INERCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INERCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.997.664

Publication

10/07/2012
ÿþV,

beh. aai Bel 5taa

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111111 11 I

*12121392*

dl

NEERGELEGD

Z 9 -06- 2011

REOffTBAjelifffl

KCl(9PFY1aNíD I. "TE GENT



Ondernemingsnr ; b $14 ~ ~Q~" 66°[~

Benaming (voluit) : Inerco

(verkort):.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Malpertuussingel, 40

9070 Destelbergen

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Stéphane Vander Eecken, geassocieerd notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een BVBA "Claeys Bouuaert & Vander Eecken, geassocieerde notarissen", met zetel te Gent, Franklin Rooseveltlaan 23 (RPR Gent 898.902.364) op 20 juni 2012, dragende de melding "Geregistreerd te Gent 2 op 26 juni 2012, boe 238, blad 73, va 14, Ontvangen E 25,00) dat:

dhr. DE SCHEPPER Eddy Maurice, geboren te Gent op 14 juli 1962, wonende te 9070 Destelbergen, Malpertuussingel 40

en zijn echtgenote

mevr. GEiRNAERT Darline Pharailda Richard, geboren te Gent op 10 augustus 1964, wonende te 9070 Destelbergen, Malpertuussingel 40

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht met de naam: Inerco. ZETEL: 9070 Destelbergen, Malpertuussingel 40.

DOEL: be vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden en/of tussenpersonen

1, Partíkipaties te nemen, onder welke vorm ook, in alle vennootschappen in België of in het buitenland, bestaande of op te richten, door middel van inbrengen, onderschrijvingen, overdrachten of ruilingen, al dan niet om er het beheer van te controleren of om er gewoon een aandeel in te hebben, alsook de aankoop, verkoop en ruiling van alle effecten of onroerende goederen, het productief maken en het beheren van alle roerende en onroerende goederen,

2. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, overdracht, fusie, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen.

3. De vennootschap mag mandaten en functies uitoefenen, onder meer het bestuur waarnemen, het toezicht en de controle uitoefenen over andere vennootschappen, zoals deze waarin zij enige deelneming of participaties bezit. Ze beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van vennootschappen te stimuleren, te plannen en te coördineren.

4, Zij mag in België of in het buitenland aankopen, verkopen, importeren, exporteren en produceren, voor eigen rekening of voor rekening van derden, van basismaterialen en halfafgewerkte en/of afgewerkte producten en aanverwante producten en materialen, die nodig zijn voor het uitvoeren van haar activiteiten.

5. Zij mag eveneens optreden als studiebureau en/of adviesbureau, verschaffen van diensten en het ter beschikking stellen van personeel voor interim-management, project-ingenieur op projectbasis of als freelance, rechtstreeks of via onderaanneming.

6, Zij mag advies en begeleiding geven ais energiedeskundige of energieconsulent aan diverse nijverheden, optreden als extern of intern energiecoördinator voor bedrijven, het opstellen van EPC's en EPB's en voor alle werkzaamheden en handelsverrichtingen die in de breedste zin rechtstreeks of onrechtstreeks daarbij aansluiten.

7. Zij mag in België of in het buitenland aankopen, verkopen, huren, verhuren, in leasing geven of nemen, bouwen of laten bouwen, herstellen of onderhouden van alle roerende en onroerende goederen, outillerïng en uitrusting;

8. Zij mag zakelijke rechten op onroerende goederen, ondermeer deze van erfpacht en opstal, verwerven, bezitten of toestaan. De vennootschap mag voorschotten of leningen toestaan aan vennootschappen waarin zij een deelneming of participatie bezit of aan haar vennoten en bestuurders, evenals aan derden,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor.

behouden San het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Y

dit laatste binnen het kader van het maatschappelijk doel. Ze mag zich borg stellen of aval verenen voor andere natuurlijke en rechtspersonen.

9. Zij mag een onroerend vermogen in binnen- en buitenland aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren; zij mag alle investeringen, beleggingen, verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten doen zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, zij mag onroerende goederen aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten. Het maatschappelijk doel strekt zich uit tot alle werkzaamheden en handelsverrichtingen die in de breedste

zin rechtstreeks of onrechtstreeks daarbij aansluiten.

Echter wat het vermogensbeheer betreft, mag de vennootschap dit alleen voor zichzelf waarmaken, zij mag aan geen vermogensbeheer voor derden doen.

De vennootschap kan, binnen het kader van haar doel, alle roerende, onroerende, industriële, commerciële en burgerlijke daden stellen.

DUUR: Onbepaald vanaf 1 juli 2012,

KAPITAAL: achttienduizend zeshonderd euro (¬ '18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk.111005'e van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volstort ten belope van 213. De oprichters dienen op hun inbreng elk nog 6.200,00 euro te volstorten. Samenstelling van het maatschappelijk kapitaal : speciën.

BANKATTEST

Het gestorte kapitaal werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van art. 224 Wb. Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij de BNP Paribas Fortis.

BESTUUR ; Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), vennoten of niet. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten of aandeelhouders, zaakvoerders of bestuurders, of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Worden benoemd tot statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap, de heer Eddy DE SCHEPPER en mevrouw Darline GEIRNAERT, beide voornoemd, die verklaarden niet getroffen te zijn door enig besluit die zich tegen deze aanstelling zou verzetten.

BEVOEGDHEDEN:

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

BOEKJAAR: van 1 januari tot en met 31 december van ieder jaar.

JAARVERGADERING:1ste dag van de maand juni om 20 uur, zelfs als zou die dag een zon- of feestdag zijn of worden. Zij wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping,

WINSTVERDELING: Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat aile lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om het wettelijke reservefonds te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt,

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd of op een andere wijze wordt verdeeld of bestemd.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar gaat in op 1 juli 2012 en wordt afgesloten op 31 december 2013,

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014,

SLOTBEPALINGEN

a. (voorlopig) wordt geen niet-statutaire zaakvoerder aangesteld;

b. ingeval van overlijden of vacature van de functie van statutaire zaakvoerder, te benoemen tot vervangende niet statutaire zaakvoerder. geen

d. het mandaat van de statutaire zaakvoerder wordt (voorlopig) niet vergoed;

e. er wordt geen commissaris benoemd.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht met macht van indeplaatsstelling werd verleend aan het boekhoudkantoor DERELA in Nazareth evenals haar aangestelden,om in naam van de zaakvoerder en in naam van de vennootschap, ingevolge de oprichting, door toedoen van een erkend ondernemingsloket van zijn keuze, alle formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank van ondernemingen en bij de diensten van de Belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Stéphane Vander Eecken

geassocieerd notaris

.T.egelijk.hiermede-neergelegd uitgifte .oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INERCO

Adresse
MALPERTUUSSINGEL 40 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande