INCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.585.676

Publication

19/09/2014
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod Word 11.1

!VJL_I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111K11.11g1letil

Ondemerningsnr : 0839.585.676

Benaming

(voluit) inco

(verkort) :

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Brusselbaan 279, 9320 Aalst - Erembodegem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de zaakvoerders voor de jaarvergadering d.d. Muni 2014 blijkt hetgeen hierna volgt:

VAN-1

KOOPHANDEL GENT

t 0 SEP, 2014

AFDELING DENDERMONDE

De zaakvoerders hebben beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 9320 Aalst, industrielaan 4, Industriezone Zuid III, en dit met ingang vanaf 1 juli 2014.

Wim Cooremans

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

29/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 21.08.2014 14461-0559-016
26/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 18.06.2013, NGL 20.08.2013 13443-0048-013
27/07/2012
ÿþOp de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

LikeLi3 I ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

iii~~nuiuuiimiM II

*12133101k

1 bet

az

Be Sta

u

Ci t , Ir Tr i,n t

VAN KCO4H;':Hi3`L

18 JULI 2012

DENDE;UtiONDE

Ondernemingsnr : 0839.585.676

Benaming

(voluit) : Inco

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Brusselbaan 279, 9320 Aalst - Erembodegem, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerders

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 1 april 2012 blijkt hetgeen hierna volgt: De algemene vergadering besluit de heer Wim Cooremans, wonende te 9320 Aalst  Erembodegem, Brusselbaan 279 evenals mevrouw Peggy Van Den Brande, wonende te 9320 Aalst  Erembodegem, Brusselbaan 279 te benoemen als zaakvoerders van de vennootschap en dit met ingang vanaf heden, voor onbepaalde duur.

Beide bestuursmandaten zijn bezoldigd.

Mevr. Peggy Van Den Brande en dhr. Wim Cooremans, verklaren deze mandaten te aanvaarden in

gezegde hoedanigheid.

Wim Cooremans

Zaakvoerder

27/09/2011
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

waarvoor haar zestig (60) aandelen worden toegekend die elk één/honderdtwintigste (1/120ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, die zij aanvaardt. De inschrijvers hebben het kapitaal volledig volgestort. Deze som is gestort op een bijzondere bankrekening geopend bij de ING België naamloze vennootschap, op naam van de vennootschap in oprichting.

Bestuur-vertegenwoordiging : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot en al dan niet benoemd met de hoedanigheid van statutaire zaakvoerder. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen. De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte.

Winstverdeling-reserves: Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze bepaalt het gedeelte van de uitkeerbare winst dat zij bestemt voor dividenden aan de vennoten. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te reserveren, of ze over te dragen naar het volgend boekjaar.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de voorlaatste dinsdag van de maand juni om 17.00 uur, in de zetel van de vennootschap of een andere plaats in de oproepingsbrief te bepalen.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

- de eerste jaarvergadering wordt vastgesteld op de voorlaatste dinsdag van de maand juni 2013.

- het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend twaalf.

- het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op een (1). Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutair zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur: BRANICO besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9320 Aalst-Erembodegem, Brusselbaan 279, met ondernemingsnummer 0465.102.825. Voor deze vennootschap zal de heer COOREMANS Wim, wonende te 9320 Aalst- Erembodegem, Brusselbaan 279 optreden als vaste vertegenwoordiger. Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- Volmacht: De heer Wim Cooremans, voornoemd, hier aanwezig, handelend in zijn hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger van BRANICO bvba, voornoemd, zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  First Tax & Legal Consulting , gevestigd te 2018 Antwerpen, Desguinlei 20, vertegenwoordigd door de heer Meissner Peter en/of mevrouw Van Meensel Krizia, individueel handelend, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit). De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

- Overname van verbintenissen ten name van de vennootschap in oprichting: In toepassing van artikel zestig van het wetboek van vennootschappen verklaren de comparanten qualitate qua en onder voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid de verbintenissen aangegaan door de oprichters namens de vennootschap in oprichting over te nemen onder het voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid.

Voor analytisch uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte, afgeleverd voor registratie krachtens art. 173 W.Reg.

Notaris Danièle Breckpot te Aalst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INCO

Adresse
BRUSSELBAAN 279 9320 EREMBODEGEM

Code postal : 9320
Localité : Erembodegem
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande