INTELLIGENT GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INTELLIGENT GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 630.941.547

Publication

09/06/2015
ÿþMod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : ©6 r3 © Li -4  Benaming

(voluit) : INTELLIGENT GROUP (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel), Skaldenstraat 121

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 22 mei 2015 blijkt dat een

Naamloze Vennootschap werd opgericht met de volgende leenmerken

Oprichters '

1. "INFINIIJS" Naamloze Vennootschap, met zetel te 9080 Lochristi, Dekenijstraat 36, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oost-Vlaanderen onder het nummer BTW BE 0630.755.960, opgericht bij akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 20 mei 2015, neergelegd ter publicatie ln de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Hier vertegenwoordigd door

- de heer Jonas Dhaenens, wonende te 9080 Lochristi, Dekenijstraat 39, handelend als gedelegeerd bestuurder,

- de heer Frederik Poelman, wonende te 9080 Lochristi, Gemete 24, handelend als bestuurder, hiertoe benoemd bij beslissing van de algemene vergadering en de raad van bestuur bijeengekomen onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, neergelegd ter publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

2. "NEW MEDIA MANAGEMENT" Gewone Commanditaire Vennootschap, met zetel te 9041 Gent (Oostakker), Waterstraat 282, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oost-Vlaanderen onder het nummer BTW BE 0869.801.473, opgericht bij onderhandse akte gedagtekend op 20 oktober 2004 houdende de statuten en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 november daarna, onder het nummer 04157840, waarvan de statuten werden gewijzigd voor de laatste maal bij proces-verbaal opgesteld door notaris Wim Van Damme te Lochristi op 20 april 2012, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 16 mei daarna, onder nummer 12090391,

Hier vertegenwoordigd door de heer Jonas Dhaenens, wonende te Lochristi, Dekenijstraat 39, handelend als statutair zaakvoerder, hiertoe benoemd bij de oprichting van de vennootschap, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad zoals voormeld.

De oprichters hebben hun inbreng volstort ten belope van honderd procent (100%). Maatschappeliike naam :

De vennootschap neemt de vorm aan van een naamloze vennootschap en is gesticht onder de benaming "INTELLIGENT GROUP" .

Maatschappelijke zetel :

De maatschappelijke zetel van de naamloze vennootschap is gevestigd te 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel), Skaldenstraat 121.

De vennootschapszetel wordt in om het even welke plaats binnen het Vlaams en/of Brussels Gewest gevestigd door een besluit van de raad van bestuur.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Het beleggen ln liquiditeiten, roerende waarden en onroerende goederen, het stellen van alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend en onroerend vermogen, onder meer, krediet en financiering, beleggen van eigen roerend en onroerend vermogen, het nemen van participaties in nieuwe en bestaande al dan niet beursgenoteerde vennootschappen, beheren van

Op de kaatste blz. van t_utk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

29 MO 2015

REG K VAN t KOOPN~TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

eigen roerend en onroerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcrederevenrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze belangen heeft.

- Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

- Het beheer en bestuur van en de adviesverlening aan bedrijven en vennootschappen.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

- Het leveren van web- en hostingdiensten, servermanagementdiensten, informaticanetwerkdien-sten, datacenterdiensten en netwerkoplossingen, In deze materies mag de vennootschap eveneens consulting, advies, dienstverlening, opleiding of sourcingdiensten leveren.

Binnen het kader van haar doel zat de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld. De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

D

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Kap taal :

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt DRIEHONDERDTACHTIGDUIZEND EURO (¬ 380.000) vertegenwoordigd door driehonderd tachtig (380) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Bestuur:

Artileel 10. Benoeming van bestuurders.

A. Indien er in de vennootschap meer dan twee aandeelhouders zijn, zal de vennootschap bestuurd worden door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders, die voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van de aandeelhouders worden benoemd en die door deze kunnen worden afgezet.

B. Indien er in de vennootschap slechts twee aandeelhouders zijn, kan de vennootschap bestuurd worden door een raad van bestuur, samengesteld uit slechts twee bestuurders.

De bestuurders zijn herkiesbaar.

Aan de bestuurders kan onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de vennootschap.

Arti el 11. Bestuursbevoegdheid van de raad van bestuur.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen, zowel daden van beschikking als van bestuur, te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

Artikel 12. Bijeenkomsten.

De raad van bestuur vergadert ingevolge oproeping en onder het voorzitterschap van de voorzitter of, bij verhindering van deze, van een ondervoorzitter, bij afwezigheid ervan, van een door zijn collega's gedelegeerd bestuurder. Hij moet worden bijeengeroepen telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist en telkens als er tenminste één bestuurder erom verzoekt.

De bijeenkomsten worden gehouden op de plaats die in het bericht van bijeenroeping is vermeld. Artil4el 13. Beraadslaging van de raad van bestuur.

A. De raad van bestuur kan beraadslagen en besluiten indien de helft van de leden aanwezig zijn of vertegenwoordigd.

B. In uitzonderlijke gevallen gerechtvaardigd door de hoogdringendheid en het maatschappelijk belang van de vennootschap kunnen de beslissingen van de raad van bestuur genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord.

Die procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening, de aanwending van het toegestane kapitaal of in enig ander geval, dat door de statuten is uitgesloten.

C. ge beslissingen van de raad van bestuur worden genomen bij eenvoudige meerderheid van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge I. x } stemmen, zonder rekening te houden met de onthoudingen.

In geval van staking van stemmen, is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

Indien evenwel de raad van bestuur slechts is samengesteld uit twee bestuurders, is de stem van de

voorzitter niet meer doorslaggevend.

Artikel 14, Verslagen van de raad van bestuur.

De beraadslagingen van de raad van bestuur worden vastgesteld door notulen, die worden

ondertekend door de meerderheid van de leden die bij de beraadslaging en bij de stemmingen

aanwezig waren, waarbij de gedelegeerden bovendien tekenen voor de verhinderde of afwezige

bestuurders die zij vertegenwoordigen. Die notulen worden ingeschreven in een speciaal register.

De lastgevingen alsook de schriftelijk of per telegram uitgebrachte adviezen en stemmingen worden

eraan toegevoegd.

De in rechte of eiders voor te leggen afschriften of uittreksels worden door de voorzitter of door twee

leden van de raad ondertekend.

Artikel 15. Vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur.

Onverminderd de vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend aan de directeurs voor daden van

dagelijks bestuur, krachtens de hiernavolgende statutaire clausules, zal de vennootschap geldig

verbonden zijn, voor alle contractuele of gerechtelijke handelingen door het optreden van twee

bestuurders, gezamenlijk handelend, alsook door het afzonderlijk optreden van de afgevaardigde

bestuurders, aangewezen door de raad.

Artikel 16_ Dageliiks bestuur.

De raad van bestuur kiest, onder zijn leden, een voorzitter en eventueel één of meer ondervoor-

zitters. Hij mag onder zijn leden een directiecomité aanwijzen, waarvan hij de bevoegdheden be-

paalt, Hij mag bovendien het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen aan één of meer af-

gevaardigde bestuurders, insgelijks belast met de uitvoering van de beslissingen van de raad, de

leiding van het geheel of van een bepaald deel van een bepaalde bijzondere tak van de maatschap-

pelijke zaken toevertrouwen aan één of meer directeurs, uit of buiten zijn midden gekozen, en aan

ieder mandataris bepaalde speciale volmachten opdragen.

De raad bepaalt de volmachten, de bezigheden, de bezoldigingen of vergoedingen van de in het vo-

rig lid vermelde personen, ter uitzondering van de afgevaardigde-bestuurders, van wie de bezoldigin-

gen bepaald worden zoals voorzien in deze statuten.

De raad mag ten allen tijde de in dit opzicht genomen beslissing intrekken.

De afgevaardigd-bestuurder mag ook aan lasthebbers bijzondere volmachten verlenen.

Artikel 17. Toezicht.

Voor wat het toezicht over de verrichtingen van de vennootschap en de bevoegdheid van de com-

missarissen betreft zal de vennootschap zich richten naar de wettelijke bepalingen terzake.

De aandeelhouders kunnen zich laten vertegenwoordigen door een accountant overeenkomstig de

wet.

Jaarlijkse algemene vergadering :

Artikel 18. Jaarvergadering - Bijzondere algemene vergadering - Buitengewone algemene

vergadering.

Ieder jaar op de laatste vrijdag van de maand mei om 10 uur wordt de jaarvergadering van de

aandeelhouders gehouden.

Alle jaarvergaderingen en algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel

of in iedere andere plaats in de oproeping aangewezen.

Artikel 19. Bijeenroeping vergadering.

De raad van bestuur en in voorkomend geval de commissaris-revisor kunnen zowel een jaarverga-

dering als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag en telkens

wanneer de wet het vereist.

Artikel 20. Aanwezigheidslijst.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de aandeelhouders of hun gemachtigden verplicht

de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats van de

aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

Artikel 21. Stemming door lasthebber.

Iedere vennoot kan zich op iedere jaarvergadering en algemene vergadering doen vertegen-

woordigen door een lasthebber die persoonlijk stemgerechtigd is.

Artikel 22. Stemrecht.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 23. Bureau.

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij

gebreke van hem door een afgevaardigde bestuurder of bij gebreke aan deze laatste door de oudste

aanwezige bestuurder.

De voorzitter duidt de secretaris aan,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering kiest twee stemopnemers.

De aanwezige bestuurders vullen het bureau aan.

Artikel 24. Beraadslaging.

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet voorkomen op de agenda behoudens wanneer de houders van alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en met alle punten op de dagorde akkoord gaan.

De bestuurders en de aandeelhouders hebben het recht amendementen voor te stellen betreffende alle punten van de aangekondigde agenda. Het amendement moet behandeld worden indien het, door de vergadering bij gewone meerderheid van stemmen wordt aanvaard.

Artikel 25. Processen-verbaal.

De afschriften of uittreksels van de verslagen die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door de voorzitter, de afgevaardigde-bestuurder of twee bestuurders.

Boeklaar :

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de raad van bestuur de inventaris op, alsmede de jaarrekening. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld.

Artikel 27. Maatschappelijke bescheiden.

Tenminste anderhalve maand voor de jaarvergadering overhandigt de raad van bestuur de stukken, met het jaarverslag, aan de commissaris(sen), voor zover die in de vennootschap benoemd zijn. Deze moeten nazien of het jaarverslag de door de wet vereiste inlichtingen bevat, en in overeenstemming is met de jaarrekening, en binnen de vijftien dagen een omstandig schriftelijk verslag opstellen.

Bestemming van het resultaat :

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten de algemene kosten, de nodige provisies en de afschrijvingen zijn afgetrokken, evenals de te voorziene vennootschapsbelasting maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

De algemene vergadering beslist over de verdere winstbestemming.

De uitbetaling van de dividenden geschiedt jaarlijks op de tijdstippen bepaald door de raad van bestuur.

Ontbinding - Vereffening :

Artikel 30. Ontbinding.

Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden warden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels die zijn bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap blijft na de ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtsperscon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan, aandeelhouders of niet, en hun machten en wedden bepalen. Werden deze machten niet bepaald dan beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden. De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming door de beslissing van de algemene vergadering.

Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Overgangsbepalingen :

1. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in op 22 mei 2015 en zal afgesloten worden op 31 december 2016.

2, EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2017.

3. BENOEMING BESTUURDERS

De verschijners verklaren onmiddellijk aansluitend bij de oprichting van de vennootschap in algemene vergadering bijeen te komen.

De verschijners beslissen om volgende personen te benoemen als bestuurder van de vennootschap voor een duur van zes jaar, te rekenen vanaf heden:

- NEW MEDIA MANAGEMENT Gewone Commanditaire Vennootschap, met zetel te 9041 Gent (Oostakker), Waterstraat 282, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oost-Vlaanderen onder het nummer BTW BE 0869.801.473, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Jonas Dhaenens, wonende te 9080 Lochristi, Dekenijstraat 39,

Luik B - Vervolg

- INFINIUS Naamloze Vennootschap, met zetel te 9080 Lochristi, Dekenijstraat 36, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oost-Vlaanderen onder het nummer BTW BE 0630.755.960, met als vaste vertegenwoordiger de heer Frederik Poelman, wonende te 9080 Lochristi, Gemete 24.

4. VERKLARING COMMISSARIS-REVISOR

De verschijners verklaren dat de vennootschap, volgens de gegevens, verzameld voor de oprichting en opgenomen in het financieel plan, gedurende het eerste boekjaar niet dient over gaan tot de benoeming van een commissaris-revisor. Het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap zal bijgevolg worden uitgeoefend door de vennoten.

5. BENOEMING VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR EN AFGEVAARDIGD

BESTUURDER.

Terstond beslissen, met eenparigheid van stemmen, de bestuurders voornoemd te benoemen:

- als afgevaardigd-bestuurder: NEW MEDIA MANAGEMENT Gewone Commanditaire

Vennootschap, voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jonas Dhaenens, wonende te

9080 Lochristi, Dekenijstraat 39, die verklaart te aanvaarden.

Zijn ambt is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering een andersluidende beslissing neemt.

Noor.

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

26/5/2015

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

25/06/2015
ÿþMatl Word 11.1

~IIV

VIIIIIIIIIII~VI01

>15090251*

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



LI L: ,ri ~ -~+ .. LJ 41.9 ~e.x

16 -l~j3- 2015

OANK VAN

V.flOPH ~.~-~~~r T~ Griffie

Ondernemingsnr : 0630.941.547

Benaming

(voluit) : Intelligent Group

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Skaldenstraat 121, 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel)

(volledig adres)

Onderwerp akte, : Mededeling in het kader van artikel 656 van het Wetboek van vennootschappen

Neerlegging van de eenparige schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 11 juni 2015 houdende goedkeuring, in overeenstemming met artikel 556 van het Wetboek van vennootschappen, van bepalingen die van toepassing zijn ingeval van een controlewijziging of openbaar overnamebod.

Wouter Verhelst

Bijzondere gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

30/06/2015
ÿþ~ mod 11.1





Luik B in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

i

*15092635*

Ondememingsnr : 0630.941.547



iMEERGELEt-ir)

1 9 RINI 2015

RF-cChl~i'x .#Îtie; VAN

KOOFMANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

' Benaming (voluit) : INTELLIGENT GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 9042 Sint-Kruis-Winkel, Skaldenstraat 121

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - AANPASSING STATUTEN - BENOEMING BE- STUURDERS

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin straat 9, bouder der minuut, met tussenkomst van notaris Wim VAN DAMME te Lochristi, op elfjuni tweedui-°° zend vijftien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank, ' van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze:! vennootschap "INTELLIGENT GROUP", gevestigd te 9042 Sint-Kruis-Winkel, Skaldenstraat 121, ingeschre-', ven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Gent) met ondernemingsnummer 0630.941,547, onder meelli beslist heeft 1. tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van l'IEN MILJOEN ACHTHON-;° DERDViERENTACHTIGDUIZEND euro (E 10.884.000,00) om het te brengen van DRIEHONDERDTACH TIGDUIZEND euro (¬ 380.000,00) op ELF MILJOEN TWEEHONDERDVIERENZESTIGDUIZEND euro (E 11.264.000,00), door uitgifte van TIENDUIZEND ACHTHONDERDVIERENTACHTIG (10.884) nieuwe aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottreding. Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven en ze werd volstort in geld, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door KBC bank.

2, artikel 5 van de statuten aan te passen aan de tot stand gekomen kapitaalverhoging als volgt:

' "Het kapitaal van de vennootschap bedraagt ELF MILJOEN TWEEHONDERDVIERENZESTIGDUIZEND°! euro (£ 11.264.000,00), vertegenwoordigd door ELFDUIZEND TWEEHONDERDVIERENZESTIG (11.264)(; aandelen zonder vermelding van waarde."

3. om volgende (rechts)personen te benoemen tot bestuurders van de vennootschap, voor een duur van zes jaar, te rekenen vanaf elf juni tweeduizend vijftien :

1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARGATES", te 9820 Merelbeke (ScheIdero-:' de), Molenstraat 51, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0474.717.505, vast vertegen woordigd door de heer VAN CAUWENBERGHE Cédric nagenoemd.

2/ de heer VAN CAUWENBERGHE Cédric Guillaume Prosper Martin, van Belgische nationaliteit, wonende ' te 9820 Merelbeke (Schelderode), Molenstraat 51.

Het mandaat van voomoemde bestuurders is onbezoldigd. Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank der ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de btw en andere administraties wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan Meester Kris Verdoodt, Meester Bert Van Camp of enige andere advocaat van het advocatenkantoor! Argo bcvba, waarvan de kantoren zijn gevestigd te De Keyserlei 5 bus 15, 2018 Antwerpen en Meester Koen,; Selleslags, Meester Didier Roemers of Meester Wouter Verhelst of enige andere advocaat van het advocaten-;; kantoor DLA Piper UK LLP, waarvan de kantoren zijn gevestigd te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brussel-'; straat 59/5, 2018 Antwerpen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r + J ~ mod 11.1



oore b ouden aan het Belgisch Staatsblad

- afschrift van de akte;

- gecoördineerde statuten



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/06/2015
ÿþmod 11.1

Luik BIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

._. na neerlegging ter griffie van de akte

lIIH !MU IN

NEERGELEG'D

i 0 JUNI 2015

RECHTBANK VAN KOoGr.ilfieELTE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0630.941.547

Benaming (voluit) : INTELLIGENT GROUP

(verkort) : r'

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : te 9042 Sint-Kruis-Winkel, Skaldenstraat 121

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - AANPASSING STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Marc SLEDSENS, geassocieerd notaris, te 2018 Antwerpen, Broedermin-i, straat 9, houder der minuut, met tussenkomst van notaris Wim VAN DAMME te Lochristi, op elfjuni tweeduizend vijftien, vóór registratie uitgereikt, met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank;; van koophandel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze,; vennootschap "INTELLIGENT GROUP", gevestigd te 9042 Sint-Kruis-Winkel, Skaldenstraat 121, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent (afdeling Gent) met ondernemingsnummer 0630.941.547, onder meer beslist heeft

1. tot verhoging van het kapitaal van de vennootschap met een bedrag van TIEN MILJOEN VIJFHONDERD-; VEERTIENDUIZEND euro (E 10.514.000,00) om het te brengen van ELF MILJOEN TWEEHONDERD-j VIERENZESTIGDUIZEND euro (¬ 11.264.000,00) op EENENTWINTIG MILJOEN ZEVENHONDERDZE-;: VENENTACHTIGDUIZEND euro (E 21.778.000,00), door uitgifte van TIENDUIZEND VIJFHONDERD-;! VEERTIEN (10.514) nieuwe aandelen, identiek aan de bestaande aandelen en met onmiddellijke ingenottre-!` ding.

Op deze kapitaalverhoging werd ingeschreven en ze werd volstort in geld, zoals blijkt uit een attest van depo nering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door KBC bank.

2. artikel 5 van de statuten aan te passen aan de tot stand gekomen kapitaalverhoging als volgt:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt EENENTWINTIG MILJOEN ZEVENHONDERDACHTENZE-,' VENTIGDUIZEND euro (E 21.778.000,00), vertegenwoordigd door EENENTWINTIGDUIZEND ZEVENHONDERDACHTENZEVENTIG (21.778) aandelen zonder vermelding van waarde."

3. tot opdeling van de aandelen in twee klassen. De rechten worden nader omschreven in de statuten van de': vennootschap.

4. tot goedkeuring van een volledig nieuwe tekst van de statuten, waarbij rekening wordt gehouden met de in-,;

middels genomen beslissingen.

Uit de nieuwe tekst der statuten blijkt onder meer wat volgt:

1)a) Rechtsvorm : handelsvennootschap met de rechtsvorm van een naamloze vennootschap

b) Naam : "Intelligent Group"

2) Zetel : te 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel), Skaldenstraat 121

3) Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening;

° van derden, of door deelname van. dezen:

 Het beleggen in liquiditeiten, roerende waarden en onroerende goederen, het stellen van alle financiële en beheersverrichtingen met betrekking tot eigen roerend en onroerend vermogen, onder meer, krediet;; en financiering, beleggen van eigen roerend en onroerend vermogen, het nemen van participaties nieuwe en bestaande al dan niet beursgenoteerde vennootschappen, beheren van eigen roerend en on-;: roerend vermogen, hypothecaire en andere borgstelling, commissie- en delcredereverrichtingen, voor zover dit alles wettelijk is toegelaten.

- Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschap;, pen en ondernemingen, het beheren en valoriseren van eigen roerende waarden en participaties, het:; verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin ze be-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

'Voor-

behouden__.._._...__._..__._------------------------" -- ---- _

aan het langen heeft.

Belgisch  Een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in

Staatsblad de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden,

Het beheer en bestuur van en de adviesverlening aan bedrijven en vennootschappen.

- Het stellen van persoonlijke of zakelijke borgen in het voordeel van derden.

- Het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en eigen roerende installaties.

- Het optreden als commissionair, tussenpersoon, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden bij alle commerciële activiteiten.

- Het leveren van web- en hostingdiensten, servermanagementdiensten, informaticanetwerkdiensten, datacenterdiensten en netwerkoplossingen. In deze materies mag de vennootschap eveneens consulting, advies, dienstverlening, opleiding of sourcingdiensten leveren.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor deze van derden, tot het verwerven, vervreemden, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, huren en verhuren van alle onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap mag zowel in het binnen- als in het buitenland alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard evenals alle handelsverrichtingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij zal ook mogen deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen zowel in België als in het buitenland.

4) Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde tijd.

5) Geplaatst kapitaal

EENENTWINTIG MILJOEN ZEVENHONDERDACHTENZEVENTIGDUIZEND euro (E 21.778.000,00), vertegenwoordigd door EENENTWINTIGDUIZEND ZEVENHONDERDACHTENZEVENTIG (21.778) aandelen zonder vermelding van waarde, die worden ingedeeld in TIENDUIZEND ACHTHONDERDNEGENENTACHTIG (10.889) Klasse A Aandelen en TIENDUIZEND ACHTHONDERDNEGENENTACHTIG (10.889) Klasse C Aandelen.

Aandelen

De overdracht van aandelen is onderworpen aan overdrachtsbeperkingen voor de bestaande aandeelhouders, zoals bepaald in artikel 11 van de statuten.

6) Boeklaar: begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

7) Winstverdeling en reserves - Liquidatiesaldo

Van de nettowinst van het boekjaar wordt vijf ten honderd voorafgenomen ten bate van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht zodra deze reserve het tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft. Over het saldo wordt beslist door de gewone algemene vergadering.

De raad van bestuur bepaalt de datum en plaats van betaling van de dividenden.

De raad van bestuur is bevoegd een interimdividend uit te keren, mits zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering de wijze van vereffening bepalen overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

In de bij wet bepaalde gevallen, mag de vennootschap overgaan tot de ontbinding en vereffening in één akte. Het uitkeerbaar saldo van de vereffening wordt onder de vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit, waarbij rekening wordt gehouden met de ongelijke afbetaling van de aandelen,

8) Gewone algemene vergadering : te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de bijeenroe- pingen aangeduide plaats op de laatste vrijdag van de maand juni om tien uur,

Om tot een algemene vergadering te worden toegelaten, moeten de aandeelhouders de raad van bestuur tenminste vijf (5) dagen vô6r de vergadering schriftelijk verwittigen indien zij de vergadering wensen bij te wonen. De vervulling van deze formaliteiten is niet vereist indien daarvan geen melding is gemaakt in de oproeping tot de vergadering.

Indien daarvan melding is gemaakt in de oproeping kan iedere aandeelhouder ook per brief stemmen door mid- , del van een formulier dat wordt opgesteld door de raad van bestuur en dat door de raad van bestuur ter beschikking wordt gesteld van de aandeelhouders. Dit formulier bevat minstens de volgende vermeldingen: (i) de identiteit van de aandeelhouder, (ii) de woonplaats of de zetel van de aandeelhouder, (iii) het aantal aandelen waarmee de aandeelhouder deelneemt aan de stemming, (iv) het bewijs dat de voorafgaande toelatingsformaliteiten werden nageleefd indien de oproeping dit vereist, (y) de agenda van de algemene vergadering en de voorgestelde besluiten, (vi) de stemwijze of de onthouding betreffende elk voorgesteld besluit en (vii) de bevoegdheden die aan een bepaalde lasthebber worden verleend om te stemmen betreffende de nieuwe of gewijzigde besluiten die aan de algemene vergadering worden voorgelegd en de identiteit van deze lasthebber. De formulieren waarin noch de stemwijze noch de onthouding is vermeld zijn nietig. Het formulier moet de hand-tekening van de-aandeelhouder dragen ...............N-.__._____________

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De toelatingsformaliteiten moeten vervuld zijn geweest indien de oproeping dit vereist. De personen die krachtens het Wetboek van vennootschappen tot een algemene vergadering dienen opgeroepen te worden en die aan een vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. Dezelfde personen kunnen tevens, voor of na de bijeenkomst van een algemene vergadering, die zij niet bijwoonden, verzaken zich te beroepen op het ontbreken van een oproeping of enige onregelmatigheid in de oproeping.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder van de vennootschap. Een volmacht wordt geldig gegeven per brief, fax, e-mail of op een andere schriftelijke wijze.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

9) Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit minstens vier (4) leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders. De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering der aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden; zij mag hen te allen tijde afzetten. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

De leden van de raad van bestuur worden benoemd door de algemene vergadering overeenkomstig de volgende voordrachtregeling:

(i) twee (2) leden zullen worden benoemd uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de meerderheid van de A Aandeelhouders (de "A Bestuurders"); en

(ii) twee (2) leden zullen worden benoemd uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de meerderheid van de C Aandeelhouders (de "C Bestuurders"), met diens verstande dat :

i (iii) vanaf het moment (en zolang) de Klasse A Aandelen minder dan 50 % van de aandelen vertegenwoordigen, een bijkomende bestuurder zal worden benoemd uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de aan, deelhouders die de meerderheid van de Klasse C Aandelen aanhouden, zodat de raad van bestuur dan zal be- staan uit een oneven aantal bestuurders, waarvan de meerderheid C Bestuurders zijn; en

(iv) vanaf het moment (en zolang) de Klasse C Aandelen minder dan 50 % van de aandelen vertegenwoordigen, een bijkomende bestuurder zal worden benoemd uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de aandeelhouders die de meerderheid van de Klasse A Aandelen aanhouden, zodat de raad van bestuur dan zaI bestaan uit een oneven aantal bestuurders, waarvan de meerderheid A Bestuurders zijn.

Het aantal voorgedragen kandidaten voor een bestuursmandaat moet bestaan uit tenminste twee (2) personen voor de in te vullen positie.

Het nalaten om kandidaten voor te dragen zal niet geacht worden een verzaking te zijn aan het recht van een aandeelhouder om kandidaten voor benoeming tot bestuurder voor te dragen, noch belet het de betrokken aandeelhouder om zijn rechten op een later tijdstip uit te oefenen.

Ingeval van voortijdige vacature in de raad van bestuur, zullen de overblijvende bestuurders onmiddellijk een

bestuurder benoemen uit de lijst van kandidaat-bestuurders voorgedragen door de aandeelhouders die de te ver- vangen bestuurder heeft voorgedragen. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende aandeelhou- dersvergadering geplaatst. Elke bestuurder die op deze wijze door de aandeelhoudersvergadering wordt benoemd, oefent het bestuursmandaat uit voor de resterende termijn van het oorspronkelijk mandaat van de bestuurder die hij (of zij) vervangt.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van dit mandaat in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De rechtspersoon mag deze vaste vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van het mandaat van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij dit mandaat in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

; De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden delegeren aan een directiecomité in de zin van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen zonder dat deze overdracht evenwel betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op het geheel van de handelingen die op grond van bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun mandaat en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De raad van bestuur is belast met het toezicht op het directiecomité.

De raad van bestuur kan eveneens, in zijn midden en onder zijn verantwoordelijkheid, een of meerdere adviserende comités oprichten, met inbegrip van een audit comité, een benoemingscomité, een remuneratiecomité en een strategisch comité. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van deze comités, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun mandaat en de werkwijze van de comités worden '.bepaald-door..de raad van bestuur, --- -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

J }

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap delegeren aan één of meer personen, die elk afzonderlijk mogen optreden. Wanneer de persoon die belast is met het dagelijks bestuur tevens bestuurder is, voert hij de titel van gedelegeerd bestuurder. Wanneer dit niet het geval is, voert hij de titel van algemeen directeur. De aangelegenheden opgenomen in artikel 15, 3d` alinea van deze statuten waarvoor een bijzondere meerderheid vereist is, zullen nooit een aangelegenheid van dagelijks bestuur uitmaken.

} De raad van bestuur mag één of meer bijzondere Iasthebbers aanstellen.

De raad van bestuur bepaalt de bezoldiging van de personen aan wie hij bevoegdheden verleent. Deze bezoldiging kan vast of variabel zijn.

Onverminderd:

(i) de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college;

(ii) de vertegenwoordiging door het directiecomité in de zin van artikel 17, alinea 1 van deze statuten;

(îîi) de vertegenwoordiging in het kader van het dagelijks bestuur in de zin van artikel 17, alinea 3 van deze statuten;

' (iv) de vertegenwoordiging door bijzondere volmachthouders in de zin van artikel 17, alinea 4 van deze statuten,

wordt de vennootschap ten aanzien van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd door twee gezamenlijk optredende bestuurders waarvan één (1) A Bestuurder en één (1) C Bestuurder.

Het mandaat van bestuurder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. " 5. De vergadering bevestigt hierbij dat:

- zowel de gewone commanditaire vennootschap "NEW MEDIA MANAGEMENT", te 9080 Lochristi, Dekenijstraat 36, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0869,801.473, vast vertegenwoordigd door de heer DHAENENS Jonas Marcel Elise, van Belgische nationaliteit, wonende te 9080 Lochristi, Dekenijstraat 39 en de naamloze vennootschap "INFINIUS", gevestigd te 9080 Lochristi, Dekenijstraat 36, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0630.755.960, vast vertegenwoordigd door de heer POELMAN Frederik Andrea Maurice, van Belgische nationaliteit, wonende te 9080 Lochristi, Gemete 24, dewelke beiden werden benoemd als bestuurders door de vergadering van 22 mei 2015, werden voorgedragen met een meerderheid van de stemmen van de Klasse A aandelen en dus A Bestuurders zijn; en

zowel de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MARGATES", te 9820 Merelbeke (Schelderode), Molenstraat 51, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0474.717.505, vast vertegenwoordigd door de heer VAN CAUWENBERGHE Cédric, nagenoemd, en de heer VAN CAUWENBERGHE Cédric Guillaume Prosper Martin, van Belgische nationaliteit, wonende te 9820 Merelbeke (Schelderode), Molenstraat 51, dewelke beiden werden benoemd als bestuurders door de vergadering van 11 juni 2015, werden voorgedragen met een meerderheid van de stemmen van de Klasse C aandelen en dus C Bestuurders zijn.

Volmacht

Teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de Kruispuntbank der ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de btw en andere administraties wordt, met recht van indeplaatsstelling, volmacht gegeven aan Meester Kris Verdoodt, Meester Bert Van Camp of enige andere advocaat van het advocatenkantoor Argo bcvba, waarvan de kantoren zijn gevestigd te De Keyserlei 5 bus 15, 2018 Antwerpen en Meester Koen Selleslags, Meester Didier Roemers of Meester Wouter VerheIst of enige andere advocaat van het advocatenkantoor DLA Piper UK LLP, waarvan de kantoren zijn gevestigd te Louizalaan 106, 1050 Brussel en Brus-selstraat 5915, 2018 Antwerpen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc SLEDSENS

Tegelijk hiermee

neergelegd :

- afschrift van

de akte

'Voór- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2015
ÿþHbd 'Nord 11.1

jff/~,~~~s~" ~~~

f ~



r

NEERGELEGD 17 JULI 2015



KOO NK VAN

LTE GENT



Ondernemingsnr : 0630.941.547

Benaming

(voluit) : INTELLIGENT GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9042 Gent (Sint-Kruis-Winkel), Skaldenstraat 121

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 10 juli 2015 blijkt dat de Naamloze Vennootschap de volgende statutenwijziging goedkeurde:

Kapitaalsverhoging.

De algemene vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verhogen met vijfhonderdtweeënzeventigduizend euro (¬ 572.000) om het van éénentwintig miljoen zevenhonderdachtenzeventigduizend euro (¬ 21.778.000) te brengen op tweeëntwintig miljoen driehonderdvijftigduizend euro (¬ 22.350,000).

Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van vijfhonderdtweeënzeventigduizend euro (¬ 572.000) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweeëntwintig miljoen driehonderdvijftigduizend euro (¬ 22.350.000), vertegenwoordigd door tweeëntwintigduizend driehonderd vijftig (22.350) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die worden ingedeeld in elfduizend honderd vijfenzeventig (11.175) klasse A-aandelen en elfduizend honderd vijfenzeventig (11 ,175) klasse C-aandelen.

Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten tot kapitaalsverhoging beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 (a) van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Artikel 5.

(a) Geplaatst kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt TWEEËNTWINTIG MILJOEN DRIEHONDERDVIJFTIGDUIZEND EURO (¬ 22.350.000), vertegenwoordigd door TWEEËNTWINTIGDUIZEND DRIEHONDERD VIJFTIG (22.350) aandelen zonder vermelding van waarde, die worden ingedeeld in ELFDUIZEND HONDERD VIJFENZEVENTIG (11.175) Klasse A Aandelen en ELFDUIZEND HONDERD VIJFENZEVENTIG (11.175) Klasse C Aandelen.

Alle Personen die (van tijd tot tijd) Klasse A Aandelen in de vennootschap bezitten, worden hierna "A Aandeelhouders" genoemd. Alle Personen die (van tod tot tijd) Klasse C Aandelen in de vennootschap bezitten, worden hierna "C Aandeelhouders" genoemd.

De klasse van nieuw uitgegeven aandelen zal bepaald worden als volgt: (I) bij inschrijving door een bestaande aandeelhouder zullen de nieuw uitgegeven aandelen van dezelfde klasse van aandelen zijn als de klasse van aandelen aangehouden door de inschrijvende aandeelhouder; en (ii) bij inschrijving door een Persoon die geen aandeelhouder is voorafgaand aan de uitgifte van nieuwe aandelen, zullen de nieuw uitgegeven aandelen toebedeeld worden aan een bestaande of nieuwe

klasse van aandelen, al naargelang de beslissing van de buitengewone algemene vergadering ter zake; zulke onderschrijving door een Persoon die geen aandeelhouder is, is bovendien maar

toegelaten indien deze Persoon is toegetreden tot de Aandeelhoudersovereenkomst en alle rechten en plichten zoals bepaald in de Aandeelhoudersovereenkomst heeft aanvaard door de ondertekening van een toetredingsovereenkomst, substantieel in de vorm zoals aangehecht aan de Aandeelhoudersovereenkomst.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

VQor 6'ehoudén aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

Ingeval van Overdracht van aandelen zal de klasse van de Overgedragen aandelen bepaald worden als volgt; (i) bij Overdracht van een bepaalde klasse aan een aandeelhouder van een andere klasse, zullen de Overgedragen aandelen, vanaf de Overdracht, automatisch worden geconverteerd in de klasse aandelen aangehouden door de overnemende aandeelhouder; en (ii) bij Overdracht van aandelen aan een Persoon die geen aandeelhouder is voorafgaand aan zulke Overdracht, zullen de Overgedragen aandelen tot dezelfde klasse blijven behoren."

Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De vergadering kent de raad van bestuur alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispuntenbank en de B T.W,

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

15/7/2015

Tezelfdertijd neergelegd:

uitgifte van de akte

- de gecoördineerde statuten

publicatielijst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

opoiedeàtsitsteblYa>JdxulluBc ferreetrtddenReRéatefâáaa endnoédedigiiglcl~icáraa#edestrsrtnsntee,mrdediblaiíafibt2itélaiptiadedmpur bebeegègtbdeabteepwsodertEtraea'retieraeatetttedáe ttedegegormeotigëgen :1,1tn)

V eYses aN el aa en dra h d tslt e hteg n g



Coordonnées
INTELLIGENT GROUP

Adresse
SKALDENSTRAAT 121 9042 SINT-KRUIS-WINKEL

Code postal : 9042
Localité : Sint-Kruis-Winkel
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande