IMMO HOF TEN BERG

Divers


Dénomination : IMMO HOF TEN BERG
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 440.501.744

Publication

27/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111 11!1,11,I11111111111111

V beh aa Be Ste(

,

NEERGELEGD



16 MEI 2014  ,

RECHTBANK

KOOPHANDEL TE inNele

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0440.501.744

Benaming

(voluit) : IMMO HOF TEN BERG

(verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel: Poolse Winglaan 90, 9051 Sint-Denijs-Westrem

(volledig adres)

, Onderwerp akte: STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul De Man te Geraardsbergen op 6 mei 2014, ter registratie, dat: de buitengewone algemene vergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "IMMO HOF TEN BERG", met zetel te (9051) Sint-Denijs-Westrem, Poolse VVinglaan 90, rechtspersonenregister Gent, ondernemingsnummer 0440.501.744, telkens eenparig heeft beslist tot de volgende wijzigingen aan de statuten:

-1- Artikel twee, tweede lid, wordt vervangen door de volgende bepaling: "De artikelen negenendertig ten vijfde en drieënveertig van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.".

-2- Artikel drie, eerste lid, wordt vervangen door de volgende bepaling: "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9051 Sint-Denijs-Westrem, Poolse_Winglaan

-3- Artikel vijf wordt vervangen door de volgende bepaling: 'Net geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zevenhonderd acht en zestig duizend vierhonderd negen en zestig euro drie en negentig eurocent (768.469,93 EUR). Het is verdeeld in drieduizend honderd (3.100) gelijke aandelen op naam, genummerd nummer één (1) tot en met nummer drieduizend honderd (3.100), zonder vermelding van nominale waarde, die ieder één/drieduizend honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen. De oprichtersaandelen zijn,

preferenC.

-4- Artikel zeven wordt geschrapt,

-5- Artikelen acht tot en met eenentwintig worden hemummerd in artikelen zeven tot en met twintig.

-6- Artikel zeven (oud artikel acht), derde lid, wordt vervangen door de volgende bepaling "De uitgifte met voorkeurrecht en het tijdvak waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd over-eenkomstig artikel: 593 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het voorkeurrecht is verhandelbaar gedurende de gehele inschrijvingstijd.

De algemene vergadering kan het voorkeurrecht beperken of opheffen overeenkomstig hetgeen werd: bepaald in de artikelen 596 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.".

-7- Artikel negen (oud artikel tien) wordt vervangen door de volgende bepaling: " Wanneer, ten gevolge: van geleden verlies, het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maat-schappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraad-Islagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aange-ikondigde maatregelen. De raad van bestuur verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld.

b) Wanneer het nettoactief, tengevolge van geleden verlies, gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken warden wanneer zij wordt

goedgekeurd door één vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen. "

c) Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het wettelijk minimumbedrag, kan iedere, belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen, In voorkomend geval kan de' ! rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.",

-8- Titel van artikel tien (oud artikel elf) wordt vervangen door de bewoordingen "Aard van de aandelen.",

-9- Artikel tien (oud artikel elf) wordt vervangen door de volgende bepaling: "Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam dat: op de vennootschapszetel wordt bijgehouden en waarvan iedere aandeelhouder kennis kan nemen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelenovendracht

biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Op de laatste

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

zef slechts effect ressorteren na de inschrijving ln het regiÈter van aandelen van de verklaring van ovendracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.'.

-10- Titel van artikel twaalf (oud artikel dertien) wordt vervangen door de volgende bewoordingen: "Samenstelling van de raad van bestuur."

-11- Artikel twaalf (oud artikel dertien) wordt vervangen door de volgende bepaling: "De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechts-ipersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een alge-Tnene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile middelen, dat er meer dan twee aan-'deelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule  vermeld onder artikel 15 van deze statuten  krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

De bestuurders zijn herbenoembaar,

Ieder lid van de raad van bestuur kan ontslag nemen door schriftelijke kennisgeving van de raad.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerder, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersonen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.".

-12- Artikel veertien (oud artikel vijftien) wordt aangevuld met de volgende bepaling "De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail.

Een bestuurder mag per brief, per telegram, per fax of per gepersonaliseercie e-mail zijn advies kenbaar maken en zijn stem uitbrengen. Hij mag eveneens volmacht geven op dezelfde manier om hem te vertegenwoordigen en in zijn naam te stemmen aan een ander lid van de raad, zonder dat deze alzo als mandataris van meer dan een van zijn collega's mag optreden.",

-13- Titel van artikel vijftien (oud artikel zestien) wordt vervangen door de volgende bewoordingen: " Beraadslaging en besluitvorming.".

-14- Artikel vijftien (oud artikel zestien) wordt vervangen door de volgende bepaling: "De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen en beslissen indien ten minste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De raad van bestuur kan vergaderen per telefoon- of videoconferentie.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap dit ver-'eisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.".

-15- Artikel zeventien (oud artikel achttien) wordt vervangen door de volgende bepaling: "Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de vennootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.".

-16- Artikel achttien (oud artikel negentien) wordt gewijzigd als volgt: 1° Eerste tot en met zesde lid vervangen door de volgende bepaling: "De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar acti-iviteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad, alsook de vertegenwoordiging met betrekking tot dit bestuur, delegeren aan één of meer bestuurders.

De raad (evenals de gevolmachtigde(n) voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur) mag eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van haar keus toekennen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de bestuurders in geval van overdreven volmacht.".

20 In het laatste lid, vervangen van de woorden "vijf miljoen" en "vijf miljoen frank" in "honderd drie en twintig duizend negenhonderd zes en veertig euro zes en zeventig eurocent (123.946,76 ET en van de woorden "het indexcijfer der kleinhandelsprijzen der verbruiksgoederen" in "de consumptie index".

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-17- ln de titel van artikel negentien (oud artikel twintig) wordt het woord "vertegenwoordigingsmacht" vervangen door het woord "vertegenwoordigingsbevoegdheid",

-18- ln artikel negentien (oud artikel twintig) worden de woorden "één bestuurder die alleen optreedt, gedelegeerd bestuurder genoemd" vervangen door de woorden "de gedelegeerd bestuurder, alleen optredend en aangewezen door de raad van bestuur".

-19- (Oud) Artikel tweeëntwintig wordt geschrapt.

-20- Artikelen drieëntwintig en vierentwintig wordt hemummerd in artikelen eenentwintig en tweeëntwintig.

-21- In artikel eenentwintig (oud artikel drieëntwintig) worden de woorden "tweeënzestig en drieënzestig/ter van de Vennootschappenwet" vervangen door de woorden "627 en volgende van het Wetboek van vennootschappen",

-22- Artikel tweeëntwintig (oud artikel vierentwintig) wordt vervangen door de volgende bepaling:

"De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt, wanneer de wettelijke voorschriften de benoeming van één of meer commissarissen vereist, aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van aandeelhouders, onder de leden, natuurlijke personen of rechts-personen, van het Instituut van De Bedrerevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een her-inieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2o van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere aandeelhouder conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van aandeelhouders steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere aandeelhouder zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten leste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren leste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.".

-23- (Oud) Artikel vijfentwintig wordt geschrapt.

-24- Artikelen zesentwintig tot en met vijfendertig worden hemummerd in artikelen drieëntwintig tot en met

tweeëndertig.

-25- Artikel drieëntwintig (oud artikel zesentwintig) wordt gewijzigd als volgt: 1° Na het eerste lid, een lid toevoegen, luidend als volgt: "Indien deze dag een wettelijke feestdag of een zondag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag

2" Na het laatste lid, een lid toevoegen, luidend als volgt: indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 33 van deze statuten, dan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen lié& de datum van de jaarvergadering worden verstuurd,".

-26- De titel van artikel zesentwintig (oud artikel negenentwintig) wordt vervangen door de bewoordingen "Oproeping  Vorm  toelating tot de algemene vergadering".

-27- Artikel zesentwintig (oud artikel negenentwintig) wordt vervangen door de volgende bepaling:

"De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders, commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgege-ven, worden vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander commu-inicatiemiddel vermeldt de agenda.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens vijf werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitge-,geven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.".

-28- In artikel zeventwintig (oud artikel dertig) worden de volgende leden toegevoegd: "De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in art, 1322 al. 2 13.W.) en dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De raad van bestuur mag evenwel eisen dat 4 op de door hem aangeduide plaats binnen het arrondissement van de maatschappelijke zetel worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering. Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen- beschouwd.",

-29- Artikel achtentwintig (oud artikel eenendertig) wordt vervangen door de volgende bepaling: "De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing van de gewone algemene vergadering met

betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent

I

De raad van bestuur moet de algemene vergadering opnieuw bijeenroepen binnen de termijn van drie weken.

De formaliteiten die vervuld werden om aan de eerste vergadering deel te nemen, met inbegrip van de even-ttuele neerlegging van effecten of volmachten, blijven geldig voor de tweede vergadering. Nieuwe neerieggin-Igen zullen toegestaan worden binnen de termijnen en op de voorwaarden vermeld in de statuten.

De verdaging kan slechts één keer gebeuren. De tweede algemene vergadering beslist definitief over de uitge-'stelde agendapunten.".

-30- Artikel negenentwintig (oud artikel tweeëndertig) wordt vervangen door de volgende bepaling: "Ieder aandeel geeft recht op één stem.

De stemmingen gebeuren door handopsteken of bij naamafroeping, tenzij de algemene vergadering er met eenvoudige meerderheid van de uitgebrachte stemmen anders over besluit

Iedere aandeelhouder kan eveneens per brief stemmen door middel van een formulier opgesteld door de raad van bestuur, dat de volgende vermeldingen inhoudt: (i) identificatie van de aandeelhouder, (ii) aantal stemmen waartoe hij gerechtigd is en (iii) voor elke beslissing die overeenkomstig het agenda door de algemene vergadering moet genomen worden de melding «ja», «neen» of «onthouding». De aandeelhouder die per brief stemt, is verplicht om desgevallend de formaliteiten om te worden toegelaten tot de algemene vergadering overeenkomstig artikel 26 van onderhavige statuten, na te leven.".

-31- In artikel eenendertig (oud artikel vierendertig), eerste lid, worden de woorden "of aan toonder" geschrapt,

-32- Na artikel tweeëndertig (oud artikel vijfendertig) wordt een nieuw artikel drieëndertig ingevoegd, luidend

als volgt: "Artikel drieëndertig Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de aandeel-'houders eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de raad van bestuur, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informa-diedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle aandeelhou-tders, bestuurders, commissarissen, warrant-, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ont-'vangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld..

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle aandeelhouders niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet gen cmen te zijn.".

-33- Artikel zesendertig wordt hernummerd in artikel vierendertig en vervangen door de volgende bepaling: "Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één januari en eindigt op één en dertig december van het hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van bestuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op.

Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uitdrukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur. De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van Vennootschappen. De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1 o van het Wetboek van Vennootschappen.".

-34- Artikel zevenendertig wordt hernummerd in artikel vijfendertig, de titel vervangen door het woord "Winstverdeling" en vervangen door de volgende bepaling: "Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de voriming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist met gewone meerderheid over de bestemming van het saldo van de nettowinst. De algemene vergadering bepaalt het tijdstip en wijze waarop de dividenden worden uitbetaald.".

-35- Na artikel vijfendertig (oud artikel zevenendertig) wordt een nieuw artikel zesendertig ingevoegd,

luidend als volgt: "Artikel zesendertig Interimdividenden

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits

naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.".

-36- Artikel achtendertig wordt hernummerd in artikel zevenendertig, de titel vervangen door de woorden "Ontbinding en Vereffening", en vervangen door de volgende bepaling: "Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereftening in één akte, voorzien in artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, zullen bij ontbinding met vereffening één of meer vereffenaars benoemd worden door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan.",

-37- Na artikel zevenendertig (oud artikel achtendertig) wordt een nieuw artikel achtendertig ingevoegd, luidend als volgt: "Artikel achtendertig  Vereniging van aile aandelen in een hand

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden. Indien binnen één jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opge-'nomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aàn het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

! ont-'bonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de ! vennootschap ontstaan na de vereniging van aile aandelen in zijn hand tot een nieuwe aandeelhouder in de ! vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met ; beperkte eansprakelijkheid of haar ontbinding.

Het gegeven dat alle aandelen in één hand verenigd zijn, alsmede de identiteit van de enige aandeelhouder moeten worden vermeld in het vennootschapsdossier op de griffie van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De enige aandeelhouder oefent de aan de algemene vergadering toegekende bevoegdheden uit. Hij mag . die bevoegdheden overdragen. De beslissingen van de enige aandeelhouder die handelt in de plaats van de alge-.mene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden. De tussen de enige aandeelhouder en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, ingeschreven in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening moet worden neergelegd.

-38- Artikelen negenendertig tot en met eenenveertig worden geschrapt.

-39- Artikel tweeënveertig wordt hernummerd in artikel negenendertig..

Voor beredeneerd uittreksel (getekend) Paul DE MAN, notarist

let

-cfictwariuctA Kouo&

-wedoket

Op de laatste blz. van Luik B vermelden; Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2014
ÿþMerl Worc111.1

i

In de bijlagen bij het Belgisch St r =1"; blad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de

11 JUNI 2014

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL 7'E GENT Gri e

Ondernerningsnr : 0440.501.744

Benaming

(voluit) Immo Hof Ten Berg

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel: 9051 Sint-Denijs-Westrem, Poolse Winglaan 90 (volledig adres)

Onderwerp akte herbenoeming (gedelegeerd) bestuurder

Uit de notulen van de gewone algemene vergadering dd. 26/05/2014 blijkt dat:

werd beslist als bestuurders te herbenoemen:

-De heer Kim De Meyst, wonende te 9310 Aalst (Moorsel), Moorsel-Dorp 10;

-Mevrouw Gerlinde Van Den Abbeele, wonende te 8300 Knokke-Heist, Leopoidlaan 113/42;

-Mevrouw Christiane Lambrecht, wonende te 9310 Aalst (Moorsel), Konijnaardeweg 2.

Hun mandaten gaan in op 26/05/2014 en worden toegekend voor een periode van 6 jaar, eindigend na de

algemene vergadering van 2020.

Het mandaat van de benoemde bestuurders is onbezoldigd.

Uit de notulen van de raad van bestuur dd. 26/05/2014 blijkt dat:

De raad van bestuur heeft beslist om met ingang op heden, als gedelegeerd bestuurder aan te stellen:

-De heer Kim De Meyst, wonende te 9310 Aalst (Moorsel), Moorsel-Dorp 10

En dit met macht zoals omschreven in de statuten en voor de duur van zijn mandaat ais bestuurder.

getekend

de heer Kim De Meyst

gedelegeerd bestuurder

d

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

kte NEEFeGE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.05.2013, NGL 27.05.2013 13133-0041-010
31/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 29.05.2012 12129-0273-010
03/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 26.05.2011 11125-0492-010
01/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 27.05.2010 10132-0097-010
03/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 25.05.2009, NGL 28.05.2009 09171-0103-011
01/12/2008 : DET001598
02/06/2008 : DET001598
21/09/2007 : BLT001598
03/07/2007 : BLT001598
23/06/2005 : BLT001598
14/07/2004 : BLT001598
24/06/2004 : BLT001598
24/06/2003 : BLT001598
26/07/2002 : BLT001598
23/06/2000 : BLT001598
29/07/1998 : BLT1598
21/09/1994 : BLT1598
01/01/1993 : BLT1598
22/12/1992 : BLT1598
03/10/1992 : BLT1598

Coordonnées
IMMO HOF TEN BERG

Adresse
POOLSE WINGLAAN 90 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande