ILANGA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ILANGA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 568.462.758

Publication

19/01/2015
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

14E `"bCtt:iD

- l JAN, 2015

RECHTBANK VAN

KOOPHANCIEME GENT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11930018

Ondernemingsnr : ®S -O 6

Benaming (voluit) ; ILANGA

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Herdersstraat 28 bus 3

9870 Zulte

Onderwerp akte :Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Eline Heck, geassocieerd notaris, te Temse, op 23 december 2014, voor registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van

koophandel.

Blijkt dat :Een naamloze vennootschap werd opgericht met volgende kenmerken

Oprichters:

1) De heer SZPYT Christophe Aleksander, (nationaal nummer 81.04.03-023.64), geboren te Beringen op drie april negentienhonderd éénentachtig, wonende te Temse, Blindstraat, nummer 36/B.

2) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CS Invest" met maatschappelijke zetel te Temse, Blindstraat, nummer 361B.

Hebbende als ondernemingsnummer 0835.863.252 en hebbende als BTW-nummer BE0835.863.252.

Opgericht bij akte verleden voor geassocieerd notaris Lucas Neirinckx, te Temse, op 20 april 2011, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 mei daarna, onder nummer 11071005, waarvan de statuten ongewijzigd zijn gebleven tot op heden.

Hier vertegenwoordigd, ingevolge artikel 13 van de statuten, door haar zaakvoerder de heer SZPYT Christophe Aleksander, (nationaal nummer 81.04.03-023.64), geboren te Beringen op drie april negentienhonderd éénentachtig, wonende te Temse, Blindstraat, nummer 36/B, hiertoe benoemd in de oprichtingsakte en hiermede gepubliceerd.

OPRICHTING.

De verschijners verklaren een naamloze vennootschap op te richten met een kapitaal van driehonderdduizend tweehonderd euro (300.200,00 EUR), vertegenwoordigd door drieduizend en twee (3.002) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt a pari ingeschreven :

a) inbreng in natura van aandelen

De heer Szpyt Christophe, voornoemd, verklaart bij deze inbreng in natura te doen van het volgende

aandelenpakket

-83 aandelen categorie A (op een totaal van 166) en

-9 aandelen categorie B (op een totaal van 6)

in de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid llanga.Org, met zetel te Zulte,

Herdersstraat, nummer 28 bus 3. Hebbende ais ondernemingsnummer 0843.252177.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Stefaan Laga, te Izegem op 26 januari 2012, gepubliceerd in

de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 14 februari daarna, onder nummer 12037607 en waarvan

de statuten ongewijzigd zijn gebleven tot op heden.

De inbrengwaarde van dit pakket aandelen bedraagt : driehonderdduizend euro (300.000,00 EUR).

In ruil voor deze inbreng ontvangt de heer Szpyt Christophe, voornoemd, drieduizend (3.000)

aandelen.

b) inbreng in geld :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Op de resterende twee (2) aandelen wordt in speciën ingeschreven tegen de prijs van tweehonderd euro (200,00 EUR) door de verschijner, sub 2, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CS Invest", vertegenwoordigd zoals voorzegd.

Bankattest.

De instrumenterende notaris bevestigt dat een bedrag van tweehonderd euro (200,00 EUR) voorafgaandelijk aan de oprichting overeenkomstig het Wetboek der Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening nummer BE 59 0689 0161 4926 Bij BELFIUS BANK, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 23 december 2014 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Alle verschijners verklaren de hoedanigheid van oprichter te aanvaarden, overeenkomstig artikel ' vierhonderd vijftig van het Wetboek van Vennootschappen.

Verslaq bedrijfsrevisor.

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de heer Nicolas Rouseré, bedrijfsrevisor, te Emelgem, Baronstraat, nummer 88, op 22 december 2014.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt :

"BESLUIT

Ingevolge het ingestelde onderzoek bij de oprichting met inbreng in natura van de NV ILANGA, bestaande uit een pakket aandelen, kan ik besluiten dat :

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura.

De oprichters van de vennootschap zijn verantwoordelijk voor de waardering van de inbreng en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura.

De beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid voldoet.

De waardebepaling is gebaseerd op toekomstverwachtingen, waardoor de voorgestelde inbrengwaarde dus per definitie onzeker is, zodat ik mij moet onthouden een oordeel uit te brengen over de waardering van de inbreng in natura..

De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 3.000 aandelen zonder nominale waarde van de NV ILANGA, die toegekend worden aan de dhr. Szpyt Christophe Aleksander.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting,

De waarden opgenomen in onderhavig verslag kunnen slechts aangewend worden in het kader van de operatie waarin dit verslag werd opgesteld.

Izegem, 22 december 2014

(get) Nicolas Rouseré, Bedrijfsrevisor."

Overeenkomstig de wet hebben de oprichters eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin zij uiteenzetten waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

STATUTEN.

Naam.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap naar Belgisch recht onder de volgende naam ; "ILANGA".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, bestelnota's en andere stukken uitgaande van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "naamloze vennootschap" of de beginletters "N.V.", leesbaar weergegeven. Zetel.

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9870 Zulte, Herdersstraat 28 bus 3. Hij kan naar een andere plaats worden overgebracht zelfs bij gewoon besluit van de raad van bestuur, die, de bevoegdheid heeft om deze overdracht bekend te maken.

De raad kan administratieve of exploitatiezetels, bijkantoren en dochtervennootschappen, depots, vertegenwoordigingen of agentschappen vestigen overal waar hij dit nodig acht, in België of in het buitenland.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden:

het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

 het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle ' verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare

' waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

 het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

het stimuleren, adviseren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling projecten met betrekking tot roerende en onroerende goederen, energiebesparing en energieopwekking.

 Sensibilisatie, educatie en cocreatie met betrekking tot roerende en onroerende goederen, energiebesparing en energieopwekking.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, aile commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het

" algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs ais deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, ' van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de

uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet

beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs,

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze,

rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur.

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal.

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderdduizend tweehonderd euro (300.200,00 EUR) het is vertegenwoordigd door drieduizend en twee (3.002) aandelen, zonder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 1.1.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

vermelding van nominale waarde, elk 113.002d0 van het kapitaal vertegenwoordigend, elk dezelfde rechten en voordelen verlenend.

Aar van de aandelen.

De aandelen zijn en blijven op naam. De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Tevens wordt een register bijgehouden voor eventuele winstbewijzen, warrants en obligaties en hiervan wordt tevens een certificaat tot bewijs aan de aandeelhouder of houder overhandigd. Samenstelling van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke ` of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 13 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen, Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

beenkomsten  beraadslaging en besluitvorming.

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd bestuurder, twee bestuurders, tenminste drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de

vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.

Iedere bestuurder kan door middel van een stuk_dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art. 1322, al. 2 B.W,) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de helft van zijn leden tegenwoordig of vertegenwoordigd is. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien ten minste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend. In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de

vennootschap dit vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mee te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen in acht te nemen.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register, De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders. Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van ' haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren,

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen, Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur. Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door haar gedelegeerd

" bestuurder, afzonderlijk optredend, of iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Jaarvergadering  buitengewone algemene vergadering..

De jaarvergadering wordt bijeengeroepen in de zetel van de vennootschap of op een andere in de uitnodigingen vermelde plaats, op de derde woensdag van de maand oktober te twintig uur of, indien die dag een wettelijke feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 32bis van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóár de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap dit vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze meegedeeld.

vertegenwoordiging.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder.















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

































Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals

bedoeld in art. 1322 al. 2 B.W.) en dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax,

e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden

neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden

neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke

feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Boekjaar  jaarrekeningen  dividenden  winstverdeling

Het boekjaar begint op één juli en wordt afgesloten op dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening

bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden

overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder '

of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de

raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het

Wetboek van Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van

een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94,

eerste lid, 1° van het Wetboek van Vennootschappen.

Winsfv - rdelinq.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor

de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke

reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het

saldo van de nettowinst.

Uitkering_

De uitkering van de dividenden toegekend door de algemene vergadering geschiedt op de

tijdstippen en op de plaatsen bepaald dcor haar of door de raad van bestuur.

Niet-geïnde dividenden verjaren door verloop van vijf jaar.

Interimdividenden.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te

keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Verboden uitkering.

Elke uitkering van dividenden die gebeurde in strijd met de wet dient door de aandeelhouder die

haar heeft ontvangen te worden terugbetaald, indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder

wist dat de uitkering te zijner gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de

omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Ontbinding en vereffening.

Verliezen.

a) Wanneer, ten gevolge van geleden verlies, het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b) Wanneer het nettoactief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

c) Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Ontbin ' inq en vereffenin_q.

Voor zover de statuten niet anders bepalen wordt de wijze van vereffening bepaald door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De

bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar , eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien , ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd..

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank van koophandel wordt aangezocht bij eenzijdig verzoekschrift van de vennootschap, dat wordt ingediend overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek, Het verzoekschrift wordt ondertekend door het bevoegde orgaan van de vennootschap dan wel door een advocaat, en wordt ingediend met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift is ingediend. De rechtbank kan eveneens worden aangezocht bij verzoekschrift van de procureur des Konings dan wel van iedere belanghebbende derde, overeenkomstig de artikelen 1034bis en volgende van het Gerechtelijk Wetboek.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen. ledere wijziging van deze aanwijzing moet overeenkomstig deze paragraaf worden besloten en overeenkomstig artikel 74, ten tweede worden neergelegd en openbaar gemaakt.

Verder wordt verwezen naar de artikelen 184 en volgende van het Wetboek der Vennootschappen. Vereniging van alle aandelen in een hand.

Het in één hand verenigd zijn van aile aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden. Indien binnen één jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of haar ontbinding.

Het gegeven dat alle aandelen in één hand verenigd zijn, alsmede de identiteit van de enige aandeelhouder moeten worden vermeld in het vennootschapsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De enige aandeelhouder oefent de aan de algemene vergadering toegekende bevoegdheden uit. Hij mag die bevoegdheden overdragen. De beslissingen van de enige aandeelhouder die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

De tussen de enige aandeelhouder en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, ingeschreven in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd.

SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN.

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, 4° van het Wetboek der Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van hetWetboek der Vennootschappen.

Ten uitzonderlijke titel neemt het eerste boekjaar een aanvang op datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte en van de statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel met het oog op publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Het eerste boeklaar zal warden afgesloten op 30 iuni 2016.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde woensdag van de maand oktober tweeduizend zestien te twintig uur.

BENOEMING VAN DE BESTUURDERS.

De statuten van de vennootschap vastgesteld zijnde, verklaren verschijners het volgende.

Het aantal bestuurders bedraagt drie. In deze hoedanigheid worden benoemd :

1. de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CS Invest met vaste vertegenwoordiger, de heer Christophe Szpyt, voornoemd,

2. de naamloze vennootschap Tidings, met zetel te Olsene, Herdersstraat, nummer 28 bus 3. Hebbende als ondernemingsnummer 0449.092.776,

Opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Technical Support Konings" bij akte verleden voor notaris Erik Celis, te Antwerpen, op 28 december 1992,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

_7\5_

mod 11.1

gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23 januari 1993 onder nummer 930123; 444.

De statuten inhoudende de omvorming naar een naamloze vennootschap werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Stefaan Laga, te Izegem, op 28 februari 2001, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 22 maart daarna, onder nummer 20010322-276.

Bij akte verleden voor notaris Stefaan Laga, voornoemd, op 15 juni 2004 werd de benaming gewijzigd in "Tidings", gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 7 juli daarna, onder nummer 04100402.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Stefaan Laga,

voornoemd, op 25 juni 2010, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 juli daarna, onder nummer 10102529.

Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Konings Johan Marcel Maria, (nationaal nummer 66.07.23 063.03), wonende te 9870 Zulte, Herdersstraat 28 bus 3.

Deze bestuurders zijn hier aanwezig en aanvaarden deze opdracht,

3, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DIMNICK, met zetel te 3520 Zonhoven, Rotenweg, nummer 1.

Hebbende als ondernemingsnummer BE0472.835.804.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Marc Jansen, te Hasselt, op 1 september 2000,

gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 3 oktober daarna, onder nummer 20001003-424 waarvan de statuten ongewijzigd zijn gebleven tot op heden.

Hier vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger : de heer Coenen Frank Léon Marie Jozef, (nationaal nummer 62.09.27 251-13), wonende te Zonhoven, Rotenweg, nummer 1. De bestuurders kunnen maximaal voor een periode van zes jaar benoemd worden.

Het mandaat is onbezoldigd.

Er wordt voorlopig geen commissaris benoemd gelet op de wettelijke en statutaire bepalingen terzake.

Vervolgens beslissen de oprichters te benoemen:

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DIMNICK, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Coenen Frank, voornoemd tot voorzitter van de raad van bestuur en

-de naamloze vennootschap Tidings, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Konings Johan, voornoemd, tot gedelegeerd bestuurder.

De mandaten van de aldus benoemde voorzitter van de raad van bestuur en de gedelegeerde bestuurder gaan in op het ogenblik van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte en van de statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank.

Het mandaat van de gedelegeerd bestuurder is onbezoldigd.

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek der Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 23 december 2014.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek der vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van

indeplaatsstelling, ADFISC, met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 201C, alsook aan haar bedienden, lasthebbers en aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

Voor beknopt uittreksel.

VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

De notaris (get) Els De Block, geassocieerd notaris, handelend overeenkomstig artikel 51 § 5 alinea 2 van de organieke wet op het notarisambt.

Samen neergelegd met dit uittreksel

- de expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van - uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende nolans, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~ f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

. s De 9/\

c~

i

a notazi'~

16/01/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
18/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ILANGA

Adresse
BERT PELEMANSTRAAT 22 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande