IMMO G-TEAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO G-TEAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.811.811

Publication

07/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 30.12.2014, NGL 06.01.2015 15001-0446-013
08/07/2013
ÿþOndernemingsnr : 0832.811.811

Benaming

(voluit) : INDIGO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9060 Zelzate, Michel Gillemanstraat 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING- WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Luc Roegiers, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIS LUC ROEGIERS", met maatschappelijke zetel te Wachtebeke, Dorp 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0474.182.223, op 24 juni 2013, neergelegd vóór registratie enkel dienstig ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgisch staatsblad? dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "INDIGO", met zetel te 9060 Zelzate, Michel Gillemanstraat 9 is bijeengekomen en volgende beslissingen heeft genomen met éénparighied van stemmen:

EERSTE BESLUIT

De algemene vergadering beslist de maatschappelijke benaming van de vennootschap te wijzigen van INDIGO" naar "IMMO G-TEAM", vanaf heden en artikel één van de statuten aan te passen als volgt:

"ARTIKEL EEN: NAAM.

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "IMMO G-TEAM".

TWEEDE BESLUIT

A. Verslag.

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag dat werd opgesteld overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen en waarvan de leden verklaren sedert meer dan vijftien dagen vooraf kennis te hebben genomen.

In bijlage bij het verslag van de zaakvoerders opgesteld op 3 juni 2013, welke aan de akte is gehecht, is een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd afgesloten per 27 mei 2013. De algemene vergadering betoont haar akkoord en instemming met het verslag en de staat van activa en passiva.

B. Wijziging van het maatschappelijk doel,

De algemene vergadering beslist tot het wijzigen van het maatschappelijk doel en artikel vier van de statuten aan te passen aan deze beslissing;

"ARTIKEL VIER DOEL.

"Het verlenen van adviezen en hulp, in de meest ruimte zin van het woord, aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, risico-analyse, kwaliteitscontrole en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding. Het uitvoeren en waarnemen van managementactiviteiten in de ruimste zin van het woord met inbegrip van het waarnemen van bestuurdersmandaten.

Het beheren en beleggingen en van participaties in (dochter)vennootschappen.

De verkoop en verhuur van machines, bureelmateriaal, enz dienstig voor kantooruitbating, zowel nieuw als tweedehands.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- en immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het _stimuleren,_de planning_en:coiir.Binatie_van_deontwikkeling.van.devennootschappen_en.onderoemingen,waarin Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MoA Word 11.1

i

" iaioaoes*

III

N E 1" I: G º%~, f., 17..G iD

-~.._~..~

1 2 7 MN 2013

1=~a`'Tjfek- ' `~ V r1 N i,00Pil \~

li ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij zal deelnemen of zich op andere wijze interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag daarenboven aile industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en/of onroerende verrichtingen zowel in binnenland als in het buitenland doen, en die zich rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of nuttig zijn tot begunstiging, ontwikkeling of verwezenlijking ervan, dit alles in de meest ruime zin van het woord bedoeld.

Bovendien mag de vennootschap, bij wijze van inbreng, deelneming, versmelting, inschrijving, geldschieting door een eenvoudige zaakvoering of anderszins, belangen nemen in elke onderneming van gelijke of aanverwante aard, wanneer zij daarmee hetzij rechtstreeks of onrechtstreeks haar doel kan begunstigen, vergemakkelijken of ontwikkelen.

Zij mag ook nog voor het beveiligen of bevorderen van haar verrichtingen aile roerende en onroerende goederen verwerven en aankopen, Zij mag huurcelen afsluiten, bouwwerken verrichten, goederen verkopen en ruilen.

Zij kan leningen of voorschotten toestaan en zich borg steilen aan of ten behoeve van haar vennoten, evenals aan of ten behoeve van derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

Zij mag zich voor derden borgstellen door haar eigen goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

DERDE BESLUIT.

De algemene vergadering beslist het aantal aandelen te wijzigen van honderd (100) naar honderd en twee (102), door creatie van twee (2) nieuwe aandelen, zonder kapitaalverhoging maar met wijziging van de fractiewaarde van de aandelen, en dit wegens ondeelbaarheid van de huidig aandelen door drie, zodat iedere vennoot een gelijk aantal aandelen zal hebben en huidige onverdeeldheid van één aandeel ophoudt te bestaan.

VIERDE BESLUIT.

De algemene vergadering beslist tot aanpassing van artikel vijf van de statuten aan voormelde beslissing. Artikel vijf van de statuten luidt voortaan als volgt:

ARTIKEL VIJF: KAPITAAL.

Het gehele geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (t_. 18.600,00). Het is verdeeld in honderd en twee (102) gelijke aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/honderd en tweede deel (1/102de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

VIJFDE BESLUIT.

De algemene vergadering beslist huidig boekjaar te verlengen tot en met 30 juni 2014 zodat het huidig boekjaar loopt van 1 oktober 2012 en eindigt op 30 juni 2014.

ZESDE BESLUIT,

De algemene vergadering beslist de begin- en einddatum van het boekjaar van de vennootschap te wijzigen: het boekjaar gaat voortaan in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

ZEVENDE BESLUIT.

De algemene vergadering beslist tot aanpassing van de eerste alinea van artikel vier en twintig van de statuten aan de hiervoor genomen beslissing als volgt:

"ARTIKEL VIERENTWINTIG: BOEKJAAR JAARREKENING:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgend jaar." ACHTSTE BESLUIT.

De algemene vergadering beslist de datum van de jaarlijkse algemene vergadering te wijzigen ingevolge de wijziging van het boekjaar: de jaarlijkse vergadering zal voortaan doorgaan op de laatste dinsdag van de maand december om tien uur.

NEGENDE BESLUIT.

De algemene vergadering beslist tot aanpassing van de eerste alinea van artikel achttien van de statuten aan de hiervoor genomen beslissing als volgt:

"ARTIKEL ACHTTIEN: GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt jaarlijks van rechtswege en zonder bijzondere uitnodiging gehouden ten zetel van de vennootschap op de laatste dinsdag van de maand december om tien uur."

TIENDE BESLUIT

De algemene vergadering verleent met éénparigheid van stemmen de zaakvoerders aile machten voor de uitvoering der genomen beslissingen tot coördinatie der statuten en neerlegging van de gecoördineerde statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ELFDE BESLUIT.

De algemene vergadering verleent volmacht aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CPO ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN", met maatschappelijke zetel te 9060 Zelzate, Michel Gillemanstraat 9, BTW BE 0477.508.135 RPR Gent, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in het bijzonder Mevrouw Mussche Mieke en/of Mevrouw Vanderstuyft Indra, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de inschrijving in het ondernemingsloket en andere administratieve formaliteiten te verrichten welke noodzakelijk zijn ingevolge huidige akte.

(get.) Luc Roegiers, Notaris te Wachtebeke

cy, "'

"

, Voor- Voor ontledend uittreksel.

behouden Samen hierbij neergelegd : afschrift van de vergadering de dato 24 juni 2013, verslag van de zaakvoerders

aan het met staat van actief en passief per 27 mei 2013 en gecoördineerde statuten.

Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2013 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te ver

Verso : Naam en handtekening

18/06/2013
ÿþ Mod Word 'Mi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 f JtiNl 2013

R7<-i: i ï

~~~~K VA:~i

, KOO:'t-K.~. Tt: GENT

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

i

+'130920 5*

Ondernemingsnr : 0832.811.811

Benaming

(voluit) : INDIGO

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9060 ZELZATE, HAVERSTRAAT 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDERS - VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders heeft op 31 mei 2013 met eenparigheid

stemmen beslist:

-het ontslag ais zaakvoerders te aanvaarden van:

-De heer Dieleman Patrick, 9060 Zelzate, Haverstraat 5

-Mevrouw Spaerkeer Nathalie, 9060 Zeszate, Haverstraat 5

En dit vanaf 31 mei 2013: Er zal hen kwijting worden verleend voor de uitoefening van hun mandaat in de

eerstvolgende jaarvergadering te houden in 2014.

- te benoemen als nieuwe zaakvoerders vanaf 31 mei 2013 en dit voor onbepaalde duur:

-BV ovv BVBA Casteleyn Accountancy & Tax, 8300 Knokke, Boudewijnlaan 64 bus 23,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Casteleyn Kurt

-BV ovv BVBA Poppe Accountancy & Tax, 9160 Lokeren, Sint-Jozefstraat 81,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Poppe Filip

- BV ovv BVBA Oeyen Accountancy & Tax, 2600 Berchem, Flor Alpaertsstraat 10 bus 9,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Oeyen Rudy

-BV ovv BVBA Actra, 2600 Berchem, Hoogveld 2 bus 0402, vertegenwoordigd door haar vaste

vertegenwoordiger Oeyen Kim

Zij aanvaarden hun mandaat.

Onmiddellijk daarna zijn de zaakvoerders samengekomen teneinde de maatschappelijke zetel te

verplaatsen van 9060 Zelzate, Haverstraat 5 naar:

9060 ZEELZATE, MICHEL GILLEMANSTRAAT 9

en dit vanaf 31 mei 2013.

Casteleyn Accountancy & Tax BV ovv BVBA,

zaakvoerder,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Casteleyn Kurt

van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

05/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 29.03.2013, NGL 29.03.2013 13075-0175-009
27/01/2011
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 044_

Benaming

(voluit) : INDIGO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9060 Zelzate, Haverstraat 5

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester KAREL D'AUBIOUL, geassocleerd notaris te Zelzate, op 10 januari 2011, geboekt met volgend relaas van registratie: Geregistreerd te Zelzate op 11 januari 2011, zes bladen geen verzendingen Boek 286 blad 8 vak 19. Ontvangen: 25.00 ¬ . (get.) Van den Broeke D. e.a. inspecteur a.i, blijkt dat:

1. 10/ De heer DIELEMAN Patrick José Leonza, geboren te Terneuzen (Nederland) op 21 januari 1966, in huwelijk met mevrouw Nathalie Spaerkeer, wonende te 9060 Zelzate, Haverstraat 5.

2°/- Mevrouw SPAERKEER Nathalie, geboren te Gent op 13 september 1980, in huwelijk met de heer Patrick Dieleman, wonende te 9060 Zelzate, Haverstraat 5,

2. een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam INDIGO.

3. Zetel: 9060 Zelzate, Haverstraat 5.

4. kapitaal: 18.600,00 EURO. Het kapitaal is gedeeltelijk volstort in geld. Derhalve dienen navermelde personen nog volgende bedragen te volstorten: 1 Q' de heer Patrick Dieleman, voornoemd, een bedrag van twaalfduizend

tweehonderd zesenzeventig euro: 12.276,00

20 mevrouw Nathalie Spaerkeer, voornoemd, een bedrag van honderd

vierentwintig euro: 124,00

samen: twaalfduizend vierhonderd euro: 12.400,00

5. Boekjaar: 1 oktober tot 30 september.

Het eerste boekjaar loopt tot en met 30 september 2012.

6. reserves  verdeling winst-vereffeningssaldo:

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

7. Externe vertegenwoordigingsmacht: Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in rechte als eiser en verweerder.

Ingeval er twee of meer zaakvoerders aangeduid worden, dienen de zaakvoerders gezamenlijk te handelen voor alle rechtshandelingen die betrekking hebben op de aan- of verkoop van onroerende goederen en/of de vestiging van een hypotheek alsmede voor aangaan van kredieten, financieringen, aval- en kredietverleningen en borgstellingen.

8. Doel:

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

- Het verzorgen van livestreams van evenementen op internet.

- Het uitvoeren van sportanalyses.

- Het kopen, verkopen, verhuren, huren, import en export van IP-camerasystemen ten behoeve van

beveiliging en observatie.

- Ontwikkelen van online applicaties op internet, programmeren en ontwerpen van websites, integreren van

nieuwe modules in bestaande websites, aanpassen en onderhouden van websites.

- ICT consultancy.

- Kleinhandel, groothandel, import, export en commissiehandel in computers, computeronderdelen en

toebehoren, zowel hardware als software.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11.1111.1111,1.11111111111111

be

B 8t;

NEE iCELEGD

1 4 Jel. 2011

RECHTBANK VAN

1SOOPHAN 6D e GEKT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

1111`L,..~,~; r.

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

- De uitbating van een informatiekantoor voor mechanografische werken, omvattende het ontwikkelen van computerprogramma's en toepassingen, en alle wat met het voorgaande rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

- Consultancy betreffende informatie- en communicatietechnologie in de meest ruime zin; Productie, de aan-en verkoop, de in-en uitvoer, en de handel in alle computer-software en hardware, toebehoren en alle aanverwante artikelen en randapparatuur, de ontwikkeling van software;

- Verhuur van standaardprogrammatuur;

- Verlenen van adviezen over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijbehorende programmatuur (software) en overige activiteiten in verband met computers;

- Het onderhoud en de reparatie van computers en randapparatuur;.::

- Het verlenen van automatiserings- en informatica-adviezen in'de" breedste zin, alsmede het verlenen van administratieve prestaties en computerservices, alsmede het verfenen ván adviezen hieromtrent;

- Het organiseren en het geven van opleidingen en seminaries in. binnen- en buitenland, inbegrepen het schrijven, distribueren en verkopen van boeken en handleidingen met betrekking tot software en hardware;

- Het opzetten, het bestuderen, het promoten en het uitvoeren van alle projecten in verband met informatica en bureautica en aanverwante toepassingen;

- Het leveren van advies, hardware, software, diensten en personeel qua beveiliging.

De vennootschap mag door middel van inbreng, versmel-'ting, inschrijving of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennoot-schappen;* die een gelijksoortig, of bijkomend doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

Zij kan zich borg stellen, aval verlenen, leningen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of . andere waarborgen verstrekken ten gunste van vennootschappen waarin de vennootschap rechtstreeks of onrechtstreeks deelneemt op welke wijze ook of ten gunste van derden in het algemeen mits de vennootschap daarbij een belang heeft.

In het algemeen mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

9.Jaar-'vergadering in de vennootschapszetel op de laatste vrijdag van de maand maart om 10.00 uur.

10. benoeming niet-statutaire zaakvoerders

Worden benoemd als niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

1. De heer Patrick Dieleman, wonende te 9060 Zelzate, Haverstraat 5, en

2. Mevrouw Nathalie Spaerkeer, wonende te 9060 Zelzate, Haverstraat 5, beiden voornoemd.

11. Volmacht:

De oprichters verlenen bij deze volmacht met recht van indeplaatsstelling aan de besloten vennootschap CPO ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN, te Zetzate, om voor de vennootschap en in haar naam aile formaliteiten te vervullen welke ingevolge de oprichtingsakte noodzakelijk zijn, zoals de inschrijving bij de diensten van de Belasting op de Toegevoegde Waarde, de registratiecommissie, de kruispuntbank voor ondernemingen en het doorvoeren van wijzigingen.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(get. geassocieerd notaris Karel D'Aubioul)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermede neergelegd:

eensluidend afschrift van de oprichtingsakte

- bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMMO G-TEAM

Adresse
MICHEL GILLEMANSTRAAT 9 9060 ZELZATE

Code postal : 9060
Localité : ZELZATE
Commune : ZELZATE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande