IMPERIA ARENA

Société en commandite simple


Dénomination : IMPERIA ARENA
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 838.645.667

Publication

28/10/2014
ÿþ mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

17 OKT. 201q

RECHTB,Ekle VAN

KOOPHANIDEITTIM GENT

Ondememingsnr : 0838.645.667

Benaming

(votuity IMPERIA ARENA

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: Boutstraat 15, 9940 Evergem

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING RECHTSVORM NIEUWE STATUTEN BVBA - ONTSLAG ZAAKVOERDER(S) - BENOEMING ZAAKVOERDER.

Uit een akte verleden voor meester CALLLIAUW Peter, notaris te Gent, in datum van 30 september 2014, blijkt dat de vennoten van de gewone commanditaire vennootschap "IMPERIA ARENA" met eenparigheid van stemmen volgende besluiten hebben genomen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering heeft besloten het kapitaal te verhogen met zesduizend honderd euro (6.100,00 EUR) om het kapitaal te brengen van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 EUR) op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en dit door incorporatie van beschikbare reserves ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering stelde vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen.

DERDE BESLUIT,

Het verslag van de bedrijfsrevisor, mevrouw Buysse Martine, besloot met de volgende woorden:

"HOOFDSTUK 6: BESLUITEN.

Ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9062 Zwijnaarde,Eedstraat 80, werd aangesteld door de beherend vennoot van IMPERIA ARENA COMM.V. met zetel te 9940 Evergem, Boutstraat ; 15, om verslag uit te brengen over de staat van actief en passief per 30 juni 2014 in uitvoering yen artikel 777

' van het Wetboek van vennootschappen. "

' Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passive per 30 juni 2014 die het bestuursorgaan van de-vennootschap ; heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het nettoactief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van 44.935,66 Euro is niet kleiner dan ; het maatschappelijk kapitaal van 12.500,00 Euro en evenmin kleiner dan het minimumkapitaal van 18.550,00 Euro vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het kapitaal van 12.500,00 Euro is 6.050,00 Euro kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Voorafgaand aan de omzetting van de vennootschap in BVBA zef het kapitaal evenwel verhoogd worden met 6.100,00 Euro door incorporatie van beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen om het te brengen op 18.600,00 Euro, vertegenwoordigd door 250 aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Zwijnaarde, 23 september 2014,

Martine Buysse

Bedrijfsrevisor

VIERDE BESLUIT- OMVORMING DER VENNOOTSCHAP.

De algemene vergadering besliste de juridische vorm van de vennootschap te wijzigingen- zonder het doel en de rechtspersoonlijkheid te veranderen - en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, dit alles overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 774 en volgende van het wetboek van vennootschappen; de bedrijvigheid en het maatschappelijk voorwerp blijven ongewijzigd.,

Het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd, evenals aile actieve en passieve bestanddelen; de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de vennootschap onder firme.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

RW19 11111

Vo

beho

aan

Belg

Staat.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bewaart het rechtspersonen register van de vennootschap onder firme bij de kruispuntbank voor ondernemingen.

De omzetting gebeurde op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 30 juni 2014, waarvan een exemplaar is aangehecht aan het verslag van het bestuursorgaan, alsook aan het verslag van de bedrijfsrevisor, mevrouw Buysse Martine, in datum van 23 september laatst.

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de gewone commanditaire vennootschap, worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de maatschappelijke boekhouding.

De aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen werden verdeeld onder de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

VIJFDE BESLUIT  AANNEMING VAN DE STATUTEN VAN DE BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID.

De algemene vergadering besliste om de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vast te stellen en deze luiden bij uittreksel als volgt:

Artikel 1 - RECHTSVORM NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap Met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "Imperia Arena".

De benaming wordt steeds gevolgd of voorafgegaan door de woorden besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of door de afkorting BVBA.

Artikel 2 - ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9940 Evergem, E3outstraat 15.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3 - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming, het weze in België of in het buitenland:

I. Voor eigen rekening

I. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en onderneming of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

2, De aan- en verkoop, ruil en valorisatie van elle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten.

Il, Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

I. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden, waaronder dienstprestaties en cons uiting van bedrijfseconomische, commerciële, juridische, financiële, technische, software, hardware, wetenschappelijke, wiskundige, cryptografische of administratieve aard ter ondersteuning van binnen- of buitenlandse ondernemingen in de ruimste zin van het woord.

2, Het verlenen van advies en bijstand inzake de commerciële, administratieve, financiële en technische organisatie van rechtspersonen of ondernemingen.

3, Het verwerven van participaties, in eerder welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen, het stimuleren van plannen en cotirdineren van de ontwikkeling Van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

. 4. het waarnemen van aile bestuursopdrachten en -mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, zoals die van vereffenaar of gevolmachtigde, of van managementstaken of expertiseopdrachten voor derden of voor de overheid,

5, Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe Producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven en beheer van octrooien, knowhow, intellectuele rechten en aanverwante immateriële vaste activa.

8, De aan- en verkoop of tussenhandel of agentuur of makelaar, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen, waaronder de aankoop, de verkoop, de verhuring, de ontwikkeling, dé handel, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de import, de export van goederen gerelateerd aan de bouwsector, logistiek, vastgoed.

7, Alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot aile roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals daar zijn de aankoop, bouw, verbouwing, aanpassing, huur en onderverhuring, rechtstreekse uitbating of uitbating in regie, de ruil, de verkoop, e ,onroerende financieringshuur, en in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen, van aile bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp zijn geworden of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen,

8. De aan- en verkoop, in- en uitvoer van bouwmaterialen en bouwstoffen zowel in het binnenland als het buitenland.

9. Alle activiteiten die verband houden met de uitbating van een schoonheicfs- en relaxatiesalon en fitnesscenter in de ruimste zin van het woord, omvattende onder, meer maar niet uitsluitend: pedicure en

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

manicure, het plaatsen van kunstnagels, lichaams, en gelaatsverzorging, thalassotherapie, kuuroorden, Turkse baden, sauna's, stoombaden, solariums, massages.

10. De import en export van, de groot- en kleinhandel in cosmetische en schoonheidsproducten, geschenken luxeartikelen, parfums, accessoires en fantasiejuwelen, toiletartikelen, kunstvoorwerpen en aanverwante toestellen, producten en goederen.

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen (inbegrepen de onroerende leasing) verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht. s

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen " als bedoeld in de wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies,

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschap, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben

of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. .

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pend te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende operaties verrichten die geheel of ten dele verband houden met haar maatschappelijk doel of bevorderlijk kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan.

Artikel 4 DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Artikel 5 KAPITAAL,

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderd vijftigste (1/250-ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11 JAARVERGADERING BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. '

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand juni, om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengercier5en worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen wCiden door het bestuursorgaan or de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die én vijfde van 'het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zefel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbdef medegedeeld.

Artikel 14 STEMRECHT VERTEGENWOORDIGING.

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot De volmachten dienen een handtekening te dragen (met ihbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plats Worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 15- AANWEZIGHEIDSLIJST.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Artikel 20 BESTUURSORGAAK

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Zo een mandaat van een zaakvoerder bezoldigd is, dan moet de totale op jaarbasis toegekende vergoeding geacht worden gelijk gespreid over het boekjaar te zijn toegekend en te zijn betaalbaar gesteld, met een periodiciteit die minstens maandelijks is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verpficht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd In een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Niet statutaire zaakvoerder

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoeder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen,

Statutaire zaakvoerder

De duur van het mandaat van een statutaire zaakvoerder is onbeperkt, en zijn afzetting kan slechts plaatshebben om gewichtige redenen en mits statutenwijziging.

Artikel 21 BESTUURSBEVOEGDHEID.

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen elle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

Indien er twee zaakvoerders worden benoemd zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders worden benoemd vormen zij een college, dat een voorzitkr aans-te- lt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Het college van zaakvoerders vergadert zo dikwijls als de belangen van de vennootschap dit vereisen, op uitnodiging van een zaakvoerder. De vergaderingen worden gehouden op de zetel of op elke andere plaats vermeld in de bijeenroepingen.

De uitnodiging tot de vergadering zal, buiten dringende gevallen in de notulen te rechtveardigen, altijd minstens vijf volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Zij zijn niet vereist wanneer aile zaakvoerders er in toestemmen te vergaderen.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen en besluiten wanneer de meerderheid van zijn leden, die volgens de wet aan de stemming mogen deelnemen, tegenwoordig of vertegenwoordigd is. "

Elk belet zaakvoerder mag aan één zijner collega's volmacht geven om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats te stemmen. Geen enkele zaakvoerder mag echter over meer dan twee stemmen beschikken, ééri" voor hem en één voor zijn lastgever.

Zowel de uitnodigingen tot de vergadering als de volmachten kunnen geschieden bij gewone brief, telefax of elektronisch bericht.

De besluiten van het college worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Ingeval van staking der stemmen wordt het besluit niet aangenomen.

Artikel 22 VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEI D.

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte ais eiser of als verweerder.

In geval van een college van zaakvoerders vertegenwoordigt het college de vennootschap in en buiten rechte.

Onverminderd deze algemene vertegenwoordigingsmacht van het college van zaakvoerders, handelend met de meerderheid van zijn leden, kan iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, de vennootschap vertegenwoordigen in en buiten rechte tot bedragen van maximaal tien duizend euro (10.000,00 EUR). Boven voormeld bedrag is de handtekening van aile zaakvoerders noodzakelijk.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In ai de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 23 CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd .voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2 van het wetboek van vennootschappen heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de ondeoeks en controlebevoegdheid van een commissaris.

Voor-

beudeft

aan het

Belgisch

,staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Niettemin, heeft de algemenevergadering Van- vennoten Steeds het re Cht-e-en Commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 24 BOEKJAAR JAARREKENING JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

; Artikel 25 WINSTVERDELING.

; Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ARTIKEL 26 BIS - BESLISSING TOT ONTBINDING.

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissin-'gen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Artikel 35 CONTROLE.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot aile bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 23 van de statuten,

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

ZESDE BESLUIT.

; Nadat de heer Kesteleyn Jonathan,zaakvoerder van de gewone commanditaire vennootschap, aan de buitengewone algemene vergadering zijn ontslag als zaakvoerder voorafgaandelijk heeft voorgelegd, .heeft deze algemene vergadering beslist deze ontslagname te aanvaarden.

De algemene vergadering heeft de betrokkene volledige ontlasting gegeven voor de wijze waarop hij zijn mandaat van zaakvoerder heeft uitgeoefend; op de eerstvolgende jaarvergadering, welke de jaarrekening zal goedkeuren voor het laatste boekjaar, zal deze décharge worden bevestigd.

ZEVENDE BESLUIT.

De vergadering besloot om de nieuwe statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid goed te keuren.

ACHTSTE BESLUIT.

: Rekening houdend met de besliste omzetting van de vennootschap en om in overeenstemniing te zijn met

, de nieuwe statuten, besloot de algemene vergadering om tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap _

te benoemen:

- de heer Kesteleyn Jonathan, wonende te 9940 Evergem, Boutstreat 15.

De aldus benoemde zaakvoerder verklaarde deze functie te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige wetsbepaling die zich daartegen verzet, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van

vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig. 55

Het mandaat van zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene '

vergadering.

: NEGENDE BESLUIT.

De vergadering besloot dat geen commissaris wordt benoemd.

De algemene vergadering verklaarde daarbij dat de vennootschap voldoet aan de criteria vobrzieh in artikel twaalf, paragraaf twee van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen; iedere vennoot bezit derhalve individueel de onderzoeke- en controlebevoegdheid van een commissaris.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Meester CALLIAUW Peter, notaris te Gent

Tegelijk hiermee neergelegd:

afschrift van de akte, de dato 30 september 2014;

- gecoördineerde statuten de dato 30 september 2014

- verslag van het bestuursorgaan de dato 15 september 2014

- verslag van de bedrijfsrevisor de dato 23 september 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

16/10/2013
ÿþt

',t c

Mat POP 11.1

f=kr r, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1 iiI

be a B1 st~ I



rNIE E; GELEGD

r- 7 -10- 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANVer fibE GENT

Ondernemingsnr : 0838.645.667

Benaming (voluit) : Imperia Arena

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Houtstraat 15 - 9940 Evergem

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Wijziging doel - Kapitaalverhoging

Tekst :

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 01/09/2013

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het doel van de vennootschap te wijzigen, door uitbreiding van het bestaande doel en toevoeging in artikel drie (3) van de statuten onder punt Il van volgende tekst:

"9. Alle activiteiten die verband houden met de uitbating van een schoonheads- en relaxatiesalon en fitnesscenter in de ruimste zin van het woord, omvattende onder meer maar niet uitsluitend: pedicure en manicure, het plaatsen van kunstnagels, lichaams- en gelaatsverzorging, thalassotherapie, kuuroorden, Turkse baden, sauna's, stoombaden, solariums, massages. 10. De import en export van, de groot- en kleinhandel in cosmetische en schoonheidsproducten, geschenk- en luxeartikelen, parfums, accessoires en fantasiejuwelen, toiletartikelen, kunstvoorwerpen en aanverwante toestellen, producten en goederen."

Dienovereenkomstig wordt artikel drie (3) van de statuten aangepast.

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met tien duizend euro

(10.000,00 EUR) om het te brengen van tweeduizend vijfhonderd euro (2.500,00 EUR) op twaalf

duizend vijfhonderd euro (12.500,00 EUR), zonder creatie van nieuwe aandelen.

TUSSENKOMST - INTEKENING OP DE AANDELEN - INBRENGEN.

Op de Kapitaalverhoging werd ingetekend als volgt:

1/ De heer Kesteleyn Jonathan, voornoemd, verklaart in te schrijven op de kapitaalverhoging in

speciën, ten bedrage van negenduizend vierhonderd zestig euro (9.460,00 EUR).

2/ Mevrouw VandeGehuchte Wendy, voornoemd, verklaart in te schrijven op de kapitaalverhoging in

speciën ten bedrage Van veertig euro (40,00 EUR).

Dienovereenkomstig wordt artikel vijf (5) van der statuten aangepast, zodat dit artikel thans luidt als

volgt:

Het kapitaal bedraagt twaalf duizend vijfhonderd euro (12.500,00 EUR), vertegenwoordigd door

tweehonderd vijftig (250) aandelen.

De vergadering verleent aile volmachten aan de zaakvoerder voor de uitvoering van wat voorafgaat. Tevens geeft zij aan de zaakvoerder de opdracht, indien nodig, tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. De vergadering neemt kennis van de tekst van de gecoördineerde statuten en keurt deze goed.

Tegelijk neergelegd: origineel PV dd 01/0912013

KESTELEYN Jonathan

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/01/2012
ÿþ Mati 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- mmeept

behouden

aan het

Belgisch

rStaatsblad





TNEERGELEGD

0 g .+,~N. 2012

RI" :t.l iS ~\ ~ I \ lí VAN

KO(]1'!-I,i\ItiffkE GENT

Ondernemingsnr : 0838.645.667 van de vennootschap per 15 oktober 2011:

Benaming

(voluit) : Imperia Arena

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Elslo 65 B te 9940 Evergem Onderwerp akte : zetelwijziging

Ingevolge beslissing van de zaakvoerder werd de zetel overgebracht naar: Boutstraat 15 te 9940 Evergem.

Opgesteld te Evergem op 8 december 2011

Kesteleyn Jonathan

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/08/2011
ÿþ Motl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



A

NEERGELEGD 9 9 Au6. 2011





NV II II 1111111111111111 IIII II II

*11132]03*

RECHT ANI( VAN

KOOPHANDEL TE GENT





Griffie



Ondernemingsnr : 0~$ - b'5 . ibR-

Benaming

(voluit) : IMPERIA ARENA

Rechtsvorm ; Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Elslo 65 B , 9940 Evergem

Onderwerp akte : OPRICHTING

De ondergetekenden :

De heer KESTELEYN Jonathan Georges Marcel Michel, geboren te Gent op twee april negentienhonderd; drie en tachtig (NN 830402 255 01), en zijn echtgenote, mevrouw VANDEGEHUCHTE (VandeGehuchte) Wendy Marie Sylvia, geboren te Gent op twee juni negentienhonderd zevenenzeventig (NN 770602 050 94), samenwonende te 9940 Evergem, Elslo 65B.

Gehuwd onder het stelsel der scheiding van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Jacques Hulsbosch, te De Pinte, op dertig maart tweeduizend en tien, welk stelsel tot op heden ongewijzigd is gebleven.

Hierna ook oprichters genoemd, verklaren en besluiten een gewone commanditaire vennootschap op te richten met volgende kenmerken :

STATUTEN

Artikel 1  naam.

De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een Gewone Commanditaire Vennootschap en draagt; de benaming "IMPERIA ARENA" .

Deze naam zal gebruikt worden in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken alsook alle websites en stukken in elektronische vorm uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolg door de woorden "Gewone Commanditaire Vennootschap, of afgekort ". Comm. V" of "GCV".

Tevens moet het ondememingsnummer worden vermeld, gevolgd door de afkorting RPR, gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het ambtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft. Bij BTW-plichtigen moet het ondernemingsnummer worden voorafgegaan van de vermelding BTW BE.

Artikel 2  zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9940 Evergem, Elsio 65B.

De zaakvoerder kan, zonder statutenwijziging, de zetel verplaatsen binnen het Vlaamse Gewest. Daarbuiten

kan de zetel slechts worden verplaatst bij éénparig besluit van aile vennoten en met inachtneming van de regels

gesteld voor een wijziging van de statuten.

De zetel van de vennootschap zal vanaf 15/10/2011 gevestigd zijn te 9940 Evergem, Boutstraat 15.

Artikel 3  doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming,;

het weze in België of in het buitenland :

I. Voor eigen rekening "

1. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en: financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van: deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

2. De aan- en verkoop, ruil en valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties,i

staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten.

1I. Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden, waaronder dienstprestaties en consulting van;

bedrijfseconomische, commerciële, juridische, financiële, technische, software, hardware, wetenschappelijke,;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011- Annexes du Moniteur belge

wiskundige, cryptografische of administratieve aard ter ondersteuning van binnen- of buitenlandse ondernemingen in de ruimste zin van het woord.

2. Het verlenen van advies en bijstand inzake de commerciële, administratieve, financiële en technische organisatie van rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren van plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

4. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies, zoals die van vereffenaar of gevolmachtigde, of van managementstaken of expertiseopdrachten voor derden of voor de overheid.

5. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën, en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven en beheer van octrooien, knowhow, intellectuele rechten en aanverwante immateriële vaste activa.

6. De aan- en verkoop of tussenhandel of agentuur of makelaar, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen, waaronder de aankoop, de verkoop, de verhuring, de ontwikkeling, de handel, de vertegenwoordiging, de commissiehandel, de import, de export van goederen gerelateerd aan de bouwsector, logistiek, vastgoed.

7. Alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten, welke daaruit voortvloeien, zoals daar zijn de aankoop, bouw, verbouwing, aanpassing, huur en onderverhuring, rechtstreekse uitbating of uitbating in regie, de ruil, de verkoop, de onroerende financieringshuur, en in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen, van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen.

De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerende goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp zijn geworden of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen.

De vastgoedhandel als dusdanig wordt uitdrukkelijk uit het maatschappelijk doel geweerd.

8. De aan- en verkoop, in- en uitvoer van bouwmaterialen en bouwstoffen zowel in het binnenland als het buitenland.

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen (inbegrepen de onroerende leasing) verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van haar geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alles in de meest uitgebreide zin.

De vennootschap mag in het algemeen alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende operaties verrichten die geheel of ten dele verband houden met haar maatschappelijk doel of bevorderlijk kunnen zijn voor de verwezenlijking ervan.

Artikel 4  duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens beslissing door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een algemene

vergadering van de vennoten met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Artikel 5  kapitaal  aandelen - stemrecht.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 2.500,00 EUR, vertegenwoordigd door 250 aandelen.

Het kapitaal wordt onderschreven als volgt :

- door de heer KESTELEYN JONATHAN, voornoemd: 2.490 EUR

- door mevrouw VANDEGEHUCHTE WENDY, voornoemd: 10 EUR.

Als vergoeding voor hun respectieve inbreng worden aan de vennoten volgende aandelen toegekend:

- aan KESTELEYN JONATHAN : 249 aandelen;

- aan VANDEGEHUCHTE WENDY : 1 aandeel.

Elk aandee geeft recht op een stem.

Artikel 6 - beherende en stille vennoten

De heer KESTELEYN JONATHAN is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijke vennoot en wordt beherende

|

vennoot genoemd.

Mevrouw VANDEGEHUCHTE WENDY is stille vennoot. Zij/Hij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van haa n inbreng op voorwaarde dat zij/hij geen enkele daad van bestuur verricht, zelfs niet krachtens volmacht. Zij/Hij mag zich niet mengen in de commerciële dagelijkse zaken van de vennootschap. Zij/Hij heeft evenwel het recht op de maatschappelijke zetel kennis te nemen van! alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van do! vennootschap.

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Artikel 7 - bestuur van de vennootschap. De vennootschap wordbestuurddoor~ezookvoendon~

Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutaire! zaakvoerder, de heer JONATHAN KESTELEYN, wonende te 9940 Evergem, Elslo 65B, die aanvaardt.

EonzookvoendorkonmlechtawmnÍenontelaQenmmgowiohÜQonedonendooreenbeo|uÓ*ondno|gemnma! vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Elke zaakvoerder is bevoegd om afzonderlijk aile handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vnnnpntschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij anders bepaald door de algemene vergadering.

! Voor alle handelingen die een bedrag van 25.000.00 euro te boven gaan, is de goedkeuring en! handtekening vereist van alle zaakvoerders. ! Artikel 8 - vertegenwoordiging van de vennootschap. De zaakvoerders vertegenwoordigen samen de vennootschap jegens derden en in rechte. De zaakvoerder mag zijn machten voor bepaalde handelingen overdragen aan derden. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Aan een stille vennoot mag geen volmacht worden gegeven. Artikel 11-boekjaar Het boekjaar gaat in op een januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Artikel 12-winstverdeling . .

De~~a~x~~~~uhde~~~~~~*~dno~m noon~~nonxandeafschrijvingan. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslis worden door de algemene vergadering bij eenvoudige

meerderheid. De uitgekeerde winst wordt evenredig verdeeld over alle aandelen. Artikel 13- verliezen.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen. Artikel 16- aanvullende bepalingen.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Accountantskantoor A. De G door Aimée De

Grave te Mariakerke-Gent, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met mogelijkheid tot indep|aa(uste||inQ, de nodige verrichtingen te doen bij de erkende ondernemingsloketten, het 8n|gioch! Staatsblad en de fiscale instanties met betrekking tot deze akte en alle latere akten, tot herroeping.

Artikel 17  woonplaats.

Elke vennoot of zaakvoerder verklaa de toepassing van deze statuten, woonstkeuze te doen op de

maatschappelijke zetel waar alle k*nniagav|nÁan, mededelingen en aanmaningen geacht zullen worden

haarthem rechtsgeldig te zijn gedaan.

OVERGANGSBEPALINGEN

Aanvang en einde van het eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op heden en zal eindigen op 31/1212011.

Jaarvergadering :

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2012.

Bekrachtiging :

Ondergetekenden verklaren dat de vennootschap alle akten bekrachtigt en overneemt die voor

vennootschap in oprichting werden verricht sedert 15/08/2011.

Jonathan Kesteleyn

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

do!

Coordonnées
IMPERIA ARENA

Adresse
BOUTSTRAAT 15 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande