IMMO 2019

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO 2019
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 469.984.202

Publication

18/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 11.08.2014 14415-0571-014
30/10/2013
ÿþMed Want 11 .1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

t+lnerul{igd tftr effet rinr

rechtbank v. k94ohsndal te 7GNGEREN

2 1 -10- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

na neerlegging ter griffie

III

1 165119"

Ondernemingsnr : 0469.984.202

Benaming

(voluit) : IMMO 2019

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : 3720 Kortessem, Tongersesteenweg 22 _

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op 1 oktober 2013, geregistreerd te Hasselt op 7 oktober 2013, boek 801, blad 39, vak 14, ontvangen 50,00 euro, de Ontvanger K. Blondeel, dat er werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootsohap IMMO 2019, met maatschappelijke zetel te 3720 Kortessem, Tongersesteenweg 22.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING:

1. Mevrouw SMET Cecilia Biandina, wonende te 3720 Kortessem, Tongersesteenweg 22.

2. Mevrouw ALEN Valérie Ann-Claire, wonende te 3570 Alken, Leemkuilstraat 75.

3. Mevrouw ALEN Stéphanie Marie-Angélique, wonende te 3511 Hasselt (Kuringen), Pierre Coxstraat 29. Volgende beslissingen voorwerp van de dagorde werden genomen

Eerste beslissing: Omzetting van het maatschappelijk kapitaal in euro.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap om te zetten in euro.

Het kapitaal van de vennootsohap bedraagt twee miljoen vijfhonderdduizend Belgische Frank (2.500.000 BF) en wordt op basis van de conversiekoers, hetzij veertig komma drieduizend driehonderd negenennegentig; (40,3399), omgezet in éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro en achtendertig eurocent (¬ 61.973,38).

Tweede beslissing: Wijziging van de statutaire bepalingen betreffende de aard van de aandelen en de oproepingen tot de algemene vergaderingen, conform de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder.

In het kader van de Wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder beslist de vergadering de statutaire bepalingen betreffende de aard van de aandelen en de oproepingen tot de algemene vergaderingen te wijzigen, ais volgt

Aard van de aandelen:

1. De volgestcrte aandelen zijn aan toonder, op naam of gedematerïaliseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Vanaf 1 januari 2014 zijn alle aandelen op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder.

2, De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van' aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte; aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren. De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling. en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de; gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

Op de laatste blz. van Luik t3, vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-2 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling af bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

Omzetting van aandelen aan toonder:

1. De aandeelhouders kunnen altijd en op hun kosten de omzetting vragen van aandelen aan toonder in aandelen op naam of in gedematerialiseerde aandelen, naargelang hun keuze.

2. Wensen zij een omzetting in gedematerialiseerde aandelen, dan geven zij hun aandelen aan toonder af aan de vereffeningsinstelling of een erkende rekeninghouder. Deze zorgt voor de boeking op een rekening op naam van de eigenaar of de houder. Na centralisatie bij de vereffeningsinstelling en overhandiging aan de vennootschap, worden de aandelen aan toonder vernietigd. Het aantal gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van de aandelen op naam vermeld.

3. Wensen zij een omzetting in aandelen op naam, dan geven zij hun aandelen aan toonder af aan de raad van bestuur of zijn aangestelde. Deze zal de aangeboden aandelen aan toonder binnen de vijf dagen inschrijven in het register van aandelen op naam en ze daarna vernietigen. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

4. Op de vervaldag voor de omzetting van de aandelen aan toonder (31 december 2013) zullen de aandelen aan toonder waarvoor nog geen omzetting in gedematerialiseerde aandelen of in aandelen op naam werd gevraagd, van rechtswege omgezet worden in gedematerialiseerde aandelen. Deze worden door de raad van bestuur of door de aangestelde van de vennootschap voor de omzetting van aandelen geboekt op een effectenrekening onder de naam van de vennootschap; de rechten die verbonden zijn aan deze aandelen worden opgeschort. Deze inschrijving op naam van de vennootschap verleent haar niet de hoedanigheid van eigenaar.

De aandeelhouders kunnen dan altijd en op hun kosten de overboeking naar een rekening op hun naam vragen, Indien zij dit wensen geven zij hun (vervallen) aandelen aan toonder af aan een erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling. Daarna volgt de procedure zoals vermeld onder 2.

Oproepingen tot de algemene vergaderingen:

1, Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Zijn er gedematerialiseerde aandelen en/of nog aandelen aan toonder, dan wordt de oproeping gedaan door middel van een aankondiging in het Belgisch Staatsblad, ten minste vijftien dagen voor de vergadering.

De oproeping vermeldt de agenda. Deze moet de te behandelen onderwerpen bevatten. Betreft het een jaarvergadering die plaats vindt op het ogenblik en de plaats die vermeld is in deze statuten en met de gebruikelijke agenda voor een jaarvergadering, dan mag de oproeping geschieden in een nationaal verspreid blad.

2. De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie om aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

- de eigenaars van aandelen aan toonder, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, hun aandelen dienen neer te leggen op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping. Zij worden toegelaten tot de algemene vergadering tegen overhandiging van een attest waarin de neerlegging van de aandelen wordt vastgesteld.

Derde beslissing: Volmacht aan de raad van bestuur voor de omwisseling van de effecten aan toonder:

De vergadering geeft volmacht aan de raad van bestuur om, binnen de beperkingen opgelegd door de wet, de modaliteiten vast te leggen voor de omwisseling van de effecten aan toonder in effecten op naam of in gedematerialiseerde effecten, en voor de omwisseling van gedematerialiseerde effecten in effecten op naam of omgekeerd, en om deze omwisselingen praktisch te realiseren.

Vierde beslissing: Actualisering en herformulering van de statuten teneinde deze in overeenstemming te brengen met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, zonder wijziging van de kernbepalingen van de statuten.

De vergadering beslist de statuten te actualiseren en te herformuleren, teneinde deze in overeenstemming te brengen met de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, zonder wijziging evenwel van de kernbepalingen van de statuten.

De statuten zullen aangepast worden in het kader van de aanneming van nieuwe statuten, waarvan hierna sprake.

Vijfde beslissing: Aanneming van nieuwe statuten overeenkomstig de voorgaande beslissingen.

De vergadering beslist nieuwe statuten aan te nemen, rekening houdend met de genomen beslissingen en met de bepalingen van het voormelde wetboek, als volgt:

I t d Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge ARTIKEL 1 : Rechtsvorm en naam

De vennootschap is een Naamloze Vennootschap onder de naam "IMMO 2019".

ARTIKEL 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3720 Kortessem, Tongersesteenweg 22.

De zetel kan zonder statutenwijziging door beslissing van de raad van bestuur overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het nederlandstalig of tweetalig taalgebied.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt warden in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland. ARTIKEL 3 : Doel

De vennootschap heeft als doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland:

Alle verrichtingen die verband houden met het beheer van alle onroerende goederen of rechten en zonder dat de hiernavolgende opsomming beperkend is:

Aankoop, verkoop, de bemiddeling, de ruil, het in huur nemen, het valoriseren, de verkaveling, de onderhandeling, het beheer, de verhuring, de onderhuur, de bouw, de omvorming, de afwerking en het onderhoud, de exploitatie en de promotie van alle onrcerende goederen, de onroerende leasing.

De conceptie en de verwezenlijking van alle onroerende bouwprojecten, het opmaken van uitvoeringsplannen en bestekken, het afsluiten van alle contracten en de controle op de uitvoering ervan, en in het algemeen alle verrichtingen en opdrachten die ten laste vallen van studiebureau's, met inbegrip van alle formaliteiten met betrekking tol het aanvragen van bouw- en verkavelingsvergunningen, alsook het beheer voor rekening van eigenaars van onroerende goederen.

De vennootschap mag zich borg stellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan.

Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, in België of in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

Het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie, financiën, verkoop, produktie en algemeen beheer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

ARTIKEL 4 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur,

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan zij slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, beraadslagend volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

ARTIKEL 5 : Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro en achtendertig eurocent (e 61.973,38).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, niet een fractiewaarde van één/tweehonderd vijftigste (11250ste) elk.

ARTIKEL 7: Aandelen

Aard van de aandelen:

1. De volgestorte aandelen zijn aan toonder, op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam. Vanaf 1 januari 2014 zijn alle aandelen op naam of gedematerialiseerd, naargelang de keuze van de aandeelhouder.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, niet hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de

eigenaar of de houder bij een erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling.

Hel op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in het register van

aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder of bij de vereffeningsinstelling en deze aandelen schrappen in het register van aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek moet schriftelijk en aangetekend gebeuren.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal, volgens de opgave van de aandeelhouder, bij de vereffeningsinstelling of bij de door de aandeelhouder aangewezen erkende rekeninghouder, de boeking laten schrappen en deze aandelen inschrijven in het register van aandelen op naam. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

Omzetting van aandelen aan toonder:

1. De aandeelhouders kunnen altijd en op hun kosten de omzetting vragen van aandelen aan toonder in aandelen op naam of in gedematerialiseerde aandelen, naargelang hun keuze.

2. Wensen zij een omzetting in gedematerialiseerde aandelen, dan geven zij hun aandelen aan toonder af aan de vereffeningsinstelling of een erkende rekeninghouder. Deze zorgt voor de boeking op een rekening op naam van de eigenaar of de houder. Na centralisatie bij de vereffeningsinstelling en overhandiging aan de vennootschap, worden de aandelen aan toonder vernietigd. Het aantal gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van de aandelen op naam vermeld.

3. Wensen zij een omzetting in aandelen-op naam, dan geven zij hun aandelen aan toonder af aan de raad van bestuur of zijn aangestelde. Deze zal de aangeboden aandelen aan toonder binnen de vijf dagen inschrijven in het register van aandelen op naam en ze daarna vernietigen. Aan de aandeelhouder wordt een certificaat van de inschrijving in het register van aandelen afgegeven.

4. Op de vervaldag voor omzetting van de aandelen aan toonder (31 december 2013) zullen de aandelen aan toonder waarvoor nog geen omzetting in gedematerialiseerde aandelen of in aandelen op naam werd gevraagd, van rechtswege omgezet worden in gedematerialiseerde aandelen. Deze worden docr de raad van bestuur of door de aangestelde van de vennootschap voor de omzetting van aandelen geboekt op een effectenrekening onder de naam van de vennootschap; de rechten die verbonden zijn aan deze aandelen warden opgeschort. Deze inschrijving op naam van de vennootschap verleent haar niet de hoedanigheid van eigenaar.

De aandeelhouders kunnen dan altijd en op hun kosten de overboeking naar een rekening op hun naam vragen. Indien zij dit wensen geven zij hun (vervallen) aandelen aan toonder af aan een erkende rekeninghouder of de vereffeningsinstelling. Daarna volgt de procedure zoals vermeld onder 2.

ARTiKEL 13 : Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit ten minste drie [eden, natuurlijke personen of rechtspersonen, aandeelhouders of niet, benoemd door de algemene vergadering en ten allen tijde door haar afzetbaar.

Nochtans kan het aantal bestuurders beperkt worden tot twee, inzoverre de wet dit toelaat.

De duur van hun opdracht mag zes jaar niet te boven gaan. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

ARTIKEL 24 : Bevoegdheden van de raad van bestuur en vertegenwoordiging van de vennootschap

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn ter verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De raad van bestuur zal aan personen gekozen in of buiten zijn midden het dagelijks bestuur of bijzondere volmachten, welke hij zal bepalen, mogen afvaardigen.

Wordt dit gedaan aan een bestuurder, dan zal deze de titel hebben van gedelegeerd bestuurder; zo het geen bestuurder is, voert deze de titel van directeur.

Hij zal de aldus toegekende machten mogen herroepen en zal de emolumenten aan deze bijzondere functies verbonden, vaststellen.

De raad van bestuur wordt in en buiten rechte geldig vertegenwoordigd:

hetzij door de gedelegeerd bestuurder;

- hetzij, binnen hun bevoegdheidssfeer, door de personen gelast met het dagelijks bestuur;

hetzij, binnen de perken van hun mandaat, door de bijzondere gevolmachtigden.

ARTIKEL 21 : Toezicht

Het toezicht over het bestuur van de vennootschap wordt uitgeoefend door ieder aandeelhouder individueel. ARTIKEL 23 : Jaarvergadering, bijzondere en buitengewone algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni, om veertien (14.00) uur, in de maatschappelijke zetel. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, op hetzelfde uur.

ARTIKEL 24 : Oproepingen tot de algemene vergaderingen

De algemene vergaderingen komen bijeen op bijeenroeping van de raad van bestuur.

1. Aan de houders van aandelen, obligaties of warrants op naam, aan de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, aan de bestuurders en aan de commissarissen worden de oproepingen vijftien dagen voor de vergadering meegedeeld door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Zijn er gedematerialiseerde aandelen en/of nog aandelen aan toonder, dan wordt de oproeping gedaan door middel van een aankondiging in het Belgisch Staatsblad, ten minste vijftien dagen voor de vergadering.

De oproeping vermeldt de agenda. Deze moet de te behandelen onderwerpen bevatten. Betreft het een jaarvergadering die plaats vindt op het ogenblik en de plaats die vermeld is in deze statuten en met de gebruikelijke agenda voor een jaarvergadering, dan mag de oproeping geschieden in een nationaal verspreid blad.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

2. De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan'de algemene vergadering te kunnen deelnemen:

- de eigenaars van aandelen op naam, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie am aan de vergadering deel te nemen en van het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen;

- de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld,

- de eigenaars van aandelen aan toonder, ten minste zeven dagen voor de datum van de algemene vergadering, hun aandelen dienen neer te leggen op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping. Zij worden toegelaten tot de algemene vergadering tegen overhandiging van een attest waarin de neerlegging van de aandelen wordt vastgesteld.

Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de aandeelhouders, de commissarissen en de bestuurders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos gezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming, zoals bepaald in artikel 536 van het Wetboek van Vennootschappen, dan zullen de bestuurders, samen met het rondschrijven, aan de aandeelhouders en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

ARTIKEL 32 : Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. ARTIKEL 39 : Wetboek van Vennootschappen

Voor alles wat niet opgenomen is in de statuten wordt verwezen naar de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen. Dientengevolge worden de beschikkingen van dit wetboek waarvan niet uitdrukkelijk zou i zijn afgeweken, geacht opgenomen te zijn in de huidige statuten van de vennootschap en worden de bedingen die in tegenspraak zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, geacht niet geschreven te zijn."

Zesde beslissing: Machtiging aan de notaris tot coördinatie van de statuten.

De vergadering machtigt ondergetekende notaris tot coordinatie van de statuten en tot neerlegging van deze gecoördineerde statuten op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel binnen de drie maanden vanaf heden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te 3500 Hasselt.

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD.

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.06.2013, NGL 17.08.2013 13427-0247-012
13/03/2012
ÿþMod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ter grifflo dor rechtbank u. koophandel to TON0EFIEN

01 -03- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Ondernemingsnr 0469984202

Benaming

(voluit) : IMMO 2019

(verkort) :

*iaossasa

Bljtugeii bij liet Belgisch St àtsTilàd = T3M372Ûï2 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : TONGERSESTEENWEG 22, 3720 KORTESSEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : HERBENOEMING BESTUURDERS

Tijdens de bijzondere algemene vergadering van dinsdag 17 januari 2012 werd ten zetel van de vennootschap in aanwezigheid van alle aandeelhouders het volgende beslist:

* mevrouw Alen Valérie met nationaal nummer 79062304494, te herbenoemen als bestuurder vanaf heden voor een periode van 6 jaar, welke hierna aanvaardt.

* mevrouw Alen Stéphanie met nationaal nummer 84020306472, te herbenoemen als bestuurder vanaf heden voor een periode van 6 jaar, welke hierna aanvaardt.

* mevrouw Smet Cécile met nationaal nummer 50011932466, te herbenoemen als bestuurder vanaf heden voor een periode van 6 jaar, welke hierna aanvaardt.

Ook werd beslist mevrouw Smet Cécile vanaf heden te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder, welke hierna haar ambt als gedelegeerd bestuurder aanvaardt.

Onderhavig proces-verbaal afgehandeld zijnde, werd de vergadering gesloten.

Smet Cécile

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste bEz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 30.08.2011 11494-0128-013
13/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.06.2010, NGL 10.08.2010 10401-0567-014
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 05.08.2009 09542-0270-014
29/04/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

uu



Ondernemingsnr : 0469.984.202 Benaming

(voluit) : IMMO 2019

(verkort)

Pieerq` ei~~1it~,,~ er rèj:7~~

V. koopha+~,j, sfd

,jri t;er, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Tongersesteenweg 22 3720 Kortessem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De Gedelegeerd Bestuurder van de NV Immo 2019 heeft beslist conform art 2 en art 20 van de statuten de maatschappelijke zetel vanaf 01 april 2015 te verplaatsten naar:

Sint Pietersstraat 5

9402 Meerbeke.

Mevr. Smet Cecilia

Gedelegeerd Bestuurder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenvioordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.06.2008, NGL 19.08.2008 08578-0071-014
06/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 30.07.2007 07516-0215-013
11/08/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 29.06.2006, NGL 10.08.2006 06618-2164-014
13/07/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 26.06.2005, NGL 12.07.2005 05455-1767-014
14/02/2005 : AA069047
24/06/2004 : AA069047
11/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 17.06.2015, NGL 06.08.2015 15404-0147-014
30/06/2003 : AA069047
03/08/2002 : AA069047
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.06.2016, NGL 28.07.2016 16361-0070-014

Coordonnées
IMMO 2019

Adresse
SINT PIETERSTRAAT 5 9402 MEERBEKE

Code postal : 9402
Localité : Meerbeke
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande