INDOOR FUN

Société en commandite simple


Dénomination : INDOOR FUN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 552.563.567

Publication

21/05/2014
ÿþMod Wad 11.9

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

i î; ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1

GQJFFIE-REO, IT3ANI( VAN

KOOPHANDEL GENT

0 9 MEI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Grritie

Ondernemingsnr : S59,_ SQ 3 S 3-

Benaming

(voluit) : INDOOR FUN

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : 9170 Sint-Pauwels, Zandstraat 189, bus S

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting, benoeming zaakvoerders

Uittreksel uit de oprichtingsakte van 7 mei 2014:

Heden 7 mei 2014 zijn de vennoten samengekomen met de bedoeling een vennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap.

De vennootschap wordt opgericht onder de naam "INDOOK FUN" met maatschappelijke zetel Zandstraat 189, bus 6, 9170 Sint-Pauwels, waarvan het kapitaal is vastgesteld op vijfduizend euro ( ¬ 5.000,00),: vertegenwoordigt door honderd aandelen zonder nominale waarde. De inschrijvers verklaren dat ieder aandeel, waarop zij ingeschreven hebben, volstort is. De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van vijfduizend euro.

De gelden werden gestort in de kas van de vennootschap. Als vergoeding van plaatsing en volstorting worden aan de verschijner de aandelen, die hij heeft geplaatst en die hij volstort heeft, toegekend.

Als beherend vennoten treden op:

Rensen Maikel, geboren op 25 oktober 1979, wonende te 3930 Hamont-Achel, Vlasmot 17, en

Gooskens Stefan, geboren op 29-11-1984, wonende te 5504 KE Veldhoven (NL), Locht 46a

De vennootschap heeft tot doel:

Samenwerken met of deelnemen in alle ondernemingen of vennootschappen, zowel in België ais in het buitenland, deze deelneming kan geschieden door overname van de aandelen, inbreng, fusie, splitsing, als commissionair of handelsagent, of op welke andere wijze ook.

Alle daden van beheer, bijstand en management van industriële en handelsvennootschappen zowel door rechtstreekse deelname aan het bestuur als bij wijze van managementovereenkomst, zonder dat deze opsomming beperkend is;

Het verlenen van diensten in de meest ruime zin aan bedrijven, ondernemingen en overheidsorganisaties in verband met de organisatie, management en ontwikkeling van hun beroepsactiviteiten;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijze die zij het. best geschikt acht.

De vennootschap kan overgaan tot aile handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de; verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen dit zowel in binnen- als buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die eenzelfde, gelijkaardige of aanverwant doel nastreven,

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfduizend euro (¬ 5.000,00) vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde. Het aandelenkapitaal is volledig geplaatst en volstort.

De verdeling van de aandelen is als volgt: Rensen Maikel: 49 aandelen (volledig volstort), Gooskens Stefaan 49 aandelen (volledig volstort). De overige 2 volledig volstortte aandelen zijn in handen van de stille: vennoot.

Je!' \VioOr- behouden 't aan het Belgisch Staatsblad

De beherende vennoot is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor de schulden van de vennootschap. Een stilte vennoot staat voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het bedrag dat hij beloofd . heeft te zullen inbrengen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders. ledere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijke doel, met als uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De jaarvergadering wordt gehouden op 15 juni van ieder jaar om 20.00 uur, op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België door de zaakvoerders vast te stellen en in de oproepingsbrieven aangeduid. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het batig saldo van de jaarrekening, na aftrek van alle kosten en delgingen, maakt de nettowinst uit van de vennootschap. De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst voor zover deze niet in strijd zijn met de bepaling van het huishoudelijk reglement.

De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2016. Het eerste maatschappelijke boekjaar loopt vanaf heden tot 31 december 2015,

Nadat de vennootschap aldus werd opgericht hebben de aandeelhouders, in hun hoedanigheid van de algemene vergadering besloten tot zaakvoerders, voor onbepaalde duur, aan te stellen vanaf heden, Rensen Maikel en Gooskens Stefan, beide voornoemd en beide verklarende deze functie te aanvaarden.

Rensen Maikel zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/02/2015
ÿþ!Abd Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 9 JAN. 2015

AFDELING DgeRMONDF



Ondernemingsar : 0552.563.567

Benaming

(voluit) (verkort) INDOOR FUN

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Zandstraat 18916, 9170 Sint-Pauwels

(volledig adres)

Onderwerp . kte : uittreden beherend vennoot en ontslag zaakvoerder Uittreksel uit de bijzondere vergadering van aandeelhouders van 31 december 2014:

De aandeelhouders bevestigen het uittreden van de heer Gooskens Stefan als beherend vennoot per 30 juni 2014 en tevens zijn ontslag als zaakvoerder per 30 juni 2014. Hem wordt decharge verleend voor de door hem gevoerde mandaten.

Rensen Maikel

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Coordonnées
INDOOR FUN

Adresse
ZANDSTRAAT 189, BUS 6 9170 SINT-PAUWELS

Code postal : 9170
Localité : Sint-Pauwels
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande