INDURIUM ENGINEERING SERVICES

NV


Dénomination : INDURIUM ENGINEERING SERVICES
Forme juridique : NV
N° entreprise : 888.062.021

Publication

17/07/2014
ÿþMA Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

.j.Ts

111111N1,1.181111111

..... ...

Ondernemingsnr : 0888.062.021

Benaming

(voluit) : "Indurium Engineering Services"

(verkort) :

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel Doornstraat 41, 9940 Evergem

(volledig adres)

Onderwerp akte AANVAARDING ONTSLAG BESTUURDERS BENOEMING BESTUURDERS OPHEFFING INDELING AANDELEN IN CATEGORIEËN  AANPASSING STATUTEN  GOEDKEURING GECOÔRDINEERDE STATUTEN -

MACHTIGING BESTUURDERS  BIJZONDERE VOLMACHT

RAAD VAN BESTUUR  BENOEMING GEDELEGEERD BESTUURDER

1) Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Notaris Fevery Fabienne, met standplaats Gent, op 26 juni 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Indurium Engineering Services", de volgende beslissingen heeft genomen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELE(.710

-8 MU 214

_ gieamieN

KOapg GE NT

Voorafgaandelijke uiteenzetting

verklaring van de algemene vergadering dat op éénendertig december tweeduizend en dertien het totaal aantal aandelen van de vennootschap was vastgesteld op elf duizend aandelen

Van dit totaal aantal aandelen waren tweeduizend aandelen in handen van de vennootschap (inkoop eigen aandelen ten belope van tweeduizend aandelen in november tweeduizend en negen)

In februari tweeduizend en veertien werden door de vennootschap opnieuw tweeduizend aandelen ingekocht

Hierdoor was de verhouding op dat moment vierduizend aandelen (inkoop eigen aandelen) tegenover een totaal van elf duizend aandelerL

verwijzing door de algemene vergadering naar artikel 620 §1, 20 Wetboek van Vennootschappen dat letterlijk luidt als volgt;

"de nominale waarde, of bij gebreke daarvan, de fractiewaarde van de verkregen aandelen, winstbewijzen of van de aandelen of winstbewijzen waarop de certificaten betrekking hebben, met inbegrip van die welke de vennootschap eerder heeft verkregen en die zij in portefeuille houdt, van die verkregen door een dochtervennootschap die rechtstreeks wordt gecontroleerd in de zin van artikel 5, §2, 1°, 2° en 4°, alsook van die verkregen door een persoon die handelt in eigen naam maar voor rekening van deze dochtervennootschap of van de naamloze vennootschap, mag niet hoger zijn dan I:20 %1 van het geplaatst kapitaal; om die rechtstreekse controle vast te stellen wordt geen toepassing gemaakt van artikel 7;"

vaststelling door de algemene vergadering dat deze marge van 20% overschreden is.

De algemene vergadering verwijst vervolgens naar artikel 625 § 1 eerste lid Wetboek van Vennootschappen dat letterlijk luidt als volgt:

"De aandelen, winstbewijzen of certificaten verkregen met overtreding van artikel 620, § 1, alsook die welke niet zijn vervreemd binnen de termijnen gesteld in artikel 622 § 2, tweede lid, 3° tot 5°, zijn van rechtswege

Vaststelling door de algemene vergadering dat het aantal ingekochte aandelen boven de marge van 20% aldus van rechtswege nietig zijn.

Dienovereenkomstig vaststelling door de algemene vergadering dat aldus tweeduizend tweehonderd vijftig aandelen van rechtswege nietig zijn. Het kapitaal blijft vastgesteld op honderd en tien duizend euro (¬ 110.000,00) evenwel vertegenwoordigd door achtduizend zevenhonderd vijftig (8.750) aandelen en tien duizend (10.000) winstbewijzen

De algemene vergadering verklaart dat hiervan melding is gemaakt in het aandelenregister van de vennootschap.

De algemene vergadering verklaart dat de aangifte in de roerende voorheffing eveneens is gedaan.

y-, ........... N

"

Op de laatste blz. van Luik B vernielden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

1. AANVAARDING VRIJWILLIG AANGEBODEN ONTSLAG BESTUURDERS

beslissing van de vergadering om het vrijwillig aangeboden ontslag te aanvaarden van de Heer CUYVERS Rudi Marcel, wonende te 9050 Gent, Nelestraat 26, vanaf vierentwintig maart tweeduizend en veertien.

beslissing van de vergadering om het vrijwillig aangeboden ontslag te aanvaarden van de Heer VAN LIERDE Carias Gustaaf Arthur, wonende te 9000 Gent, Burggravenlaan 316, vanaf veertien april tweeduizend en veertien.

beslissing van de vergadering om het vrijwillig aangeboden ontslag te aanvaarden van de Heer DE TAEYE Leo Raissa Maria, wonende te 9000 Gent, Kwartelstraat 11, vanaf veertien april tweeduizend en veertien.

beslissing van de vergadering om hen kwijting te verlenen voor hun gevoerde beleid

2.BENOEMING BESTUURDERS

beslissing van de vergadering om te benoemen tot bestuurder:

De Heer CRABBE Patrick Maurits François,wonende te 9850 Nevele, Legekouter 14.

beslissing van de vergadering om te herbenoemen tot bestuurder:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Titus Consulting", met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Doomstraat 41, met RPR Gent: 0899.195.641, met als vaste vertegenwoordiger de Heer DEBRUYNE Dimitri Tuur, wonende te 9940 Evergem, Doomstraat 41.

Volledigheidshalve vaststelling door de vergadering dat het mandaat van mevrouw van den Berg Soraya, wonende te 9940 Evergem, Doomstraat 41, nog geldig is en wordt voortgezet tot 2017

3. OPHEFFING INDELING AANDELEN I WINSTBEWIJZEN IN CATEGORIEËN

beslissing van de vergadering om de indeling van de aandelen/winstbewijzen in categorieën op te heffen. vaststelling door de vergadering dat aile aandelen van dezelfde aard zijn en dezelfde rechten en voordelen genieten.

4. AANPASSING STATUTEN

beslissing van de vergadering om artikel 5 der statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en tien duizend euro (¬ 110.000,00).

Het is vertegenwoordigd door achtduizend zevenhonderd vijftig (8.750) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/ achtduizend zevenhonderd vijftigste (1/8.750ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Bovendien worden tien duizend (10.000) winstbewijzen uitgegeven met stemrecht en met deelname in de winst. Zij genieten dezelfde rechten ais de kapitaalaandelen voor wat betreft de stemrechten  onder voorbehoud van de toepassing van de dwingende wetsbepalingen terzake -, de winstverdeling, alsook voor wat betreft het aandeel in het vereffeningsoverschot, behoudens hetgeen navermeld in artikel 39 der statuten. De winstbewijzen worden meegeteld voor de berekening van het quorum op de algemene vergaderingen zoals bepaald in artikel 28 van deze statuten?

beslissing van de vergadering om artikel 6 der statuten integraal te schrappen:

"Artikel 6: Nihil"

beslissing van de vergadering om artikel 12 der statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"Aile aandelen en winstbewijzen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen en winstbewijzen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het aandelen- en winstbewijzenregister. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten op naam. Elke overdracht van voormelde effecten zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het desbetreffende register van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers."

beslissing van de vergadering om artikel 13.1 der statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

"De overdracht aan verbonden ondernemingen in de zin van artikel 5 of 11 W. Venn. ("Verbonden Vennootschap") is vrij, op voorwaarde dat de voorwaarden, die hierna worden vermeld, worden nageleefd.

De overdracht van Aandelen door een Aandeelhouder aan een Verbonden Vennootschap is enkel vrij, indien voldaan wordt aan de volgende voorwaarden:

De Aandeelhouder en de ovememer verbinden er zich toe om de betrokken Aandelen terug over te dragen, op het ogenblik dat de overnemer ophoudt een Verbonden Vennootschap te zijn, dit binnen de veertien (14) kalenderdagen nadat de ovememer is opgehouden een Verbonden Vennootschap te zijn.

De overnemer treedt toe tot de Aandeelhoudersovereenkomst (dit is de overeenkomst op veertien maart tweeduizend en zeven ondertekend door alle oprichters en intekenaars van aandelen en winstbewijzen bij de oprichting).

Indien de Aandeelhouder en de overnemer de verbintenis tot het terug overdragen van de Aandelen niet naleven, wordt de ovememer, die geen Verbonden Vennootschap meer is, geacht de Kennisgeving, opgenomen onder artikel 13.3. te hebben gegeven met betrekking tot alle Aandelen waarvan hij eigenaar is,

ln geval voorafgaand een controlewijziging, de Aandelen niet terug werden overgedragen aan de vennootschap, respectievelijk de natuurlijke persoon, die voordien de Aandeelhouder controleerde, zal de betrokken Aandeelhouder van rechtswege worden geacht een optie te hebben gegeven aan de andere Aandeelhouders om zijn Aandelen te kopen. Kennisgeving van de controlewijziging en de mogelijkheid om de optie uit te oefenen zal per aangetekende brief worden verstuurd aan de voorzitter van de raad van bestuur binnen de 14 kalenderdagen na de controlewijziging. De voorzitter van de raad van bestuur zal op haar beurt de andere Aandeelhouders hiervan in kennis stellen binnen de week na ontvangst van de voormelde aangetekende brief. De koopoptie kan van rechtswege (ongeacht de wijze waarop de Aandeelhouders werden geïnformeerd terzake de controlewijziging) worden uitgeoefend, overeenkomstig artikel 13,3 van deze statuten en mits naleving van de voorkooprechten."

beslissing van de vergadering om artikel 13.3.A.1 der statuten integraal te vervangen door volgende tekst;

"De erfgenamen van een overleden Aandeelhouder (gezamenlijk de "Aanbieder") zijn ertoe gehouden aile andere Aandeelhouders en de voorzitter van de raad van bestuur in kennis te stellen van het overlijden ten laatste binnen zestig (60) kalenderdagen na de overlijdensdatum.

De Aanbieder moet de eerste kennisgeving (de "Eerste Kennisgeving")

aangetekend versturen en hierbij melding maken van het aantal Aandelen van de decujus (de Aangeboden Aandelen).

Binnen vijf (5) kalenderdagen na ontvangst van de Eerste Kennisgeving stelt de voorzitter van de raad van bestuur een onafhankelijke expert aan, die lid moet zijn van het instituut der bedrijfsrevisoren, om over te gaan tot de prijsbepaling waartegen het voorkooprecht uitgeoefend kan worden. De expert dient binnen een termijn van vijfenveertig (45) kalenderdagen te rekenen vanaf zijn aanstelling over te gaan tot prijsbepaling.

Die prijsbepaling is niet vatbaar voor betwisting, behoudens indien zij blijkbaar strijdig is met de billijkheid in de zin van artikel 31 van het Wetboek van vennootschappen. In dat geval kan tegen deze prijsbepaling beroep worden aangetekend bij de Rechtbank van Koophandel waaronder de zetel van de vennootschap ressorteert, binnen de maand nadat de onafhankelijke expert zijn waardebepaling kenbaar heeft gemaakt aan de voorzitter van de raad van bestuur. De prijs die door de expert werd vastgesteld, is in elk geval bindend voor de andere Aandeelhouders die hun voorkooprecht wensen uit te oefenen.

Binnen de vijf (5) kalenderdagen nadat hij de waardebepaling van de expert heeft ontvangen, stuurt de voorzitter van de raad van bestuur aan aile andere Aandeelhouders de prijs waartegen het voorkooprecht kan uitgeoefend worden."

beslissing van de vergadering om artikel 13,3.A.2 der statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"Onverminderd de bepalingen van artikel 13.4. hierna, is elke Aandeelhouder die een deel of al zijn Aandelen wil overdragen (de "Aanbieder), ertoe gehouden alle andere Aandeelhouders en de voorzitter van de raad van bestuur daarvan in kennis stellen ten laatste zestig (60) kalenderdagen N'ô& de geplande overdracht.

De Aanbieder moet de eerste kennisgeving (de "Eerste Kennisgeving") aangetekend versturen, Deze Kennisgeving moet de volgende vermeldingen bevatten:

(i)het aantal Aandelen welke zullen worden overgedragen (de Aangeboden Aandelen);

(ii)naam, adres of maatschappelijke zetel en nationaliteit van de kandidaat-cessionaris;

(iii)de bona fide prijs per Aangeboden Aandeel die door de kandidaat-cessionaris wordt geboden of indien de betaling niet in contanten gebeurt, de tegenwaarde in contanten van de betaling, dan wel bij overdracht om niet, de tegenwaarde in contanten van de Aangeboden Aandelen ("Prijs").

(1v)alle andere voorwaarden en modaliteiten van de voorgenomen overdracht. Een kopie van het ondertekend en gedagtekend bod van de kandidaat-cessionaris met hoger vernoemde vermeldingen dient aan de Eerste Kennisgeving te worden gehecht.

De vennootschap is er niet toe gehouden een 'due diligence' toe te staan ten bate van een kandidaat-cessionaris, tenzij de kandidaat-cessionaris een aantal Aandelen wil kopen, dat gelijk is aan het aantal dat beschreven wordt in artikel 13.4. en dus het daar beschreven volgrecht speelt.

Indien de overdracht onderworpen is aan de uitvoering van een bevredigende due diligence, mag deze voorwaarde de overdracht slechts verhinderen (i) voor zover materiële discrepanties optreden tussen het resultaat van de due diligence en informatie ter beschikking gesteld door de Aanbieder voor het bod; of (ii)

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

indien de due diligence feiten aan het licht brengt die een materiële negatieve invloed hebben op de toestand' van de vennootschap."

beslissing van de vergadering om artikel 16 der statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad bestaand uit drie bestuurders,

natuurlijke of rechtspersonen,

Zij worden benoemd voor een termijn van ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders en winstbewijsh ouders en zijn te allen tijde door haar afzetbaar. Ze zijn herbenoembaar.

Ais één of meerdere plaatsen van bestuurder wegens overlijden, ontslag of om een andere reden openvalt, mogen de overblijvende bestuurders voorlopig in deze vacature voorzien.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

beslissing van de vergadering om artikel 24 der statuten integraal te vervangen door volgende tekst:

"Rechtsgedingen, zowel als eiser als verweerder, worden in naam van de vennootschap gevoerd of gevolgd door twee bestuurders gezamenlijk handelend, of door een speciaal lasthebber (al dan niet bestuurder) alleen handelend en speciaal daartoe aangesteld door de raad van bestuur. Rechtsgedingen met betrekking tot faling of faillissement zullen in naam van de vennootschap gevoerd of gevolgd worden door twee bestuurders gezamenlijk handelend,"

5. GOEDKEURING GECOÖRDINEERDE STATUTEN

6, MACHTIGING BESTUURDERS

7. BIJZONDERE VOLMACHT

Volmacht wordt door de vergadering verleend aan Gerard van Schaik, Accountant, kantoorhoudende te 9000 Gent, Begijnhoflaan 11, om alle formaliteiten te vervullen in verband met het ondememingsloket, kruispuntbank voor ondernemingen en de fiscale administraties, zowel directe als indirecte belastingen te: vervullen, en dit zowel voor deze voortvloeiend uit huidige akte als voor deze voortvloeiend uit alle andere , akten. Eveneens bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de diensten der directe en indirecte belastingen, inzage te nemen in het dossier, documenten te ondertekenen welke noodzakelijk zijn voor de opvolging en afhandeling van dit dossier, akkoorden en briefwisseling te ondertekenen. De volmachtdrager handelt steeds in opdracht van de volmachtgever. Deze volmacht of lastgeving behelst aile verrichtingen die de lasthebber nodig of nuttig zal achten voor het hierboven aangegeven doel. Zij verleent inzonderlijk alle macht tot aangifte, antwoord, bezwaar en afstand, inschrijving, wijziging, schrapping.

Il de RAAD VAN BESTUUR de volgende beslissingen heeft genomen

-benoeming gedelegeerd bestuurder

De bestuurders erkennen en bevestigen het voorgaand.

beslissing van de raad om te benoemen tot gedelegeerd bestuurder:

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Titus Consulting", voornoemd, met als vaste ,

vertegenwoordiger de Heer DEBRUYNE Dimitri Tuur, voornoemd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd afschrift van het proces-verbaal met aangehechte volmacht bestuurder met

gecoördineerde statuten

Notaris FEVERY Fabienne

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

08/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 31.07.2014 14392-0238-018
18/11/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 13.11.2013 13659-0125-018
12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.05.2013, NGL 07.06.2013 13161-0416-018
24/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.05.2012, NGL 19.05.2012 12120-0488-019
06/03/2012
ÿþ Mvtl Wortl 11.1

~l r.{. ;: 4'. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

J i1IIl 11111 1111! 1111! 1/ff! 111111111/11111111! 111!

" 12050681"

NEERGELEGD

22 FEH, 2012

RECHTBelrtiWAN

KOOPHANDEL TE ceNT

Voor- r

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0888.062.021

Benaming

(voluit) : indurium Engineering Services

(verkort) :

Rechtsvorm : NV

Zetel : Doornstraat 41 - 9940 Evergem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 05/12/2011: De vergadering beslist met unanimiteit van stemmen:

- het vrijwillig ontslag van dhr, Juwet Marc te aanvaarden en dit met ingang vanaf heden.

- mevr, van den Berg Soraya Vera Jeanne te benoemen als bestuurder en dit met ingang vanaf heden.

Na de bijzondere algemene vergadering dd. 05/12/2011 is het kapitaal van de vennootschap als volg

samengesteld:

-dhr. Debruyne Dimitri: 6.000 aandelen;

- de vennootschap Deta-Composites nv: 1.000 aandelen;

- de vennootschap Indurium Engineering Services nv: 2.000 (eigen) aandelen;

- de vereniging zonder winstoogmerk KaHo Sint-Lieven: 1.000 aandelen;

- dhr. Van Lierde Carlos: 1.000 aandelen;

of samen 11.000 aandelen.

Na de bijzondere algemene vergadering dd. 05/12/2011 zijn de winstbewijzen van de vennootschap als

volgt samengesteld:

dhr. Debruyne Dimitri: 8.200 winstbewijzen;

- de vereniging zonder winstoogmerk KaHo Sint-Lieven: 1.800 winstbewijzen;

of samen 10.000 winstbewijzen.

De gedelegeerd bestuurder

Titus Consulting bvba

r vertegenwoordigd door

Dhr. Debruyne Dimitri

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/05/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 09.05.2011, NGL 17.05.2011 11115-0078-016
03/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.05.2010, NGL 31.05.2010 10140-0027-015
26/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 12.05.2009, NGL 18.05.2009 09155-0067-015

Coordonnées
INDURIUM ENGINEERING SERVICES

Adresse
DOORNSTRAAT 41 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande