IMMOBOS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IMMOBOS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.878.449

Publication

11/04/2014
ÿþ Mort Moi 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1,!18011111111

NEERGELEGD

- I APR. 2011i

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEfflegNT

Voor, behoude

aan hol

Beigiscl Staatsble

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de taatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ondememingsnr : Ô

-1.C2'\

Benaming

(voluit) : IMMOBOS

(verkort) :

Rechtsvorm: Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9180 Moerbeke-Waas, Spelonckvaart 46

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING - UITTREKSEL DER STATUTEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Wim Verstraeten, geassocieerd notaris te Vrasene, gemeente Beveren, op 25 maait 2014, geregistreerd 12 bladen geen verzendingen te Bevaren, Registratie, de 28 maart 2014, boek 461, blad 97, vak - Ontvangen; vijftig euro (E 50,00). Voor de Ontvanger (get) E. Van De Perre, attaché; dat er een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, waarvan het uittreksel luidt als volgt:

1. Oprichters: 1) De heer Filip VANDENBERGHE, wonend te 9830 Sint-Martens-Latem, Sint-Pietersheide

17.

2) De heer Bernard BOUSSAUW, wonend te 9180 Moerbeke Waas, Statiestraat 12.

3) De heer Olivier SIMON, wonend te 7850 Petit-Enghien, Drève des Bouleaux 10.

4) De heer Filip DE KEERSMAECKER, wonend te 1740 Ternat, Statiestraat 40. 6) De heer Hans WILDERJANS, wonend te 9180 Moerbeke-Waas, Oostvaart 26.

2. Naam en rechtsvorm: 'IMMOBOS", Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid,

3. Zetel: 9180 Moerbeke-Waas, Spelonckvaart 46.

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Het bestuur van een onroerend vermogen, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan, en die van aard zijn de opbrengst van haar onroerende goederen te bevorderen, zoals onderhoud, ontwikkeling, verfraaiing, en verhuring van deze onroerende goederen.

Verder de aankoop en verkoop van onroerende goederen, de leasing van onroerende goederen.

Het aannemen, het bouwen, het verbouwen en verhandelen van woningen en andere gebouwen zowel in particuliere, openbare als industriële sector. Dit gezegd omvat aile activiteiten nodig voor het volledig afwerken van hoger vermelde bouwwerken, even-Itueel zelfs tot en met het stadium "sleutel op de deur".

De algemene bouwonderneming, de aanneming van aile private en openbare werken van aile aard; de handel in bouwmaterialen, materieel en machines met betrekking tot de bouwnijverheid, zowel groothandel als kleinhandel, en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

De deelneming onder gelijk welke vorm aan de oprichting, uitbreiding, om-zet-iting, fusie, opslorping en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen aan ondernemingen waarin de ven-mootschap belang stelt van aile hulp, onder meer onder de vorm van leningen, voorschotten of borg-'stellin'gen

In het algemeen aile commerciële, industriele, financiële roerende en on-roerende verrich-itingen die in verband kunnen gebracht worden met wat hierboven niet limitatief werd opgensomd.

Dit alles zowel in het groot als in het klein, voor eigen rekening als voor reke-ining van derden, als tussenpersoon, makelaar, commissionair of anders-'zins, en zowel in België ais in het buitenland.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens aile waar-'borgen toe-staan, aile roerende goederen verpanden, aile onroerende goederen met hypo-theek bezwaren.

6. Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt.

Het aanvangskapitaal bedraagt twintigduizend euro (20.000,00 E).

Het vaste gedeelte van het kapitaal is gelijk aan twintigduizend euro (20.000,00 E),

Het kapitaal is zonder wijziging van de statuten veranderlijk voor het bedrag dat het vaste gedeelte van het kapitaal overtreft.

6. Boekjaar: Gaat in op op één april en eindigt op éénendertig maart van het volgend jaar. Het eerste boekjaar neemt aanvang op vijfentwintig maart tweeduizend en veertien en zef worden afgesloten op eenendertig maart tweeduizend vijftien.

i " " " Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge 7. Jaarvergadering, voorwaarden van stemuitoefening:

4 De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de laatste donderdag van de maand september om twintig uur om zich onder meer uit te spreken over de jaarrekening van het voorbije boekjaar en over de kwijting aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle. Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats,

8. Bepalingen voor het aanleggen van reserves, winstverdeling en toekenning van het vereffeningsresultaat: Op de nettowinst van de vennootschap wordt enerzijds vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één/tiende van het geplaatst kapitaal, en anderzijds zestig procent gereserveerd.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen, met dien verstande dat maximaal veertig procent van de theoretisch aan de vennoten uitkeerbare winst effectief als dividend mag worden uitgekeerd, gezien de verplichte reservering waarvan hoger sprake.

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De betaling van de dividenden geschiedt op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld.

Na de goedkeuring van de balans spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de decharge aan de bestuurders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot (vennoten) belast met de controle.

9, Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur die samengesteld is uit maximaal acht leden, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Van de bestuurders die ze benoemt, stelt de algemene vergadering vrijelijk de duur van het mandaat vast Ze mag hen op elk tijdstip zonder reden of vooropzegging ontslaan. Uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van bestuurder bezoldigen en de bestuurders vaste en/of veranderlijke emolumenten evenals presentiegeld toekennen.

Binnen acht dagen na hun benoeming moeten de bestuurders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoemingsakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

De raad van bestuur kiest onder de bestuurders een voorzitter en onder zijn leden een ondervoorzitter.

In geval van afwezigheid of verhindering van de voorzitter en de ondervoorzitter wordt de raad door het oudste lid voorgezeten.

De raad komt bijeen na oproeping door de voorzitter of de ondervoorzitter evenals zo dikwijls als het belang van de vennootschap dat vergt. Hij moet ook worden samengeroepen wanneer een bestuurder daarom verzoekt.

De raad vergadert minstens vier maal per jaar.

De raad komt bijeen in de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats opgegeven in het oproepingsbericht.

Behoudens in dringende gevallen te verantwoorden in de notulen van de bijeenkomst, geschieden oproepingen per gewone brief, fax of e-mail, met opgave van de agenda, ten minste vijf voile dagen voor de vergadering. De raad van bestuur kan alleen geldig beraadslagen als eenieder van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Als echter een eerste bijeenkomst van de raad niet in aantal is, mag een nieuwe bijeenkomst met dezelfde agenda worden opgeroepen. Deze zal dan geldig kunnen beraadslagen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Een bestuurder mag, zelfs per brief, fax of elk ander gelijkaardig middel, aan een andere bestuurder opdracht geven op de bijeenkomst te vervangen en in zijn plaats stem uit te brengen. De volmachten moeten uiterlijk drie werkdagen voor de bijeenkomst aan de voorzitter of de ondervoorzitter worden bekendgemaakt.

De beraadslagingen en stemmingen van de raad worden genotuleerd en getekend door de meerderheid van de aanwezige bestuurders.

De afschriften of uittreksels van die notulen worden getekend door de voorzitter of door twee bestuurders.

Ingeval een plaats van bestuurder vacant wordt, mogen de overblijvende bestuurders een voorlopige vervanger benoemen uit de lijst van bestuurders voorgesteld door de vennoten van de betreffende categorie. De benoeming moet aan de eerstvolgende algemene vergadering ter bekrachtiging worden voorgelegd.

De raad van bestuur bezit buiten de bevoegdheden hem toegekend uit hoofde van de titels II en III, de meest uitgebreide bestuurs- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap.

De raad van bestuur mag aan lasthebbers van zijn keuze, binnen de perken van zijn bevoegdheid, bijzondere volmachten verlenen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan één of meerdere bestuurders met de titel van gedelegeerd bestuurder-zaakvoerder. Hij mag eveneens de directie van aile of een gedeelte van de zaken van de vennootschap toevertrouwen aan een algemeen secretaris, die al dan niet bestuurder is. Verder mag hij voor bepaalde taken bevoegdheden toekennen aan derden.

De raad van bestuur zal de emolumenten vaststellen die gehecht zijn aan de toegekende delegaties. "

v

Voor-

aan het Belgisch Staatsblad

10. Benoemingen: Werden tot bestuurders benoemd:

1) De heer Filip VANDENBERGHE, wonend te 9830 Sint-Martens-Latem, Sint-Pietersheide 17.

2) De heer Bernard BOUSSAUW, wonend te 9180 Moerbeke Waas, Statiestraat 12.

3) De heer Olivier SIMON, wonend te 7850 Petit-Enghien, Drève des Bouleaux 10.

4) De heer Eilip DE KEERSMAECKER, wonend te 1740 Terne, Statiestraat 40.

5) De heer Hans WiLDERJANS, wonend te 9180 Moerbeke-Waas, Oostvaart 26. Allen voornoemd en die verklaren dit mandaat te aanvaarden.

De algemene vergadering kan echter bij gewone meerderheid beslissen om het aantal bestuurders van de vennootschap uit te breiden.

De bestuurders werden benoemd voor onbepaalde duur.

Pe bestuurder zal zijn mandaat bezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor de verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld in artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, overneemt, ln toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap

overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening voor de ondertekening van de oprichtingsakte_

11. Overname verbintenissen: De comparanten verklaren in dit kader dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf heden. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft gekregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de mogelijkheid om bijzondere clausules op te nemen in de

eventueel met derden te sluiten overeenkomsten in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid om hun aansprakelijkheid te beperken.

12. Volmacht: "Moore Stephens Verschelden" of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, aile documenten

te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bil de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om aile verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te /eggen en elle documenten te ondertekenen en in het

algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.. VOOR BEKNOPT UITTREKSEL.

ENKEL DlENEND TER PUBLICATIE IN DE SUAGE TOT HET BELGISCH STAATSBLAD.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift van de akte;

uittreksel

Verstraeten & Roegiers

Geassocieerde notarissen

Burg. venn. BVBA

Kerkstraat 78

9120 VRASENE (Beveren)

BTW BE 0843 049 269

Tel 03-750 97 50 - Fax 03-755 15 53

infoeniiriezserwrasene.be

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Stàaiblâez11/04/2011-L-Almexes-du-Moniteur-belge

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 06.06.2016, NGL 20.07.2016 16341-0127-011

Coordonnées
IMMOBOS

Adresse
SPELONCKVAART 46 9180 MOERBEKE-WAAS

Code postal : 9180
Localité : MOERBEKE-WAAS
Commune : MOERBEKE-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande