INTER-FAST

Divers


Dénomination : INTER-FAST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 633.647.154

Publication

17/07/2015
ÿþr

- A -

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 11111111111118111#1101

GRIFFIE R

KOOP1-IANDEt- GENT

-- 8 RUU 2015

AFDELI G.+. NDERMONDE

Ondernemingsnr : . Gy A Sy

Benaming

(voluit) : Inter-fast

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9120 Melsele, Schaarbeekstraat, 40

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buiten gewone algemene vergadering : Partiële splitsing door OPRICHTING van een nieuwe vennootschap

Uittreksel ; Partiële splitsing door OPRICHTING van een nieuwe vennootschap.

Uit een akte verleden voor ons meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 03 juli; 2015, v66r registratie, blijkt dat

IS BIJEENGEKOMEN

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "INTER FAST', met maatschappelijke zetel te 9120 Melsele (Beveren), Schaarbeekstraat 40,

Hierna genoemd "de (partieel te splitsen) vennootschap".

De partieel te splitsen vennootschap werd opgericht volgens akte verleden voor notaris Paul Lammen te: Melsele op 2 juni 1994, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 25 juni daarna onder; nommer 940625-91.

De statuten werden meermaals gewijzigd en voor het laatst bij proces-verbaal opgesteld door ondergetekende notaris op 28 december 2009, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 21 januari 2010 onder nummer 10010923,

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, afdeling Dendermonde en heeft als BTW-nummer 6E0452.789.862

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met unanimiteit van stemmen de volgende beslissingen, genomen

Eerste beslissing  Voorstel en verslagen

Met eenparigheid beslist de vergadering de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van de documenten en ' verslagen bedoeld onder punten 1 A. en B. op de agenda. De vergadering verklaart met eenparigheid kennis, genomen te hebben van de inhoud van deze documenten:

A.Het voorstel tot partiële splitsing, opgesteld door de bestuurders van de vennootschap bevat de gegevens zoals vereist door artikel 743 alinea 2 van het Wetboek van Vennootschappen. Dit voorstel werd op de griffie van de rechtbank van koophandel Gent, afdeling Dendermonde neergelegd op 21 mei 2015, hetzij meer dan zes weken voor de huidige algemene vergadering, overeenkomstig art. 743, 3e lid W.Venn. en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 3 juni 2015 onder het nummer 15078258.

B.1. Het schriftelijk verslag opgesteld door de heer Georges Koslowskî, bedrijfsrevisor bij Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Gentsebaan 71A, overeenkomstig artikel 219, §1, 1e, 2e en 3e lid van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van de in deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"In het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van BVBA Inter-Fast, vennootschap met toekomstige zetel te Schaarbeekstraat 40 te 9120 Melsele werden wij op 28-03-2015 verzocht om verslag' uit te brengen overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen.

De inbreng in natura bij de oprichting van de vennootschap BVBA Inter-Fast bestaat uit de inbreng van een deel van de vermogensbestanddelen NV Inter-Fast, zoals hierboven beschreven.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het IBR inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode is verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leidl tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de nominale waarde of, bij ontstentenis van de nominale waarde, met de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

d) gezien onze aanstelling dateert van na de afsluitdatum van het boekjaar hebben wij de rubriek voorraden

niet kunnen nazien. Gezien voorgaande moet voor wat de waarde van de voorraden per 31-12-2014 betreft

voorbehoud worden gemaakt.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 450 nieuw te creëren aandelen van de op te richten

vennootschap BVBA Inter-Fast zonder vermelding van nominale waarde. De 450 nieuwe aandelen worden

toebedeeld aan de vennoten van de inbrengende vennootschap volgens het huidige aandelenbezit,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichtingen.

Sint-Niklaas,

ConsciusBedrijfsrevisorenBurg.CVBA

vertegenwoordigd door de heer

Georges Koslowski

Vennoot Bedrijfsrevisor

2,E-let bijzonder verslag van de oprichters van de nieuw op te richten vennootschap, opgemaakt op 2 juni 2015, overeenkomstig artikel 219, §1 4e lid van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de inbreng in natura in de in het kader van de in deze partiële splitsing nieuw op te richten vennootschap.

Een exemplaar van deze verslagen met betrekking tot de inbreng in natura in de op te richten vennootschap zal aan de akte van oprichting gehecht blijven met het oog op de neerlegging ervan ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vergadering beslist vervolgens met eenparigheid een afschrift van het splitsingsvoorstel met stempel van de griffie van de rechtbank van koophandel, een afschrift van het verslag van de oprichters en een afschrift van het verslag van de bedrijfsrevisor (opgesteld overeenkomstig art. 219, §1 W. Venn.) toe te vertrouwen aan de ondergetekende notaris.

Tweede beslissing  Toepassing artikel 749 W.Venn.

Alle aandeelhouders doen afstand van het opstellen van de verslagen bedoeld in de artikelen 745 en 746 van het Wetboek van Vennootschappen en dit overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen,

Derde beslissing - Verrichting met splitsing gelijkgesteld

A. Goedkeuring van de splitsing zonder vereffening

De vergadering beslist met eenparigheid tot partiële splitsing vast de vennootschap door overgang van een deel van haar vermogen, namelijk de bedrijfstak betreffende de aannemingsactiviteiten, in een nieuw op te richten vennootschap.

De hiervoor genoemde bedrijfstak zal overgaan naar de nieuwe vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het partieel splitsingsvoorstel.

B. Beschrijving van het overgedragen vermogen

Voor wat de beschrijving betreft van de toe te bedelen vermogensbestanddelen aan de nieuwe vennootschap wordt verwezen naar voormeld partieel splitsingsvoorstel en verslagen van de oprichters en de bedrijfsrevisor, waarin de activa en passiva van het overgedragen vermogen wordt weergegeven. Onroerende goederen

Er worden geen onroerende goederen noch onroerende zakelijke rechten overgedragen aan de op te richten vennootschap.

Algemene voorwaarden betreffende het over te dragen vermogen

1. De inbreng in de verkrijgende vennootschap wordt gedaan op basis van een toestand per 31 december 2014. Alle verrichtingen die vanaf 1 januari 2015 door de partieel te splitsen vennootschap werden gedaan met betrekking tot de afgesplitste activa en passiva, zijn voor rekening van de verkrijgende vennootschap, BVBA Inter-fast.

De verkrijgende vennootschap heeft de volle eigendom van de ingebrachte activa en passiva vanaf haar oprichting. Zij wordt geacht het genot te hebben vanaf 1 januari 2015.

2. Alle goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De verkrijgende vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeurigere beschrijving van te eisen.

3. De verkrijgende vennootschap zal met ingang van de datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

4. De schuldvorderingen en de rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de verkrijgende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als persoonlijke, van de partieel gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren, met betrekking tot het vermogen door haar verkregen.

5. De archieven en de boekhoudkundige documenten van de partieel gesplitste vennootschap worden bewaard op volgend adres: 9120 Melsele, Schaarbeekstraat 40, en zullen ter beschikking gehouden worden van de nieuw opgerichte vennootschap telkens wanneer deze daarom verzoekt.

Niet-toegekende bestanddelen

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen dat alle activa en passiva waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld dat ze werden toebedeeld aan de nieuwe vennootschap of binnen de vennootschap zijn gebleven, in de vennootschap blijven, middels algemene kwijting ten gunste van de nieuwe vennootschap.

C. Toekenning van nieuwe aandelen in de op te richten vennootschap  ruilverhouding

De aandeelhouders van de partieel te splitsen naamloze vennootschap Inter-fast bekomen in ruil en ais vergoeding voor de inbreng door de naamloze vennootschap Inter-fast in de nieuw op te richten en inbrengverkrijgende vennootschap vierhonderd vijftig (450) aandelen van de nieuwe BVBA Inter-fast, elk in verhouding tot hun aandelenbezit.

De aandelen die door de verkrijgende vennootschap BVBA Inter-fast in ruil en als vergoeding voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen NV Inter-fast verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de verkrijgende vennootschap, zijnde de nieuwe BVBA inter-fast,

De aandelen van de nieuwe BVBA Inter-fast zijn aandelen op naam, overeenkomstig artikel 232 van het Wetboek van Vennootschappen.

De nieuw uitgegeven aandelen op naam zullen, door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan van de nieuw op te richten vennootschap, vermeld warden in een aandelenregister, dat zal gehouden worden overeenkomstig artikel 233 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de vennoten die erom verzoeken.

Deelname in de winst

De vergadering beslist met eenparigheid dat de nieuw uit te geven aandelen in de overnemende

vennootschap deel nemen in de resultaten van deze vennootschap 1 januari 2015.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen vanaf 1 januari 2015 uitgevoerd door de vennootschap voor wat betreft het afgesplitste vermogen zoals hierboven beschreven, worden vanuit boekhoudkundig oogpunt (met terugwerkende kracht) geacht te zijn verricht voor rekening van de op te richten vennootschap,

Vierde beslissing - Oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "iNTER-FAST"

A. Vaststelling eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht ais gevolg van de partiële splitsing

De vergadering stelt vast dat het eigen vermogen van de vennootschap die wordt opgericht als gevolg van de partiële splitsing, als volgt is samengesteld: honderd dertienduizend zeshonderd zeventig euro vijfenveertig cent (¬ 113.670,45) kapitaal; negenenveertig duizend vijfhonderd zevenentwintig euro eenentwintig cent (¬ 49.527,21) wettelijke reserves, vijfduizend tweehonderd achttien euro veertig cent (¬ 5.218,40) belastingvrije reserves, zeventienduizend negenhonderd zevenenzestig euro zevenendertig cent (¬ 17.967,37) investeringsreserve en vijfhonderd zestienduizend zevenhonderddertig euro achtenveertig cent (¬ 516.730,48) overgedragen winst, zoals blijkt uit het bovenvermelde verslag van de revisor, opgesteld conform artikel 219, §1, 1e, 2e en 3e lid van het Wetboek van Vennootschappen.

Samengevat worden volgende activa- en passiva bestanddelen ingebracht:

ACTIVA

Rollend materieel er+ uitrusting: 253.598,51 EUR

Voorraad: 525.882,32 EUR

Handelsvorderingen: 793.683,42 EUR

Overige vorderingen: 29.495,66 EUR

Liquide middelen: 168.816,78 EUR

verlopende rekeningen: 5.336,92 EUR

Totaal 1.776.813,61 EUR

PASSIVA

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Eigen vermogen: 703.113,91 EUR

Financiële schulden lange termijn: 77.166,16 EUR

Financiële schulden op korte termijn: 57.788,03 EUR

Handelsschulden: 854.203,37 EUR

Schulden m.b.t. belastingen en sociale lasten: 83.832,02 EUR

Overlopende rekeningen: 710,12 EUR

Totaal 1.776.813,61 EUR

B. Goedkeuring van de oprichtingsakte en de statuten van de op te richten vennootschap en vaststelling van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en de datum van de eerste algemene vergadering

De vergadering beslist met eenparigheid de Besloten Vennootschap Met Beperkte Aansprakelijkheid "Inter-fast", met maatschappelijke zetel te 9120 Melsele, Schaarbeekstraat 40, op te richten, de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen met inbegrip van de afsluitingsdatum van het eerste boekjaar en van de datum van de eerste gewone algemene vergadering.

Uit welke statuten blijft hetgeen volgt:

TITEL l: BENAMING --ZETEL-- DOEL - DUUR

Artikel 1

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aan-'sprakelijkheid en haar naam luidt:

"inter-fast".

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Melsele, Schaarbeekstraat 40.

Deze mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch

Staatsblad, worden overgebracht naar iedere andere plaats in het N./laars of Brussels Hoofdstedelijk gewest.

De vennootschap mag, bij beslissing van de zaakvoerders, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen,

agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel:

Hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, als tussenpersoon, als commissionair of bij

deelneming, hetzij op gelijk welke andere wijze, in België of in het buitenland:

1.Alle werken van verbouwing, aanpassing en inrichting van onroerende goederen, handelszaken, winkel-

en handelspanden, kantoren en particuliere woningen, te weten de plaatsing van gyprocwanden, klein

schrijnwerkerij en elektriciteit alsmede aile opruimingswerken, verfraaiingswerkzaamheden en

binnenhuisinrichting in het algemeen.

2.1-let verrichten bij middel van onderaanneming van alle grondwerken, bouw-, metsel- en betonwerken,

schrijn- en timmerwerken, plafonneer- en cementwerken, schilderwerken, elektriciteitswerken, sanitaire- en

loodgieterswerken, installatie van centrale verwarming, glaswerken, zinkwerken, metalen en niet-metalen

dakbedekkingen, waterdicht maken van bouwwerken en aile werken ter verfraaiing en binnenhuisinrichting van

gebouwen en handelszaken mede systeem "sleutel op de deur".

3.De opslag en in bewaring nemen van alle lichamelijke roerende goederen.

4.Het verwerven, vervreemden en beheren van zowel roerende als onroerende goederen,

5. Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica.

6. Het waarnemen van de functie van bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en

vennootschappen.

7.Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

8.De invoer, uitvoer en handel van aile consumptiegoederen, grondstoffen, half-fabrikaten en fabrikaten.

9. Het verstrekken van leningen aan derden alsmede het zich borg stellen voor derden.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende en

onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar

maatschappelijk doel.

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan alle ondernemingen, bestaande of op te richten,

zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innige

samenhang met het hare staat"

Artikel 4

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting.

Artikel 39 van het Wetboek van vennootschappen is niet van toepassing.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone

algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statu-'terr~wijziging.

TiTEL II: KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5: Kapitaal

a " .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDDERTIENDUIZEND ZESHONDERD ZEVENTIG EURO VIJFENVEERTIG EUROCENT (113.670,45 EURO) en is verdeeld in VIERHONDERD VIJFTIG (450) gelijke aandelen, zonder ver-'melding van waarde.

TITEL III: BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

Artikel 9

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet bezoldigd, al dan niet vennoten.

De zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen binnen de perken van haar doel.

Indien meerdere zaakvoerders aangesteld worden, handelen zij elk afzonderlijk en zijn zij elk individueel bevoegd om namens de vennootschap op te reden in en buiten rechte. Alle handelingen, die door de wet of door deze statuten niet uitdrukkelijk verboden of aan een machtiging " van de algemene vergadering onderworpen zijn, vallen binnen de bevoegdheid van de zaakvoerder.

Aan de zaakvoerders wordt geen vaste wedde toegekend. Hun vergoeding wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen,

De zaakvoerder(s) mag (mogen) volmacht verlenen. De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht,

Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan derden niet worden tegengeworpen.

De handtekening van de zaakvoerder verbindt de ven-nootschap tegenover derden.

Behoudens andersluidende beschikking van de algemene vergadering geldt een aanstelling voor onbepaalde duur.

TITEL V: ALGEMENE VERGADERING.

Artikel 12: Algemene vergadering zo er meerdere vennoten zijn.

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de

derde zaterdag van de maand juni om veertien uur. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan wordt de

vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Er kan altijd een buitengewone of bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te

beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort.

Alle vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op de plaats, aangewezen in de

oproeping.

De oproepingen geschieden overeenkomstig de wet.

Artikel 13: Vertegenwoordiging van vennoten

Vennoten die verhinderd zijn, kunnen zich slechts laten vertegenwoordigen door een medevennoot, aan wie

zij een schriftelijke volmacht dienen te verlenen. Sterkmaking voor een afwezige vennoot is niet geoorloofd,

evenmin ais het handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening.

TITEL VI: INVENTARIS - JAARREKENING.

Artikel 17: Jaarrekening.

Het boekjaar valt samen met het kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar wordt door de zaakvoerder de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de

wet.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting. Zij vormt een geheel.

In het jaarverslag, dat enkel opgemaakt zal dienen te warden indien daartoe overeenkomstig de wet

aanleiding bestaat, geeft de zaakvoerder rekenschap ()ver het gevoerde beleid, Het verslag bevat alle

gegevens, bedoeld in artikel 96 van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 18: Bestemming van het resultaat.

De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat.

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenreke-ming kan slechts worden aangewend met inachtneming

van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag, conform de bepalingen van het Wetboek van

vennootschappen.

TITEL IX. SLOTBEPALINGEN.

EERSTE BOEKJAAR - EERSTE JAARVERGADERING.

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het eerste boekjaar een aanvang

neemt op 1 januari 2015 om te eindigen op 31 december 2015.

De algemene vergadering beslist tevens dat de eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden

worden op de derde zaterdag van de maand juni 2016 om 20 uur.

Vijfde beslissing - Benoeming van de eerste zaakvoerders van de opgerichte vennootschap

De vergadering beslist met eenparigheid te benoemen in hoedanigheid van eerste zaakvoerders van de

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "[nier-fast":

 De heer Verhuist Werner, voornoemd;

 De Heer Verhuist Filip, voornoemd;

Beide benoemde zaakvoerders komen in dit proces-verbaal tussen en verklaren uitdrukkelijk hun mandaat

van zaakvoerder te aanvaarden.

De zaakvoerders werden voor onbepaalde duur benoemd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VERWEZENLIJKING VAN DE PARTIËLE SPLITSING

Gelet op het voorgaande, is de partiële splitsing verwezenlijkt en is de nieuwe vennootschap ontstaan uit de partiële splitsing opgericht overeenkomstig artikel 754 van het Wetboek van Vennootschappen.

Notariële verklaring

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris dat alle wettelijke formaliteiten werden nageleefd. Hij bevestigt eveneens zowel de interne als de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 752, derde alinea van het Wetboek van Vennootschappen gehouden is.

Verklaring pro fisco

De vergadering bevestigt en verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat onderhavige splitsing geschiedt onder toepassing van artikel 117, § 1 (de verrichting dient te worden te aangezien als een splitsing) , en/of § 2 (het afgesplitste deel van de vennootschap moet worden aangezien als een bedrijfstak) van het Wetboek der Registratie-, Hypotheek- en Griffierechten, artikel 2.9,1.0.3 van de Vlaamse Codex Fiscaliteit, artikel 11 en 18, § 3 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en artikel 211 en volgende van het Wetboek der Inkomstenbelastingen zoals gewijzigd door de wet van 16 juli 2001, bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad op 20 juli 2001.

Voor wat de incorporatie betreft van beschikbare reserves in de uit de partiële splitsing ontstane vennootschap, wordt de vrijstelling op grond van artikel 116, 3o lid van het Wetboek van Registratierechten ingeroepen.

Negende beslissing - Volmachten

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris Joost Vercouteren, met standplaats te 9120 Bevaren, Vesten 36, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

De vergadering verleent bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met kantoor te2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 51 bus 11, of aan één van haar bedienden, met name aan mevrouw Julie Bfanckaert, kantoorhoudende te 2050 Antwerpen, Esmoreitlaan 51 bus 11 , bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke , formaliteiten te verruilen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders/bestuurders, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL VOOR DE BEKENDMAKING IN HET BELGISCH

STAATSBLAD.

Getekend : Notaris Joost VERCOUTEREN

Tegelijk hierbij neergelegd ; afschrift van de akte, verslag van de oprichters, verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz van Luik 6 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INTER-FAST

Adresse
Zetel : 9120 Melsele, Schaarbeekstraat, 40

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande