IDW ELEKTRO-TECH.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IDW ELEKTRO-TECH.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.876.804

Publication

18/02/2014
ÿþ41

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 7 FEB, 2014

RE[Jti7 N VANKOOr~IXi~t'1-l~ TE G tii'" lT



Ondememingsnr : ©e ~ S % ç ?t(--1

Benaming (voluit) : Idw elektro-tech.

(verkort)

Voor- 111113111111111

behouden *14044851*

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Landegemstraat 25

9850 Vosselare - Nevele

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te Zomergein op vier februari tweeduizend veertien, heden aangeboden ter registratie, dat de oprichters, te weten, De Heer DE; WAELE Lucien Theophiel, geboren te Deinze op twintig april negentienhonderd zesenveertig,, (rijksregistemuminer: 46.04.20-443.48) en zijn echtgenote Mevrouw VAN CAUWENBERGHE Lucie Madeleine; Adoiphine, geboren te Huise op achtentwintig september negentienhonderd negenenveertig,: (rijksregistemummer: 49.09.28-374.72), samenwonend te 9850 Nevele, Landegemstraat 25 een besloten: vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Idw elektro-teoh." hebben opgericht waarvan de statuten luiden: ais volgt:

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9850 Nevele (Vosselare), Landegemstraat 25.

i De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het:

tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Elke verandering van de zetel zal gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad door de zorgen

van de zaakvoerder.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

AI De aankoop, verkoop (inclusief de online-verkoop) van en handel in elektrische apparaten en; benodigdheden, tuingereedschap, plastiekartikelen, zwembaden, bouwmaterialen, gereedschap en rollend; materieel en meer in het algemeen, de handel in alle benodigdheden dienstig bij de inrichting en het onderhoud; van gebouwen en tuinen,

BI Het uitvoeren van elektrische installaties, het plaatsen van elektrische leidingen, het plaatsen van! zwembaden in en rond gebouwen, het plaatsen van tuinhuizen, speeltuigen en trampolines, en meer in het! algemeen het plaatsen van diverse tuininrichtingen waaronder tuintoestellen, omheiningen, afsluitingen en'; overige;

CI Het plaatsen en aansluiten van alle elektrische toestellen op het elektrisch net;

D/ Het verzorgen van een onderhoudsdienst aansluitend bij de voornoemde activiteiten;

E/ Het plaatsen en onderhoud van beveiliging, diefstal-, brand- en camerabewaking.

ll.

AI Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en; vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

BI Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren,; onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest; ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan; kredietinstellingen;

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zing met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen,: rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen; bestuur; DI Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van: opdrachten en functies;

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

a Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



EI Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante

immateriële duurzame activa;

FI Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke

goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel;

HI Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe

vormen van technologie en hun toepassingen.

III.

AI Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van eigen onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van eigen onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en eigen onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

IV.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend vijfhonderd vijftig euro nul cent (¬ 18.550,00) verdeeld in duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één / duizendste (1/1,00e) ieder en volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) zoals hierna blijkt :

1) De Heer De Waele Lucien, voornoemd, schrijft in op vijfhonderd (500) aandelen voor een bedrag van negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro nul cent (¬ 9.275,00), volstort ten belope van drieduizend honderd euro nul cent (¬ 3.100,00);

2) Mevrouw Van Cauwenberghe Lucie voornoemd, schrijft in op vijfhonderd (500) aandelen voor een

bedrag van negenduizend tweehonderd vijfenzeventig euro nul cent (¬ 9.275,00), volstort ten belope van drieduizend honderd euro nul cent (¬ 3.100,00);

De lidmaatschapsrechten verbonden aan de aandelen waarop de Heer De Waele heeft ingeschreven zullen toebehoren aan hem persoonlijk.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan de aandelen waarop Mevrouw Van Cauwenberghe heeft ingeschreven zullen toebehoren aan haar persoonlijk.

De vermogensrechten van alle aandelen zullen toekomen aan de huwgemeenschap bestaande tussen de echtgenoten De Waele  Van Cauwenberghe daar de stortingen werden gedaan met gemeenschapsgelden, hetgeen wordt bevestigd door beide oprichters - comparanten.

Aldus is het totaal van het volstorte maatschappelijk kapitaal gebracht op zesduizend tweehonderd euro nul cent (¬ 6200,00).

Voormeld bedrag werd bij storting gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BNP Panbas Fortis onder nummer BE73 0017 1577 1160 geopend op naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Idw. elektro-tech." in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voornoemde instelling op drie januari tweeduizend en veertien.

Overname verbintenissen

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - aile handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van één november tweeduizend dertien tot op heden.

Jaarvergadering











Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

" Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede zaterdag van de maand maart om tien uur (10u00) op de plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats.

testuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, die wordt belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking, alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Er zullen geen andere zaakvoerders worden benoemd, tenzij met toestemming van de statutaire zaakvoerder. Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een Einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald. Zodra er tenminste drie zaakvoerders zijn, vormen ze een college van zaakvoerders die een voorzitter verkiest en verder vergadert en beraadslaagt zoals gebruikelijk in raadsvergaderingen.

Zij kunnen het uitvoeren van hun besluiten opdragen aan één bijzonder lasthebber, die geen vennoot hoeft te zijn, zonder dat dit mandaat algemeen mag zijn.

!3evoegdheid

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden; en in rechte als eiser en verweerder.

pe vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Bevoegdheidsdelegatie:

De Heer De Waele, voornoemd en Mevrouw Van Cauwenberghe, voornoemd, delegeren de algehele beslissingsbevoegdheden aangaande beveiligingsactiviteiten, zoals voorzien in de wet van tien april negentienhonderd negentig tot regeling van de private en bijzondere veiligheid volledig aan de Heer De Waele voornoemd, die aan de opleidingsvoorwaarde voor leidinggevend personeel van een beveiligingsonderneming voldoet en als enige alle beslissingen zal nemen aangaande de beveiligingsactiviteiten.

Zaakvoerder

Wordt aangeduid als niet-statutair zaakvoerder voor de duur van de vennootschap; De Heer De Waele Lucien, voornoemd

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober om te eindigen op dertig september van het daaropvolgende jaar.

Winstverdeling

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat aile lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Ontbinding-vereffening

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de afsluiting ervan.

E3ij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de vereffening door de vereffenaar verricht die door de algemene vergadering werden benoemd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders in functie, overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

Te dien einde hebben de vereffenaars de meest uitgebreide macht die hen wordt toegekend door de artikelen 186, 187 en 188 van het wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering stelt de eventuele vergoeding van de vereffenaars vast.

Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede zaterdag van de maand maart in het jaar tweeduizend zestien,

Het eerste boekjaar loopt heden tot en met dertig september tweeduizend vijftien,

Volmacht



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

I

Volmacht wordt verleend voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bofidi Gent, Kortrijksesteenweg 1126 A te 9051 Gent, of aan één van haar lasthebbers met name, de Heer Bartel Decroos, wonende te Pieter Colpaertsteeg 26 te 9000 Gent, Mevrouw Tiffany Sipli, wonende te Kerkstraat 21, 9090 Melle, samen of leder afzonderlijk handelend, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige documenten in te vullen, aan te vragen, in te dienen en te ondertekenen met het oog op de registratie van deze overeenkomst, de aanvraag van de nodige vergunningen en attesten, de inschrijving, wijziging of stopzetting van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag, wijziging of stopzetting van een BTW-nummer, de aansluiting, wijziging of stopzetting bij een sociaal verzekeringsfonds en de aansluiting bij een sociaal secretariaat.

Voor eensluidend analytisch uittreksel Notaris Bernard Van der Auwermeulen

Gelijktijdige neerlegging:

- voor eensluidende kopij van de akte

bankattest





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
IDW ELEKTRO-TECH.

Adresse
LANDEGEMSTRAAT 25 9850 VOSSELARE

Code postal : 9850
Localité : NEVELE
Commune : NEVELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande