IMMO D.W.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO D.W.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.639.963

Publication

06/06/2014
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11A1,93111

II

~

Vt

bah<

aar

Bel;

Staal

u i



NEERGELEGD

27 MEI 201ii

RECHTBAIe VAN

KOOPHANDEVTE GENT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0543.639.963

Benaming

(voluit) : IMMO D.W.

(verkort) .

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : KONINGIN ELISABETHLAAN 21

9080 LOCHRISTI

(volledig adres)

Onderwerp akte : UITTREKSEL FUSIEVOORSTEL DD. 06/05/2014

A. De BVBA "HOLDING DE WAELE" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9080 Lochristi, Koningin Elisabethlaan 21.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Wim Van Da mme, te Lochristi,; bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 december 2010 onder nummer, 20101229/0189425.

De vennootschap heeft ars ondernemingsnummer: RPR Gent 0832.033.039

BTW nummer: NVT

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen negenhonderdduizend (1.900.000,00 EUR). Het is verdeeld in duizend negenhonderd (1.900) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde met een fractiewaarde van één/duizendnegenhonderdste (1J1.900ste van het kapitaal.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, overeenkomstig de oprichting van 15, december 2010, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 29 december 2010, onder nummer 2010122910189425.

1.De heer Johnny De Waele, wonende te 9080 Lochristi, Koningin Elisabethlaan 21; hierna genoemd PARTIJ ENERZIJDS

B. De BVBA "IMMO D.W.", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9080 Lochristi, Koningin, Elisabethlaan 21.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor Notaris Wim Van Damree te Lochristi op 27 november 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 08 januari 2014 onder nummer' 20140108/0009257.

De vennootschap heeft als ondernemingsnummer: RPR Gent 0543.639.963

BTW nummer: NVT

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt negenenvijftigduizend zevenhonderdtweeëntachtig eur vijftig eurocent (59.782,50 EUR). Het is verdeeld in tweeduizend achthonderdvijfenzeventig (2.875) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/tweeduizend achthonderdvijfenzeventigste (1/2.875ste) van het kapitaal,

De vennootschap wordt vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, overeenkomstig de benoeming ingevolge de oprichting, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 08 januari 2014 onder' nummer 20140108/0009257.

Op de laatste blz van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I~ ~

f&

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.De heer Johnny De Waele, wonende te 9080 Lochristi, Koningin Elisabethlaan 21.

hierna genoemd PARTIJ ANDERZIJDS

De partijen verklaren dat zij kennis hebben van:

1,Artikel 676-1 W. Venn. dat bepaalt dat met fusie door overneming wordt gelijkgesteld de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten ais de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden,

2.Artikel 682 W. Venn. die de verplichtingen regelt voor de fusie bij vereniging van alle aandelen in één hand.

3.De verplichting het fusievoorstel door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is, zes weken voor de algemene vergadering van elk der vennootschappen die over de fusie moet besluiten ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel neer te leggen (artikel 693 Wetboek van Vennoot-schappen).

DE PARTIJEN KOMEN HET VOLGENDE OVEREEN

Artikel 1: Fusie - rechtsvorm - naam - doel - zetel

De partijen verklaren dat ze aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel zullen voorleggen, dat ertoe strekt een fusie door te voeren, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, van de BVBA "IMMO D.W." overgaat naar de BVBA "HOLDING DE WAELE", voormeld.

Alle aandelen van de BVBA "IMMO D.W." verenigen zich nu reeds, sinds 20 april 2014 in handen van de BVBA "HOLDING DE WAELE".

Alle kosten voortvloeiend uit de fusie worden gedragen door de overnemende vennootschap. Het doel van de overnemende vennootschap is het volgende:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, In België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst.

De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst. De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

-Het doen van aile handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitahatieondemenningen, het stellen

-van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen ln alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

-De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegelehding van andere ondernemingen.

-Het verlenen van managementadvies.

-Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

-De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel.

Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- en buitenlandse vennootschappen. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België ais In het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Het doel van de overgenomen vennootschap is het volgende:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, In België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

-Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst.

-De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst. De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

-Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitahatieondernenningen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen ln alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen,

-De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegelehding van andere ondernemingen.

-Het verlenen van managementadvies.

-Managementsactiviteiten van holdings; het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

-De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel,

-Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- en buitenlandse vennootschappen, Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn de verwezenlijking van haar doel,

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag zowel in België ais In het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

Aangezien de ovememende vennootschap de activiteiten van de overgenomen vennootschap verder zal zetten en hetzelfde doel nastreeft, dient het doel niet gewijzigd noch aangepast te worden.

Artikel 2: Ruilverhouding - opleg - wijze van uitreiking

Vermits de overnemende vennootschap reeds met ingang van 20 april 2014 alle aandelen in de overgenomen vennootschap bezit, dient uiteraard geen ruilverhouding te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 3: Datum voor deelname in de winst

Omwille van hiervoor vermelde reden (vereniging van alle aandelen in één hand) dient evenmin een datum voor deelname in de winst te worden bepaald (artikel 719 Wetboek van Vennootschappen).

Artikel 4: Boekhouding

De datum vanaf welke handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 26 april 2014,

Het fusievoorstel wordt door de respectievelijke bestuursorganen ter griffie van de rechtbank van Koophandel te Gent door elk der betrokken vennootschappen neergelegd.

Johnny D Waele

Zaakvoer

tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

w Voj:r-behouden

3 aan het

Belgisch Staatsblad

T

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

30/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijIagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Onclernemingsnr : 0543.639.963 Benaming

(voluit) : IMMO D.W. (verkort) :

NEERGELEGD

18 JULI 2014

KOieereteet,



1111121,11111*10

UI

11111

bel

Be Sta

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9080 Lochristi, Koningin Elisabethtaan 21

(volledig adres)

Onderwerp akte FUSIE DOOR OVERNEMING algemene vergadering van de overgenomen vennootschap  ontbinding zonder vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 15 juli 2014 blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde

1. Kennisname van documenten en verslagen.

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige vennoot, hier vertegenwoordigd door de heer Johnny De Waele, voornoemd, handelend in zijn hoedanigheid van statutair zaakvoerder van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid HOLDING DE WAELE, verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de vennoot kosteloos een afschrift kon bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 6 mei 2014 door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOLDING DE WAELE en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO D.W., in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 27 mei 2014 en de neerlegging ervan werd bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 6 juni daarna onder nummers 14113368 en 14113369,

Il, De enige vennoot bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op naam uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De enige vennoot erkent tevens dat hij de mogelijkheid heeft gehad om één maand voor de datum van. deze algemene vergadering in de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie . betrokken is;

30 indien van toepassing op de vennootschap, de jaarverslagen en de verslagen van de commissarissen over de laatste drie boekjaren.

Ill. De vergadering verklaart de inhoud van bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan,

2. Verrichting gelijkgesteld met fusie door opslorping  Ontbinding zonder vereffening  Overgang onder algemene titel van het vermogen.

1. Fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOLDING. DE WAELE en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 6 mei 2014 door de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOLDING DE WAELE en de zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO D.W. en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op 27 mei 2014 en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 juni daarna onder nummers 14113368 en 14113369. De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid HOLDING DE WAELE, met zetel te 9080 Lochristi, Koningin Elisabethlaan 21, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO D.W., met zetel te 9080 Lochristi, Koningin Elisabethlaan 21, hierna'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap ontbonden zonder vereffening.

Boekhoudkundige datum.

Aile verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf 26 april 2014 geacht boekhoudkundig verricht te zijn voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bezoldiging bedriffsrevisoren.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken

vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen voor zaakvoerders.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen.

Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en de logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: aile immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid. Het over te nemen vermogen omvat tevens

- aile eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten ut singuli, enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

- aile handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen

vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- aile intellectuele rechten omvattende onder meer: aile tekeningen, logo's, de fabrieks en

handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met aile rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsoverdracht van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap IMMO D.W. geen eigenaar is van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is bij te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten leste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

I.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

7. Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continulteitsbeginsel (zoals vastgeled door het koninklijk besluit van dertig januari tweeduizend één), geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap,

3. Machten tot uitvoering.

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap tot

uitvoering van de genomen beslissingen.

4. Volmacht tot vernietiging van het aandeienregister.

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

16/7/2014

Tezelfdertijd neergelegd:

- uitgifte van de akte;

- publicatielijst;

Oriapadeatsithal2bIzananktikiedentcledenRelilmitcNeaawnelrobdedigtiglibidnatededtralruentErritnaedtotariaribatagenaterizerezumXroterWi) bebeagElgtbdecttaitepamoderisEraaalezieranatediede trextegeguitemozligtigen

Veleosci\idalimend-rahdbdtehargng

08/01/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





" NEERGELEGD

2 7 DE. 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANaEgeEATT

Ondernemingsnr : a 5- 3. 6

Benaming

(voluit) : IMMO D.W.

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9080 Lochristi, Koningin Elisabethlaan 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 27 november 2013 blijkt dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht met de volgende kenmerken:

Oprichters :

1. "HOLDING DE WAELE" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 9080 Lochristi, Antwerpsesteenweg 98 C, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent ander het nummer BE 0832.033.039, opgericht bij akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 15 december 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 december; daarna, onder nummer 10189425, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden.

2. De heer DE WAELE Johnny Cesar Rachel, geboren te Gent op vierentwintig oktober negentienhonderd zevenenveertig, nationaal nummer 47.10.24 151-89, identiteitskaart nummer 591-2309649-84, echtgenoot van mevrouw DECONNINCK Claudine Irma Nathalie, wonende te 9080

I . Lochristi, Koningin Elisabethlaan 21.

3. Mevrouw DE WAELE Ruth Martha Jean-Claude, geboren te Gent op dertien augustus negentienhonderd tweeënzeventig, nationaal nummer 72.08.13 120-88, identiteitskaart nummer 591-1087599-40, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9900 Eeklo, Zakmeersstraat 13.

Maatschappelijke naam :

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en haar naam luidt : "IMMO D.W.".

Maatschappelijke zetel

Bij de oprichting is de zetel van de vennootschap gevestigd te 9080 Lochristi, Koningin Elisabethlaan 21.

4:1 De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest

gevestigd door een besluit van de meerderheid van de zaakvoerder(s).

' Doel :

el; Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels-, financiële en onroerende hande- lingen te stellen die rechtstreeks af onrechtstreeks betrekking hebben op:

- Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goe- deren verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of wederverkoop.

- Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging van de opbrengst. - De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

- Het doen van alle handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaat-: schappijen en kapitalisatieondernemingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden,

Op de laatste blz. van Link B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behoudt

aan he

Belgisc

Staatsbó

1111111,111,1,g11)11111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten zowel door inbreng als op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen. - De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

- Het verlenen van managementadvies.

- Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grand van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

- De vorming, de plaatsing of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel.

- Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- en buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin kan bijdragen.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk aile roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten, of ruilen; aile fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal :

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt NEGENVIJFTIGDUIZEND ZEVENHONDERD TWEEENTACHTIG EURO VIJFTIG CENT (¬ 59.782,50).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in tweeduizend achthonderd vijfenzeventig (2.875) aandelen zonder vermelding van een nominale waarde.

Bestuur :

1. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerder(s), al dan niet vennoten. Iedere zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

2. Vertegenwoordiging

waordipina

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

De zaakvoerder(s) kan (kunnen) bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

3. Bezoldiging en duur van de opdracht

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een anders

luidende beslissing neemt.

Tezelfdertijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel

beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

Jaarlijkse algemene vergadering :

1. Be oegdheid

De algemene vergadering is het orgaan van de vennootschap waarin de vennoten samenkomen om

binnen de perken gesteld door de wet en de statuten te beraadslagen en besluiten te treffen ten

aanzien van de werking en de structuur van de vennootschap.

Zij vertegenwoordigt alle vennoten en haar besluiten gelden ook voor vennoten die niet deelnemen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

aan de besluitvorming of die tegenstemden, mits de door de wet en de statuten opgelegde

voorwaarden om geldig te beraadslagen en te besluiten zijn nageleefd.

Z. Werking - stemrecht

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen, beraadslaagt en treft beslissingen zoals

voorgeschreven door het wetboek van vennootschappen.

Tenzij de wet of de statuten anders bepalen, worden de besluiten genomen bij eenvoudige

meerderheid van stemmen. Elk aandeel heeft recht op één stem.

Op de vergadering mogen de vennoten hun stem schriftelijk uitbrengen.

Zij mogen zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen die houder is van een schriftelijke

volmacht.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de

algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden

vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Het stemrecht verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgenoot gehuwd onder

het beheer van de gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgenoot op wiens

naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn persoonlijk

vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem en zijn

echtgenote.

3. Jaarlijkse algemene vergadering

Jaarlijks op de laatste zaterdag van de maand juni om vijftien uur wordt de gewone algemene

vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping.

Is deze dag geen werkdag dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de

eerstvolgende werkdag.

Boekjaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Bij het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerders) een inventaris opgesteld, alsmede de

jaarrekening en, tenzij de vennootschap daarvan is vrijgesteld, het jaarverslag.

Bestemming van het resultaat :

De algémene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders) over de bestemming van het

resultaat.

De nettowinst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met

inachtneming van de wettelijke voorschriften.

Ontbinding - Vereffening :

De vennootschap wordt ontbonden, hetzij tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht

van gewijsde heeft verkregen, hetzij tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt, bevestigd door de voorzitter van de rechtbank van koophandel,

één of meer vereffenaars.

De vereffenaars beschikken te dien einde over de ruimste bevoegdheden, verleend overeenkomstig

het wetboek van vennootschappen.

In voorkomend geval bepaalt de algemene vergadering de vergoeding van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief bij

voorkeur aangewend om het volstorte, niet afgeloste bedrag van de aandelen in geld of in aandelen

terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in gelijke mate volgestort werden, moeten de vereffenaars, alvorens tot de

verdeling over te gaan, dit evenwicht herstellen door alle aandelen, op een volstrekte voet van

gelijkheid te stellen, hetzij door opvraging van bijkomende stortingen op de aandelen die niet in

voldoende mate volgestort werden, hetzij door voorafgaande terugbetaling ten bate van de in een

hogere mate volgestorte aandelen.

Het gebeurlijke saldo wordt gelijkelijk over alle aandelen verdeeld.

Overgangsbepalingen :

1. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in op heden en zal afgesloten worden op 31 december 2014.

2. EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2015.

3. VERKLARING COMMISSARIS-REVISOR

De verschijners verklaren dat de vennootschap, volgens de gegevens, verzameld voor de oprichting en opgenomen in het financieel plan, gedurende het eerste boekjaar niet dient over gaan tot de benoeming van een commissaris-revisor. Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap zal bijgevolg worden uitgeoefend door de vennoten.

Luik B - Vervolg

Benoemingen.

De vergadering beslist om de heer Johnny De Waele, wonende te 9080 Lochristi, Koningin Elisabethlaan 21, te benoemen als zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IMMO D.W..

De heer Johnny De Waele, voornoemd, komt tussen en verklaart uitdrukkelijk zijn mandaat van zaakvoerder te aanvaarden.

De zaakvoerder werd voor onbepaalde duur benoemd en is onbezoldigd.

Volmacht

De vergadering kent de raad van bestuur alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan Accountancy Audit & Tax Group Burgerlijke Vennootschap ow CVBA, gevestigd te 9000 Gent, Apostelhuizen H-I-3, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B.T.W.

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

27/12/2013

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte;

- verslag bedrijfsrevisor omvattende controleverslag, splitsingsvoorstel en notulen van de raad van bestuur

Voor-

behouden aan het 8elgiech

Síaatshfad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ° Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en} bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Coordonnées
IMMO D.W.

Adresse
KONINGIN ELISABETHLAAN 21 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande