IMMOBILIEN P.C.

NV


Dénomination : IMMOBILIEN P.C.
Forme juridique : NV
N° entreprise : 426.929.167

Publication

24/04/2014
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111,1111,1;111 j'1111111

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

11 APR. 2014

AFDELINCP5UMERMONDE

1

I Ondernemingsnr : 4 9...G 99..B

i

I

Benaming (voluit) Immobiliën P.C.

I (verkort): *

1 Rechtsvorm : naamloze vennootschap

I 1

II Zetel :Bokslaarstraat 88, 9160 Lokeren

I I

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

1

1

IKAPTAALSVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - STATUTENWIJZIGING luit een akte verleden voor ons, Jean Matthys, notaris te Lokeren, op 28 Imaart 2014, geregistreerd te Lokeren op 28 maart 2014, boek 137, blad 62,

1 ;yak 10, twee balden, geen verzendingen, ontvangen: 50 EUR, de ontvanger j(getekend:' R. Roose), blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengekomen is van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ImMOBILIËN P.C.", en volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van Istemmen: I

1

1 lEarste beslissing

1 1Kannisname verslag bestuursorgaan mbt kapitaalverhoging

IDe vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de raad van 1bestuur van 21 maart 2014 met betrekking tot de kapitaalverhoging door inbreng in natura. De voorzitter wordt ontslagen voorlezing te geven van !dit verslag.

I

1

1

I .Tweede beslissing

1 1

IKennisname toekenning dividend

1 1Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 23 december 2013 werd

f

1 1beslist om over te gaan tot dividenduitkering in het kader van artikel 537

I IW.I.B. 1992. Meer bepaald werd beslist tot goedkeuring van een 1

I1(tuesentijds) dividend voor een bruto-bedrag van tweehonderd duizend euro pe 200.000,00), met afhouding van het bedrag van de roerende voorheffing Ivan tien procent, twintig duizend euro (e 20.000,00), als volgt:

i-toekenning aan de heer Van Eetvelde Peter, voornoemd, van zestig duizend 1 ivijfhonderd vijftig euro (e 60.550,00), onder de vorm van een

! 1

schuldvordering in het voordeel van de heer Van Eetvelde Peter lastens de

1

1 1vennootschap.

1-toekenning aan de heer Van Eetvelde Joris, voornoemd, van negenenvijftig Iduizend zevenhonderd vijfentwintig euro (e 59.725), onder de vorm van een schuldvordering in het voordeel van de heer Van Eetvelde Joris lastens de 1 Ivennootschap.

1 -toekenning aan mevrouw Van Eetvelde Katrien, voornoemd, van negenenvijftig 1 duizend zevenhonderd vijfentwintig euro (e 59.725) onder de vorm van een 1 1schuldvordering in het voordeel van mevrouw Van Eetvelde Katrien lastens de

1vennootschap.

1

r

; 1

Op de laatste btz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Derde beslissing:

Kapitaalverhoging door inbreng in natura

a) De vergadering neemt kennis van het verslag van bedrijfsrevisor Nieland, Franken & Co Bedrijfsrevisoren bvba te 1820 Perk, van 21 maart 2014 over de inbreng in natura hierna voorzien, over de wijze van aangenomen schatting en over de effectief toegekende vergoeding als tegenprestatie.

Aile aandeelhouders, aanwezig in persoon of vertegenwoordigd als voormeld, erkennen een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit met de volgende bewoordingen, hierna letterlijk overgenomen:

"Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren bvba, vertegenwoordigd door de heer Guy Franken, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de inbreng in natura van een eisbare en vaststaande schuldvordering naar aanleiding van de kapitaalsverhoging van Immobilien P.C. NV, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen dat:

1. deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. deze conclusie slechts geldt onder voorbehoud van de opschortende voorwaarde dat de vennootschap een bruto-dividend ten belopen van EOR 200.000 toekent aan haar aandeelhouders en dat deze ervoor opteren om de schuldvordering, die daardoor ontstaat, in te brengen in het kapitaal van de vennootschap;

3. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

4. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfeeconomisch zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden leiden, zijnde EUR 180.000, overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

In het kader van de kapitaalsverhoging door inbreng in natura worden er afgerond 365 nieuwe aandelen uitgegeven.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Dit verslag is opgemaakt in het kader van de kapitaalsverhoging door inbreng in natura bij Immobiliën P.C. NV, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend."

Het verslag van het bestuursorgaan en het revisoraal verslag zullen neergelegd worden op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal.

b) Hierbij besluiten elle voormelde aandeelhouders de voormelde schuldvorderingen die zij verkregen hebben uit voormelde dividenduitkeringen, onmiddellijk in het kapitaal van de vennootschap in (dus tijdens het laatste belastbaar tijdperk dat afsluit voor 01 oktober 2014).

Bijgevolg wordt het kapitaal van de vennootschap verhoogd met een totaal bedrag van honderd tachtig duizend euro (£ 180.000,00), om het te brengen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B -vervolg

van tweeënzestigduizend euro (e 62.000,00) op tweehonderd tweeënveertig duizend euro (E 242.000,00) via voormelde inbreng in natura, met creatie van 365 nieuwe aandelen.

Op de kapitaalverhoging van honderd tachtig duizend euro (E 180.000,00), wordt ingeschreven als volgt:

- door de heer VAN EBTVELDE Peter, voornoemd, door inbreng in het kapitaal van hoger vermelde schuldvordering ten bedrage van zestig duizend vijfhonderd vijftig euro (e 60.550,00) waarvoor hem in totaal 123 volledig gestorte aandelen worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden.

.door de heer VAN EETVELDE Joris, voornoemd, door inbreng in het kapitaal van hoger vermelde schuldvordering ten bedrage van negenenvijftig duizend zevenhonderd vijfentwintig euro (E 59.725) waarvoor hem in totaal 121 volledig gestorte aandelen worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden.

-door mevrouw VAN EETVELDE Katrien, voornoemd, door inbreng in het kapitaal van hoger vermelde schuldvordering t en bedrage van negenenvijftig duizend zevenhonderd vijfentwintig euro (e 59.725) waarvoor hem in totaal 121 volledig gestorte aandelen worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden.

Voornoemde aandeelhouders hierbij aanwezig of geldig vertegenwoordigd, verklaren voor zoveel als nodig dat zij inschrijven op deze nieuwe kapitaalsaandelen krachtens het hun toegekende voorkeurrecht. De vergadering besluit dat afstand wordt gedaan van de formaliteiten inzake de aankondiging van het voorkeurrecht en aan de termijn gedurende dewelke dit recht kan worden uitgeoefend, overeenkomstig artikel 310 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering stelt vast met verzoek daarvan akte te willen verlijden, dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven, en dat het maatschappelijk kapitaal werd verhoogd tot tweehonderd tweeënveertig duizend euro (e 242.000,00), gesplitst in vijfhonderd vijfentachtig (585) aandelen zonder nominale waarde, doch elk één/vijfhonderd vijfentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigende.

c) De vergadering beslist, in navolging van de hiervoor genomen besluiten, tot vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst: "Artikel 5:

Het maatschappelijk kapitaal 1s vastgesteld op tweehonderd tweeënveertig duizend euro (4e7 242.000,00), gesplitst in vijfhonderd vijfentachtig (585) aandelen zonder nominale waarde, doch elk één/vijfhonderd vijfentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigende."

d) De vergadering erkent en de aandeelhouders verklaren door ondergetekende notaris in kennis te zijn gesteld van alle voorwaarden die door artikel 537 W.I.B. 1992 worden gesteld om van het verlaagd tarief van tien procent roerende voorheffing te kunnen genieten.

Onder meer werden de aandeelhouders gewezen op:

- de bepaling dat het aldus verhoogde kapitaal in principe gedurende acht jaar behouden moet blijven. Indien het kapitaal toch verminderd wordt in de periode van acht jaar, wordt de kapitaalvermindering belast als een dividend. Voor vennootschappen die als kleine vennootschap in de zin van artikel 15 W.Venn. worden beschouwd, moet het kapitaal slechts gedurende een periode van vier jaar worden behouden.

- de anti-misbruikbepalingen.

De aandeelhouders verklaren te weten dat ten laatste binnen de vijftien dagen na de toekenning of betaalbaarstelling van de belastbare inkomsten de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

1 Voor-

behouden

aan het igisch Staatsblad

Luik B - vervolg

aangifte van de roerende voorheffing en de storting ervan dient te gebeuren (art. 85 K.B. W.I.B. 1992) en de vergadering geeft opdracht aan het bestuursorgaan tot uitvoering van het voorgaande.

Vierde beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vijfde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de raad van bestuur

om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Accountant Geert Van Hemelryck, AF Bedrijfsrevisoren te Sint-Niklaas, Plezantstraat 8b, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Stemming

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van

stemmen.

SLOT

Van al hetwelk de ondergetekende notaris de onderhavige notulen heeft

opgesteld op datum en plaats als hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jean Matthys

Samen hiermee neergelegd: gecoördineerde statuten, uitgifte van akte dd.

28/03/2014; verslag raad van bestuur dd. 21 maart 2014; revisoraal verslag

dd. 21 maart 2014.

,Voorbehouden aan het `-73elgisch Staatsblad

25/06/2014
ÿþMM Wied 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



V I

beh

aa

Bel

Star



i





Ondernemingsnr : 0426 929 167

Benaming

(voluit) : IMMOBILIEN P.C.

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bokslaarstraat 88, 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : BENOEMING EN HERBENOEMING BESTUURDERS EN GEDELEGEERD BESTUURDERS

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 14 mei 2014 blijkt dat de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen volgend punt goedgekeurd heeft

Als bestuurders van de vennootschap warden herbenoemd :

-De heer Joris Van Eetvelde, wonende te 9160 Lokeren, Bokslaarstraat 86

-De heer Peter Van Eetvelde, wonende te 9160 Lokeren, Bokslaarstraat 89

en dit voor een periode van 6 jaar. Deze mandaten nemen bijgevolg een einde onmiddellijk na de

jaarvergadering van 2020.

De vergadering beslist tevens om te benoemen als bestuurder :

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bokslaar, met maatschappelijke zetel te 9160

Lokeren, Bokslaarstraat 88, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Joris Van Eetvelde,

wonende te 9160 Lokeren, Bokslaarstraat 86,

en dit eveneens voor een periode van 6 jaar, zijnde tot onmiddellijk na de jaarvergadering van 2020.

De heer Joris Van Eetvelde verklaart, in naam van de BVBA Bokslaar, het mandaat te aanvaarden. Deze mandaten zijn onbezoldigd.

De raad van bestuur benoemt de heer Peter Van Eetvelde en de heer Joris Van Eetvelde tot gedelegeerd

bestuurders.

De heer Peter Van Eetvelde wordt tevens benoemd tot voorzitter van de raad van bestuur.

De gedelegeerd bestuurders hiervoor benoemd kunnen de vennootschap elk afzonderlijk verbinden.

DE BESTUURDER

PETER VAN EETVELDE

C;RlPPliw tif.,m

KOOPHANDEL GENT

13 JUNI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/07/2014 : DE042921
23/08/2013 : DE042921
03/09/2012 : DE042921
06/06/2012 : DE042921
19/08/2011 : DE042921
24/08/2010 : DE042921
24/08/2009 : DE042921
27/10/2008 : DE042921
22/08/2008 : DE042921
23/08/2007 : DE042921
29/08/2006 : DE042921
28/07/2005 : SN042921
06/08/2004 : SN042921
06/05/2004 : SN042921
17/11/2003 : SN042921
04/02/2003 : SN042921
29/10/2002 : SN042921
25/12/2001 : SN042921
26/09/2001 : SN042921
24/11/1999 : SN042921
01/01/1993 : SN42921
27/07/1991 : SN42921

Coordonnées
IMMOBILIEN P.C.

Adresse
BOKSLAARSTRAAT 88 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande