IMMO J.S.S.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : IMMO J.S.S.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 870.797.308

Publication

05/02/2014
ÿþ mod 11.1

(Ur

-- ___

---

4111.,



Voo

behou

aan

Belgb

Staats)

Ondememingsnr : 0870.797.308

,'

Benaming (voluit) : IMMO J.S.S.

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel: d'Uitseweg 139

9320 AALST - EREMBODEGEM

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door Meester Daisy Bracke, geassocieerd notaris bij de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; ïi "Thierry Van Sinay & Daisy Bracke, geassocieerde notarissen", met zetel te 9402 Ninove - Meerbeke, Halsesteenweg 17, op drieëntwintig januari tweeduizend veertien, neergelegd ter publicatie, v66r registratie, dat een buitengewone algemene vergadering van naamloze vennootschap "IMMO J.S.S.",= met zetel te 9320 Aalst-Erembodegem, d'Uitseweg 139, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met als ondernemingsnummer 0870.797.308 en niet onderworpen aan de Belasting over i; de Toegevoegde Waarde, is bijeengekomen en dat met éénparigheid van stemmen de volgende; besluiten werden genomen:

1) De algemene vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag; van honderd euro (E 100,00,-) om het te brengen van één miljoen achtduizend; zeshonderdvierenzeventig euro (E 1.008.674,00) op één miljoen achtduizend vijfhonderd: vierenzeventig euro (E 1.008374,00)

De kapitaalvermindering zal plaatshebben met zuivere en eenvoudige vernietiging van het aandeel. i Deze kapitaalvermindering zal geschieden door betaling aan mevrouw Rottiers Renilde, Elisabeth, geboren te Erpe op vijftien mei negentienhonderd negenendertig, , wonende te 9320 Aalst..; Erembodegem, d'Uitseweg, 139, van een bedrag in geld van honderd euro (E 100,00)

Deze terugbetaling mag niet geschieden dan na verloop van twee maanden na de bekendmaking van! dit besluit. Binnen de twee maanden na de bekendmaking hebben de schuldeisers, wier vordering; ;ï ontstaan is v66r die bekendmaking, het recht een zekerheid te eisen voor de schuldvorderingen die; op het tijdstip van de bekendmaking niet zijn vervallen.

Na het verstrijken van gemelde termijn, zal de raad van bestuur slechts tot de uitbetaling overgaan; voor zover de schuldeisers voldoening hebben gekregen.

Zolang de aandeelhouder niet is terugbetaald, zal het vrijgekomen bedrag op een afzonderlijke; rekening worden geboekt.

De gelden zullen worden betaalbaar gesteld in de zetel van de vennootschap op data die de raad van. bestuur aan de aandeelhouders zal bekendmaken en dit uiterlijk binnen de maand na het verstrijken; van gemelde termijn van twee maanden, zoals voorzien in de artikelen 612 en 613 van het Wetboek van Vennootschappen.

2) De vergadering besluit tot de aankoop van het ene eigen aandeel, gehouden door mevrouw; Rottiers Renilde en dit voor een totaal bedrag van honderd euro (E 100,00,-)

Deze overnameprijs is afkomstig van de overgedragen winsten van de vennootschap.

In uitvoering van het voorafgaandelijk besluit tot kapitaalvermindering wordt dit eigen aandeel; onmiddellijk vernietigd en dit in overeenstemming met artikel 621 van het Wetboek van; Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

irae" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Inge

id

u

11

VÁiN KOOPHANDEL

2 7 JAN. 2014

DENeRMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Om hiervan blijk te geven in de statuten wordt artikel 5 vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen achtduizend vijfhonderd

vierenzeventig euro (E 1.008.574,00)

Het is verdeeld in tienduizend zesentachtig (10.086) aandelen, met een nominale waarde van

honderd euro (8 100,00,-)."

3) Rekening houdende met de bepalingen van de wet van 14 december 2005 houdende afschaffing van de effecten aan toonder (B.S. 23 december 2005, erratum 6 februari 2006), verbeterd en aangevuld door de artikelen 85-96 van de wet houdende diverse bepalingen (IV), beslist de vergadering de tienduizend zesentachtig (10.086) effecten aan toonder om te zetten in tienduizend zesentachtig (10.086) aandelen op naam met een nominale waarde van honderd euro (£ 100,00,-).

De vergadering verklaart dat er geen afgifte en daaropvolgende vernietiging van effecten aan toonder kon geschieden, aangezien, naar verklaring van de vergadering, er in de realiteit geen effecten aan toonder hebben bestaan. De vergadering verklaart evenwel dat er véér heden op de zetel van de vennootschap een aandeelhoudersregister wordt bijgehouden waarin de identiteiten van alle aandeelhouders, met vermelding van hun aandelenbezit ingeschreven werd.

Derhalve beslist de vergadering, conform de huidige situatie van de vennootschap, artikel 9 van de statuten in zijn geheel te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 6: Aard van de aandelen

1. Alle aandelen zijn op naam.

2. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen op naam. Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap."

De vergadering beslist tevens in artikel 9 volgende zin: "Hij beslist of de obligaties aan toonder dan wel op naam zijn." te schrappen.

Artikel 9 zal bijgevolg als volgt luiden:

"Artikel 9  Uitgifte van gewone obligaties

De raad van bestuur kan volgens de bepalingen van de artikelen 486 van 487 Wetboek der Vennootschappen gewone obligaties uitgeven, al dan niet gewaarborgd door zakelijke zekerheden, en bepaalt daarvan de bijzonderheden en modaliteiten"

4) De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de huidige wetgeving en beslist bijgevolg artikel 38 aan te vullen met volgende zin "De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming, ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, bevestigd heeft."

Atikel 38 zal dan ook volgt luiden:

"Artikel 38. Benoeming van vereffenaars

Zijn er geen vereffenaars benoemd dan zijn de bestuurders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaar, zowel ten aanzien van de aandeelhouders als ten aanzien van derden.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen en ontslaan. Zij beslist of de vereffenaars, alleen, gezamenlijk dan wel als college de vennootschap vertegenwoordigen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming, ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, bevestigd heeft."

5) De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen mevrouw Rottiers Renilde, geboren te Erpe op vijftien mei negentienhonderd negenendertig, weduwe van de heer Paul De Backer, wonende te 9320 Aalst-Erembodegem, d'Uitseweg, 139 te ontslaan uit haar functie van bestuurder van de vennootschap en dit met terugwerkende kracht ingaande sinds 2 december 2013. De vergadering verleent haar décharge voor alle handelingen.

6) De vergadering verleent aan de raad van bestuur de machtiging om de statuten te coördineren en de genomen besluiten uit te voeren.

7) Fiscale verklaring: De voorzitter verklaart dat de terugbetaling aan de genoemde aandeelhouder

voor een bedrag van honderd euro (E 100,-) geschiedt op de reserves.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

a

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

14

mal 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Tegelijk neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering en-,

gecoördineerde statuten.

D. Bracke, geassocieerd notaris.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/02/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 10.06.2013 13162-0326-009
21/01/2013
ÿþOp de laatste blz van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie var

1 f~ RECHTBANK

VAN KOC`''H

0 9 JAN, 2013

DENDERMONDE

Griffie

Benaming

(voluit)

Rechtsvorm :

Zetel :

IMMO J.S.S.

Naamloze Vennootschap D'Uitseweg 139 9320 Erembodegem 0870.797.308

Herbenoeming bestuurders.

Op de jaarvergadering van 28 mei 2011 werden herbenoemd ais bestuurder voor de

periode 2010 tot en met de jaarvergadering van 2016

Rottiers Renilde, D'Uitseweg 139, 9320 Erembodegem

De Backer Gerrit, Gerstenstraat 8, 9320 Erembodegem

De Backer Hans, Letterveldweg 18, 9320 Erembodegem

De Backer Gerrit Bestuurder

1,11111111j111111,111111

ui

vi

hehi

aai Bel Staa

Ondernemingsnr Voorwerp akte :

'B1jl irbij1 ëtRèigisscTi SaatsbTád - Z17ÜT72OT3 - Annexes du Moniteur belge

06/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.05.2012, NGL 04.06.2012 12142-0539-009
29/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 27.06.2011 11207-0594-009
14/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 08.06.2010 10164-0060-009
10/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.05.2009, NGL 03.06.2009 09192-0206-009
26/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 31.05.2008, NGL 19.06.2008 08262-0153-009
27/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.05.2007, NGL 20.06.2007 07261-0139-010
05/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 27.05.2006, NGL 03.07.2006 06393-4025-009
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 24.06.2016 16216-0261-009

Coordonnées
IMMO J.S.S.

Adresse
D'UITSEWEG 139 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande