IMMOBILIERE RATTENBROECK

Divers


Dénomination : IMMOBILIERE RATTENBROECK
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 432.137.473

Publication

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 29.08.2012 12518-0260-011
01/02/2012
ÿþ Mod Word 57.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



iiuuiuiu~iNuii

*12028510"

VAN KOOPHANDEL" .

1 9 JAN 2012

DENDERMONDE

Gliltie

Ondernemingsnr : 0432.137.473.

Benaming

(voluit) : IMMOBILIERE RATTENBROECK

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : 9320 Aalst-Erembodegem, Hekelgemstraat 149

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING AANDELEN  STATUTENWIJZIGING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit de notulen opgesteld door notaris Frederic CAUDRON, geassocieerd notaris in de bvba (burg.venn.) "Frederic Caudron& Tim Herzeel, geassocieerde notarissen", met zetel te Aalst-Erembodegem, Hogeweg, 3B, op 28 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de Burgerlijke

vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap "IMMOBILIERE RA 1 f ENBROECK", met zetel te

9320 Aalst-Erembodegem, Hekelgemstraat, 149, volgende beslissingen genomen heeft :

1/Conversie aandelen

De vergadering beslist de aard van de aandelen te wijzigen teneinde deze aan te passen aan de wettelijke bepalingen inzake de afschaffing van de aandelen aan toonder; bijgevolg worden de duizend negenhonderd negenentachtig aandelen aan toonder omgezet in duizend negenhonderd negenentachtig aandelen op naam.

Zij beslist bijgevolg het overeenkomstig artikel van de statuten aan te passen aan dit besluit, zoals hierna onder punt 3 wordt uiteengezet.

De vergadering beslist binnen dit kader aan de raad van bestuur de opdracht te geven een aandelenregister op te stellen waarin het aandelenbezit van iedere aandeelhouder zal worden vermeld. De aandelen aan toonder zullen in ruil voor de vermelding in het aandelenregister door toedoen van de raad van bestuur worden vernietigd.

2/Wijziging van artikel 2 der statuten

De vergadering beslist artikel 2 der statuten te wijzigen om dit in overeenstemming te brengen met de huidige zetel van de vennootschap te 9320 Aalst-Erembodegem, Hekelgemstraat, 149. Bijgevolg wordt de eerste zin van artikel 2 der statuten door volgende tekst vervangen :

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9320 Aalst-Erembodegem, Hekelgemstraat, 149." 3/Uitdrukking van het kapitaal in Euro

De vergadering beslist het bestaand kapitaal in Euro uit te drukken. Na conversie bedraagt het kapitaal van negen miljoen negenhonderd vijfenveertigduizend frank, tweehonderd zesenveertigduizend vijfhonderd dertig euro elf cent (¬ 246.530,11), en wordt vertegenwoordigd door duizend negenhonderd negenentachtig aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/ duizend negenhonderd negenentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn volstort.

Zij beslist bijgevolg het overeenkomstig artikel van de statuten aan te passen aan dit besluit, zoals hierna onder punt 3 wordt uiteengezet.

4/Aanpassing. statuten aan het nieuw Wetboek van Vennootschappen

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de wet van zeven mei negentienhonderd negenennegentig, houdende invoering van het Wetboek Vennootschappen. Bijgevolg beslist zij de hiernavolgende tekst der statuten te aanvaarden. (bij uittreksel) :

ARTIKEL 1 Naam :

De vennootschap is een Burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap.

Ze heeft als benaming "IMMOBILIERE RATTENBROECK".

ARTIKEL 2 Zetel :

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9320 Aalst-Erembodegem, Hekelgemstraat, 149...

ARTIKEL 3 Doel :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen in verband met het beheer van roerende of onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden; de oprichting en uitbating van coördinatiecentra bestemd tot administratieve, boekhoudkundige, informatica, fiduciaire, technische en sociale zekerheidsdoeleinden.

Om dit doel te bereiken, kan de vennootschap, en zonder dat deze opsomming als beperkend bedoeld is, alle makelaarsverrichtingen in de onroerende, zowel als roerende sector verrichten; het beheer waarnemen van roerende zowel als onroerende waardebestanddelen; als tussenpersoon optreden en raad verstrekken op economisch, financieel en monetair gebied; de oprichting en coördinatie verzekeren van onroerende projecten op een blijvende of tijdelijke basis, zonder het winstgevend doel uit te sluiten, deelnemen aan alle soorten vennootschappen.

Zij mag onder andere alle roerende of onroerende goederen of rechten kopen, ruilen of verkopen; investeren op korte, middellange of lange termijn; op de beurs komen; investeren in grondstoffen; kopen en verkopen op de optiemarkt; gebouwen oprichten of laten oprichten, ze inrichten of laten inrichten; gebouwen in huur nemen of geven; alle werken uitvoeren om ze rendabel te maken; gronden verkavelen, ertoe noodzakelijke wegeniswerken tot stand te brengen; alle leasingcontracten en contracten van erfpacht of opstal toestaan of aangaan.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekkingen hebben op haar doel.

Zij kan door inschrijving, overdracht, inbreng, fusie en alle andere middelen belangen nemen in elke vennootschap, onderneming of verrichting met een doel dat gelijkaardig of verwant is met het hare of dat van aard is de ontwikkeling ervan te bevorderen.

ARTIKEL 4 Duur :

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Ze kan slechts ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend overeenkomstig de regels voorgeschreven inzake statutenwijziging.

ARTIKEL 5 Kapitaal :

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd zesenveertigduizend vijfhonderd dertig euro elf cent (¬ 246.530,11), en wordt vertegenwoordigd door duizend negenhonderd negenentachtig aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één/ duizend negenhonderd negenentachtigste van het maatschappelijk bezit vertegenwoordigen. De aandelen zijn volstort.

ARTIKEL 10 Raad van bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die tenminste uit drie leden bestaat, al dan niet aandeelhouder, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders die ze ten allen tijde kan ontslaan.

De algemene vergadering bepaalt het aantal leden van de raad van bestuur.

De mandaten van de uittredende bestuurders nemen een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de benoeming overgaat.

De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een functie van bestuurder openvalt, hebben de overblijvende bestuurders de mogelijkheid om voorlopig in de vacature te voorzien tot aan de volgende algemene vergadering die tot de definitieve benoeming overgaat. De in deze omstandigheden aangeduide bestuurder is benoemd voor de tijd die nodig is voor de beëindiging van het mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

De raad van bestuur mag slechts uit twee leden bestaan, onder de voorwaarden van artikel 518 Wetboek Vennootschappen en zolang de voorwaarden van dit artikel vervuld zijn.

Indien de raad van bestuur een rechtspersoon tot bestuurder aanstelt, dient deze laatste een natuurlijke persoon als "vaste vertegenwoordiger" aan te duiden.

Overeenkomstig artikel 61 paragraaf 2 van het Wetboek van Vennootschappen, dienen bij de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, dezelfde regels van openbaarmaking te worden vervuld, alsof deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening wordt uitgeoefend.

ARTIKEL 13 Bevoegdheid - dagelijks bestuur :

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten waarvan de leden al dan niet deel uitmaken van de raad van bestuur; in dit geval bepaalt hij de bevoegdheden van het directiecomité en regelt hij de werking ervan.

De raad van bestuur kan eveneens het dagelijks bestuur van de vennootschap, alsmede de vertegenwoordiging voor wat dat bestuur betreft, toevertrouwen aan één of meerdere personen, al dan niet bestuurders, die op ieder ogenblik kunnen ontslagen worden door de raad van bestuur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad van bestuur kan bijzondere bevoegdheden overdragen aan elke mandataris die alsdan

de vennootschap slechts kan verbinden binnen de grenzen van zijn mandaat.

ARTIKEL 14 Vertegenwoordiging :

De vennootschap is geldig vertegenwoordigd voor alle akten, daarin begrepen deze waarin

tussenkomt hetzij een openbaar ambtenaar, hetzij een ministerieel ambtenaar, alsook in rechte :

- hetzij door twee bestuurders, gezamenlijk, hetzij door de afgevaardigd bestuurder, die zich niet ten overstaan van derden moeten rechtvaardigen door een voorafgaande beslissing van de raad van bestuur;

- hetzij binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door de gedelegeerde(n) voor dit bestuur die samen of afzonderlijk optreden.

Zij is bovendien geldig vertegenwoordigd door bijzondere mandatarissen binnen de perken van hun mandaat.

ARTIKEL 17 Algemene vergaderingen :

De gewone algemene vergadering van de aandeelhouders wordt gehouden, op bijeenroeping door de raad van bestuur, ieder jaar de laatste dinsdag van de maand mei om tien uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in België vermeld in de bijeenroepingen...

ARTIKEL 25 Boeklaar :

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Op die laatste datum wordt de jaarrekening afgesloten en stelt de raad van bestuur het jaarverslag op, getrouw de voorschriften van het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 26 Winstverdeling :

De jaarlijkse nettowinst wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke beschikkingen.

Op deze winst wordt voorafgenomen :

1. minstens vijf percent voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze

afneming houdt op wanneer de reserve ééntiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

2. het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die ieder jaar over de aanwending zal beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar, het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves, die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 617 van het Wetboek Vennootschappen.

De algemene vergadering kan beslissen, op voorstel van de raad van bestuur, dat de winst of een gedeelte ervan zal toegekend worden als dividend aan de aandeelhouders.

De dividenden en interimdividenden zijn betaalbaar op de datum en op de plaatsen vastgesteld door de raad van bestuur.

De raad van bestuur is gemachtigd om een interimdividend in speciën of onder een andere vorm uit te keren volgens de voorwaarden en modaliteiten voorzien door het Wetboek Vennootschappen.

ARTIKEL 27 Ontbinding :

In geval van ontbinding van de vennootschap gaat de algemene vergadering over tot de benoeming van vereffenaars en bepaalt zij hun bevoegdheden en bezoldigingen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek Vennootschappen.

De benoeming van de vereffenaar dient te worden gehomologeerd door de Rechtbank van Koophandel. Hiertoe dient een verzoekschrift naar de bevoegde rechtbank te worden verstuurd, hetwelk beantwoordt aan de voorschriften van artikel 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek. Bij het verzoekschrift wordt een boekhoudkundige staat gevoegd.

Indien de Rechtbank van Koophandel de homologatie weigert, dient zij zelf een vereffenaar aan te duiden, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Vooraleer tot verdeling te kunnen overgaan dient de vereffenaar een verdelingsplan voor te leggen aan de rechtbank van koophandel, welke zich hiermee akkoord dient te verklaren.

Na aanzuivering van alle maatschappelijke schulden en van de vereffeningskosten of met het oog op deze betalingen gedane consignatie, wordt het netto-aktief van de vereffening onder alle aandelen verdeeld.

Indien de opbrengst van de vereffening de terugbetaling van alle aandelen niet toelaat, betalen de vereffenaars bij voorrang de in een hogere verhouding volstorte aandelen terug totdat deze op voet van gelijkheid komen met de in een lagere verhouding volstorte aandelen; zij kunnen eveneens

~

Voor-

lsehouden aan het Belgisch

Staatsblad

overgaan tot een aanvullende opvraging van fondsen ten laste van de in een lagere verhouding volstorte

aandelen.

5/ Benoemingen

De vergadering beslist te benoemen/herbenoemen, onbezoldigd, voor een termijn van zes jaar, tot de

jaarvergadering van 2017 :

-de Heer MOONENS Steven Lieven Jozef, geboren te Aalst op 19 mei 1967 (67.05.19-451.33),

wonende te 9320 Aalst (Erembodegem), Hekelgemstraat 149.

2/ Mevrouw DE SCHRIJVER Inge, geboren te Aalst op 21 mei 1970 (70.05.21-306.84), wonende te

9320 Aalst (Erembodegem), Hekelgemstraat 149.

Deze bestuurders kiezen onmiddellijk in hun midden Mevrouw Inge De Schrijver tot gedelegeerd

bestuurder.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Tegelijk neergelegd : uitgifte.

Frederic ÇAUDRON, Tim HERZEEL

geassocieerd otar;sser

A de aat b z v t i B verm en : ggcto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

i-iogewecg eb - O O mboaegem lAa1at)bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Tel. +32(0)53 21 11 05 - Fax +32(0)53 78e5.595Naarn en handtekening

e-mail: info@notariscaudron.be

16/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 12.09.2011 11542-0500-011
22/09/2010 : DET000086
03/06/2010 : DET000086
09/07/2009 : DET000086
01/07/2008 : DET000086
28/06/2007 : DET000086
28/07/2005 : AAT000086
16/07/2004 : AAT000086
03/07/2003 : AAT000086
02/08/2002 : AAT000086
17/07/2002 : AAT000086
20/07/2001 : AAT000086
12/02/2000 : AAT000086
01/01/1990 : AAT86

Coordonnées
IMMOBILIERE RATTENBROECK

Adresse
HEKELGEMSTRAAT 149 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande