INSUMAT

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INSUMAT
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.119.216

Publication

03/01/2014
ÿþ

r1/4i E E- :70: . ~G D

~n BEC, ~~~7

~» "~*` ~w`w

RsCHTu,"oi< VAN

KOoPxur ,:l_TsGENT

riffie

Mcdmordn^

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopi na neerlegging ter griffie van de akte

Ondærnemingenr: 0437'118.216

Benaming

(voluit) INSUMAT

(verkort):

Renhtsvocm: Naamloze Ven

Zetel : 9000 Gent Moutstraat 9

(volledig adres)

Ondetwerp aKÍw: KAP1TAALSVERHOGING STATUTENWIJZIGING

EERSTE BESLISSING

1.Met algemeenheid van stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato vijf december tweeduizend dertien houdende de beslissing tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van VIJFHONDERD VIERENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (e 534.500,00), waarop tien procent (10%) roerende voorheffing verschuldigd is, hetzij DRIEËNVLIFTIGDUIZEND VIERHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 53.450,00), en dit door onttrekking aan de beschikbare reserves.

De dividende n werden toegekend, als volgt:

- aan de Heer Patrick Huyghe, voornoemd: een bruto-bedrag ten belope van TWEEHONDERD ZEVENENZESTIGDUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 267.250,00).

-aan Mevrouw Sophie Nlooa, voomoemd, een bruto-bedrag ten belope van TWEEHONDERD ZEVENENZESTIGDUIZEND TWEEHONDERD VIJFTIG EURO (¬ 287.250.00).

Deze dividenden werden betaalbaar gesteld op vijf december tweeduizend dertien.

2.De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met VIERHONDERD

EENENTACHTIGDUIZEND VIJFTIG EURO (¬ 4810 MILJOEN

ZESHONDERD VIJFENZEVENTIGDUIZEND ZESTIG EURO (E 1.675.060,00) op TWEE MILJOEN HONDERD ZESENVIJFTIGDUIZEND HONDERD EN TIEN EURO (E 2,156.110,00), door inbreng van gelden voortvioeiend uit een eerder uitgekeerd bruto-dividend ten bedrage van VIJFHONDERD VIERENDERTIGDUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 534.500,00), onder aftrek van tien procent (10%) roerende voorheffing, zonder creatie van nieuwe aandelen.

3.|nbnon8

Is alhier tussengekomen:

De Heer Patrick Hu h voornoemd, di d ( te hebb h nd van al wat voorafgaat, verklaart

volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart met zijn netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten TWEEHONDERD VEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD VIJFENTWINTIG EURO 240.525,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door een storting in geld van voormeld bedrag, die is gebeurd op een bijzondere geblokkeerde rekening bij KBC Bank, agentschap Gent De Sterre, zoals dit blijkt uit een attest van deponering van de betrokken bank gedateerd van negen december tweeduizend dertien.

Mevrouw Sophie Maes, voornoemd, die na voorlezing te hebben gehoord van al wat voorafgaat, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten der vennootschap en verklaart haar netto-aandeel in voormeld uitgekeerd dividend, te weten TWEEHONDERD VEERTIGDUIZEND VIJFHONDERD VIJFENTWINTIG EURO (E 240.525,00), te willen intekenen op voormelde kapitaalverhoging, door een storting in geld van voormeid bedrag, die is gebeurd op een bijzondere geblokkeerde rekening bij KBC Bank, agentschap Gent De Sterre, zoals dit blijkt uit een attest van deponering van de betrokken bank gedateerd van negen december tweeduizend dertien.

Ingevoige onderhavige inbreng wordt het netto-bedrag van voorschreven dividendenuitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

4.Vervolgens stelt de vergadering vast dat voormelde kapitaalverhoging totstandgekomen is in toepassing van artikel 887VViB.

6.AanpassingvannrUke(vUf,vandostotutenomdb|novaramnatomm|ngtebnangonme*hetnieuwebodnag van het kapitaal:

6.1Paragraaf 1 van artikel 5 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe tekst: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEE MILJOEN HONDERD ZESENVIJFTIGDUIZEND HONDERD EN TIEN EURO (¬ 2.156.110,00), vertegenwoordigd door driehonderd vierenzestig (364) aandelen, zonder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r ~ x

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/driehonderd vierenzestigste (11364ste) van het maatschappelijk kapitaal?

5.2Peragraaf 2 van artikel 5 wordt aangevuld door volgende tekst:

"Het kapitaal werd door inbreng in speciën verhoogd ingevolge akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Verschueren op twaalf december tweeduizend dertien, met vierhonderd eenentachtigduizend vijftig euro (¬ 481.050,00). Hierdoor komt het kapitaal in totaal op twee miljoen honderd zesenvijftigduizend honderd en tien euro (¬ 2.156.110,00), zonder creatie van nieuwe aandelen."

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist over te gaan tot de aanpassing van de statuten aan voorgaande beslissingen en geeft aan de instrumenterende notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecodrdineerde tekst van de statuten van de vennootschap, om deze nadien neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

DERDE BESLISSING

De vergadering geeft machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de voorgaande beslissingen. Alle voorgaande beslissingen werden genomen met eenparigheid van stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL





dijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Jozef Verschueren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie en gecoördineerde statuten





Op de laatste blz, van Lei k B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 20.07.2012 12317-0565-014
14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 07.06.2011, NGL 12.07.2011 11282-0329-014
22/06/2011
ÿþ -te V,oc 2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

J11 IY

NEERGELEGD

0 ° JUNI 2011

i:ECq-r;iff,iéK t'A1

cennQraa " ,.rli=r 1-1::1r-" Cr-.tiI'

Ondernemingsnr : 0437.119.216

Benaming

tvoluity INSUMAT

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9000 Gent, Moutstraat 9

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - Doelwijziging - kapitaalverhoging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Jozef Verschueren, te Nazareth op zesentwintig mei tweeduizend: en elf, dragende de melding: "Geregistreerd vijf bladen één verzending te Deinze op één juni tweeduizend en elf, boek 503, blad 71, vak 18. Ontvangen vijfentwintig euro (¬ 25,00). Vr. de ea. Inspecteur, Colombie Koen,: adj.-Financieel assistent" dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "INSUMAT", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Moutstraat 9, met ondernemings-nummer 0437.119.216,: de volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING: DOELWIJZIGING

De vergadering beslist, na kennisname van het verslag van de raad van bestuur de dato dertig april; tweeduizend en elf en van een tussentijdse staat van actief en passief de dato achtentwintig februari tweeduizend en elf die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt, de tekst van het doel van de: vennootschap te vervangen als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

I. alle activiteiten uit te voeren eigen aan het beroep van verzekeringsmakelaar, contracten af te sluiten van: alle aard en te bemiddelen zowel bij directe- als bij herverzekeringen  risico's beheer  portefeuilles aankopen, verkopen en/of beheren, bemiddelen bij hypothecaire leningen, financieringen en leasingoperaties.

Il. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden;

- Alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder, meer erfpacht en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en' verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen: verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en': verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van die onroerende goederen.

- Administratie, consultancy en managementactiviteiten in de ruimste zin van het woord, met inbegrip van' alle daarmee verband houdende zakelijke dienstverlening, omvattende onder meer:

- Adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het; verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het: verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het: verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

Het verlenen van diensten, adviezen en/of bijstand in de ruimste zin van het woord op het vlak van administratie, financiën, verkoop, aankoop, productie, juridische, sociale, economische problemen en algemeen bestuur; het verlenen van alle diensten en het uitvoeren van alle prestaties onder vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen op alle vlak;

- Het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van; secretariaatswerk"zaamhe'den, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren,' magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van: management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven; van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande: bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen; met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of' aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook,' van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden ie vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

- Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

- Hei toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen en eventuele andere financiële instellingen of beleggingsondernemingen die die wettelijke gereglementeerd zijn.

- Alle activiteiten die verband houden met projectontwikkeling gaande van het maken van studies tot alles wat gepaard gaat met de promotie, de realisatie, de verkoop en de commercialisatie van projecten.

- De aan- en verkoop, de in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, kortom tussenpersoon in de handel in het algemeen.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe technologieën en hun toepassingen.

- Het verlenen van concessies als geïntegreerd onderdeel van een globale dienstverlening aan derden met aanbieding van een totaalpakket aan diensten.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op alle manieren die zij het meest geschikt geacht.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft".

TWEEDE BESLISSING - KAPITAALVERHOGING

1. De vergadering beslist het kapitaal te verhogen mei één miljoen zeshonderd dertienduizend en zestig euro (E 1.613.060,00) door inbreng in geld en tegen uitgifte van tweehonderd zesendertig (236) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, om het kapitaal te brengen van tweeënzestigduizend euro (E 62.000,00) naar één miljoen zeshonderd vijfenzeventigduizend en zestig euro (¬ 1.675.060,00), om het aantal aandelen te brengen van honderd achtentwintig aandelen (128) naar driehonderd vierenzestig (364) aandelen.

2. De aanwezige aandeelhouders beslissen vrijwillig te verzaken aan het wettelijk voorkeurrecht om in te schrijven op deze kapitaalverhoging;

3. De vergadering stelt vast dat wordt ingeschreven op de kapitaalverhoging, als volgt:

- door voornoemde heer Patrick HUYGHE: op een bedrag van vierhonderd en drieduizend tweehonderd vijfenzestig euro (E 403.265,00 E);

- door voornoemde mevrouw Sophie MAES: op een bedrag van één miljoen tweehonderd en negenduizend zevenhonderd vijfennegentig euro (E 1.209.795,00);

Derhalve verklaart de vergadering dat de aandelen waarop aldus werd ingeschreven werden volstort ten belope van één / vierde (1/4de), hetzij vierhonderd en drieduizend tweehonderd vijfenzestig euro (E 403.265,00), een storting die is gebeurd op een bijzondere geblokkeerde rekening bij KBC Bank, agentschap Gent Sint-Jacobs, zoals dit blijkt uit het attest van deponering van de betrokken bank met datum zesentwintig mei tweeduizend en elf.

Als vergoeding voor en ten belope van voormelde inbreng worden aan de inbrengers de aandelen toegekend, waarop zij hebben ingeschreven:

- aan de heer Patrick HUYGHE, voornoemd: negenenvijftig (59) aandelen;

aan mevrouw Sophie MAES, voornoemd: honderd zevenenzeventig (177) aandelen.

4. Vervolgens stelt de vergadering vast dat voormelde kapitaalverhoging totstandgekomen is.

5. Aanpassing van artikel vijf, van de statuten om dit in overeenstemming te brengen met het nieuwe bedrag van het kapitaal:

5.1 Paragraaf 1 van artikel 5 van de statuten wordt geschrapt en vervangen door volgende nieuwe tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ÉÉN MILJOEN ZESHONDERD VIJFENZEVENTIGDUIZEND EN ZESTIG euro (E 1.675.060,00), vertegenwoordigd door driehonderd vierenzestig (364) aandelen, zonder nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/driehonderd vierenzestigste (1/364ste) van het maatschappelijk kapitaal."

5.2 Artikel 5bis wordt aan de statuten toegevoegd, letterlijk luidend als volgt:

"Bij de oprichting van de vennootschap werd het kapitaal vastgesteld op één miljoen tweehonderd tachtig duizend Belgische Frank (1.280.000 Bef), vertegenwoordigd door honderd acht en twintig (128) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/honderd acht en twintigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Blijkens akte verleden voor notaris Antoon Dusselier-De Brabandere, te Meulebeke, op twintig december tweeduizend en vier, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch staatsblad van tien januari tweeduizend en vijf onder nummer 05005394, werd o.m. het bedrag van het kapitaal omgezet in euro en werd beslist om het kapitaal te verhogen met dertig duizend tweehonderd negen en zestig euro drie en zestig eurocent (30.269,63 E) door incorporatie van beschikbare reserves om het te brengen op twee en zestig duizend euro (62.000,00 E), zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Blijkens akte verleden voor notaris Jozef Verschueren, te Nazareth, op zes en twintig mei tweeduizend en elf, ter publicatie neergelegd, werd beslist om het kapitaal te verhogen met één miljoen zeshonderd dertien duizend en zestig euro (1.613.060,00 E) door inbreng in geld om het te brengen op één miljoen zeshonderd vijf en zeventig duizend en zestig euro (1.675.060,00 E) mits uitgifte van tweehonderd zes en dertig nieuwe

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Annexes du Moniteur beIgé

aandelen. Bij deze akte werd deze kapitaalverhoging volledig onderschreven en volstort ten belope van

één/vierde."

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist artikel negen (9) van de statuten te schrappen en aan te passen zoals voorzien in het "

derde punt van de agenda.

VIERDE BESLISSING - BENOEMING

De vergadering beslist om over te gaan tot benoeming van de volgende bestuurders en dit voor een periode

van vijf jaar, te rekenen vanaf heden, eindigend bij de algemene vergadering in tweeduizend zestien:

- De heer HUYGHE, Benoît Roland Jesse Patrick Mickey, geboren te Gent op zes juli negentienhonderd

vierentachtig, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Moutstraat 9.

-De heer HUYGHE, Alexandre Patrick Jacques Geoffrey, geboren te Gent op vierentwintig november

negentienhonderd zesentachtig, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Moutstraat 9.

- Juffrouw HUYGHE, Valérie Sophie Anne Véronique Delphine, geboren te Gent op acht maart

negentienhonderd negentig, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Moutstraat 9.

VIJFDE BESLISSING  VOLMACHT

De vergadering verleent hierbij volmacht aan BV-BVBA Jarefin, met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-

Westrem),

Poolse Winglaan 90, om alle formaliteiten te vervullen bij de bevoeg-de diensten zoals BTW, ondernemingsloket, enzovoort en alles te doen wat nodig is voor de formaliteiten naar aanleiding van deze statutenwijziging, alsmede voor eventuele latere wijzigingen, met recht van indeplaatsstelling.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist over te gaan tot de aanpassing van de statuten aan voorgaande beslissingen en geeft aan de instrumenterende notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, om deze nadien neer te leggen ter griffe van de Rechtbank van Koophandel.

ZEVENDE BESLISSING

De vergadering geeft machtiging aan de raad van bestuur tot uitvoering van de voorgaande beslissingen.

Alle voorgaande beslissingen en wijzigingen aan de statuten werden goedgekeurd met eenparigheid van stemmen.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Jozef Verschueren

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie met gecoordineerde statuten.

Op de blz. laatste van Luik B vermelden : Recto : Naarn en hoedanigheid van de

3 ~ instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.04.2010, NGL 25.08.2010 10448-0216-011
24/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.04.2009, NGL 16.07.2009 09435-0361-011
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.04.2008, NGL 23.06.2008 08270-0014-012
26/11/2007 : KO118192
02/07/2007 : KO118192
07/02/2006 : KO118192
02/06/2005 : KO118192
10/01/2005 : KO118192
26/05/2004 : KO118192
20/05/2003 : KO118192
30/05/2000 : KO118192
17/12/1997 : KO118192
01/01/1997 : KO118192
01/01/1995 : KO118192
01/01/1993 : KO118192
01/01/1992 : KO118192
21/04/1989 : KO118192

Coordonnées
INSUMAT

Adresse
MOUTSTRAAT 9 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande