INFOR (MERELBEKE)

Divers


Dénomination : INFOR (MERELBEKE)
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 476.264.753

Publication

09/04/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- II

behouder

aan het

Belgisch

5taatsblat

Iflillul llflhIll l III lu lI

*19076895'



NEERGELEGD

2 $ Ui 2014

Ri~Ct$MbIK VAn!

KOOPHANDEL TE GENT

Ondernemingsnr : 0476.264.753

Benaming

(voluit) : INFOR (AMERSFOORT)

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap naar Nederlands recht

Zetei :i_ie lr~a3 item N3V eh U.\-,4 Nederland, met Belgisch

bijkantoor te Guldensporenpark 7-8, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing van de maatschappelijke zetel - overige gegevens

Uittreksel uit de bestuursbesluiten, d.d. 7 maart 2014:

DE ONDERGETEKENDEN

te dezen handelend als directeuren en derhalve uitmakende het voltallige bestuur Infor (Amersfoort) B.V,

BESLUITEN

1. dat uit het uittreksel van het Handelsregister van de Kamer van Koophandel blijkt dat de Vennootschap niet meer gevestigd is te Lange Dreef 13, bus E, 4131 NJ Vianen Ut, Nederland, maar te Baron van Nagellstraat 89, 3771 LK Bameveld, Nederland.

2, dat deze nieuwe adresgegevens nog niet werden aangepast in de registers van de Kruispuntbank van Ondernemingen voor wat betreft het Belgisch bijkantoor van de Vennootschap, gevestigd te Merelbeke (B-9820 Merelbeke), Guldensporenpark 7-8, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Gent) onder het nummer 0476.264.753 (hierna het "Bijkantoor").

3. dat bovendien volgende informatie van de Vennootschap nog niet werd toegevoegd in de registers van de

Kruispuntbank van Ondernemingen wat betreft de inschrijving van het Bijkantoor:

-Telefoonnummer: +31 342 428888

-Faxnummer: +31 342 428822

-E-mailadres: infor.receptionnlbarneveld@infor.com

-Webadres: www.infor,com

VERKLAREN NAMENS DE VENNOOTSCHAP

1. Bij deze volmacht te verlenen aan Meester Elke Janssens, Meester Karolien Boghe en/of iedere andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met mogelijkheid tot indepleatsstelling, om in naam en voor rekening van de Vennootschap dit bestuursbesluit van de Vennootschap tot vaststelling van de wijziging van het adres van de Vennootschap en tot toevoeging van de ontbrekende informatie van de Vennootschap in de registers van de Kruispuntbank van Ondernemingen neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel met het oog op de publicatie hiervan in de Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad, de wijziging en toevoeging van de. gegevens van de Vennootschap in de registers van de Kruispuntbank van Ondernemingen en, voor zover van toepassing, bij de overige administraties te laten opnemen en/of te laten wijzigen. Met het oog op de bekendmaking en/of aanpassing van de gegevens van de Vennootschap, zijn voormelde volmachtdragers gemachtigd om elke verklaring af te leggen, elk document te ondertekenen en in het algemeen, alles te doen wat nodig of raadzaam is met het oog op de bekendmaking en/of aanpassing van de wijziging van de gegevens: van de Vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden Karolien Boghe

aan het Lasthebber

Belgisch StaatsbEad







Tegelijk hiermee neergelegd:

- origineel geapostilleerde en gelegaliseerde bestuursbesluit en volmacht, d.d. 12 maart 2014, getekend door de heer Gregory Michael Giangiordano;

- beëdigde vertaling van de apostille en legalisatie van het bestuursbesluit en de volmacht, d.d. 12 maart 2014, getekend door de heer Gregory Michael Giangiordano; en

- origineel geapostilleerde en gelegaliseerde bestuursbesluit en volmacht, d.d. 20 februari 2014; getekend door de heer Marcel Franciscus Stephanus Gijtenbeek en de heer Jochen Berthold Kasper.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/04/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/03/2013
ÿþA+odword 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0476.264.763

Benaming

(voluit) : Lawson Software Netherlands

(verkort) :

*13036284*

NEERGELEGD

Z Q FEU. 2013

RECHTB,h,ti'i!i VAN

KOOPIIA>\iD à» GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Rechtsvorm : Besloten vennootschap naar Nederlands recht

Zetel : Lange Dreef 13E, 4131NJ Vianen Ut, Nederland, met Belgisch bijkantoor

gevestigd te Guldensporenpark 7-8, 9820 Merelbeke, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van wettelijke vertegenwoordigers van het Belgische bijkantoor - Naamswijziging van het Belgische bijkantoor - Naamswijziging van de vennootschap - Wijziging van de samenstelling van de raad van bestuur van de vennootschap

1. uittreksel uit het bestuursbesluit van de vennootschap van 31 januari 2013:

1. De door de Volmachtgever op 11 december 2011 aan (i) mevrouw Maria Ulrika Ersman, van Zweedse nationaliteit, geboren op 31 augustus 1973, wonende te SE-11531 Stockholm, Strindbergsgatan 44, Zweden, (ii) de heer Jochen Ber-thold Kasper, van Duitse nationaliteit, geboren op 11 januari 1968, wonende te D-66740 Saarlouis, Taubenstrasse 8, Duitsland, en (iii) mevrouw Patricia Elias, van Amerikaanse nationaliteit, geboren op 14 april 1962, wonende te Lake-ville, Minnesota 55044, 9196 163rd Street W., Verenigde Staten van Amerika (hierna, de "Huidige Wettelijke Vertegenwoordigers"), verleende hoedanigheid van wettelijke vertegenwoordigers, zoals neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 maart 2012, onder nummer 12057871 (hierna de "Originele Procuratieverlening") ais wettelijke vertegenwoordigers van het Belgische bijkantoor van de Volmachtgever, gevestigd te Merelbeke (B-9820 Merelbeke), Guldensporenpark 7-8, België, ingeschreven in het rechtsperso-nenregister van Gent onder nummer 0476.264.753 (hierna, het "Bijkantoor") per heden in te trekken.

2. De heer Jochen Berthold Kasper, van Duitse nationaliteit, geboren op 11 januari 1968, wonende te D66740 Saarlouis, Taubenstrasse 8, Duitsland, de heer Marcel Franciscus Stephanus Gijtenbeek, van Nederlandse nationaliteit, gebo-ren op 10 september 1968, wonende te 3814 XD Amersfoort, Nederland, James Cookstraat 9, en de heer Gregory Michael Giangiordano, van Amerikaanse nationaliteit, geboren op 9 maart 1966, wonende te 300 Hidden River Road Penn Valley, PA 19072 Verenigde Staten van Amerika (hierna, de "Nieuwe Wettelijke Vertegenwoordigers"), per heden te benoemen tot Nieuwe Wettelijke Vertegenwoordigers van het Bijkantoor, verantwoordelijk voor de activiteiten van het Bijkantoor. Deze mandaten zullen een einde nemen vanaf het moment dat zij worden vervangen door een beslissing van het bestuur van de Volmachtgever.

3. De door de Volmachtgever op 29 september 2006 besloten naamswijziging van het Bijkantoor in "LAWSON SOFTWARE BELGIUM", met ingang van 1 oktober 2006, zoals neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent en bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 november 2006, onder nummer 06166898, te wijzigen ingevolge de naamswijziging van de Volmachtgever van Lawson Software Netherlands B.V. in Infor (Amersfoort) B.V., naar "INFOR (MERELBEKE)", met ingang vanaf heden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

VERKLAREN NAMENS DE VOLMACHTGEVER

1. Bij deze volmacht te verlenen aan de Nieuwe Wettelijke Vertegenwoordigers, in de hoedanigheid van wettelijke vertegenwoordigers van het Bijkantoor, en aldus alle machten te geven om de Volmachtgever te vertegenwoordigen binnen het kader van de activiteiten van het Bijkantoor, ieder alleen handelend en alles met de macht van substitutie. De Volmachtgever kan deze volmacht jegens de Nieuwe Wettelijke Vertegenwoordigers schriftelijk herroepen. De betrekkingen tussen de Volmachtgever en de Nieuwe Wettelijke Vertegenwoordigers die voortvloeien uit deze volmacht worden beheerst door Nederlands recht.

2. Bij deze volmacht te verlenen aan Meester Elke Janssens, Meester Carl-Philip de Villegas en/of iedere andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de Volmachtgever de akte van statutenwijziging van de Volmachtgever, d.d. 4 juli 2012, neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel met het oog op de publicatie van één of meerdere uittreksels hiervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de wijziging van de gegevens van de Volmachtgever in de registers van de Kruispuntbank van Ondernemingen en, voor zover van toepassing, bij de overige administraties te laten opnemen en/of te laten wijzigen. Met het oog op de bekendmaking en/of aanpassing van de gegevens van de Volmachtgever, zijn voormelde volmachtdragers gemachtigd om elke verklaring af te leggen, elk document te ondertekenen en in het algemeen, alles te doen wat nodig of raadzaam is met het oog op de bekendmaking en/of aanpassing van de wijziging van de gegevens van de Volmachtgever.

3. Bij deze de benaming van het Bijkantoor te wijzigen van "LAWSON SOFT-WARE BELG1UM" naar "INFOR (MERELBEKE)", met ingang per heden.

4. Bij deze volmacht te verlenen aan Meester Elke Janssens, Meester Carl-Philip de Villegas en/of iedere andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om in naam en voor rekening van de Volmachtgever dit besluit tot wijziging van de wettelijke vertegenwoordigers en de benaming van het Bijkantoor, neer te leggen ter griffe van de bevoegde Rechtbank van Koophandel met het oog op de publicatie hiervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, de wijziging van de gegevens van de wettelijke vertegenwoordigers en de benaming van het Bijkantoor in de registers van de Kruispuntbank van Ondernemingen en, voor zover van toepassing, bij de overige administraties te laten opnemen en/of te laten wijzigen. Met het oog op de bekendmaking en/of aanpassing van de wijziging van de wettelijke vertegenwoordigers en de benaming van het Bijkantoor, zijn voormelde volmachtdragers gemachtigd om elke verklaring af te leggen, elk document te ondertekenen en in het algemeen, alles te doen wat nodig of raadzaam is met het oog op de bekendmaking en/of aanpassing van de wijziging van de wettelijke vertegenwoordigers en de benaming van het Bijkantoor.

5. Bij deze volmacht te verlenen aan Meester Elke Janssens, Meester Carl-Philip de Villegas en/of iedere andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDu-tilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om in naam en voor re-kening van de Volmachtgever de besluitvorming van de aandeelhouders van de Volmachtgever van 13 juni 2012 waaruit de wijziging van de samenstelling van het bestuur blijkt, neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel met het oog op de publicatie hiervan in de Bijlag en bij het Belgisch Staatsblad, de wijziging van de gegevens van de bestuurders in de registers van cie Kruispuntbank van Ondernemingen en, voor zover van toepassing, bij de overige administraties te laten opnemen en/of te laten wijzigen. Met het oog op de bekendmaking en/of aanpassing van de wijziging van de bestuurders van de Volmachtgever, zijn voormelde volmachtdragers gemachtigd om elke verklaring af te leggen, elk document te ondertekenen en in het algemeen, alles te doen wat nodig of raadzaam is met het oog op de bekendmaking en/of aanpassing van de wijziging van de bestuurders van de Volmachtgever.

H. Uittreksel uit het besluit buiten vergadering enig aandeelhouder Lawson Software Netherlands B.V. van 13 juni 2012:

Lawson Software Sweden AB, een vennootschap naar het recht van Zweden, kan-toorhoudend te Borgarfjordsgatan 9, P.O. Box 1211, 164 28 Kista, Zweden, ingeschre-ven in het Bolagsverket in Stockholm, Zweden onder nummer: 556224-1348 (de "Aandeelhouder"), te dezen handelend als enig aandeelhoudster van Lawson Software Netherlands B.V. B.V., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, statutair gevestigd te Amersfoort (adres: 4131 NJ Vianen, Utrecht, Lange Dreef 13e, handelsregisternum-mer: 17095490) (de "Vennootschap").

BESLUIT

1. De Aandeelhouder met ingang van heden eervol ontslag te verlenen ais bestuurder van de Vennootschap.

{a

r

t

Vee

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



2. De Aandeelhouder kwijting te verlenen voor het door haar ais bestuurder van de Vennootschap gevoerde beleid.

3. Ieder van Gregory Giangiordano, Jochen Kasper en Marcel Gijtenbeek te benoemen tot bestuurder van de Vennootschap met ingang van heden.

III. Uittreksel uit de akte van statutenwijziging van de vennootschap van 4 juif 2012:

Artikel 1

1.1 De vennootschap is genaamd Infor (Amersfoort) B.V.

Carl-Philip de Villegas

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge Samen hiermee neergelegd: (i) Gelegaliseerd en geapostilleerd bestuursbesluit van de vennootschap van 31 januari 2013, (ii) Gelegaliseerd en geapostilleerd besluit buiten vergadering enig aandeelhouder Lawson Software Netherlands B.V. van 13 juni 2012, en (iii) Gelegaliseerde en geapostilleerde akte van statutenwijziging van Lawson Software Netherlands B.V. van 4 juli 2012.













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/03/2012
ÿþ%."

J\

" 12057891

Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

- 6 ebRr 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHANDE14fflgNT

Ondernemingsar : 0476264753

Benaming

(voluit) : Lawson Software Netherlands

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap naar Nederlands recht

Zetel : Maanlander 45, 3824 MN Amersfoort, Nederland, met Belgisch bijkantoor te

Guldensporenpark 7-8, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van wettelijke vertegenwoordigers van het Belgisch bijkantoor van de vennootschap (Lawson Software Belgium). Wijziging van het adres van de vennootschap.

Uitreksel van het bestuursbesluit van 19 december 2011:

Het bestuur besluit hierbij unaniem:

1. tot intrekking van de benoeming van de heer D.A. de Weijer als wettelijk vertegenwoordiger van Lawson' Software Belgium: per de datum van ondertekening van dit besluit;

2. tot benoeming van de volgende personen, elkeen individueel handelend, als wettelijk vertegenwoordigers van Lawson Software Belgium: per de datum van ondertekening van dit besluit;

a, mevrouw Maria Ulrika Ersman, geboren op 31 augustus 1973, met adres: Strindbergsgatan 44, SE-11531 Stockholm, Zweden

b. de heer Jochen Berthold Kasper, geboren op 11 januari 1968, met adres: Taubenstr. 8, D-66740 Saarlouis, Duitsland;

c. mevrouw Patricia Elias, geboren op 14 april 1962, met adres: 9196 163rd Street W., Lakeville, Minnesota 55044 Verenigde Staten van Amerika.

Deze functies zullen worden uitgeoefend zonder bezoldiging.

3. tot het verlenen van volmacht aan Olivier Sondervorst, advocaat bij Bird & Bird LLP, met kantooradres te Loulzalaan 235/1, 1050 Brussel, om de nodige publicatieformaliteiten te vervullen.

Uit de notulen van de raad van bestuur van de vennootschap blijkt dat de vennootschap haar adres heeft te te Lange Dreef 13 E, 4131 NJ Vianen Ut, Nederland. Voor zover als nodig wordt hierbij bevestigd dat de vennootschap, Lawson Software Netherlands BV, sinds 1 januari 2007 haar adres heeft te Lange Dreef 13 E, 4131 NJ Vianen Ut, Nederland.

Olivier Sondervorst

Bijzondere lasthebber

oteetaà?e-

ae)ade eter../.2-Ée.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/09/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 29.03.2006, NGL 20.09.2006 06786-0020-015
27/12/2004 : GE201073
27/12/2004 : GE201073
14/05/2002 : GE201073
08/05/2002 : GE201073
08/05/2002 : GE201073

Coordonnées
INFOR (MERELBEKE)

Adresse
GULDENSPORENPARK 7-8 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande