IMPRESSION

Société en commandite simple


Dénomination : IMPRESSION
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 536.817.893

Publication

20/08/2014
ÿþMod weid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M

BEL.

Ondernemingsnr : 4536.817.893 Cenaming

(voluit) (verkort)

~. ~.~,.,.....,

º%NITEURBEL.GE 'i':EtERGELEGD

12 .OB- 2614 ` 6 -08- 201/i

ISCH STAATSBLAD vo r,~tv>E-tT VAN

qoPHAN~~E GENT

IMPRESSION

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Stationsstraat 83 te 9900 Eeeklo

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING

Tijdens de algemene vergadering van de vennootschap gehouden op 15 juli 2014 werd volgend beslist

Eerste besluit

Kapitaalverhoging : het kapitaal van de vennootschap wcrdt verhoogd met VIJFTIENDUIZEND, ZESHONDERD EURO (¬ 15.600,00) om het te brengen op ACHTIENDUIZEND ZESNHONDERD EURO (¬ 18.600,00) door creatie van 52 nieuwe aandelen, welke alle 52 worden onderschreven door Phyllis Vervoert. De volstorting van deze aandelen gebeurt in contanten door storting op de rekening van de vennootschap.

Tweede besluit

Aan de beherende vennoot wordt machtiging gegeven om een gecoördineerde tekst van de statuten op te

stellen en de publicatiebesluiten in het Belgisch Staatsblad te ondertekenen.

Getekend,

Phyllis Vervoert

yee heef

/yr~~~t oe( el24.e,;e4i;,(

~cy~ i1(e1:t 7aot'47~

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetze) van de perso(o)n(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

30/07/2013
ÿþOndernemingsar : O2

Benaming

(voluit) : IMPRESSION

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Stationsstraat 83 te 9900 E .eklo

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Tussen ondergetekenden

1, Vervoort Phyllis, grafisch vormgever, wonend te 9971 Lembeke (Kaprijke), Eikenlaan 4,

2. Boon Walter, licentiaat toegepaste economische wetenschappen, wonend te 9971 Lembeke (Kaprijke), Eikenlaan 4, werd op 15 juli 2013 een gewone commanditaire vennootschap opgericht,

De vennootschap is een handelsvennootschap. Haar naam luidt: IMPRESSION; Zij wordt gevestigd te 9900 Eeklo, Stationsstraat 83. Zij begint op heden 15 juli 2013 en de statuten zijn bepaald zoals hierna wordt opgegeven.

De ondergetekende 1 is de beherende vennoot. Zij is hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap en neemt de verantwoordelijkheid op zich, verbonden aan de oprichting van de vennootschap.

De ondergetekende 2 is de stille vennoot. Zijn aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag van zijn inbreng, zoals deze hierna wordt vastgesteld.

Het kapitaal wordt vastgesteld op Eur 3.000 en er worden 10 aandelen uitgegeven; ondergetekende 1 schrijft in op 5 aandelen en doet een inbreng van EUR 1,500, ondergetekende 2 schrijft in op 5 aandelen en doet een inbreng van EUR 1.500, sommen die zij volledig op heden ter beschikking van de vennootschap stellen. De vennootschap zal aldus initieel beschikken over een werkkapitaal van EUR 3.000.

Daarenboven doen alle vennoten inbreng van hun kundigheid en bekwaamheid, met dien verstande dat de stille vennoot enkel prestaties levert met betrekking tot de interne werking van de vennootschap, onder meer binnen het kader van de algemene vergadering en met uitsluiting van prestaties op het vlak van de zaakvoering voor zover het de externe vertegenwoordiging betreft. De twee vennoten verbinden zich naar best vermogen in te zetten voor de belangen van de vennootschap en zullen zich onthouden van activiteiten die strijdig zijn met de belangen van de vennootschap.

STATUTEN

Artikel 1 Rechtsvorm en benaming : De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt: "IMPRESSION".

Artikel 2 Zetel : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9900 Eeklo, Stationsstraat 83r Zij kan worden overgebracht naar een andere plaats, bij gewoon besluit van de algemene vergadering der vennoten.

Artikel 3 Duur :De vennootschap bestaat voor een onbepaalde duur.De vennootschap wordt niet ontbonden bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamheid van een vennoot. Zij kan slechts voortijdig worden ontbonden bij unaniem besluit van aile vennoten. Bij gebrek aan een beherend vennoot, zal zij echter van rechtswege in vereffening gesteld worden.

Artikel 4 Doel ; Het doel van de vennootschap bestaat uit het uitvoeren van :

. alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen aangaande of in verband met elke handeling betreffende grafisch ontwerp, lay-out, copywriting, drukwerk voorbereiden, uitvoeren en laten uitvoeren, pre-press begeleiding voor klanten in België of het buitenland; alle verrichtingen aangaande invoer, aan- en verkoop, beheer, huur en verhuur, vervoer en opslaan, uitbaten en het gebruik van computers, software en systemen, van bijhorigheden en materialen en van alle voorwerpen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met of die van aard zijn de hoofdactiviteit te begunstigen. De vennootschap zal niet alleen in haar naam en voor haar rekening kunnen optreden maar ook als makelaar, tussenpersoon of vertegenwoordiger voor verrichtingen die in haar doel vermeld worden De Vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of Vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de Vennootschap te bevorderen. Zij mag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

f

In de bijlagen bij het Belgisch na neerlegging ter griffie van

ASod Word 11.1

atsblad bekend te maken kopie

~PtGELEGn

19(,~~ I un

RECHTBANK VAN KOOPI lAPfJEL TE GENT

i ie

11111111111113!1191111,1,1!11111111

~-

ea

Gr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

: 4~

;,4

zich voor deze Vennootschap borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Het is de vennootschap toegestaan de gecumuleerde financiële reserves te beleggen in roerende en onroerende goederen teneinde deze een optimaal rendement te laten opleveren met in acht name van het principe van de goede huisvader,

Artikel 5 Vennoten : Er zijn twee soorten vennoten, beherende en stilte vennoten. Deze vennoten moeten natuurlijke personen zijn, Bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamheid van de beherende vennoot, moet zij worden opgevolgd door een enkel persoon, door hem op voorhand aan te wijzen en op voorwaarde dat deze persoon door de andere vennoten aanvaard wordt. Indien, in hoger genoemde situatie niemand in aanmerking wenst te komen als beherend vennoot en besloten wordt de vennootschap in vereffening te stellen, gelden de normale wettelijke bepalingen met betrekking tot het zaakvoeren en vereffenen. Bij overlijden, ontslag, faillissement, onder curatelestelling of onbekwaamheid van een stille vennoot, za! deze vervangen worden door een op voorhand aangewezen persoon, eveneens op voorwaarde dat deze door de andere vennoten aanvaard wordt. Heeft de weggevallen vennoot geen opvolger aangewezen dan wordt hij of zij als vennoot vervangen door de persoon die door de overblijvende vennoten wordt aangewezen.

Artikel 6 Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door de beherende vennoot die haar functie persoonlijk uitoefent en zich niet kan laten substitueren. Deze is bevoegd om te besluiten over alle aangelegenheden die de vennootschap betreffen, mits ze binnen haar doel vallen en niet behoren tot de specifieke bevoegdheid van de algemene vergadering. Handelingen of besluiten gesteld buiten het doel van de vennootschap of strijdig met de statuten, zijn ongeldig en niet tegenwerpelijk aan derden, en kunnen evenmin worden tegengeworpen doorderden aan de vennootschap.

Artikel 7 Controle : leder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris en heeft het recht op de informatie zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen.

Artikel 8 Algemene vergadering : De algemene vergadering van de vennoten omvat zowel de beherende als de stille vennoten. De vennoten komen bijeen telkens wanneer een der vennoten hierom verzoekt. Opdat de vergadering rechtsgeldige beslissingen zou kunnen nemen, dient een meerderheid van de vennoten de beslissing goed te keuren. Wijzigingen van de essentiële delen van dit vennootschapscontract zijn enkel mogelijk bij eenparig besluit van alle vennoten.

Artikel 9 Boekjaar  jaarrekening - bestemming van het resultaat : Het boekjaar van de vennootschap loopt van 1 januari tot 31 december. Op het einde van het boekjaar wordt de boekhouding afgesloten en maakt de beherende vennoot de inventaris op van het vermogen van de vennootschap. Hierbij aansluitend maakt de beherende vennoot de jaarrekening over het afgesloten boekjaar op. De jaarrekening omvat de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel en wordt opgemaakt overeenkomstig de boekhoudwet en het wetboek van vennootschappen.Zij wordt ter goedkeuring voorgelegd aan de jaarlijkse algemene vergadering die gehouden wordt op de derde zaterdag van de maand juni. Deze vergadering beslist over de goedkeuring evenals over de kwijting te verlenen aan de beherende vennoot. Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van dit batig saldo. Het nadelig saldo van de resultatenrekening vormt het verlies van de vennootschap. Dit verlies zal worden overgedragen naar het volgende boekjaar. Eventueel kunnen de vennoten een dit verlies ten dele of in zijn geheel persoonlijk ten laste nemen.

Artikel 10 Ontbinding Vereffening : de vennootschap wordt ontbonden hetzij bij het verstrijken van de duur waarvoor zij is opgericht, hetzij ingevolge rechterlijke beslissing die kracht van gewijsde heeft bekomen, hetzij tengevolge een besluit van de algemene vergadering, genomen met eenparigheid van stemmen. De vennootschap blijft na de ontbinding als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot de sluiting ervan. De vereffening zal geschieden door een vereffenaar door de algemene vergadering te kiezen. Het netto provenu van de vereffening na aanzuivering van aile schulden van de vennootschap of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen, wordt door de vereffenaar verdeeld onder de vennoten van de vennootschap, naar rato van hun inbreng, Als de vereffenaar zijn opdracht heeft beëindigd, brengt hij verslag uit aan de algemene vergadering die na kennis te hebben genomen van het verslag van de door de vennoten aangestelde commissaris ter verificatie van het verslag van de vereffenaar, de vereffeningsrekening goedkeurt en de vereffenaar kwijting verleent, waarna de vereffening is gesloten.

SLOTBEPALINGEN

Met het oog op dé effectieve inwerkingstelling van de vennootschap treffen ondergetekenden in algemene vergadering verenigd, volgende besluiten en leggen zij volgende verklaringen af.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot en met 31 december 2014.

ª% Er wordt besloten dat het mandaat van de beherende vennoot onbezoldigd is.

. De vennoten beslissen dat de vennootschap alle verbintenissen & contracten overneemt die voor rekening

van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 maart 2013.

ª% De heer Dirk Helsen, boekhouder-fiscalist BIBF, kantoorhoudende Speelhofweg 7 te 2531 Vremde, wordt hierbij aangesteld als bijzonder gevolmachtigde van de vennootschap t.o.v. de FOD Justitie wat betreft het verrichten van de oprichtingsformaliteiten, t.o.v. de FOD Financiën BTW wat betreft de vertegenwoordiging van de vennootschap bij opstart-, wijzigings- en stopzettingsformaliteifen, en t.o.v. de kruispuntbank voor ondernemingen van betreft de inschrijving, wijzigingen en de schrapping.

In drievoud opgemaakt te Eeklo op 15 juli 2013,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Vervoort Phyllis Boon Walter

Beherende vennoot Vennoot

~L i cçe

a.:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
IMPRESSION

Adresse
STATIONSSTRAAT 83 9900 EEKLO

Code postal : 9900
Localité : EEKLO
Commune : EEKLO
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande