IMMO-MIBO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMO-MIBO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 437.777.133

Publication

30/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 31.03.2014, NGL 29.04.2014 14101-0542-014
25/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 19.03.2013, NGL 21.03.2013 13068-0025-014
21/01/2013
ÿþ ~t+.ii" s.~: J Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0437.777.133

Benaming

(voluit) : IMMO-M1BO

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Stationsstraat 17, 9120 Beveren-Vijaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering, Wijziging doel, Omvorming naar besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Aanneming van nieuwe statuten

Lilt een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap 'IMMO-MIBO' opgemaakt door notaris Guy Van den Brande, te Lier op elf december tweeduizend en twaalf : 'geregistreerd te Lier op 17 dec 2012, boek 206 blad 60 vak 7 zeventien bladen geen verzending. Ontvangen, 25¬ Vijfentwintig euro. (getekend) F. Grosemans, Inspecteur', blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. De algemene vergadering beslist om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap te verminderen met negenhonderd éénennegentig euro twintig eurocent (¬ 991,20) om het kapitaal te brengen van achtentachtig duizend vijfhonderd euro (¬ 88.500,00) op zevenentachtig duizend vijfhonderd en acht euro tachtig eurocent (¬ 87.508,80). De algemene vergadering besluit dat deze kapitaalsvermindering zal gebeuren mits vemietiiging van de ingekochte eigen aandelen van de vennootschap,

De algemene vergadering beslist vervolgens om het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bijkomend te verminderen met acht euro tachtig eurocent (¬ 8,80) om het kapitaal te brengen van zevenentachtig duizend vijfhonderd en acht euro tachtig eurocent (¬ 87.508,80) op zevenentachtig duizend, vijfhonderd euro (¬ 87.500,00).

2. "De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en verfraaiing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden. De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of bestuursleden van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden,, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.'

3e De algemene vergadering beslist om de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid, en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt gedaan onder de volgende voorwaarden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

h

i

s

1111111111111111111

*13011876*

lI

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 9 JAN, 2013

DEN~.~~i'f~;~ND`~ ~ri io

A a) De omzetting gebeurt zonder uittreden van aandeelhouders en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2013 - Annexes du Moniteur belge zonder bijtreden van vennoten.

b) De naam van de vennootschap blijft ongewijzigd,

c) De zetel van de vennootschap wordt niet verplaatst.

d) Het kapitaal van de vennootschap zal zevenentachtig duizend vijfhonderd euro (¬ 87.500,00) bedragen, vertegenwoordigd door duizend tweehonderd vijftig (1.236) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

e) De aandelen van de vennootschap worden toegekend aan de vennoten a rato van één (1) aandeel in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor één (1) aandeel in de oude naamloze vennootschap.

f) Het kapitaal en de reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, voortzetten.

g) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondememingsnummer waaronder de vennootschap is gekend.

De algemene vergadering beslist tot het ontslag van alle bestuurders van de naamloze vennootschap, te weten ;

- De heer Frederic BOSMAN, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Jagers-dreef 33;

- De heer Michaël BOSMAN, wonende te 9200 Dendermonde, Hof ter Bremptstraat 54;

- De heer Emmanuel BOSMAN, wonende te 9120 Beveren-Waas, Stations-straat 19.

De algemene vergadering verleent de ontslagnemende bestuurders algemene kwijting voor het door hen gevoerde mandaat.

Het boekjaar begint op één (1) oktober en eindigt op dertig (30) september van het daaropvolgend kalenderjaar.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar, Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de liquidatie, worden de netto - activa eerst aangewend om in geld of effecten het afbetaalde bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen,

indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld.

Aandelen zonder stemrecht geven in geval van vereffening recht op een terugbetaling van de inbreng eventueel vermeerderd met de uitgiftepremie vooraleer er uitkering wordt gedaan aan de aandelen met stemrecht en ongeacht hun recht in het vereffeningsaldo waarvan het bedrag niet kleiner mag zijn dan dat uitgekeerd aan houders van aandelen met stemrecht.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om alle daden van beschikking en van bestuur, te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Voor het verwerven of vervreemden van onroerende goederen of van zakelijke rechten hierop, het aanvaarden of toestaan van huur- en leasingcontracten waarvan de duurtijd drie jaar overtreft, de verwerving of vervreemding van immateriële, materiële en financiële vaste activa of verbintenissen in het algemeen waarvan de waarde vijftigduizend (50.000,00) euro overtreft, is steeds de goedkeuring van de meerderheid van de zaakvoerders vereist, in een vergadering waarbij aile zaakvoerders persoonlijk aanwezig zijn.

Het bestuursorgaan mag welbepaalde bevoegdheden in een bijzondere volmacht overdragen aan elke persoon die zij bekwaam zou achten.

De algemene vergadering kan een zaakvoerder ad hoc benoemen in de zin van het Wetboek van vennootschappen. Die zaakvoerder ad hoc beschikt over dezelfde bevoegdheden als een zaakvoerder, in geval van belangenconflict tussen hem en de vennootschap.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op de derde dinsdag van de maand maart om elf uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Behalve in de door het Weiboek van vennootschappen bepaalde gevallen, worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij gewone meerderheid van stemmen, indien ten minste de helft (1/2e) van de aandelen aanwezig of geldig vertegenwoordigd is. De wijziging van de statutaire bepalingen aangaande de benoeming en het ontslag van de statutaire zaakvoerders vereist evenwel steeds de unanieme beslissing van alle vennoten,

De algemene vergadering beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap - De heer Frederic BOSMAN, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Jagers-dreef 33;

- De heer Michaël BOSMAN, wonende te 9200 Dendermonde, Hof ter Bremptstraat 54;

- De heer Emmanuel BOSMAN, wonende te 9120 Beveren-Waas, Stations-straat 19.

De zaakvoerders zullen hun mandaten onbezoldigd uitoefenen.

Voor ontledend uittreksel.

De notaris

Guy Van den Brande

Voorbehouden '-aan`hew Belgisch Staatsblad

Tegelijk hierbij nedergelegd :

1. Gelijkvormig afschrift van de akte van 11/12/2012 met nieuwe statuten

2. Uittreksel van gezegde akte van 11/12/2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/12/2012
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mad Word 11.1

V

kiai9so33* N

IMMO-MIBO

Ondernemingsnr : 0437.777.133 Benaming (voluit) (verkant)

Rechtsvorm ; NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : Stationsstraat 17 - 9120 BEVEREN-WAAS

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Uit de notulen van de jaarlijkse algemene vergadering van 20 maart 2012 blijkt het ontslag als bestuurder van mevrouw Hilda CLAES wonende te 9120 Beveren Waas, Soldatendreef 38 met ingang vanaf 1 januari 2012,

Zij verkrijgt kwijting voor het uitoefenen van haar mandaat,

Frederic BOSMAN Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

~tEr-rlE REt t~TI~ANIC ~

VAN KOOpRqN~~~

2 2 NOV 2012

DENDERMONDE

26/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 20.03.2012, NGL 18.04.2012 12088-0548-014
29/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 31.03.2011, NGL 28.04.2011 11091-0045-014
28/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 30.03.2010, NGL 22.04.2010 10095-0301-015
06/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 17.03.2009, NGL 02.04.2009 09101-0280-014
01/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 18.03.2008, NGL 31.03.2008 08086-0303-014
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 20.03.2007, NGL 29.03.2007 07106-4737-013
14/04/2006 : ME. - JAARREKENING 30.09.2005, GGK 21.03.2006, NGL 11.04.2006 06110-0648-013
31/03/2005 : ME. - JAARREKENING 30.09.2004, GGK 15.03.2005, NGL 29.03.2005 05096-4633-013
07/04/2004 : SN047416
18/06/2003 : SN047416
17/04/2003 : SN047416
22/04/2002 : SN047416
12/06/2001 : SN047416
02/04/1999 : SN047416
01/01/1997 : SN47416
01/01/1993 : SN47416
01/01/1992 : SN47416

Coordonnées
IMMO-MIBO

Adresse
STATIONSSTRAAT 17 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande