

Benaming ; Idea Movers

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Noorwegenstraat 17

9940 Evergem

Onderwerp akte :Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op veertien november twee duizend en elf, ter registratie aangeboden, blijkt dat :

1)de heer Olivier Ernest LOUVRIER, echtgenoot van Mevrouw Dominique Lippens, wonend te 8300 Knokke Helst, Hortensialaan 80

2)de heer Patrick Jozef CLUDTS, echtgenoot van Mevrouw Wilhelmina Vial, wonend te 2900 Schoten, Fortbaan 60

3)de heer Renaat Erik DE VOS, ongehuwd, wonend te 9940 Evergem, Wippelgemdorp 63,

4)de naamloze vennootschap "AMERICAN CLOTHING ASSOCIATES", met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Noorwegenstraat 17 (RPR Gent 0456.606.219)

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht met volgende kenmerken De naam van de vennootschap luidt "Idea Mpvers". Zij is opgericht als een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De zetel is gevestigd te 9940 Evergem, Noorwegenstraat 17.

De vennootschap heeft als maatschappelijk doel :

-Het verrichten van ontwerpactiviteiten, waar ook ter wereld, voor het ontwerpen, opmaken, layouten, ontwikkelen, bedenken, uitvinden, realiseren, uitvoeren van producten van allerlei aard.

-Het organiseren, produceren, beheren en/of begeleiden van de productie van niet-fysieke producten van allerlei aard zoals huisstijlen, logo's, bedrijfslogo's, conceptartwork, storyboards, brochures, verpakkingen,, goederen, accessoires, foto's, video's, videoclips, kortfilms, langspeelfilms, fotoshoots, magazines, bfogs, websites, muziek, audio, documenten, bedrijfsdata en andere gelijkaardige producten.

-Het produceren, herstellen, importeren, kopen, verkopen, exporteren, financieren, verhuren en handelen of' verhandelen van, elk soort accessoire, artikel, apparaat, bedrijf, machine, werktuigen, goederen, eigendommen, rechten of zaken van eendere welke beschrijving die gebruikt of verhandeld worden door het bedrijf in relatie met elk van zijn objecten.

-Verkoopsactiviteiten, zowel online als niet-online of op een fysieke plaats, waar ook ter wereld,van eik soort accessoire, artikel, apparaat, bedrijf, machine, werktuigen, goederen, eigendommen, rechten of zaken van eendere welke beschrijving of van producten en diensten van allerlei aard.

-De groot- en kleinhandel, de distributie, en de in- en uitvoer van textiel, kleding schoeisel en aanverwante zaken, ais ook de creatie, het ontwerpen, de productie en de confectie van deze artikelen en hun accessoires, alsook alle activiteiten m.b.t. interieurinrichting.

-Het creëren en organiseren van evenementen, adviesbureau voor evenementiële communicatie, alles in de meest ruime zin genomen, gaande van personeelsfeesten, incentive-programma's, productpresentaties, congressen, open-bedrijfdagen, meetings en personeelstrainingen, tentoonstellingen, premières, herdenkingsfeesten, concerten, sportdagen, conventies, conferenties, motivatieprogramma's, culturele evenementen, roadshows, kunstanimaties, beurzen, persvoorstellingen

-Advies inzake commercieel beheer van reclame, commerciële en ideële communicatie, sponsoring, publiciteit, marketing en public-relations, intern en extern management.

-Het organiseren, deelnemen aan en inrichten van, cursussen, seminaries en voordrachten op allerhande gebied.

-Het uitbaten van een winkel, magazijn, club, café, brasserie of eender welke andere fysieke verkoopsplaats waar alle eerder genoemde activiteiten, producten, diensten, etc ... kunnen worden aangeboden of georganiseerd.

-Import en export van non-food goederen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

-Het zoeken en opzetten van contacten niet productiemaatschappijen van textiel en promotieartikelen, zowel in het binnen- als in het buitenland, om vervolgens voor eigen rekening of voor rekening van derden orders te plaatsen of te laten plaatsen, het productieproces en de verzending van deze orders te begeleiden, op te volgen en te controleren naar conformiteit, kwaliteit en leveringstermijnen.

-Het behoud, de uitbreiding, het beheer en de valorisatie van een patrimonium, samengesteld uit onroerende en roerende goederen, met inbegrip van de wederbelegging van de fondsen die eruit voortvloeien, alsmede alle verrichtingen en verhandelingen van alle aard die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen. Daartoe kan de vennootschap alle onroerende gebouwde en ongebouwde, gemeubelde en niet gemeubelde goederen aankopen, verkopen, ruilen, exploiteren en urbaniseren, huren en verhuren, alsook het laten uitvoeren van alle bouw- en verbouwingswerken en aanverwante activiteiten;

-De vennootschap kan alle roerende materialen en installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen, en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel kunnen bijdragen.

-De deelname onder welke vorm ook aan de oprichting, uitbreiding en omvorming van vennootschappen allerhande, alsmede het verwerven in allerhande ondernemingen van aandelen of rechten in de meest ruime zin onder meer bij wijze van inbreng, onderschrijven, aankoop of welke wijze ook, kortom het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen.

-Het verwerven, beheren, en in waarde stellen van alle brevetten, octrooien, licenties, auteursrechten en " merken.

-Algemene dienstverlening in de meest ruime zin.

-Managementactiviteiten in het algemeen waaronder onder meer het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder en beheerder met inbegrip van deze van vereffenaar.

-De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en aile verrichtingen en handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig, nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

-Dit alles uitgezonderd de activiteiten wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositokassen en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

-Aangaande het voorgaande kan de vennootschap handelen voor eigen rekening, op basis van commissie, of als tussenpersoon. Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, , kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

-De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin, onder voorbehoud van eventuele internationale bepalingen ter zake.

-Zij mag tevens om het even welke handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf veertien november twee duizend en elf.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zevenhonderd vijf en twintig euro (¬ 18.725,00), " verdeeld in zevenhonderd negen en veertig (749) aandelen zonder vermelding van de nominale waarde.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al of niet vennoten ; zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder of ingeval er meerdere zijn, hebben elk de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Hij beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

De zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijkse bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor aile daden van het dagelijkse bestuur.

Indien er twee of meer zaakvoerders werden benoemd, zullen deze het bestuur gezamenlijk voeren, behalve voor de daden van dagelijks bestuur.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, maar de algemene vergadering kan bij eenvoudige meerderheid hiervan afwijken en het loon jaarlijks vaststellen.

Ieder jaar, de tweede vrijdag van juni om achttien uur moet een jaarveraaderina gehouden worden.

Het maatschappelijk boeklaar begint op één januari en wordt afgesloten op één en dertig december van het zelfde jaar.

' Winstverdeling : Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en ,

bezoldigingen vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Noor- k

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

mal 2.1

Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.

De jaarvergadering kan echter elk andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen.

Ontbinding : Ingeval van ontbinding van de vennootschap - voor om het even welke reden en op om het even welk ogenblik - zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de enige zaakvoerder op dit ogenblik in functie, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

De vereffenaars treden in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 Wetboek van Vennootschappen. Overgangsbepalingen :

-Het bestuur van de vennootschap wordt thans toegekend aan drie niet-statutaire zaakvoerders voor onbeperkte duur :

1)de heer Olivier LOUVRIER, echtgenoot van Mevrouw Dominique Lippens, wonend te 8300 Knokke Helst, Hortensialaan 80,

2)de Heer Patrick CLUDTS, echtgenoot van Mevrouw Wilhelmina Vial, wonend te 2900 Schoten, Fortbaan 60,

3)de Heer Renaat DE VOS ongehuwd, wonend te 9940 Evergem, Wippelgemdorp, 63,

De zaakvoerders hebben elk dezelfde alleenvertegenwoordigingsbevoegdheid voor het dagelijks bestuur. Voor daden die het dagelijks bestuur overstijgen zijn twee zaakvoerders bevoegd.

Het mandaat van de zaakvoerder is in casu onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

-Het eerste boekjaar wordt geacht te beginnen op de datum van de neerlegging op de Griffie van de

" Rechtbank van Koophandel en zal tot één en dertig december twee duizend en twaalf lopen ; de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in twee duizend en dertien.

" -Bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen worden alle in naam van de in oprichting

zijnde vennootschap aangegane verbintenissen thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en

bekrachtigd sedert één september twee duizend en elf.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie en bankattest.

Notaris Philippe Kluyskens

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Vohr- + behouden aan het Belgisch Staatsblad

08/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 31.08.2015 15569-0097-016

Coordonnées
IDEA MOVERS

Adresse
NOORWEGENSTRAAT 17 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande