INES ALMEIDA PINHEIRO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : INES ALMEIDA PINHEIRO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 846.886.412

Publication

13/08/2013
ÿþVoor-

behoude

aan het

BelgiscY

5taatsbla

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

s In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

0 2 AUG, 2013

DENDERMONDE

Criffic

*13127039*

Ondernemingsnr : BE0846.886.412

Benaming

(voluit) : INES ALMEIDA PINHEIRO

(verkort) :

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel : DIEDERIK VAN BEVERENLAAN 28,9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGEN MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De Bijzondere Algemene Vergadering van 15.07.2013 beslist om de maatschappelijke zetel te verplaatsen van Diederik van Beverenlaan 28 te 9120 Beveren naar Haagstraat 47 te 9120 Vrasene en dit vanaf heden.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

06/07/2012
ÿþN Mod Word 41.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*12119268*

be

a

$, stE

N

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; Li G. 'su.

Benaming

(voluit) : INES ALMEIDA PINHEIRO

(verkort)

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Diederik Van Beverenlaan 28, 9120 Beveren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting Vennootschap (Onderhandse Akte van 22.05.2012) ONDERHANDSE AKTE OPRICHTING VOF (Vennootschap Onder Firma)

Art. 1 - De vennootschap wordt opgericht onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma met als naam " INES ALMEIDA PINHEIRO

Art. 2 - De maatschappelijke zetel is gevestigd te: Diederick Van Beverenlaan 28 te 9120 Beveren

De zaakvoerder kan, zonder een statutenwijziging de maatschappelijke zetel verplaatsen in België. Iedere overbrenging buiten de taalgewesten vereiste een wijziging van de statuten. De overbrenging van de maatschappelijke zetel wordt openbaar gemaakt.

Art. 3 - De vennootschap heeft tot doel:

" Uitoefening van een tandartsenpraktijk omvattende de verwezenlijking van tanden mondheelkundige verzorging zoals het bevorderen van de mondhygiëne, preventie, orthodontie, paradontologie, endodontologie, implantologie, esthetische tandheelkunde en diagnose onder alle vormen

De deelneming onder gelijk welke vorm aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping en de controle van ondernemingen van gelijk welke aard, en het verlenen aan ondernemingen waarin de vennootschap belang stelt van aile hulp, onder meer onder de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen.

Art. 4 - De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Het boekjaar loopt vanaf 1 januari tot 31 december, Het eerste boekjaar vanaf 01/02/2012 tot 31/12/2013

De beschikkingen aangaande de inventarissen en jaarrekeningen komen overeen met de regels bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Art. 5 - Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 3000,00 vertegenwoordigd door inbreng in speciën. Er zijn 100 aandelen van ¬ 30; elk, waarvan 100 eigendom zijn van Mevr Ines Teresa Pedro De Almeida Pinheiro.

Art. 6 - De overgang van aandelen worden geregeld overeenkomstig de artikelen van het Wetboek van Vennootschappen. De overdracht onder levenden en het overgaan wegens overlijden geschiedt bij voorkeur aan de vennoten die reeds deel uitmaken van de vennootschap. De waarde van die aandelen wordt bepaald door het bedrag van het nominaal kapitaal (verhoogd of verminderd, met het gemiddelde van de in de twee laatste jaarrekeningen uitgedrukte resultaten) te delen door het aantal bestaande aandelen. De afkoopprijs moet binnen de termijn van twee jaar vanaf het einde van de eerste maand na de aanneming van de afkoop, betaald worden, in twee gelijke jaarlijkse stortingen. Indien de vennoten van dit voorkeurrecht geen gebruik maken, dan kunnen de erfgenamen of legatarissen hun toelating als vennoot aanvragen. Bij weigering van die toelating hebben zij het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen.

Art. 7 - De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoot.

Worden ais zaakvoerder benoemd: Mevrouw lues Teresa Pedro De Almeida Pinheiro, wonende Diederick

Van Beverenlaan 28 te 9120 Beveren, zij is tevens de oprichtster van deze VOF.

De duur van hun mandaten is onbeperkt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

£.3e fouten

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Art. 8 De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om namens de vennoot-'schap in alle omstandigheden te handelen en om alle daden en verrichtingen, die betrekking hebben op het maatschappelijk doel, uit te voeren of toe te laten.

Het mandaat van zaakvoerder is bezoldigd. De bezoldiging wordt jaarlijks door de algemene vergadering der vennoten, bij eenvoudige meerderheid, vastgesteld.

Art. 9 Iedere vennoot heeft toezicht op de vennootschap (met inbegrip van daden van onderzoek, van nazicht der verrichtingen en kennisnamen van de boekhouding, de briefwisseling en alle geschriften van de vennootschap).

Art, 10 - Jaarlijks zal een gewone algemene vergadering gehouden worden de 3e vrijdag van de

maand mei, te 17.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden worden.

De gewone algemene vergadering zal voor de eerste maal plaats hebben in het jaar 2014.

De algemene vergadering zal beraadslagen volgens de regels voorzien bij het Wetboek van Vennootschappen. De zaakvoerders zijn bevoegd een algemene vergade-'ring bijeen te roepen, wanneer het maatschappelijk belang dit vereist.

Art. 11 Het overschot van de balans, na aftrek van de lasten, de algemene onkosten en de noodzakelijke afschrijvingen, is de nettowinst van de vennootschap.

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste vijf procent voorafgenomen voor het aanleggen van een wettelijk reservefonds. Die voorafneming is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve het tiende van het' maatschappelijk kapitaal bereikt.

De jaarvergadering beslist bij meerderheid van stemmen welke bestemming dient te worden gegeven aan de winst, na voorvermelde afhouding.

Art.12 De vennootschap zal ontbonden worden in de bij de wet bepaalde gevallen. Bij beslissing van de algemene vergadering kan er tot vervroegde ontbinding worden overgegaan. In geval van ontbinding, zal de zaakvoerder de vereffening doen, tenzij de algemene vergadering een (of meer) vereffenaar(s) benoemt, met vaststelling van hun bevoegdheid en van hun bezoldiging. Het batig saldo van de vereffening, na betaling van de schulden en lasten van de vennoot-'schap, zal tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen.

Art. 13 Voor alle beschikkingen die in onderhavige statuten niet geregeld zijn, verklaren partijen zich te zullen gedragen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Alle voorgaande punten zijn bindend voor beide vennoten.

Wijziging of aanvulling van deze afspraken kan enkel mits het opmaken van een nieuwe.

Opgemaakt te Melsele op 22/05/2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INES ALMEIDA PINHEIRO

Adresse
DIEDERIK VAN BEVERENLAAN 28 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande