IHC CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IHC CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.410.795

Publication

08/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i i 11111111111

*14095413*

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 5 APR. 20t4

-- AFDELIfV~;~~pERMONDE

Ondernemingsnr : 0848.410.795

Benaming

(voluit) : IHC CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Kapellestraat 66A, 9220 Hamme

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

Verslag bijzondere algemene vergadering gehouden op 24/04/2014 op de maatschappelijke zetel:

Alle aandeelhouders zijn aanwezig.

Dhr Cayir Necdet (RR 84.01.11-405.48), wonende Baantje 31 te 9220 Hamme, wordt benoemd tot zaakvoerder vanaf 24/04/2014. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Cayir Necdet

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/08/2014
ÿþq blad

Word ~~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie f na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- i

behoude

aan het

Belgisc

Staatsbh







19 56593



Qndernemingsnr : 848410795

Benaming

(voluit) : "IHC CONSTRUCT"

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : 9220 Hamme, Kapellestraat 66A

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - OMVORMING VOF NAAR BVBA

Uit een proces-verbaal van 24 juli 2014, opgemaakt door Daan DIERICKX, notaris-plaatsvervanger van Jacques JANSSENS, notaris met standplaats te Antwerpen-Berchem, aangesteld bij beslissing van de rechtbank van eerste aanleg te Antwerpen op 6 februari 2014, ter registratie aangeboden, blijkt dat gehouden werd de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Vennootschap onder Firma "IHC CONSTRUCT", met maatschappelijke zetel te 9220 Hamme, Kapellestraat 66A, RPR/BTW BE 0848.410.795.

Opgericht bij onderhandse akte van 27 augustus 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 13 september daarna, onder nummer 12154210.

De statuten werden voor het laatst gewijzigde bij beslissing van de algemene vergadering van 31 december 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 februari 2014, onder nummer 14051277. en deze bij eenparigheid van stemmen beslist heeft:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "IHC CONSTRUCT" besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en beslist het artikel over de rechtsvorm in de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing als volgt:

In dit artikel worden de woorden "vennootschap onder firma" vervangen door "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid".

TWEEDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de vennootschap is opgericht zonder maatschappelijk kapitaal.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verhogen met achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR) om het te brengen van nul Euro op achttienduizend zeshonderd Euro (18.600 EUR), door het creëren van honderd (100) aandelen met een nominale waarde van honderd Euro per aandeel.

Op deze aandelen zal onmiddellijk worden ingeschreven in geld, ten bedrage van honderd Euro per stuk, en zij zullen volgestort worden ten belope van één derde bij de inschrijving.

En terstond wordt als volgt op de nieuwe aandelen ingeschreven:

- door de heer Mehmedov, voornoemd, op negentig (90) aandelen:

- door de heer Cayir, voornoemd, op tien (10) aandelen:

Totaal: honderd (100) aandelen:

De vergadering erkent dat alle honderd (100) aandelen aldus onder-'schreven, volgestort zijn ten belope van één/derde door een storting van zesduizend tweehonderd euro (6.200 EUR), zodat van heden deze som tot de beschikking is van de vennootschap.

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 449 van het Wetboek van Vennootschappen, werd het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200), vóór deze kapitaalverhoging, gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap met nummer BE64 00172819 6052 geopend bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit het bewijs van deponering aan voornoemde akte gehecht.

De bijzondere rekening wordt uitsluitend tot de beschikking van de vennootschap gehouden.

Over die rekening kan alleen worden beschikt door de zaakvoerder nadat de optredende notaris aan de betrokken bankinstelling het verlijden van de huidige akte zal hebben kenbaar gemaakt.

DERDE BESLISSING

De vergadering stelt vast dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt en beslist artikel over het vermogen van de vennootschap in de statuten te wijzigen, om het in overeenstemming te brengen met het nieuw bedrag van het kapitaal en het nieuw aantal aandelen, als volgt:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.



Let I:



CRIFFFE< RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

07 AUS. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Grrtfte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

3 ° blad

" Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt acht-tienduizend J

zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde."

VIERDE BESLISSING

De vergadering ontslaat unaniem de voorzitter voorlezing te geven van het verslag van de zaakvoerder met uiteenzetting van de omstandige rechtvaardiging van de voorge-telde wijziging van het maatschappelijk doel en van de aangehechte balans. Aile vennoten erkennen een kopie ontvangen te hebben van dit verslag en er kennis van te hebben genomen,

VIJFDE BESLISSING - OMVORMING VAN DE VENNOOTSCHAP

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag door de zaakvoerder dat het voorstel tot omvorming van de vennootschap toelicht, en van het verslag door de bedrijfsrevisor Guy Parmentier te Schoten over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat, afgesloten per 31 mei 2014 , hetzij minder dan drie maanden tevoren; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van deze beide verslagen.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor Guy Parmentier luiden als volgt:

"Tot het besluit van het onderzoek dat ik gevoerd heb in het kader van de mij toegewe-zen opdracht, ter gelegenheid van de omvorming van de Vennootschap Onder Firma "lHC CONSTRUCT" toi een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan ik verklaren, onder voorbehoud van de solvabiliteit van de vor-leringen en onder voorbehoud van alle eventueel niet-geboekte claims, verbintenissen en belastingen:

1.Dat onze werkzaamheden er enkel op gericht zijn na te gaan of er enige over-waardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van actief en passief per 31 mei 2014 van genoemde vennootschap die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

2.Dat uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stelten bij de omzetting van een vennootschap, een netto-vermogenstoestand ten bedrage van - 357,34 EUR blijkt maar dat wij over onvoldoende gegevens beschikken om te oordelen of er een overwaardering heeft plaatsgevonden.

3.Dat het netto-actief van de vennootschap per 31 mei 2014 LAGER is dan het minimumkapitaal vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Dat daarbij gewezen wordt op de eventuele aansprakelijkheid van de personen bedoeld in art, 785 W.Venn. en het feit dat elke belanghebbende in rechte de ontbinding van de vennootschap kan vragen.

4,Dat op straffe van aansprakelijkheid van het bestuursorgaan, de verrichting slechts kan plaatsvinden mits bijkomende inbreng van buitenuit.

5.Wj maken hierbij uitdrukkelijk voorbehoud m.b.t. de continuïteit van de onder-neming overwegende de overgedragen verliezen die de onderneming op heden heeft. Wij maken derhalve ook voorbehoud voor de toegepaste waarderingsregels door de onderneming.

Schoten, 8 juli 2014

Burgerlijke Vennootschap o.v.v, een BVBA PARMENTIER GUY

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger en zaakvoerder Guy Parmentier

Bedrijfsrevisor?

Een exemplaar van de verslagen door de zaakvoerders en door de bedrijfsrevisor zal tegelijk met de

expeditie van deze akte worden neergelegd,

De vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen; de activiteit en het maatschappelijk doel blijven onveranderd.

Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de comptabileit die door de vennootschap onder firma werden gehouden voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het nummer BE 0848.410.795 waaronder de vennootschap onder firma ingeschreven is in het Rechtspersonenregister te Dendermonde.

De omvorming geschiedt op basis van het actief en passief van de vennootschap afgesloten per éénendertig juli tweeduizend en één, waarvan een exemplaar gevoegd werd bij het verslag van de zaakvoerder.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma worden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag te aanvaarden van de heer CAYIR Necdet, voornoemd en de heer MEHMEDOV Sevgin, voornoemd als zaakvoerders van de vennootschap onder firma, en verleent décharge voor het uitgevoerde bestuursmandaat.

ZEVENDE BESLISSING - GOEDKEURING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

De vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast;

STATUTEN

Artikel 1. Naam - Zetel

De naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal luiden: "IHC Construct", De zetel van de vennootschap is gevestigd te te 9220 Hamme, Kapellestraat 66A.

De zetel mag naar om het even welke plaats in België verplaatst worden mits het respecteren van de taalwetgeving.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

LI °Ide

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder, in België of in het buitenland, bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten. Artikel 2.- Doel:

1  Algemeen bouwwerken, bouwnijverheid, slopen van gebouwen; het bouwrijp van

terreinen, grondverzet, het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, het ruimen van bouwterreinen, het grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en ni-velleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rot-sen, grondverzet met behulp van explosieven, algemene bouwkundige en ci-vieltechnische werken, bouwen van individuele huizen, het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen, de bouw van individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur", optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen, het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met cel-structuur: appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, enzovoorts, de bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de deur", het oprekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en stapelplaatsen, scholen ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport..., onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien, onderneming voor het uitvoeren van metselwerk, onderneming voor het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, enzovoorts, onderneming voor het uitvoeren van voegwerken, onderneming voor het bou-wen van koelkamers, kluizen, enzovoorts, zandstralen,

2 - bouwinstallatie, elektrische installatie, onderneming voor de installatie van elektri-sche verwarmingsinstallaties, onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en alarminstallaties tegen diefstal, isolatiewerkzaamheden, het aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken van: - thermische isolatiemateriaal

- isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, isolatiewerkzaamheden aan ver-warmingsleidingen en leidingen van koelsystemen, loodgieterswerk, installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie, overig loodgieterswerk, de in-stallatie van stores en zonneschermen, het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, schrijnwerk van hout of van kunststof, de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trap-pen, muurkasten, inbouwkeukens,winkelinrichtingen, enzovoorts, de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, pla-fonds, enzovoorts in hout of kunststof, de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoorts, in hout of kunststof, vloerafwer-king en wandbekleding, plaatsen van vloer- en wandtegels, plaatsen van vloer-bedekking van hout of andere materialen, plaatsing van behang, schilderen, het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen, het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten, het schilderen van metalen constructies, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoorts, het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindigen van de bouw-werkzaamheden, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, n.e.g., verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel, onderneming voor het aanbrengen van chape, bouw: algemene bouw, tegels zetten, bezetten, metsen, volledige sanitair,wegen van schouw, bouwen van volledige dak, afbraak van gebouwen in ruime zin, maken en aansmeren van putten of andere beton.

Schoonmaak, industriële schoonmaak, inpakken en verpakken van alle soorten goederen dit voor eigen rekening of in onderaanneming of in opdracht.

3  Bouw van water- en gasdistributienetwerken, bouw van rioleringen, aanleg van waterdistributienetten en rioleringen, aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enz.., bouw van civieltechnische werken voor elektriciteit en telecommunicatie, aanleg van telecommunicatielijnen en  netten, bouwrijp maken van terreinen, grondverzet; graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van ex-plosieven, proefboren en boren, proefboren en het nemen van bodemmonsters ten behoeve van de bouw of voor geofysische, geologische of andere doeleinden, uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties

4  Import en export van: Textiel en aanverwante producten -- promo artikelen  speel-goed;

5 - Aan  en verkoop van wagens (evenals import & export)

6 - Zeefdruk, printing, drukken,..,

7 - Toerisme, Horeca

8 - Koerierdienst zowel nationaal als internationaal

9 -- Aankoop en verkoop van alle soorten banden voor alle soorten motorvoertuigen.

10 - Uitbaten van een nachtwinkel , dagbladhandel; slagerij, bakkerij, kapperszaak , ca-fe-bar, discotheek

11- Uitbaten van een snackbar , pitabar , frituur enz.

12-Uitbaten van een patisserie

13- Import en export van alle mogelijke goederen, nieuw of tweedehands vb speel-goed, elektronische

huishoudtoestellen, schoenen, textiel enz.

14- In onderaanneming fungeren voor kippenfabrieken, chocoladefabrieken, industriële bakkerijen enz.,

15 - Schoonmaak, industriële schoonmaak, inpakken en verpakken van alle soorten goederen dit voor eigen rekening of in onderaanneming of in opdracht.

16- het uitbaten van groot- en kleinhandel in, aan- en verkoop, in- en uitvoer van en het vervaardigen van : zuivel, margarine, beenhouwerij, vers vlees en vleeswaren, vis, bakkerij, groenten en fruit; traiteurafdeling; alle dranken, alcoholische en niet-alcoholische; alle voedingswaren, conserven, diepvriesproducten, snoep; speelgoed, papier- en rookwaren en tabak; audio-, video- en fotoartikelen; alle textielproducten, schoeisel en lederwaren; parfumerie, drogisterij, ontsmettingsmiddelen, schoonmaak-middelen, wasproducten; alle artikelen in elektro en non-elektro, geschenken, juwelen, doe-het-zelf-artikelen; alle soorten meubelen; tuingereedschap; dierenartikelen; bloemen en planten; alle andere artikelen in hout, metaal of andere kunst- of natuurstoffen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

° blad

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Artikel 3.- Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en treedt in werking zodra zij rechtspersoonlijkheid zal hebben verkregen door de neerlegging van een uittreksel van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel,

Alle verbintenissen die werden of worden aangegaan in naam van de vennoot-schap in oprichting, en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, worden bij deze door de vennoot-'schap reeds overgenomen onder de schorsende voorwaarde van de nederlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Onverminderd de wettelijke gronden tot ontbinding kan zij voor de tijd slechts ont-bonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, die beraadslaagt zoals voor een wijziging aan de statuten.

Artikel 4.- Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste van het maat-schappelijk kapitaal. De aandelen zijn op naam. Zij zijn ingeschreven in het register van aandelen dat op de zetel van de vennootschap wordt gehouden en dat bevat:

-De nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot en van het getal der hem toebehorende aandelen;

-De vermelding van de gedane stortingen

-De overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van hun inschrijving in het register van aandelen. Elke vennoot of belanghebbende mag van dit register inzage nemen.

Artikel 5.- Kapitaalverhoging

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld worden de nieuwe aandelen het eerst aangeboden aan de vennoten naar evenredigheid van het gedeelte van het kapitaal dat hun aandelen vertegenwoordigt. Wordt dit recht van voorkeur niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen aan de andere vennoten in dezelfde evenredigheid aangeboden.

Dit voorkeurrecht is imperatief, niet verhandelbaar en kan worden uitgeoefend binnen de termijn bepaald door de algemene vergadering met ais minimum vijftien dagen na het openstellen van de inschrijving,

Zowel de uitgifte zelf als de termijn van inschrijving moeten per aangetekende brief ter kennis worden gebracht van de vennoten.

Op de aandelen waarop geen voorkeurrecht wordt uitgeoefend, kan maar worden ingeschreven door nieuwe of andere aandeelhouders na instemming van minstens de helft van de vennoten in het bezit van minstens drie/kwart van het kapitaal.

Dit artikel is niet van toepassing indien er slechts één vennoot is.

Artikel 6.- Kapitaalvermindering

Moet de algemene vergadering uitspraak doen over een vermindering van het maatschappelijk kapitaal, dan kan de algemene vergadering dit slechts mits te voldoen aan de voorwaarden gesteld tot wijziging van de statuten en mits de aandeelhouders die zich in gelijke omstandigheden bevinden ook gelijk worden behandeld en de oproeping tot de algemene vergadering het doel en de werkwijze van de voorgestelde vermindering vermeldt. Dit artikel is niet van toepassing indien er slechts één vennoot is,

Artikel 7.- Voorkeurrecht tot overname

A. De vennoten, indien er meerdere zijn, genieten van een voorkeurrecht tot over-name van de over te dragen aandelen op basis van de prijs vastgesteld door de vorige gewone algeme-'ne vergadering of, bij gebreke daaraan, voor de waarde vastgesteld door één of meerdere experten aangesteld op verzoek van de meest gerede partij door de betrokkenen zelf of, bij gebrek aan overeenkomst, door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophan-'del, waardevaststelling die imperatief zal gelden als ba-sis voor de overname, zonder enige verhaalmogelijkheid.

Dit voorkeurrecht zal kunnen uitgeoefend worden in verhouding tot het aantal aandelen dat ieder van de andere vennoten, die geïnteresseerd zijn in de verwerving, bezit, tenzij onder hen éénstemmig een andere verhouding is overeengekomen; de mededeling van het gebruikmaken van het voorkeurrecht tot aankoop zal per aangetekende brief moeten worden gedaan respectievelijk aan de erfgenamen en de kandi-daat-afstanddoener binnen de zes maanden nà de mededeling van het overlijden of na de vraag om toelating tot afstand aan derden.

De termijn van betaling is één jaar zonder dat rente verschuldigd is,

Gezegde mededeling van overlijden of vraag tot afstand aan derden moet per aangetekend schrijven geschieden, gericht aan de vennootschap waarin de volledige identiteit, beroep en woonplaats van de erfgenamen of voorgestelde overnemers worden opgegeven en het aantal betrokken aandelen en in voorkomend geval de prijs.

Gezegd voorkeurrecht tot overname bestaat niet bij overdracht tussen vennoten, voor- en nazaten en echtgenoten.

B. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, beslist deze alleen tot de overdracht van een geheel

of een gedeelte van zijn aandelen.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

t G o blad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van overgang van of

aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in het wetboek van vennootschappen of in deze statuten niet van !!!!

toepassing.

Bij overlijden van de enige vennoot gaan de rechten verbonden aan zijn aandelen, tot aan de overname

uit de nalatenschap, over aan de persoon of personen aan wie hij bij overeenkomst, statutair beding of

testament het recht heeft verleend vennoot te worden.

Bij ontstentenis hiervan, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van

de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de

regelmatig in bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun

rechten in de nalatenschap.

Artikel 8.- Opsplitsing van aandelen

Indien aandelen zouden opgesplitst zijn in vruchtgebruik en blote eigendom zal, behoudens

andersluidende overeenkomst tussen betrokkenen, steeds de vruchtgebruiker als eigenaar optreden tegenover

de vennootschap,

Enkel en alléén bij uitoefening van het voorkeurrecht zowel bij kapitaalverhoging als bij overname van

aandelen zal de blote eigenaar en niet de vruchtgebruiker het recht van voorkeur genieten.

Artikel 9.- Bestuur

De vennootschap is bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de

vennootschap.

De zaakvoerders hebben ieder afzonderlijk, de meest uitgebreide macht om namens de vennootschap in

alle omstandigheden te handelen en om alle daden en ver-richtingen die betrekking hebben op het

maatschappelijk doel, uit te voeren of toe te laten, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de

wet de algemene vergadering bevoegd is.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantita-tieve

bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen zijn niet tegenwerpelijk

aan of door derden, tenzij men bewijst dat deze laatsten ervan op de hoogte waren of gezien de

omstandigheden hadden moeten zijn.

De zaakvoerders, optredende zoals hoger vermeld, vertegenwoordigen de vennootschap in en buiten

rechte,

Op voorwaarde ze te omschrijven, mogen de zaakvoerders, het dagelijks beheer en bepaalde machten,

onder hun verantwoordelijkheid aan bepaalde personen, al dan niet vennoot overdragen. Het mandaat van de

zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Artikel 10.- Controle

De controle op de vennootschap door bedrijfsrevisor zal geschieden in zoverre zulks wettelijk vereist is

ofwel indien de algemene vergadering hiertoe met een driekwart meerderheid besluit. Zoniet zal elke vennoot

individueel ter zetel het normale controlerecht hebben.

Artikel 11.- Algemene vergadering

De jaarvergadering zal gehouden worden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap of in elk

andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping, de laatste vrijdag van de maand juni om 19.00 uur, of

indien deze dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

De vergadering kan anderzijds bijeengeroepen worden door de zaakvoerders telkens de maatschappelijke

belangen zulks eisen.

De vennoten zullen uitgenodigd worden tot de algemene vergadering bij aangetekend schrijven waarin de

dagorde vermeld staat.

Ieder aandeel met stemrecht geeft recht op één stem.

De enige vennoot oefent alleen de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij

kan die niet overdragen. De beslissingen van de enige ven-noot die handelt in de plaats van de algemene

vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan de aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder het

beheer van een gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens naam de

aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk vermogen dan wel aan

het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn echtgenote.

Artikel 12,- Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari om te eindigen op een-endertig december van

ieder jaar.

Artikel 13.- Winstverdeling

Voor de balans en inventaris zullen alle beschikkingen van het wetboek van ven-nootschappen gevolgd

worden, Het batig overschot der balans na aftrek van alle kosten zal verdeeld worden volgens beslissing van de

algemene vergadering, Er zal een wettelijk reserve van vijf ten honderd aangelegd worden, Deze verplichting

houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De algemene vergadering beslist inzake uitkering aan belegde kapitalen.

Artikel 14.- Ontbinding

De vennootschap wordt ontbonden in de gevallen door de wet voorzien. Zij kan echter vroegtijdig

ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, In geval van ontbinding za! de vereffening

.~

. r e

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

° blad

geschieden door de zaakvoerders tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt 7

waarvan zij de bevoegdheid bepaalt en de emolumenten vaststelt.

Het batig vereffeningsoverschot zal verdeeld worden tussen de vennoten in de verhouding van het aantal

aandelen in hun bezit.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het

maatschappelijk kapitaal moet de algemene vergadering door de zaakvoerder worden samengeroepen en moet

zij bijeenkomen uiterlijk binnen de twee maanden na de vaststelling van dit verlies of nadat het, ingevolge

wettelijke of statutaire bepalingen, had moeten vastgesteld zijn teneinde, volgens de regelen voorzien voor

statutenwijziging, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennoot-schap en de andere

punten op de agenda.

De zaakvoerder stelt een verantwoord verslag van zijn voorstellen op dat, vijftien dagen vooraf, op de zetel

ter beschikking ligt van de aandeelhouders.

Indien de zaakvoerder voorstelt de activiteiten voort te zetten zal zijn verslag de maatregelen opsommen

die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. De agenda vermeldt dit

verslag en de verslagen worden met de oproepingsbrieven aan de aandeelhouders toegezonden.

Indien het netto-actief tengevolge van verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het geplaatst

kapitaal wordt op dezelfde wijze gehandeld maar zal de ontbinding plaats hebben wanneer zij wordt

goedgekeurd door één/vierde van de op de vergadeng uitgebrachte stemmen.

Onthoudingen worden in deze ontbindingsprocedure niet meegerekend.

Wanneer het netto-actief gedaald is beneden zesduizend tweehonderd EURO kan ieder belanghebbende

de ontbinding van de vennootschap vorderen voor de rechtbank.

Artikel 15.- Woonstkeuze

Voor al wat betrekking heeft op de uitvoering van de huidige statuten, is ieder vennoot of sociaal

mandataris die zijn woonplaats in België niet heeft, verplicht woonst te kiezen in de maatschappelijke zetel van

de venncotschap.

Bij gemis van dusdanige woonstkeuze, behoorlijk betekend aan de vennootschap, zal de woonstkeuze

van rechtswege aangezien worden als gedaan zijnde in de maat-schappelijke zetel, waar alle betekeningen,

aanmaningen en berichten regelmatig zullen gedaan worden.

Artikel 16-

Alle schikkingen niet voorzien in de huidige statuten zullen geregeld worden over-eenkomstig het Wetboek

van Vennootschappen.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen tot niet-statutair zaakvoerders voor

onbepaalde tijd:

1.- de heer MEHMEDOV Sevgin Ridvanov [I.K. B 1408096 44] [R.R. 770702-567-69], geboren te Krushari op twee juli negentienhonderd zevenenzeventig, wonende te 9220 Hamme, Broekstraat 196.

2.- de heer CAYIR Necdet [I.K. 591-2177516-65] [R.R. 841101-405-48], geboren te Cifteler op een november negentienhonderd vierentachtig, wonende te 9220 Hamme, Baantje 31.

Zij bevestigen deze opdracht te aanvaarden en dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

De zaakvoerders oefenen hun ambt onbezoldigd uit zolang een algemene vergadering hen, voor het toekomende, geen bezoldiging zal hebben.

NEGENDE BESLISSING

Volmacht:

De comparanten-oprichters stellen aan als bijzondere gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, de heer KAYA Kadir, kantoorhoudende te 2600 Berchem, Onze-Lieve-Vrouwstraat 2, aan wie volmacht verleend wordt om verbeteringen/wijzigingen te doen bij het Griffie van Rechtbank van Koophandel en al het nodige te doen en docu-menten te tekenen met het oog op de inschrijving van de vennootschap in het Ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen als B?W-belastingplichtige, in-clusief de macht om deze inschrijvingen te verbeteren en/of te wijzigen, indien nodig,

VOOR BEREDENEERD UITTREKSE

DE NOTARIS,

Tegelijk hiermede nedergelegd: afschrift, uittreksel, verslag bedrijfsrevisor, verslag zaakvoerder, staat activa/passiva

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/02/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE Réfe f 7 3ANK

VAN KOOPHANDEL

17 FEB. 2014

DENDERMONDE

Geriffie

Ondernemingsnr : 0848.410.795

Benaming

(voluit) : 1HC CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Rollierstraat 17, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte Ontslag  benoeming zaakvoerder -- Overdracht aandelen - Wijziging MZ

Verslag bijzondere algemene vergadering gehouden op 31/12/2013 op de maatschappelijke zetel:

Alle aandeelhouders zijn aanwezig.

Dhr Mustafa Metin Shyukryu wordt op 31112/2013 ontslagen als zaakvoerder. Hem wordt kwiÿtiirng verleend

over de duur van zijn mandaat. Dhr Mustafa Metin Shyukryu draagt zijn aandelen over aan Mehmedov

Sevgin Ridvanov die deze aanvaardt.

Dhr Mehmedov Sevgin Ridvanov wordt op 01/01/2014 tot zaakvoerder benoemd.

Dhr Ferdi Hasan Mollayumer draagt tevens zijn 10 aandelen over aan dhr Mehmedov Sevgin Ridvanov die

deze aanvaardt.

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Kapellestraat 66a te 9220 Hamme vanaf 11/02/2014.

Verdeling der aandelen na overdracht:

- Cayir Necdet 10

- Mustafa Metin Shyukryu 0

- Mehmedov Sevgin Ridvanov 80

- Ferdi Hasan Mollayumer 0

- Ali Aydin 10

Totaal: 100 aandelen

Sint Niklaas, 31 december 2013

Mehmedov Sevgin Ridvanov, Zaakvoerder

IIIMUill

H

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

06/11/2013
ÿþMal Word 1I.1 "

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid ven de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen . Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

"aan het

" Belgisch Staatsblad

E REEG: VAN KOOPHANDEL

2 5 OKT. 2013

DENDERMO~~DE .

Griffie

4

Ondernemingsnr : 0848.410.795

Benaming

(voluit) : IHC CONSTRUCT

(verkort):

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Rollierstraat 17 te 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - overdracht aandelen

Verslag van de algemene vergadering van 01-10-2013 gehouden op de maatschappelijke zetel:

Alle aandeelhouders zijn aanwezig.

Cayir Necdet wordt ontslagen als zaakvoerder vanaf 01/10/2013. Hem wordt kwijting verleend voor de duur

'van zijn mandaat.

Mustafa Metin Shyukryu wordt benoemd tot zaakvoerder vanaf 01/10/2013. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Cayir Necdet draagt zijn aandelen integraal over aan Mustafa Metin Shyukryu die deze aanvaard. -

Mustafa Metin Shyukryu Zaakvoerder

24/09/2013
ÿþ~

Op de laatste blz. van Luik'B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staátsblad

oi

*13145272*

O1fÁN i~Q4Pi0~l~i~l.ANK

L.r~ "

.13 SEP. 2013

DEND ~pNDE

lAbd Word 1'1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte







Ondernemingsar : ` 0848.410.795

" " Benaming

(voluit) : IHC CONSTRUCT

(verkort) :

'Rechtsvorm : Vennootschap onderfirma

Zetel : Baantje 31 te 9220 Ramme

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Door beslissing van de zaakvoerder wordt de maatschappelijke zetel verplaatst naar Rollierstraat 17 te 9100 Sint-Niklaas vanaf 1110912013.

Cayir " Necdet

Zaakvoerder

13/09/2012
ÿþ MoaW,d 11.1

~? In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GFiIEEIË HECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 4 SEP, 2012

DENDfc /MONDE

Cri

111

" iaisaaio"

Ondernemingsnr : -034 Z 4JLAD

Benaming

(voluit) : IHC CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Baantje 31 9220 Hamme

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

De hiernavolgende comparanten:

De heer Cayir Necdet, geboren op 1/11/1984 te CIFTELER(Turkije) met RR 84.11.01-405.48 wonende te 9220 Hamme Baantje 31 en de heer Tahir Osman Sevitin geboren op 3/09/1981 te Kardzhali (Bulgarije) met identiteitskaamummer 643866835 wonende te 2600 Berchem Beemaertstraat 7, hebben heden 27/08/2012, besloten om over te gaan tot de oprichting van een vennootschap onder firma onder de naam "IHC CONSTRUCT", met zetel te 9220 Hamme Baantje 31; waarvan het geplaatst kapitaal honderd cura (100,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd (100) aandelen,

Cayir Necdet wordt benoemd tot zaakvoerder, de mandaat is onbezoldigd.

Naam van de vennootschap:

De vennootschap wordt opgericht onder naam IHC CONSTRUCT,

Rechtsvorm:

Vennootschap Onder Firma.

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9220 Hamme Baantje 31,

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden binnen het Nederlands gedeelte van België en het

tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering, mits bekendmaking in de

Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,

Duur:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Vermogen van de vennootschap:

Het geplaatst kapitaal bedraagt 100 euro, verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde als volgt:

Cayir Necdet: 90 aandelen

Tahir Osman Sevitin: 10 aandelen

Doel van de vennootschap:

1 Algemeen bouwwerken, bouwnijverheid, slopen van gebouwen; het bouwrijp van

terreinen, grondverzet, het slopen van gebouwen en andere bouwwerken, het ruimen van bouwterreinen, het grondverzet: graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geuten, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven, algemene bouwkundige en civieltechnische werken, bouwen van individuele huizen, het optrekken van de ruwbouw van individuele huizen, de bouw van individuele huizen volgens de formule "sleutel op de deur", optrekken van andere residentiële gebouwen en van kantoorgebouwen, het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur: appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, enzovoorts, de bouw van appartementen volgens de formule "sleutel op de deur", het oprekken van de ruwbouw van gebouwen voor industrieel of commercieel gebruik, van stel- en stapelplaatsen, scholen ziekenhuizen, van gebouwen voor de beoefening van erediensten, cultuur, sport..., onderneming voor het bouwen van funderingen,,incfusief heien, onderneming voor het uitvoeren van metselwerk,-onderneming Op de laatste blz. van luika vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ r ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

voor het bouwen van open haarden, stookplaatsen, sierschouwen, enzovoorts, onderneming voor het uitvoeren van voegwerken, onderneming voor het bouwen van koelkamers, kluizen, enzovoorts, zandstralen,

2 - bouwinstallatie, elektrische installatie, onderneming voor installatie van elektrische

verwarmingsinstallaties, onderneming voor de installatie van bewakingssystemen en

alarminstallaties tegen diefstal, isolatiewerkzaamheden, het aanbrengen in gebouwen en

andere bouwwerken van: - thermische isolatiemateriaal

- isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen, isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen, loodgieterswerk, installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie, overig loodgieterswerk, de installatie van stores en zonneschermen, het plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, schrijnwerk van hout of van kunststof, de montage van buiten- en binnenschrijnwerk van hout of van kunststof: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens,winkelinrichtingen, enzovoorts, de installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, enzovoorts in hout of kunststof, de installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enzovoorts, in hout of kunststof, vloerafwerking en wandbekleding, plaatsen van vloer- en wandtegels, plaatsen van vloerbedekking van hout of andere materialen, plaatsing van behang, schilderen, het schilderen van het binnen- en buitenwerk van gebouwen, het behandelen van muren met vochtwerende en waterafstotende producten, het schilderen van metalen constructies, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enzovoorts, het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindigen van de bouwwerkzaamheden, overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen, n,e.g., verhuur van machines voor de bouwnijverheid met bedieningspersoneel, onderneming voor het aanbrengen van chape, bouw: algemene bouw, tegels zetten, bezetten, metsen, volledige sanitair,wegen van schouw, bouwen van volledige dak, afbraak van gebouwen in ruime zin, maken en aansmeren van putten of andere beton.

Schoonmaak, industriële schoonmaak, inpakken en verpakken van alle soorten goederen dit voor eigen rekening of in onderaanneming of in opdracht.

3  Bouw van water- en gasdistributienetwerken, bouw van rioleringen, aanleg van waterdistributienetten en rioleringen, aanleg van pijpleidingen voor het vervoer van gas, petroleumproducten, enz.., bouw van civieltechnische werken voor elektriciteit en telecommunicatie, aanleg van telecommunicatielijnen en  netten, bouwrijp maken van terreinen, grondverzet; graven, ophogen, egaliseren en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met behulp van explosieven, proefboren en boren, proefboren en het nemen van bodemmonsters ten behoeve van de bouw of voor geofysische, geologische of andere doeleinden, uitvoeren van horizontale boringen voor het leggen van kabels en kanalisaties

4  Import en export van: Textiel en aanverwante producten  promo artikelen  speelgoed;

5 - Aan  en verkoop van wagens (evenals import & export)

6 - Zeefdruk, printing, drukken,,..

7 - Toerisme, Horeca

8 - Koerierdienst zowel nationaal als internationaal

9  Aankoop en verkoop van alle soorten banden voor alle soorten motorvoertuigen.

10 - Uitbaten van een nachtwinkel , dagbladhandel; slagerij, bakkerij, kapperszaak , cafe-bar, discotheek

11- Uitbaten van een snackbar , pitabar , frituur enz.

12-Uitbaten van een patisserie

13- Import en export van alle mogelijke goederen, nieuw of tweedehands vb speelgoed, elektronische huishoudtoestellen, schoenen, textiel enz.

14- In onderaanneming fungeren voor kippenfabrieken, chocoladefabrieken, industriële bakkerijen enz.. 15 - Schoonmaak, industriële schoonmaak, inpakken en verpakken van alle soorten goederen dit voor eigen rekening of in onderaanneming of in opdracht.

16- het uitbaten van groot- en kleinhandel in, aan- en verkoop, in- en uitvoer van en het vervaardigen van : zuivel, margarine, beenhouwerij, vers vlees en vleeswaren, vis, bakkerij, groenten en fruit; traiteurafdeling; alle dranken, alcoholische en niet-alcoholische; aile voedingswaren, conserven, diepvriesproducten, snoep; speelgoed, papier- en rookwaren en tabak; audio-, video- en fotoartikelen; alle textielproducten, schoeisel en Lederwaren; parfumerie, drogisterij, ontsmettingsmiddelen, schoonmaakmiddelen, wasproducten; alle artikelen in elektro en non-elektro, geschenken, juwelen, doe-het-zelf-artikelen; alle soorten meubelen; tuingereedschap; dierenartikelen; bloemen en planten; alle andere artikelen in hout, metaal of andere kunst- of natuurstoffen.

Voorafgaande opsomming is enkel verklarend en niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd,

Algemene vergadering van de vennoten:

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op

de laatste vrijdag van de maand juni om 19 uur.

Alle vergaderingen worden gehouden ter zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014,

Boekjaar:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

~ rx

Voorbehouden ... aan het Belgisch Staatsbiad

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op éénendertig december van

elk jaar.

Het eerste boekjaar zal aanvang nemen op heden en zal eindigen op 31 december 2013.

Ontbinding en vereffening:

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar. De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van vennootschappen.

Opgemaakt te Antwerpen, op 27 Augustus 2012, in twee exemplaren.

Cayir Necdet Tahir Osman Sevitin

Oprichter-Zaakvoerder Oprichter-vennoot

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/02/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
19/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
19/11/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
07/11/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
IHC CONSTRUCT

Adresse
KAPELLESTRAAT 66A 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande