IDEM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IDEM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 884.825.882

Publication

10/01/2014
ÿþA

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

k

J1111111111,1,!11111,110111111A

Oudenaarde

3 1 DEC, 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0884.825.882

Benaming

(voluit) : IDEM

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Westerring 33, 9740 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING COMMISSARIS

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 25 november 2013 benoemt tot commissaris van de vennootschap: de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "VANDELANOTTE BEDRIJFSREV1SOREN", met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark la, vertegenwoordigd door de heer Nikolas Vandelanotte, bedrijfsrevisor.

Dit mandaat geldt voor een duur van drie jaar, hetzij tot aan de jaarvergadering te houden in 2016.

Overeenkomsting art. 134 §2 van het wetboek van vennootschappen bedraagt de jaarlijkse bezoldiging, 4.700,00 EUR.

Opgesteld te Oudenaarde op 25!11113

Getekend: TRUMAN BVBA, gedelegeerd bestuurder, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Johan Truyen.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.05.2013, NGL 30.05.2013 13148-0205-017
12/04/2013
ÿþ Mo.1 Malt 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0884.825.882

Benaming

(voluit) : BIS IN IDEM

(verkort)

Oudenaarde

0 3 APR. 2013

Griffie

il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9700 Oudenaarde, Westerring 33

(volledig adres)

Onderwerp akte : GERUISLOZE FUSIE (MET FUSIE GELIJKGESTELDE VERRICHTING ARTIKEL 719 EN VOLGENDE VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN)

UIT EEN AKTE verleden voor Notaris Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris-zaakvoerder vang de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid "CHRISTOPHE MOURIAU de MEULENACKER NOTARIS", met zetel te 8820 Torhout, Aartrijkestraat 28, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0473.666.440, te Torhout op dertig maart tweeduizend en dertien, houdende het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze vennootschap BIS IN IDEM, met zetel te 9700 Oudenaarde, Westerring 33.

BLIJKT DAT met éénparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen :

1. De voorzitter geeft een korte samenvatting van de fusievoorstellen waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap IDEM door fusie overgenomen wordt door de naamloze vennootschap BIS IN IDEM.

De voorzitter en de ondergetekende notaris worden uitdrukkelijk door de vergadering vrijgesteld ervan: voorlezing te geven.

2.. De algemene vergaderingen van de overnemende en over te nemen vennootschap besluiten om de fusie door overneming goed te keuren van de naamloze vennootschap IDEM door middel van de overdracht van haar. gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen naar de overnemende vennootschap BIS IN IDEM en dit, overeenkomstig de in voormeld fusievoorstel opgenomen voorwaarden en zonder toekenning van aandelen.

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

a) de overdracht van de actief- en passiefbestanddelen van het vermogen van de over te nemen vennootschap gebeurt op basis van de op éénendertig december tweeduizend en twaalf afgesloten1 boekhoudkundige staat van de overgenomen vennootschap.

De algemene vergaderingen verklaren volledig op de hoogte te zijn van het overgedragen vermogen en ontslaan ondergetekende notaris er hier een meer uitvoerige beschrijving van te geven.

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf één januari tweeduizend en dertien beschouwd worden als zijnde voltrokken voor rekening van de overnemende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de overnemende', vennootschap zullen zijn geschied;

c) de overdracht gebeurt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap en zonder omwisseling van aandelen, gezien de overnemende vennootschap de enige aandeelhouder is in de overgenomen vennootschap.

De vergadering stelt vast

a) dat het doel niet moet worden gewijzigd, aangezien op heden het doel de door de overgenomen' vennootschap uitgeoefende activiteiten volledig omvat,

b) overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen en overeenkomstig de, fusievoorstellen dat geen enkel bijzonder voordeel is toegekend aan de leden van de bestuursorganen van enerzijds de overnemende vennootschap en anderzijds de overgenomen vennootschap.

3. De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris er akte van te nemen dat het gehele vermogen', (rechten en plichten) van de overgenomen vennootschap overgaat ONDER ALGEMENE TITEL naar de overnemende vennootschap zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap, en zonder omwisseling van aandelen. De aandelen van de overgenomen vennootschap in het bezit van de overnemende, vennootschap zullen door de Raad van Bestuur van de overnemende vennootschap worden vernietigd.

In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen zijn onroerende_goederen begrepen waarvan de_ beschrijving,.de_oorsprong van eigendom, de voorwaarden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en dat een aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddeel van gezegd vermogen uitmaakt (artikel 683 van het Wetboek van Vennootschappen)

BESCHRIJVING VAN HET EIGENDOM.

STAD OUDENAARDE, DEELGEMEENTE EINE.

Een WERKPLAATS met afhankelijkheden en erve, gelegen aan de WESTERRING 33, bekend op het kadaster van Oudenaarde, tweede afdeling, Eine, Wijk A, volgens titels deel van nummers 2961C, 2961E12, 297/E, 2981F, en 301/L, en thans nummer 297/X, voor een inhoudsgrootte van zestig aren negenenvijftig centiaren (60a. 59ca.) (K.I. 13.205,00 ¬ ).

Palende of gepaald hebbende : noord aan het Domein van het Vlaamse Gewest/Agentschap voor Wegen en Verkeer te Brussel, en de vennootschap Lumap te Oudenaarde, oost aan de vennootschap Confectie Noël Vlerick te Oudenaarde, zuid aan de vennootschap Vanhoonacker te Oudenaarde, en het Domein van het Vlaamse Gewest/Agentschap voor Wegen en Verkeer te Brussel, en west aan het Domein van het Vlaamse Gewest/Agentschap voor Wegen en Verkeer te Brussel.

OORSPRONG VAN EIGENDOM,

Voorschreven goed behoort de overgenomen vennootschap in deze toe, de gebouwen om ze er zelf opgericht te hebben, en de grond om het aangekocht te hebben als volgt :

- deels van de naamloze vennootschap Alima te Kortrijk blijkens akte verleden voor notaris Luc Van Coppenolle te Oudenaarde op zesentwintig januari negentienhonderd drieënnegentig, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Oudenaarde op twaalf februari nadien, boek 11.319, nummer 31;

- en deels van de heer Frans Van den Bossche te Oudenaarde blijkens akte verleden voor notaris Henry van den Bossche te Horebeke (Sint-Maria-Horebeke) op negenentwintig april tweeduizend en vier, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Oudenaarde op twaalf mei nadien, Formaliteit 69-T-12/05/200405639.

En blijkens akte verleden voor mevrouw Lydia De Cremer, Commissaris bij het Aankoopcomité te Gent 2, op vijftien februari tweeduizend en elf, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Oudenaarde op één maart nadien, Formaliteit 69-T-01/03/2011-02766, heeft de overgenomen vennootschap in deze een deel van voorschreven goed met een inhoudsgrootte van vijf aren vijftien centiaren (05a. 15ca.) zuiver en eenvoudig afgestaan aan het Vlaamse Gewest, Agentschap voor Wegen en Verkeer, te Brussel.

1. Algemene voorwaarden van de overname.

a) Voorschreven goed wordt overgenomen met alle vrijwaring ais naar rechte, en voor vrij, zuiver en onbelast van alle schulden, voorrechten, hypotheken en andere belemmeringen hoegenaamd.

De overgenomen vennootschap verklaart dat voorschreven goed niet bezwaard is met enig publiciteitscontract en dat zij met niemand een beding van voorkeur tot aankopen heeft afgesloten.

b) De overnemende vennootschap zal voorschreven goed nemen in de staat waarin het zich thans bevindt, zonder aanspraak te kunnen maken op enige vergoeding, noch wegens de staat noch wegens de zichtbare of verborgen gebreken van de grond, ondergrond en gebouwen van de goederen, en in het bijzonder van deze die voorspruiten uit de artikelen 1641 en 1643 van het Burgerlijk Wetboek betreffende de verborgen gebreken, noch wegens misrekening in de hoger aangegeven inhoudsgrootten. De kadastrale gegevens geven enkel niet gewaarborgde inlichtingen; elk verschil tussen deze inhoudsgrootte en de werkelijke inhoudsgrootte, al overtrof het één/twintigste, zal in voor- of nadeel van de overnemende vennootschap blijven, zonder verhaal tegen de overgenomen vennootschap.

De overnemende vennootschap verklaart voorschreven goed zeer wel te kennen en zij ontslaat uitdrukkelijk de ondergetekende notaris alhier een verdere beschrijving te geven.

c) Voorschreven goed wordt overgenomen met al haar lijdende en heersende, durende en niet-voortdurende, zichtbare en onzichtbare erfdienstbaarheden, boven- en ondergrondse leidingen waarmee het belast of bevoordeeld zou kunnen zijn. Het staat de overnemende vennootschap vrij zich tegen de nadelige te verzetten en de voordelige in haar voordeel te doen gelden, doch dit alles voor eigen rekening en op eigen risico en zonder tussenkomst van en verhaal tegen de overgenomen vennootschap.

De overgenomen vennootschap verklaart zelf geen erfdienstbaarheden te hebben gevestigd in voor- of nadeel van het bij deze overgenomen goed, en geen kennis te hebben van dergelijke erfdienstbaarheden, met uitzondering van hetgeen hierna vermeld is.

In de voormelde akte verleden voor notaris Luc Van Coppenolle te Oudenaarde op zesentwintig januari negentienhonderd drieënnegentig, overgeschreven op het hypotheekkantoor te Oudenaarde op twaalf februari nadien, boek 11.319, nummer 31, dewelke volgens verklaring van de partijen één geheel uitmaakt met onderhavige akte teneinde als een authentieke akte te gelden, staat letterlijk hetgeen hierna volgt :

"BIJZONDERE BEDINGEN.

1, Er werd een erfdienstbaarheid van overgang gevestigd in voordeel van het hierbij verkochte perceel industriegrond over lot 2 toebehorende aan de Naamloze Vennootschap Garage Van den Bossche, naar de Pater Ruyffelaertstraat, blijkens akte verleden voor ondergetekende notaris op acht oktober negentienhonderd tweeënnegentig, met dezelfde voorwaarden als hieronder wordt bedongen.

Er wordt anderzijds een erfdienstbaarheid van doorgang gevestigd ten laste van het hierbij verkochte perceel industriegrond in voordeel van de noordelijk gelegen gronden die toebehoren aan de verkopende vennootschap, delen van de percelen gekend op het kadaster onder nummers 296/C en 300/t.

De erfdienstbaarheid van overgang zal uitgeoefend worden over de aan te leggen industrieweg naast en evenwijdig met de Westerring.

.y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het onderhoud van de aan te leggen toegangsweg zal ten laste zijn van de kopende vennootschap voor één/derde (113) voor het deel dat gelegen is op de strook waarvan hierboven sprake is en voor de totaliteit voor het deel dat gelegen is op het hierbij aangekochte perceel grond.

2. In de akte van aankoop en verdeling de dato zes februari negentienhonderd tweeënnegentig, waarvan hierboven sprake is, werd letterlijk het volgende bedongen,

"Er wordt een recht van overgang gevestigd ten laste van lot 1 in voordeel van de loten 2 en 3; dit recht zal uitgeoefend worden over een strook grond met een breedte van acht meter evenwijdig met de grenslijn ten oosten van lot 1 "

De overnemende vennootschap verklaart kennis te hebben van bedoelde erfdienstbaarheden. Zij treedt in alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

d) De overnemende vennootschap zal alle verzekeringskontrakten tegen brand of andere risico's betreffende het overgenomen goed dienen voort te zet-'ten, alsmede alle abonnementen bij de distributiediensten van water, gas, electriciteit, telefoon en andere diensten van openbaar nut, en de premies en bijdragen ervan betalen vanaf één januari tweeduizend en dertien.

e) De overnemende vennootschap bekomt de voile eigendom en het genot van het overgenomen goed vanaf één januari tweeduizend en dertien, datum vanaf dewelke ook alle belastingen en taksen op het overgenomen goed geheven of te heffen te haren laste zijn. Vanaf zelfde datum is de overnemende vennootschap ook in de plaats gesteld van de overgenomen vennootschap voor wat betreft al de rechten en plichten ten opzichte van de gebruikers, onverminderd de rechten die de overnemende vennootschap persoonlijk kan uitoefenen,

2, Hypothecaire toestand

Uit de hypothecaire staat gelicht op het hypotheekkantoor te Oudenaarde op zeven maart tweeduizend en dertien blijkt dat het overgenomen goed vrij, zuiver en onbelast is van alle schulden, voorrechten, hypotheken en andere belemmeringen hoegenaamd.

3. Ontslag van ambtshalve inschrijving.

De hypotheekbewaarder wordt er bij de overschrijving van de akte van ontslagen enige ambtshalve

inschrijving te nemen.

4. Ruimtelijke ordening en stedebouw.

D In uitvoering van de artikel 5.2.1. van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening van vijftien mei tweeduizend en negen, heeft de Stad Oudenaarde bij schrijven van elf januari tweeduizend en tien mevrouw Lydia De Cremer, Commissaris bij het Aankoopcomité te Gent 2 betrekkelijk voorschreven goed een stedenbouwkundige uittreksel afgeleverd, waarvan de verschijners erkennen een kopie te hebben ontvangen

"1, dat er voor voorschreven goed een stedenbouwkundige vergunning werd uitgereikt op dertien april tweeduizend en vier voor het verbouwen van/tot uitbreiden van inustrie/ambacht (Dossiemummer 45035/13511/6/2004/61), en op zestien oktober tweeduizend en zes voor het plaatsen van een electriciteitscabine (Dossiernummer:4503511351116120061296);

2. dat voorschreven goed

- gelegen is volgens het gewestpian Oudenaarde de dato negenentwintig oktober negentienhonderd

negenennegentig in een zone voor milieubelastende industriën;

- gelegen is in een provinciaal ruimtelijk uitvoeringsplan 'Afbakening kleinstedelijk gebied Oudenaarde' de

dato twintig maart tweeduizend en negen;

- gelegen is volgens het bijzonder plan van aanleg 2/3b 'Eine-Dijkbos' de dato achttien april negentienhonderd achtentachtig in een zone met als bestemming industriezone;

- begrepen is in een gewestelijke algemene bouwverordening m.b.t. wegen voor voetgangersverkeer de dato negenentwintig april negentienhonderd zevenennegentig;

- begrepen is in een gewestelijke stedenbouwkundige verordening m.b.t. hemelwaterputten de dato één oktober tweeduizend en vier;

- begrepen is in een gewestelijke stedenbouwkundige verordening m.b.t. openluchtrecreatieve verblijven en de inrichting van gebieden voor dergelijke bedrijven de dato acht juli tweeduizend en vijf;

- begrepen is in een gewestelijke stedenbouwkundige verordening m.b.t. toegankelijkheid de dato vijf juni tweeduizend en negen;

- gelegen is in een woningbouw/woonvernieuwingsgebied de dato dertig juni tweeduizend en en zes;

- gelegen is in een collectief te optimaliseren buitengebied.

Voor zover bekend zijn er m.b.t. het onroerend goed (een) milieuvergunning(en) afgeleverd, of

milieumelding(en) ontvangen : milieuvergunning vergund tot vijf december tweeduizend en vierentwintig voor de

opslag en de distributie van industriële poorten met spuitcabine (Rubriek : 4.3.b.2.4.4).

3. dat voor voorschreven goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikelen 6.1.1 of 6.1.41 tot en met 6.1.43 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening,

4. dat op voorschreven goed geen voorkooprecht rust dat op grond van artikel 2.4.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening in een definitief vastgelegd ruimtelijk uitvoeringsplan wordt aangeduid.

5. dat voor voorschreven goed geen lasten en voorwaarden opgelegd zijn bij ontstentenis van een verkavelingsvergunning.

6. dat voor voorschreven goed geen verplicht en gevalideerd as-builtattest werd uitgereikt overeenkomstig artikel 4.2.12 §2 2° van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening vermits deze bepaling nog niet in werking is getreden,"

Q' Ondergetekende notaris bevestigt dat, voor zoveel hij dat kan nagaan, voor voorschreven goed

a) geen andere stedenbouwkundige vergunning werd uitgereikt dan diegene die werden vermeld in het

voormeld schrijven van de Stad Oudenaarde.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Constructies opgericht vbbr negenentwintig maart negentienhonderd tweeënzestig of vâôr de definitieve vaststelling van het gewestplan worden vermoed vergund te zijn.

b) geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig 6.1.1 of 6,1.41 tot en met 6.1.43 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening en dat er hem geen rechterlijke beslissingen bekend zijn in dit verband.

Bovendien wordt de overnemende vennootschap gewezen op artikel 4.2.1 van de Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening, waavan zij verklaart een kopie ontvangen te hebben.

D Ondergetekende notaris verklaart dat geen bouwwerk noch enige vaste of verplaatsbare inrichting, die voor bewoning kan worden gebruikt, op het overgenomen goed mag worden opgericht zolang de stedenbouwkundige vergunning niet werd verkregen.

Wat de bebouwde gedeelten betreft verklaart de overgenomen vennootschap dat er bij haar weten geen juridisch of stedenbouwkundige procedures tegen haar hangende zijn.

Q' Na door de ondergetekende notaris te zijn ondervraagd over het bestaan van een postinterventiedossier heeft de overgenomen vennootschap dat zij aan het overgenomen goed geen werken heeft uitgevoerd die onder het toepassingsgebied vallen van het Koninklijk Besluit van vijfentwintig januari tweeduizend en één betreffende de tijdelijke of mobiele bouwplaatsen.

Q De overgenomen vennootschap verklaart dat bij haar weten voor het overgenomen goed geen planbatenheffing verschuldigd is, noch herstelmaatregelen werden opgelegd.

Q' Mocht het overgenomen goed getroffen zijn of worden door enig besluit van de bevoegde overheid inzake ruimtelijke ordening of stedebouw, onteigening, rooilijnen, of door enig andere overheidsbesluit of -reglement, dan zal de ovememende vennootschap zich moeten gedragen naar al die voorschriften, zonder verhaal tegen de overgenomen vennootschap wegens verlies of onbruikbaarheid van de grond, weigering van de stedenbouwkundige vergunning of om welke ander reden ook.

Q' De overgenomen vennootschap verklaart dat het overgenomen goed met geen enkel voorkeurrecht of recht van wederinkoop bezwaard is, dat zij geen kennis heeft van enige bestaande of ontworpen beschermingsmaatregel ingevolge de wettelijke bepalingen op de monumenten, landschappen, stads- en dorpsgezichten.

o De overgenomen vennootschap verklaart dat het overgenomen goed niet gelegen is in een risicozone voor overstroming, zoals afgebakend door het Koninklijk Besluit van achtentwintig februari tweeduizend en zeven, gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig maart tweeduizend en zeven.

Q' De overgenomen vennootschap verklaart dat er haar voor het overgenomen goed geen onteigeningsbesluit werd betekend, en dat zij geen weet heeft van een geplande onteigening.

O De overgenomen vennootschap verklaart dat noch ondergrondse noch bovengrondse brandstoftanks

liggen of staan op het overgenomen goed.

5. Bepalingen in verband met de bodemtoestand.

Q' De overgenomen vennootschap verklaart dat er op de grond voorwerp van onderhavige akte bij haar weten geen inrichting gevestigd is of was, en/of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd, die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 6 van het Bodemdecreet van zevenentwintig oktober tweeduizend en zes.

Q' Bij schrijven van achtentwintig maart tweeduizend en dertien heeft de Stad Oudenaarde ondergetekende notaris medegedeeld dat er op de grond voorwerp van de onderhavige akte bij haar weten geen inrichting gevestigd is of was, en/of geen activiteit wordt of werd uitgevoerd, die opgenomen is in de lijst van inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken, zoals bedoeld in artikel 6 van het Bodemsdecreet.

O De overgenomen vennootschap legt mij, notaris, de bodemattesten voor die betrekking hebben op

voorschreven goederen en die werden afgeleverd door de OVAM te Mechelen.

Bij schrijven van éénentwintig december tweeduizend en twaalf heeft de OVAM een bodemattest afgeleverd

dat letterlijk luidt als volgt:

"1 Kadastrale gegevens

Datum toestand op : 01.01.2012

Afdeling : 45502 OUDENAARDE 2 AFD/FINE/

Straat + nr, : Westerring 33

Sectie : A

Nummer : 0297/00X000

Verder 'deze grond' genoemd.

2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten."

Q' De overgenomen vennootschap verklaart met betrekking tot het overgenomen goed geen weet te hebben van bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de overnemende vennootschap of aan derden, of die aanleiding kan geven tot een saneringsverplichting, tot gebruiksbeperkingen of tot andere maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

Voorzover voorgaande verklaring door de overgenomen vennootschap ter goeder trouw afgelegd werd, neemt de overnemende vennootschap de risico's voor eventuele bodemverontreiniging en de schade zowel als de kosten die daaruit kunnen voortvloeien op zich, en verklaart zij dat de overgenomen vennootschap hiervoor tot geen vrijwaring zef gehouden zijn.

Q' Ondergetekende notaris bevestigt dat alle bepalingen van "Hoofdstuk VIII : overdrachten" van het Bodemdecreet werden toegepast, en wijst de ovememende vennootschap erop dat :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

- dit geen enkele garantie inhoudt met betrekking tot het al dan niet zuiver zijn van de bodem;

- dit niet verhindert dat de regels met betrekking tot het grondverzet (Hoofdstuk XIII van het Bodemdecreet) overminderd van toepassing blijven.

6, Voorkooprechten.

De partijen erkennen vanwege mij, notaris, voorlezing en uitleg te hebben gekregen van en omtrent het artikel 84, de artikelen 85 tot en met 89 alsmede het artikel 90 van de Vlaamse Wooncode (decreet van vijftien juli negentienhonderd zevenennegentig).

Daarop verklaart de overgenomen vennootschap dat op het bij deze overgenomen goed noch het recht van wederinkoop (artikel 84), noch het recht van voorkoop (artikel 85), noch het sociaal beheersrecht (artikel 90) van toepassing is.

7. B.T.W.-verklaring

Na voorlezing van artikel 62 §2 en 73 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde,

heeft de overgenomen vennootschap, op wie deze artikelen van toepassing zijn, in ultvoe'ring van eerst

genoemd artikel, verklaard dat zij is onder nummer BE 437.137.527, hetgeen zij aan mij,

notaris, hier nogmaals mondeling bevestigt.

8. Woonstkeuze.

Voor de uitvoering van deze akte kiezen de partijen woonst op hun voormelde zetel.

9. Bevestiging identiteit.

Op zicht van de voorgeschreven officiële stukken bevestigt ondergetekende notaris dat de hoger opgegeven identiteiten juist zijn, dat de voormelde rijksregisternummers met de uitdrukkelijke instemming van de verschijners werden vermeld, en dat de vertegenwoordiging van de vennootschap reohtens en geldig is.

Vervolgens stelt de algemene vergadering vast dat:

- enerzijds de fusie door overneming van de de naamloze vennootschap IDEM, met zetel te 9700 Oudenaarde, Westerring 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0437,137.527, door de naamloze vennootschap BIS IN IDEM, met zetel te 9700 Oudenaarde, Westerring 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0884.825.882, werd verwezenlijkt;

- en anderzijds de naamloze vennootschap IDEM definitief opgehouden heeft te bestaan.

4, De algemene vergaderingen stellen vast dat de fusie van reohtswege de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap IDEM, die ophoudt te bestaan, met zich meebrengt en dat ten gevolge van deze beslissing het gehele vermogen, rechten en verplichtingen overgaat naar de overgenomen vennootschap BIS IN IDEM,

5. De algemene vergadering van de overgenomen vennootschap IDEM stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap ingevolge de fusie door overneming, het mandaat van de bestuurders van deze vennootschap, namelijk 1) de naamloze vennootschap BIS IN IDEM, met zetel te 9700 Oudenaarde, Westerring 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0884.825.882, en 2) de naamloze vennootschap DIABASIS, met zetel te 8820 Torhout, Steenveldstraat 23, ingeschreven in het reohtspersonenregister onder nummer 0446.108.740, voormeld van rechtswege een einde heeft genomen vanaf heden.

De algemene vergadering van de overgenomen vennootschap IDEM beslist dat de goedkeuring van de jaarrekening als kwijting zal gelden voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor uitoefening van hun mandaat dat zij uitoefenden vanaf één januari tweeduizend en dertien tot op heden. De algemene vergadering van de overnemende vennootschap BIS IN IDEM aanvaardt deze beslissing.

6. De algemene vergaderingen van de overgenomen vennootschap IDEM en de overnemende vennootschap BIS IN IDEM verlenen alle bevoegdheden aan het bestuur van de overnemende vennootschap om de voorgaande beslissingen uit te voeren

7. De algemene vergadering van de overnemende vennootschap BIS IN IDEM beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "IDEM","

8, De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met de voorgaande besluiten, na actualisering, vernieuwing en hemummering van de tekst, alsook na schrapping van alle overbodig geworden bepalingen en na aanpassing van de statuten aan de verschillende wijzigingen en codificatie van de vennootschappenwet en invoering van het Wetboek van Vennootschappen.

Na elk artikel afzonderlijk te hebben besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de vennootschap voortaan zullen luiden als volgt

Statuten bij uittreksel.

Een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de benaming BIS IN IDEM met zetel te 9700 Oudenaarde, Westerring 33.

De vennootschap heeft tot doel : in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden:

Groothandel in bouwprodukten en  materialen.

Het vervaardigen van , de handel in, de aan- en verkoop van, de installatie van, de assemblage van, de bewerking en het schilderen van, het opslaan en de automatisatie van deuren, garage- en industriedeuren en poorten, hang- en sluitwerk, onderdelen, wisselstukken, accessoires en alle aanverwanten met inbegrip van carrosseriepanelen, tochtafsluiters en laadbruggen, alle benamingen in de meest ruime zin van het woord.

Groothandel in ijzerwaren; in- en uitvoer, alsmede aan- en verkoop in groot en klein van alle goederen van welke aard ook die enigszins met het bouwbedrijf verband kunnen houden.

Groot- en kleinhandel in, in- en uitvoer van bouwmaterialen en alles wat hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

r

l

S ~ ,"

n

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag alle handels-, financiële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die

de verwezenlijking van het maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

Het verwerven van participaties in om het even welke, al dan niet Belgische ondernemingen en projecten,

teneinde haar vermogen te beleggen en/of derde ondernemingen waarin zij participeert bij te staan in de

bedrijfsvoering op commercieel, administratief, industrieel, financieel en technisch gebied. Aldus kan de

vennootschap ondernemingen waarin zij participeert mede besturen en toezicht uitoefenen op de

bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doel van deze ondernemingen

te stimuleren en te coordineren.

Zij kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij mag

het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen met dewelke één of andere band van

deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten

toestaan of persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

Het beheren van haar roerend en onroerend patrimonium.

Het verlenen van financiële, administratieve, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en

personen, inclusief het verlenen van voorschotten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties,

waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder

enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

Het optreden als tussenpersoon bij de aankoop en verkoop van onroerende goederen, gelegen zowel in

België als in het buitenland.

Het uitoefenen van alle verrichtingen met betrekking tot de onroerend goed sector, zoals

de aankoop en verkoop van onroerende goederen en onroerende rechten.

het in huur nemen en geven, ook onder de vorm van leasing,

het in erfpacht of in opstal geven en nemen,

het uitbaten en beheren,

het in waarde brengen en het verhandelen,

het verkavelen,

de uitoefening van toezicht,

het uitvoeren van alle studies betreffende onroerend goed,

het optreden als verhurings- of verkoopsagent,

het laten oprichten van alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken,

het onderhouden,

het afbreken,

het aanvaarden en uitvoeren van alle aannemingen van werken,

het instaan voor de coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen,

de ontwikkeling en de promotie van vastgoedprojecten.

Voorgaande opsomming is niet beperkend doch aanwijzend.

Aile handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service-flats, rusthuizen, winkels, horeca-

uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties, patenten en fabrieksmerken aankopen, in

huur nemen, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven

en in concessie nemen;

De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- en

buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen,

vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand;

Trading in de meest ruime zin;

De fabricatie van, groot- en kleinhandel in, aan- en verkoop van, aanneming en plaatsing van

bouwmaterialen, geprefabriceerde betonelementen en metalen constructies en alle houtsoorten en metalen, alle

vervoers- en aannemingsmateriaal.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen die de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar

maatschappelijk doel kunnen bevorderen, dit alles in de meest ruime zin van het woord bedoeld,

Zo mag zij onder andere bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming,

financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten

vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek,

gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te

bevorderen. Deze rijst is exemplatief en niet beperkend.

Zij kan met het oog op de realisatie van haar maatschappelijk doel aile commerciële, industriële, technische,

juridische, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die zij noodzakelijk, nuttig of aangewezen

acht, zowel direct als indirect, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle

intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

De vennootschap mag tevens onroerende en roerende goederen verwerven met het oog op de

terbeschikkingstellign ervan aan derden, ongeacht de juridische vorm van deze terbeschikkingstelling.

De vennootschap mag alle persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, hierbij

rekening houdend met de bepalingen van het vennootschapsrecht.

Zij mag de genoemde en bedoelde verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening uitvoeren, alsook in

naam en/of voor rekening van derden.

De vennootschap met de genoemde en bedoelde verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor

eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin.

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis, : bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de " eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt EEN MILJOEN VIERHONDERDDUIZEND EURO (1.400.000,00 EUR). Het is verdeeld in honderdveertigduizend (140.000) aandeleh zonder nominale waarde, die elk éénlhonderdveertigduizendste (1/140.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig onderschreven en volgestort.

De vennootschap wordt bestuurd door een Raad van Bestuur bestaande uit ten minste drie leden (of ten. minste twee leden indien wettelijk toegelaten), al dan niet aandeelhouders, welke benoemd en ontslagen " worden door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat vaststelt. Zij zijn herbenoembaar. Rechtspersonen kunnen deel uitmaken van de Raad van Bestuur. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, aandeelhouders, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. De Raad van Bestuur wordt met de meest uitgebreide bevoegdheden bekleed om alle handelingen van bestuur of van beschikking te stellen, welke de vennootschap " aanbelangen. Al wat niet uitdrukkelijk door de wet of, de statuten voorbehouden Is aan de algemene vergadering, valt in de bevoegdheid van de Raad van Bestuur. Hij heeft namelijk de mecht om alle verrichtingen te doen die binnen de bepalingen vallen van het doel van de vennootschap, Onverminderd de algemene vertegenwoordiging van de Raad van Bestuur als college, wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden door de gedelegeerd bestuurder alleen optredend of doortwee bestuurders gezamenlijk optredend.

De gewone algemene vergadering der aandeelhouders zal ieder jaar gehouden worden op de de eerste ' vrijdag van de maand mei om elf uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping. Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping. Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele-of videoccnferentie. lederiSr aandeelhouder heeft het recht zich op de algemene vergadering door een ander stemgerechtigde aandeelhouder, die zelf het recht heeft de vergadering bij te wonen, te laten vertegenwoordigen, op voorwaarde dat de voorwaarden voor toelating tot de algemene vergadering door beiden vervuld zijn. Elk aandeel geeft recht op één stem. Tenzij wanneer de wet of de statuten er anders over beschikken, worden de benoemingen gedaan en worden de beslissingen der algemene vergadering genomen volgens de gewone regels van beraadslagende en beslissende lichamen met eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen weze. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het positief saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, maakt de nettowinst uit van een boekjaar. Van deze

" winst wordt jaarlijks minstens vijf ten honderd voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds. Deze afhouding houdt op verplichtend te zijn, wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt. De aanwending van het overschot der winst wordt door de gewone algemene vergadering bij eenvoudige meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen geregeld, De Raad van Bestuur heeft de bevoegdheid om, overeenkomstig de bij " de wet bepaalde voorwaarden, op het resultaat van het lopend boekjaar interim-dividenden uit te keren. Na " betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend " geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

9. De vergadering neemt kennis van de tekst van de gecoördineerde statuten en keurt deze goed.

~

º%~

~. Voor. 'behouden

aan het

Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2013 - Annexes du Moniteur belge





VOOR EENSLUIDENDE VERKLAREND UITTREKSEL

voor registratie

(Get.) Christophe MOURIAU de MEULENACKER, Notaris te Torhout.

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Een afschrift van de buitengewone algemene vergadering, en de gecoordineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/01/2013
ÿþY

,

Ondernemingsnr : 0884.825.882

Benaming

"(voluit) : BIS IN IDEM

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WESTERR1NG 33, 9700 OUDENAARDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

Uittreksel fusievoorstel ingevolge vereniging van alle aandelen van NV IDEM in handen van NV BIS IN IDEM

Met het oog op het doorvoeren van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in overeenstemming met de artikelen 676 e.v. van het Wetboek der Vennootschappen (hierna W.Venn.) zijn de bestuurders van de naamloze vennootschap IDEM en de bestuurders van de naamloze vennootschap BIS IN IDEM op 17 december 2012 samengekomen met het oog op het gezamenlijk opstellen van een voorstel tot fusie dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijk algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen, tenzij toepassing van de Wet van 8 januari 2012.

Zijn hier bijeengekomen:

1.De raad van bestuur van de naamloze vennootschap "BIS IN IDEM", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Westerring 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder het BTW-nummer BE 0884.825.882.

Volgende bestuurders zijn aanwezig:

-BVBA Truman, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Marollestraat 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder het BTW-nummer BE 0884.709.779, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Johan Truyen, voorzitter van de Raad van Bestuur;

-NV Diabasis, met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Steenveldstraat 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder het BTW-nummer BE 0446.108.740, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Luc Loose, bestuurder,

-BVBA K-Fintech, met maatschappelijke zetel te 8680 Koekelare, Bisschophoekstraat 42, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Veurne onder het BTW-nummer BE 0866.287.994, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Koen Perdu, bestuurder;

-NV Finipan, met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Hospitaalstraat 2 bus 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder het BTW-nummer BE 0435.178.226, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Geert Van Cauwenberge, bestuurder.

Voomoemde naamloze vennootschap "BIS IN IDEM" wordt hierna ook genoemd "overnemende vennootschap".

2.Aile bestuurders van de naamloze vennootschap "IDEM", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Westerring 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder het BTW-nummer BE 0437.137.527.

Volgende bestuurders zijn aanwezig:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Motl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 1 DEC. 2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

-NV BIS IN IDEM,met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Westerring 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder het BTW-nummer BE 0884.825.882, hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger BVBA TRUMAN, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Marollestraat 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde onder het BTW-nummer BE 0884.709,779, op haar beurt vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Johan Truyen, gedelegeerd bestuurder;

-NV DIABASIS, met maatschappelijke zetel te 8820 Torhout, Steenveidstraat 23, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brugge onder het BTW-nummer BE 0446.108.740, hier vertegenwoordigd dcor haar vaste vertegenwoordiger de heer Luc Loose, voorzitter van de Raad van Bestuur.

Voornoemde naamloze vennootschap "IDEM" wordt hierna ook genoemd "over te nemen vennootschap".

Comparanten verklaren een voorstel te doen betreffende een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting (hierna: fusie), waarbij het gehele vermogen van NV "IDEM", vermeld ondes nummer 2, zowel de rechten als de verplichtingen, overgaat op NV "BIS IN IDEM", die houdster is van alle 200 000 aandelen (100%) van de NV "IDEM".

Om te voldoen aan artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, stellen ondergetekenden volgend FUSIEVOORSTEL vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan 'de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen, tenzij toepassing kan worden gemaakt van de Wet van 8 januari 2012 waarin werd opgenomen dat onder vastgelegde voorwaarden een naamlcze vennootschap kan overgaan tot een geruisloze fusie zonder uitdrukkelijke goedkeuring van de algemene vergadering.

A, Identificatie van de bij de fusie betrokken vennootschappen

De fusie zal worden doorgevoerd door:

1.De overnemende vennootschap, vermeld onder nummer 1, zijnde de naamloze vennootschap "BIS IN IDEM", met maatschappelijke zetel te 9700, Oudenaarde, Westerring 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde en met BTW-nummer BE 0884.825.882.

Maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft tot doel: ln België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen rekening of voor rekening van derden :

Groothandel in bouwprodukten en  materialen;

Het vervaardigen van, de handel in, de aan-en verkoop van, de installatie van, de assemblage van, de bewerking en het schilderen van, het opslaan en de automatisatie van deuren, garage-en industriedeuren en  poorten, hang- en sluitwerk, onderdelen, wisselstukken, accessoires en alle aanverwanten met inbegrip van carrosseriepaneien, tochtafsluiters en laadbruggen, alle benamingen in de meest ruime zin van het woord,

Groothandel in ijzerwaren; in-en uitvoer, alsmede aan- en verkoop in groot en klein van alle goederen van welke aard ook die enigszins met het bouwbedrijf verband kunnen houden.

Groot-en kleinhandel in, in- en uitvoer van bouwmaterialen en alles wat hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap mag alle handels-, financiële-, industriële, roerende- en onroerende verrichtingen doen die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks in de hand werken.

Het verwerven van participaties in om het even welke, al dan niet Belgische ondernemingen en projecten, teneinde haar vermogen te beleggen en/of derde ondernemingen waarin zij participeert bij te staan in de bedrijfsvoering op commercieel, administratief, industrieel, financieel en technisch gebied. Aldus kan de vennootschap ondernemingen waarin zij participeert mede besturen en toezicht uitoefenen op de bedrijfsvoering teneinde de ontwikkeling en de realisatie van het maatschappelijk doet van deze ondernemingen te stimuleren en te coordineren.

Zij kan de participaties verwerven door aankoop of enige andere rechtsgeldige wijze van verwerving. Zij mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle vennootschappen met dewelke één of andere band van deelneming bestaat en mag aile leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of persoonlijke en zakelijke zekerheden verstrekken voor deze vennootschappen.

Het beheren van haar roerend en onroerend patrimonium.

Het verlenen van financiële, administratieve, technische en consultatieve bijstand aan ondernemingen en personen, inclusief het verlenen van voorschatten, overname van vorderingen, intekenen op obligaties, waarborgverstrekking, verlenen van managementadvies en aanverwante verrichtingen, en dit zelfs zonder enige participatie in het maatschappelijk kapitaal van de bedoelde personen en ondernemingen te hebben.

Het optreden ais tussenpersoon bij de aankoop en verkoop van onroerende goederen, gelegen zowel in België als in het buitenland.

Het uitoefenen van aile verrichtingen met betrekking tot de onroerend goed sector, zoals de aankoop en verkoop van onroerende goederen en onroerende rechten

het in huur nemen en geven, ook onder de vorm van leasing

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

het in erfpacht of in opstal geven en nemen

het uitbaten en beheren

het in waarde brengen en het verhandelen

het verkavelen

het uitoefenen van toezicht

het uitvoeren van alle studies betreffende onroerend goed

het optreden als verhurings of verkoopsagent

het laten oprichten van alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken

het onderhouden

het afbreken

het aanvaarden en uitvoeren van alle aannemingen van werken

het instaan voor de coördinatie van alle aannemingen en onderaannemingen

de ontwikkeling en de promotie van vastgoedprojecten.

Voorafgaande opsomming is niet beperkend doch aanwijzend.

Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service-flats, rusthuizen, winkels, horeca-

uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties, patenten en fabrieksmerken aankopen, in

huur nemen, onderhuren en verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren, exploiteren, in concessie geven

en in concessie nemen;

-de organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen-en

buitenland, en alles wat daarmee verband houdt, inbegrepen het zorgen voor maaltijden, overnachtingen,

vergaderruimten, logistieke en intellectuele bijstand;

-trading in de meest ruime zin;

-de fabricatie van, groot-en kleinhandel in, aan- en verkoop van, aanneming en plaatsing van

bouwmaterialen, geprefabriceerde betonelementen en metalen constructies en alle houtsoorten en metalen, alle

vervoers- en aannemingsmateriaal.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen die de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar

maatschappelijk doel Kunnen bevorderen, dit alles in de meest ruime zin van het woord bedoeld.

Zo mag zij onder andere bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming,

financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten

vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek,

gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te

bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Zij kan met oog op de realisatie van haar maatschappelijk doel aile commerciële, industriële, technische,

juridische, financiële, roerende en onroerende verrichtingen stellen die zij noodzakelijk, nuttig of aangewezen

acht, zowel direct als indirect, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle

intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben

De vennootschap mag tevens onroerende en roerende goederen verwerven met het oog op de

terbeschikkingstelling ervan aan derden, ongeacht de juridische vorm van deze terbeschikkingstelling.

De vennootschap mag persoonlijke en zakelijke zekerheden stellen ten behoeve van derden, hierbij

rekening houdend met de bepalingen van het vennootschapsrecht.

Zij mag de genoemde en bedoelde verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening uitvoeren, alsook in

naam en/of voor rekening van derden.

De vennootschap mag de genoemde en bedoelde verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor

eigen rekening of voor rekening van derden, in de meest uitgebreide zin

Indien bepaalde activiteiten van de vennootschap wettelijk gereglementeerd zijn, dan zal de vennootschap

die activiteiten slechts mogen uitoefenen voor zover voldaan is aan de voorschriften terzake, zoals onder meer

en bij voorbeeld het ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn van technische en/of andere kennis,

bewezen door één of meer activiteitsattesten. De vennoten zijn het er evenwel en uiteraard volkomen over

eens, dat deze ter beschikkingstelling van activiteitsattesten geen belemmering kan noch mag zijn voor de

eventuele latere persoonlijke activiteit van de houder(s) van die attesten."

2. De over te nemen vennootschap, vermeld onder nummer 2, zijnde de naamloze vennootschap "IDEM", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Westerring 33, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde en met BTW-nummer BE 0437.137.527.

Maatschappelijk doel:

"Het doel van de vennootschap is het vervaardigen van, de handel in, de aan- en verkoop van, de installatie van, de assemblage van, de bewerking van, het schilderen van, het opslaan, automatisatie, van deuren, garage- en industriedeuren en poorten, hang- en sluitwerk, onderdelen, wisselstukken, accessoires en aile aanverwanten met inbegrip van carrosseriepanelen, tochtafsluiters en laadbruggen, alle benamingen in de meest ruime zin en zonder uitzondering;

Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, op welke wijze ook, betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of verwant doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken."

r

D. De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap (boekhoudkundige retroactiviteit)

De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "BIS IN IDEM", wordt met retroactieve werKing vastgesteld op 31 december 2012.

Vanaf 1 januari 2013 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boeKhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap. De sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden.

C. Diverse bepalingen

1. Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld moeten worden.

2. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

3. De overgenomen vennootschap is eigenaar van een onroerend goed. Dit betekent dat een bodemattest van OVAM vereist is. De inhoud van het bodemattest van OVAM dient integraal opgenomen te worden in het fusievoorstel. Gezien de inhoud van het bodemattest van OVAM bij het opstellen van het fusievoorstel nog niet gekend was, wordt deze inbreng gedaan onder de opschortende voorwaarde dat voor deze ingebrachte goederen de wettelijk vereiste bodemattesten worden afgeleverd door de OVAM, waaruit blijkt dat er geen saneringsverplichting dient te worden volbracht.

De overgenomen vennootschap verbindt zich ertoe de vereiste bodemattesten zonder uitstel aan te vragen en de inhoud ervan mee te delen aan de overnemende vennootschap uiterlijk bij het verlijden van de akte van fusie.

De overnemende vennootschap ziet af van het inroepen van de nietigheid van rechtswege wegens het ontbreken van rechtsgeldige bodemattesten.

D. Statutenwijziging

Ter gelegenheid van de fusie zullen de statuten van de verkrijgende vennootschap "BIS IN IDEM" aangepast worden aan de vigerende wetgeving en meer in het bijzonder aan het Wetboek van Vennootschappen en de wijzigingen hieraan aangebracht.

E. Slotverklaring

De bestuursorganen van respectievelijk de ovememende en de over te nemen vennootschap verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 719 van het W.Venn, om, voor elke bij de fusie betrokken vennootschap, het fusievoorstel ten minste zes weken voor de algemene vergadering van aandeelhouders die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel van elke der betrokken vennootschappen neer te leggen.

Opgemaakt in zes exemplaren te Oudenaarde, 17 december 2012,

Elk bestuursorgaan erkent drie door of namens aile bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier op de griffie te worden neergelegd en een ander om te worden bewaard op de zetel van de vennootschap. Een laatste zat aan de notaris worden afgegeven.

Johan Truyen

vaste vertegenwoordiger van BVBA Truman

gedelegeerd bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

Váor-

behouden

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

aan het

Belgisch

Staats blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.05.2012, NGL 01.06.2012 12137-0073-017
20/04/2012
ÿþ~

MM Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0884.825.882

Benaming

(voluit) : Bis ln Idem

(verkort) "

Oudenaarde

® 6 14PR. 2012

Griffie

Voor« behouden aan het Belgisch Staatsblad

iao~~a~a*

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Westerring 33, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : (HER)BENOEMING BESTUUR

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders, gehouden op de maatschappelijke zetel op 24 februari 2012, blijkt dat:

N volgende bestuurders herbenoemd werden voor een periode van 6 jaar, eindigend na de gewone jaarvergadering van 2017:

- BVBA Truman, 0884.709.779, Marollestraat 20, 9700 Oudenaarde vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Johan Truyen

- NV Diabasis, 0446.108.740, 8teenveldstraat 20, 8820 Torhout, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Luc Loose

- BVBA K-Fintech, 0866.287.994, Bisschophoekstraat 42, 8680 Koekelare, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Koen Perdu

BI NV Finipan, 0435.178.226, Hospitaalstraat 2 bus 3, 9620 Zottegem, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Geert Van Cauwenberge als nieuwe bijkomende bestuurder werd aangesteld voor een periode van 6 jaar, eindigend na de gewone jaarvergadering van 2017:

C/ BVBA Truman, voormeld, aangeduid werd als gedelegeerd bestuurder en BVBA Diabasis, voormeld, aangeduid werd als voorzitter van de Raad van Bestuur,

Johan Truyen

Vertegenwoordiger van Truman BVBA

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)ntení bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.05.2011, NGL 01.06.2011 11138-0229-016
11/03/2015
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

SURFS

1 038031

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 7 FER, 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0884.825.882

Benaming

(voluit) : IDEM

(verkort) :

Rechtsvorm x NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : WESTERRING 33 - 9700 OUDENAARDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDERS - (HER)BENOEMING BESTUURDERS - BENOEMING VOORZITTER RAAD VAN BESTUUR

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 17 december 2014:

Na overleg worden volgende beslissingen met eenparigheid van stemmen getroffen: 1.De vergadering aanvaardt met ingang van heden het ontslag als bestuurder van:

- Diabasis BVBA, met zetel te 8820 Torhout, Steenveldstraat 23, ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Gent - afdeling Oostende onder het nummer 0446.108.740.

- Finipan NV, met maatschappelijke zetel te 9620 Zottegem, Hospitaalstraat 2/3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent - afdeling Oudenaarde met nummer 0435.178.226.

De vergadering verleent kwijting voor het uitgeoefende mandaat tijdens het lopende boekjaar tot op heden.

2.Wordt benoemd tot bestuurder voor de maximale termijn van 6 jaar met ingang van heden (d.w.z. tot aan de jaarvergadering te houden in 2020):

Stratinvest NV, met maatschappelijke zetel te 8560 Wevelgem-Gullegem, Drieslaan 41, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent - afdeling Kortrijk met nummer 0469.007.470 met als vaste vertegenwoordiger de heer Geert Van Cauwenberge, wonende te 8501 Heule, Moorseelsestraat 168.

De rechtspersoon, vertegenwoordigd middels haar vaste vertegenwoordiger, verklaart het mandaat te aanvaarden.

3.Worden herbenoemd tot bestuurder voor de maximale termijn van 6 jaar met ingang van heden (d.w.z. tot aan de jaarvergadering te houden in 2020):

Truman BVBA, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Marollestraat 20, ingeschreven in " het rechtspersonenregister te Gent - afdeling Oudenaarde met nummer 0884.709.779, met als vaste vertegenwoordiger de heer Johan Truyen, wonende te 9700 Oudenaarde, Westerring 33.

- K-Fintech BVBA, met maatschappelijke zetel te 8680 Koekelare, Bisschophoekstraat 42, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent - afdeling Veurne met nummer 0866.287.994, met als vaste vertegenwoordiger de heer Koen Perdu, wonende te 8680 Koekelare, Bisschophoekstraat 42.

Beide rechtspersonen, vertegenwoordigd middels hun vaste vertegenwoordiger, verklaren het mandaat te aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ilijiagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

f&" R

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 17 december 2014:

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen:

- dat benoemd blijft als gedelegeerd bestuurder: Truman BVBA, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Marollestraat 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent - afdeling Oudenaarde met nummer 0884.709.779, met als vaste vertegenwoordiger de heer Johan Truyen, wonende te 9700 Oudenaarde, Westerring 33.

- dat wordt benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur, met ingang van heden: de vennootschap K-Fintech BVBA, met maatschappelijke zetel te 8680 Koekelare, Bisschophoekstraat 42, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent  afdeling Veurne, met nummer 0866.287.994, met als vaste vertegenwoordiger de heer Koen Perdu, wonende te 8680 Koekelare, Bisschophoekstraat 42,

De beide rechtspersonen, vertegenwoordigd middels hun respectievelijke vaste vertegenwoordigers, verklaren hun mandaat te aanvaarden.

Opgesteld te Oudenaarde dd. 17 december2014

Getekend:

K-FINTECH BVBA, bestuurder,

vertegenwoordigd door Koen PERDU, vaste vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

06/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 05.11.2010, NGL 30.11.2010 10618-0547-017
03/12/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 06.11.2009, NGL 30.11.2009 09869-0345-017
16/01/2009 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2008, GGK 07.11.2008, NGL 13.01.2009 09010-0007-017
12/12/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 07.11.2008, NGL 05.12.2008 08841-0368-017
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 09.07.2015 15296-0014-037

Coordonnées
IDEM

Adresse
WESTERRING 33 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande