ILANGA.ORG

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ILANGA.ORG
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.252.177

Publication

10/06/2013
ÿþMad Word 11.1

(adr In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0843.252.177

Benaming

(voluit) : ILANGA.ORG

(verkort)

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met een sociaal oogmerk

Zetel : Sint Michielsstraat 3 Bus 4.2, 8800 Roeselare

(volledig adres)

Onderwerp akte Wijziging maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering van 15 april 2013, besluit om de maatschappelijke zetel te wijzigen van Sint Michielsstraat 3, bus 4.2, 8800 Roeselare naar Herdersstraat 28, bus 003, 9870 Zulte, dit met ingang vanaf 15 april 2013.

KONINGS JOHAN

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MaN1TEU~ BELGE NE EL GO

iiII~011IY~IIIIII

*13087135

0 3 -06 " 201j 2 7. 05. 2013

B_LG}SCH S AA7SBL4Ecl`r K~ ~ ~imet<

be

a

Bi sti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/02/2012
ÿþt r J

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met een sociaal oogmerk

Zetel : Sint Michielsstraat 3 bus 4.2 óc KCCSCtaP<

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING  VASTSTELLING VAN DE STATUTEN - BENOEMING VAN DE BESTUURDERS

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Stefaan LAGA met standplaats te Izegem op 26 januari 2012 dat een vennootschap werd opgericht met volgende gegevens:

Oprichters: 1. De naamloze vennootschap "TIDINGS", met zetel te 8800 Roeselare, Sint-Michielsstraat 3 bus 4.2. 2. Mevrouw ROUWENS Elise Christiane Tom, wonende te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg 176 bus 1. en 3. De heer MOERAERT Rudi Vital, wonende te 9050 Gent (Ledeberg), Brusselsesteenweg 538.

Rechtsvorm: Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met een sociaal oogmerk. Benaming: "ILANGA.ORG".

Zetel: 8800 Roeselare, Sint Michielsstraat 3 bus 4.2.

Doel: De vennootschap heeft tot doel (met sociaal oogmerk in vet):

-Het aanschaffen en het (al dan niet pro deo) ter beschikking stellen van installaties en bijbehorende inrichtingen voor energiebesparing, voor alternatieve, duurzame of hernieuwbare energie, of voor; energiebeheer. De bedoelde installaties en bijbehorende inrichtingen moeten de bewustmaking of de, maatschappelijke of economische ontwikkeling van lokale gemeenschappen kunnen bevorderen.

- Het organiseren van onderzoek naar de maatschappelijke en economische gevolgen de locale introductie van energiebesparing, van alternatieve, duurzame of hernieuwbare energie, of van energiebeheer.

- Het organiseren van overleg, informatieverspreiding en communicatie met betrekking tot energiebesparing,, tot alternatieve, duurzame of hernieuwbare energie, of tot energiebeheer.

- Het realiseren van installaties en inrichtingen voor energiebesparing, voor alternatieve, duurzame of hernieuwbare energie, of voor energiebeheer.

Het verzamelen van financiële middelen voor energiebesparing, voor alternatieve, duurzame of hernieuwbare energie, of voor energiebeheer.

- Het investeren in installaties en bijbehorende inrichting en voor energiebesparing, voor alternatieve, duurzame of hernieuwbare energie, of voor energiebeheer.

- Het investeren en participeren in projecten en rechtspersonen die een bijdrage kunnen leveren aan de doelstellingen van de vennootschap.

- Het verlenen van giften en schenkingen aan projecten en rechtspersonen die een bijdrage kunnen leveren aan de doelstellingen van de vennootschap.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen stellen die in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met haar maatschappelijk doel.

Zij kan dit doen in België en in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de vereiste competenties zou beschikken, zullen in. onderaanneming worden uitgegeven of ln samenwerkingsverband worden uitgevoerd.

Om haar doel te verwezenlijken, kan de vennootschap samenwerken met en deelnemen aan op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen en projecten van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van die aard is dat het de verwezenlijking ervan kan bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

è,

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : ge3 .99.- Benaming

(voluit) :

(verkort) :

ILANGA.4RG

IllII1 IlII III llII 11W IUU11I 11M III! III!

*13037fi0]"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en alle om het even welke verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel,

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel dat van de vennootschap bevordert. Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden.

De vennootschap mag niet aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen zoals bedoeld in de wetgeving op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur: onbepaald vanaf haar oprichting.

Bedrag van het kapitaal: Het vaste kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD Euro (18,600,00 EUR), volgestort ten bedrage van zesduizend tweehonderd Euro (6.200,00 EUR) in geld.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat de storting is gebeurd in overeenstemming met de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, bij ING.

De niet volgestorte inbreng van de oprichters bedraagt

-voor de NV TIDINGS  elfduizend achthonderd (11.800,00) euro

-voor Mevrouw Elise Rouwens  driehonderd (300,00) euro

-voor de Heer Rudi Moeraert driehonderd (300,00) euro

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste drie (3) leden en ten hoogste tien (10) leden, verkozen onder de vennoten door de algemene vergadering en voor een duur bepaald door de algemene vergadering.

Machten: De raad van bestuur is bevoegd om aile handelingen van beheer en beschikking te stellen die nodig hetzij nuttig zijn bij verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet of deze statuten alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ongeacht de verplichtingen die voortvloeien uit collegiaal bestuur  met name overleg, leiding en toezicht  kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. De organisatie, agenda, oproeping en de notulering van de raad van bestuur, de algemene vergadering en de bijzondere algemene vergadering worden exclusief toevertrouwd aan de Gedelegeerde Bestuurder.

Externe vertegenwoordiging: De raad van bestuur vertegenwoordigt de vennootschap als college in en buiten rechte. Ongeacht de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college wordt de vennootschap ten aanzien van derden rechtsgeldig verbonden, in en buiten rechte, door één gedelegeerd bestuurder die alleen optreedt. De gedelegeerd bestuurder wordt benoemd onder de bestuurders die benoemd zijn op voordracht van de houders van oprichtersaandelen van categorie A.

-Gewone algemene vergadering: De algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, zal ieder jaar samenkomen in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, op de laatste vrijdag van de maand mei om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Stemrecht: Elke vennoot is stemgerechtigd op de algemene vergadering. Elk aandeel geeft recht op één stem. Overeenkomstig artikel 661, 4° van het Wetboek van Vennootschappen mag niemand aan de stemming deelnemen voor meer dan een tiende van het aantal stemmen verbonden aan de vertegenwoordigde aandelen en voor meer dan een twintigste wanneer één of meer van de vennoten die aan de vergadering deelnemen de hoedanigheid hebben van personeelslid van de vennootschap.

Elke vennoot kan op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot moet zijn. Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening zijn niet geoorloofd.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling: Jaarlijks wordt ten minste vijf ten honderd van de nettowinst, na aftrek van de gebeurlijk overgedragen verliezen, voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve en dit tot zolang als en in de mate waarin dit wettelijk verplicht is. Het saldo blijft ter beschikking van de algemene vergadering, die over de bestemming mag besluiten als volgt :

 De algemene vergadering mag van de nettowinst een uitkering toekennen aan de vennoten. Deze mag niet hoger zijn dan de rentevoet vastgesteld door de Koning in uitvoering van de Wet van 20 juli 1955 houdende instelling van een Nationale Raad van de Coöperatie, toegepast op het werkelijk gestorte bedrag van de aandelen. ln geen geval mag aan de vennoten, rechtstreeks noch onrechtstreeks, een hogere deelname in de

winst toegekend worden. "

Het saldo van de winst zal overeenkomstig het besluit van de algemene vergadering overgebracht worden op de rekening van het volgende jaar of bestemd worden voor de verwezenlijking van het sociale oogmerk van de vennootschap.

Er mag geen uitkering van de winst gedaan worden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

e

1

y .4

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vereffeningsaldo: Na aanzuivering van het passief en de terugbetaling aan de vennoten van hun inbreng zullen de vereffenaars erop toezien dat wat na vereffening overblijft, overgedragen wordt aan een instelling, waarvan het sociaal oogmerk zo nauw mogelijk aansluit bij dat van de vennootschap. Deze vennootschap wordt voorgedragen door de algemene vergadering. Indien er verscheidene dergelijke instellingen bestaan, zal de algemene vergadering een keuze maken of naar goeddunken de goederen verdelen onder de instellingen die in ' aanmerking komen. Indien geen instelling gekend is met een gelijkaardig doel, zal de algemene vergadering de goederen toewijzen aan een of meerdere vennootschappen met een sociaal oogmerk, verenigingen, stichtingen of instituten die een doel nastreven dat in enige mate verwant is met het doel van onderhavige vennootschap met een sociaal oogmerk. Voormelde besluiten worden door de algemene vergadering genomen met de , meerderheid vereist voor een statutenwijziging. De verdeling van de activa zal steeds voorafgaandelijk goedgekeurd moeten worden door de rechtbank van koophandel.

Overgangsbepalingen: 1. Het eerste boekjaar zal afgestoten worden op 31 december 2013. 2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014. 3. De vennootschap begint te werken vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel, doch ten vroegste op één februari 2012.4. De oprichters verklaren de verbintenissen over te nemen die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Benoeming bestuurders : Benoeming van DRIE bestuurders, voor een onbepaalde duur, met name DRIE (3) bestuurders op voordracht van de houders van oprichtersaandelen van categorie A:

1. De Naamloze Vennootschap TIDINGS, voornoemd, vast vertegenwoordigd door de Heer Johan Konings, wonende te 8800 Roeselare, Sint-Michielsstraat 3 bus 4.2.

2. Mevrouw Elise Rouwens, voornoemd.

3. De Heer Rudi Moeraert, voornoemd.

De houders van oprichtersaandelen van categorie B verklaren dat zij voorlopig geen bestuurders wensen te benoemen.

Raad van bestuur : Benoeming tot voorzitter: de Heer Rudi Moeraert, voornoemd, en benoeming tot gedelegeerd bestuurder: de Naamloze Vennootschap TIDINGS, vast vertegenwoordigd door de Heer Johan Konings.

Volmacht : Aanstelling, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffe van de bevoegde rechtbank van koophandel, van de hierna genoemde personen als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten op het gebied van inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen evenals bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren tegenover de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de medewerkers van ADFISC BVBA, met zetel te 8800 Roeselare, Kwadestraat 20 C, in het bijzonder de Heer Bart Pannier.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

(get.) Stefaan LAGA, notaris te Izegem

Tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie akte dd. 26/1/2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ILANGA.ORG

Adresse
BERT PELEMANSTRAAT 22 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande