INDEPCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INDEPCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.399.459

Publication

17/02/2012
ÿþ-1

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ni,.WIWFIE PEGHTBANK LyPsi l 'K rri'i" inNLH

rf

" .~ l,~i q/ i

n1111111111 I111

*12040376*

m

bel a~ Be Sta

(36. 0"). 21,17

DENDERMONDE

Griffie

Ondememingsnr: e43 3999 y S9

Benaming (voluit) : INDEPCO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gouden Leeuwstraat 18

9111 Sint-Niklaas (Belsele)

Onderwerp akte ;:Oprichting - statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op', twee februari tweeduizend en twaalf, ter registratie aangeboden op het kantoor''. Sint-Niklaas 1, dat door:

- de heer Depraetere Peter Piet, geboren te Kortrijk op vierentwintig mei negentienhonderd negenenzestig, wonende te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Gouden Leeuwstraat 18,

- mevrouw De Bie Karine, geboren te Brecht op drie februari negentienhonderd negenenzestig, wonende te 9111 Sint-Niklaas (Belsele), Gouden Leeuwstraat 18.

- de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een maatschap FAMILIE DEPRAETERE -- DE BIE, met domicilieadres te 9111 Belsele, Gouden.; Leeuwstraat 18,

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INDEPCO" met zetel te Sint-Niklaas (Belsele), Gouden Leeuwstraat 18, met kapitaal van zeshonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 625.000,00), volledig volstort in geld, vertegenwoordigd door tweehonderd (625) aandelen met stemrecht, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zeshonderd vijfentwintigste (1/6255te) van het kapitaal, werd opgericht.

De comparanten verklaren en erkennen dat het volledig maatschappelijk kapitaal is geplaatst en dat aandelen in geld volledig volgestort zijn, hetzij tot beloop van zeshonderd vijfentwintig duizend euro (¬ 625.000,00) als volgt:

- genoemde FAMILIE DEPRAETERE -- DE BIE die verklaart ,in te schrijven op: zeshonderd negentien (619) aandelen ten belope van zeshonderd, negentien duizend euro (¬ 619.000,00), hetzij zeshonderd negentien aandelen (619),

genoemde heer PETER DE PRAETERE die verklaart in te schrijven op drie (3) aandelen ten belope van drie duizend euro (¬ 3.000,00), hetzij drie' aandelen (3),

- genoemde mevrouw KARINE DE BIE die verklaart in te schrijven op drie (3) aandelen ten belope van drie duizend euro (¬ 3.000,00), hetzij drie. aandelen (3),

De statuten luiden als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r"

mort 11.1

Naam: De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar benaming luidt: INDEPCO.

Zetel: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9111 Belsele, Gouden Leeuwstraat 18.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland:

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en verfraaiing, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend ' vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in eigen naam en voor eigen rekening evenals voor rekening van derden.

De vennootschap kan onder meer, zonder dat navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken. Daartoe kan zij zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op om het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant is aan het hare of die haar bedrijvigheid in de hand zou kunnen werken of bevorderen en uitbreiden. De vennootschap mag gelden lenen en ontlenen aan en van derden, alsmede aan of door één of meerdere vennoten of bestuursleden van de vennootschap.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachthouder, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap kan zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden, ondernemingen of vennootschappen waarin zij een belang bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of anderszins.

Duur: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd vijfentwintig duizend (625.000,00) euro, vertegenwoordigd door zeshonderd vijfentwintig (625) aandelen zonder nominale waarde die een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

Boekjaar - Winstverdeling: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de te bestemmen winst van het boekjaar. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

w

mod 11.1



maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst. Jaarlijkse algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, wordt van rechtswege gehouden op de tweede vrijdag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Bestuur - Vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om aile daden van i, beschikking en van bestuur, te stellen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de statuten en het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt, ten overstaan van derden, in en buiten rechte, in alle rechtshandelingen en akten, met inbegrip van die akten die de tussenkomst vereisen van een openbaar ambtenaar, geldig vertegenwoordigd door een zaakvoerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn. Bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

Vereffening: Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars voor de verdeling het evenwicht, door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen alle aandelen verdeeld.

Aandelen zonder stemrecht geven in geval van vereffening recht op een terugbetaling van de inbreng eventueel vermeerderd met de uitgiftepremie vooraleer er uitkering wordt gedaan aan de aandelen met stemrecht en ongeacht hun recht in het vereffeningsaldo waarvan het bedrag niet kleiner mag zijn dan dat uitgekeerd aan houders van aandelen met stemrecht.

Overgangsbepalingen

1. Zaakvoerder(s):

wordt hierbij tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: de heer PETER DEPRAETERE, voornoemd, die aanvaardt en verklaart over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit mandaat te aanvaarden en niet-gebonden te zijn door enige verbodsbepaling.

Het mandaat zal bezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volgende personen worden benoemd tot zaakvoerder-opvolger:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen billet Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

r

mevrouw KARINE DE BIE, wonende te 9111 Belsele, Gouden Leeuwstraat 18, voornoemd. Het mandaat neemt van rechtswege ingang ingeval van overlijden of ontslag als zaakvoerder van de heer Peter DEPRAETERE, voornoemd.

2. Afsluiting van het eerste boekjaar:

Het eerste maatschappelijke jaar zal eindigen op eenendertig (31) december van het jaar 2013 en begint vanaf heden met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen en verbintenissen bekrachtigt en overneemt die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting door de oprichters aangegaan, dit alles onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

3. Datum van de eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand juni 2014 om 18.00 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de volgende werkdag plaats.

4. Overname van verbintenissen

De comparanten erkennen dat tot op het ogenblik van de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel de sinds één september 2011 door oprichters gestelde handelingen, handelingen zijn die werden gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting.

De comparanten erkennen dat na de neerlegging van het dossier op de griffie van de rechtbank van koophandel, de zaakvoerder namens de vennootschap zal dienen over te gaan tot bekrachtiging van alle opdrachten en verbintenissen die door oprichters of door één van hen zouden aanvaard en/of aangegaan zijn voor rekening van de vennootschap in oprichting.

VOLMACHT: De algemene vergadering verleent hierbij eenparig bijzondere volmacht voor het vervullen van de noodzakelijke administratieve formaliteiten (onder andere ondernemingsloket, rechtspersonenregister, BTW-administratie), aan: ALASKA ANTWERPEN - WAASLAND, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, met zetel te Hamme, Zwaarveld 41 D, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, in casu de heer Guy BAECKE, mevrouw Karen MUYLAERT en/of mevrouw Eveline SMET, met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
INDEPCO

Adresse
GOUDEN LEEUWSTRAAT 18 9111 BELSELE

Code postal : 9111
Localité : Belsele
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande