INTEGRATIE EN DIALOOG

Association sans but lucratif


Dénomination : INTEGRATIE EN DIALOOG
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 502.911.247

Publication

11/02/2013
ÿþMoo 2.2

!' ~~_'< #b ï

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

3 0 JAN, 2013

REGHTIi3~Qº%j VAN KOOPHANDEL TE GENT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

025933x

iAa

ui

Ondernemingsnr~4-

Benaming

(voluit) : Integratie en Dialoog

(verkort) :

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk Zetel : Rooigemlaan 398, 9000 Gent Onderwerp akte : Oprichting

De ondergetekenden:

- Ahmet Kuru, wonende in de Rooigemlaan 398, 9000 Gent, geboren op 10/03/1968 in Emirdag (TR)

- Melba Denizli, wonende in de Rooigemlaan 398, 9000 Gent, geboren op 29/12/1968 in Emirdag (TR)

- Mustafa Kuru, wonende in de Rooigemlaan 398, 9000 Gent, geboren op 24/11/1991 in Eskisehir (TR)

- Busra Kuru, wonende in de Rooigemlaan 398, 9000 Gent, geboren op 23/05/1994 in Brussel - Basri In, wonende in de Makelaarsstraat 33, 9000 Gent, geboren op 1/2/1957 in Karacalar (TR)

- Kadir Duran, wonende in de Muidepoort 126, 9000 Gent, geboren op 1/8/1964 in Catalli (TR)

zijn op 20/01/2013 overeengekomen een vereniging zonder winstoogmerk op te richten,

overeenkomstig de wet van 27 juli 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, waarvan de statuten

als volgt worden samengesteld:

1. NAAM-ZETEL-DOEL-DUUR

art.1: de vereniging zonder winstoogmerk draagt als naam "Integratie en Dialoog",

art.2: de vereniging is gevestigd te Rooigemlaan 398, 9000 Gent gelegen binnen het gerechtelijk arrondissement van Gent,

art.3: de vereniging heeft tot doel:

1. jongeren en ouderen van alle nationaliteiten te verenigen d.m.v. het organiseren van socio-culturele en sportieve activiteiten, sociale ontmoetingsmomenten te voorzien en hen een kans te bieden om op een volwardige manier zich te ontwikkelen op persoonlijk en emotioneel vlak

2. vormingen en activiteiten aanbieden die jongeren en ouderen uit hun sociaal isolement weghalen

3, ontmoetingsruimte voor interactie tussen verschillende leeftijden

4. het schrijven van boeken en boeken vertalen

De vereniging kan steeds andere activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen,

Om de doelstellingen te verwezenlijken kan de vereniging winstgevende activiteiten ontplooien.

art.4: de vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

2. LEDEN

art. 5: het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens drie zijn. De ondergetekende oprichters zijn de eerste (effectieve) Leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Moo 2.2

art. 6: als lid kan tot de vereniging toetreden: iedere jonge persoon die door de Raad van Bestuur wordt toegelaten. Een kandidaat-lid dient zijn verzoek om toelating schriftelijk te richten aan de Raad van Bestuur, Nieuwe leden worden aangenomen bij Besluit van de Raad van Bestuur.

art. 7: de Raad van Bestuur kan, onder de door haar bepaalde voorwaarden, anderen als ereleden tot de vereniging toelaten.

art.8 : de vereniging kan lidgeld van de leden innen, Het lidgeld wordt bepaald op jaarlijks maximum 1200 EURO (duizendtweehonderd EURO).

art.9: elk lid kan steeds uit de vereniging treden, mits ontslagname per aangetekend schrijven aan de Raad van Bestuur. Een uitsluiting kan slechts door de Algemene Vergadering met meerderheid van 213 der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen worden uitgesproken.

art.10: uittredende of uitgesloten leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen nooit teruggave van de vergoeding voor gestorte bijdrage of gedane opbrengsten vorderen,

3. RAAD VAN BESTUUR

art 11: de vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur met minstens 3 leden, al dan niet lid van de vereniging. Zij worden benoemd door de Algemene Vergadering en zijn steeds door deze afzetbaar. De bestuurders worden benoemd voor een termijn van drie jaar. Zij oefenen hun mandaat kosteloos uit,

art,12: om tot bestuurder verkozen te worden, moet men lid zijn van de vereniging. De handtekening van één bestuurder volstaat om de vereniging geldig te verbinden tegenover derden.

art.13:

-de Raad van Bestuur kiest uit zijn leden een voorzitter (eventueel één of meerdere ondervoorzitters), een secretaris en penningmeester en twee bestuurders. De voorzitter (of twee bestuurders of secretaris) roept de Raad van Bestuur bijeen en zit de vergadering voor ln geval van belet of afwezigheid, wordt de vergadering voorgezeten door de oudste van de aanwezige bestuurders.

-de Raad van Bestuur vergadert slechts geldig indien de meerderheid van de bestuurders (of tenminste de helft van de bestuurders) aanwezig is. De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of diegene die hem vervangt. Een bestuurder kan zich door een andere bestuurder vertegenwoordigen, maar niemand kan meer dan 1 volmacht dragen.

-Van elke vergadering worden notulen opgemaakt.

art. 14:

-de Raad van Bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt deze bij elke gerechtelijke en buitengerechtelijke handeling. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uitzondering van degenen die door de wet uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn voorbehouden.

-de Raad van Bestuur kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meerdere leden. -bij buitengerechtelijke handelingen wordt de vereniging, ook tegenover derden, geldig vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekening van twee beheerders.

-de Raad van Bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig oordeelt,

4. ALGEMENE VERGADERING

art 15: samenstelling; alle (werkende) leden

voorzitterschap: de voorzitter van de Raad van Bestuur of de oudste der aanwezige bestuurders. Een lid kan zich door een ander lid laten vertegenwoordigen op de Algemene Vergadering. Elk lid beschikt over 1 stem op de Algemene Vergadering.

art 16: de Algemene Vergadering is uitsluitend bevoegd om: het wijzigen van statuten, het benoemen en ontslaan van bestuurders, het uitsluiten van een lid, het goedkeuren van begrotingen en rekeningen, het vrijwillig ontbinden van de vereniging. Alle andere bevoegdheden worden uitgeoefend door de Raad van Bestuur

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

art.17: de Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen:

-door de Raad van Bestuur als het doel of het belang dit vereist. Minstens 1 maal per jaar voor het

goedkeuren van rekeningen van het afgelopen jaar en de begrotingen van het volgend jaar.

-op verzoek van 1/5 der leden.

-geldige oproep tot de Algemene Vergadering bij ondertekening van de voorzitter of 2 beheerders of 1/5 der

leden. Alle leden dien opgeroepen te worden per gewone of aangetekende brief 14 dagen voor de

Algemene Vergadering.

-de oproeping vermeldt plaats, dag en uur van de Algemene Vergadering en de agenda die vastgesteld

wordt door de Raad van Bestuur.

art 18:

-met uitzondering der gevallen door de wet en door de statuten voorzien, worden de besluiten genomen bij eenvoudige meerderheid der aanwezige en vertegenwoordigde Leden, Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter.

-Enkel wijziging der statuten mogelijk indien dit op de oproeping is vermeld en 2/3 der stemgerechtigde leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Zoniet kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die een geldig besluit kan nemen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. Zulks mits bekrachtiging van de Rechtbank van Eerste Aanleg. Elke statutenwijziging vereist een 2/3 meerderheid der aanwezige of vertegenwoordigde stemmen, ook op de tweede vergadering. Wijzigingen van het doel kan slechts met eenparigheid der stemmen worden besloten.

-Dezelfde regels dienen te worden nageleefd bij ontbinding van de vereniging.

-Een meerderheid van 2/3 der stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid.

art 19: van elke vergadering worden notulen opgemaakt, ondertekend door iemand die de vereniging geldig kan vertegenwoordigen. Leden alsook derden, die het belang kunnen aantonen, hebben recht om inzage en/of afschrift der notulen te vragen.

5. BEGROTINGEN EN REKENINGEN

Art 20; Integratie en Dialocg vzw zal een rekening openen bij een door België erkende bank.

Geldopvraging kan enkel gebeuren met een gezamelijke volmacht van twee van de volgende personen: de voorzitter, de penningmeester of de secretaris.

art 20: het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting. De Raad van Bestuur bereidt de rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

B. ONTBINDING EN VEREFFENING

art 21: in geval van vrijwillige ontbinding benoemt de Algemene Vergadering of bij gebrek daaraan de Rechtbank, een of meer vereffenaars. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid en de vereffeningsvoorwaarden.

art 22: in geval van ontbinding worden de activa, na aanzuivering van de schulden, overgedragen aan een vereniging die een gelijkaardige doel nastreeft,

art.23: voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk geregeld is, blijft de wet van 27 juni 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, toepasselijk.

De Algemene Vergadering van 20/01/2013 benoemt volgende bestuurders:

- Ahmet Kuru, wonende in de Rooigemlaan 398, 9000 Gent, geboren op 10/03/1968 in Emirdag (TR)

Meliha Denizli, wonende in de Rooigemlaan 398, 9000 Gent, geboren op 29/12/1968 in Emirdag (TR) - Mustafa Kuru, wonende in de Rooigemlaan 398, 9000 Gent, geboren op 24/11/1991 in Eskisehir (TR) - Busra Kuru, wonende in de Rooigemlaan 398, 9000 Gent, geboren op 23/05/1994 in Brussel - Kadir Duran, wonende in de Muidepoort 126, 9000 Gent, geboren op 1/8/1964 in Catalli (TR)

MOD 2.2

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De Algemene vergadering van 20/01/2013 verdeelt de functies ais volgt;

Voorzitter: Ahmet Kuru, wonende in de Rooigemlaan 398, 9000 Gent, geboren op 10/03/1968 in Emirdag (TR)

Secretaris; Meliha Denizli, wonende in de Rooigemlaan 398, 9000 Gent, geboren op 29/12/1968 in Emirdag (TR)

Penningmeester: Mustafa Kuru, wonende in de Rooigemlaan 398, 9000 Gent, geboren op 24/11/1991 in Eskisehir (TR)

Bestuurder: Busra Kuru, wonende in de Rooigemlaan 398, 9000 Gent, geboren op 23/05/1994 in Brussel Bestuurder: Kadir Duran, wonende in de Muidepoort 126, 9000 Gent, geboren op 1/8/1964 in Catalli (TR)

Ahmet Kuru bestuurder

hierbij neergelegd: treem cbe. 5ebi/2cf.?

- de statuten/ P, Y

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

20/02/2015
ÿþ MDD 2.2

E_[, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

1111

150 77*

Ondernemingsnr : 502.911.247

Benaming

(voluit); Integratie en Dialoog

NEERGELEGD

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Rooigemlaan 398, 9000 Gent

Onderwerp akte : Sluiting van de verreffening - Ontbinding

De algemene vergadering van 09/02/2015 beraadslagend en beslissend overeenkomstig de bepalingen van de wet van 27 juli 1921, zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002, overeenkomstig haar statuten, besluit de vereniging te ontbinden en hiertoe als vereffenaar aan te.sitellen: Ahmet Kuru

De algemene vergadering van 09/02/2015 verkiest unaniem de volgende persoon als verffenaar Ahmet Kuru, wonende te Rooigemlaan 398, 9000 Gent, geboren te Emirdag (TR) op 10/03/1968 De algemene vergadering van 09/02/2015 neemt unaniem de volgende beslissing:

Gelet Op het ontbindindingsbesluit en gelet op het verslag van de vereffenaar - waaruitblijkt dat er geen schulden maar ook geen activa meer zijn- besluit de algemene vergadering deze vereffening als gesloten.

De algemene vergadering van 09/02/2015 ontslaat unaniem de volgende persoon als vereffenaar Ahmet Kuru, wonende te Rooigemlaan 398, 9000 Gent, geboren te Emirdag (TR) op 10/03/1968

Ahmet Kuru

Vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
INTEGRATIE EN DIALOOG

Adresse
ROOIGEMLAAN 398 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande