INTERIOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTERIOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 457.122.792

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 28.06.2014, NGL 01.07.2014 14252-0360-011
11/02/2014
ÿþ~.

Mod Wed 11.1

In de bIjiegon bij het BeigLsch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grLffle van de akte

Oudenaarde

3 1 JAN, 201i;

Grirt,:

V

uui

V

*190 9723*

Ondernominganr: Benaming (voluit): 0457.122.792

(verkort) : INTERIEURARCHITECTUUR EN COORDINATIE A & F MATTHYS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Beekmeersstraat 9 - 9636 Nederzwalm-Hermefgem (Zwalm)

Ondorworp(en) akte ; KAPITAALSVERHOGING  NAAMSWIJZIGING  DOELSWIJZIGING Het blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " INTERIEURARCHITECTUUR EN COORDINATIE A & F MATTHYS ", met maatschappelijke zetel te Beekmeersstraat 9 - 9636 Nederzwalm-Hermelgem (Zwalm), Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nr. 0457.122.792 , verleden voor geassocieerd notaris Marc Sobrie te Zwalm op 28 januari 2014 dat er onder meer beslist werd:

1) De vergadering beslist het bestaande kapitaal van zevenhonderdvijftigduizend Belgische frank (750.000,-) om te zetten in euro tegen de gangbare wisselkoers, hetzij in euro een bedrag van achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro en één cent (18.592,01 ¬ ) en tot afschaffing van de nominale waarde van de aandelen. Voortaan zullen de aandelen de fractiewaarde vertegenwoordigen.

2) De vergadering beslist tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal met honderdvijftigduizend euro (150.000,00 EUR), om het te brengen van achttienduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR) op honderd achtenzestigduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (168.592,01 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, in te tekenen en te volstorten door de huidige aandeelhouder, Mevrouw Ann Matthys, voornoemd, door inbreng in speciën van door inbreng in speciën van honderdvijftigduizend euro (150.000,00 EUR).

INTEKENING , VOLSTORTING.

Terstond verklaart de comparante in te tekenen op de volledige kapitaalverhoging met honderd vijftigduizend euro (150.000,00 EUR), aangenomen door bovenstaande beslissing, voor het bedrag zoals hiervoor gezegd.

Derhalve, voor Integrale intekening en onmiddellijke volstorting op de kapitaalverhoging, brengt mevrouw Ann Matthys een storting in ten belope van honderdvijftigduizend euro (150.000,00 EUR), thans nog geboekt op een speciale rekening op naam van de vennootschap bij BNP Paribas Fortis Bank, overeenkomstig de wet.

De comparanten overhandigen mij, notaris, het bewijs van die stortingen en deposito's. VASTSTELLING.

En ingevolge de verklaringen van de voormelde comparanten en de door hen verrichte intekening en inbreng, stelt de vergadering vast dat de door haar vastgestelde kapitaalverhoging van honderdvijftigduizend euro (150.000,00 EUR) werkelijk is tot stand gekomen en volstort zodat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap thans honderd achtenzestigduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (168.592,01 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Ik, notaris lever terstond aan de vennootschap een attest af waaruit blijkt dat de kapitaalverhoging is tot? stand gekomen en volstort, zodat dit bedrag ter vrije beschikking van de vennootschap wordt gesteld.

3) Om artikel 5 der statuten In overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissing in verband met de kapitaalverhoging, zal dit voortaan luiden als volgt

Het geplaatst kapitaal bedraagt honderd achtenzestigduizend vljfhonderdtweeénnegenflg .ure aan Goot (168.59207 EUR), g.epiitet in zovonnond.rdvurrp (750) eend.r.n zond.r aanduiding van nominale waarde."

4) De vergadering beslist tot wijziging van de maatschappelijke naam van de vennootschap naar "interior".

De oprichters verklaren ervan op de hoogte te zijn dat de naam "Interior" reeds bestaat en dat de ondergetekende Notaris hen heeft ingelicht over de inhoud en draagwijdte van artikel 65 Wetboek Vennootschappen dat luidt als volgt

"Elke vennootschap moet een naam voeren, die verschillend is van die van een andere vennootschap. Indien de naam gelijk is aan een andere of er zozeer op gelijkt dat er verwarring kan ontstaan, kan iedere belanghebbende hem doen wijzigen en, indien daartoe grond bestaat, schadevergoeding eisen. Niettegenstaande elk daarmee strijdig beding, zijn de oprichters, of, bil latere naamswijziging, de leden van het bestuursorgaan hoofdelijk gehouden jegens de belanghebbenden tot betaling van de schadevergoeding bedoeld in het tweede lid."

De oprichters verklaren door de ondergetekende Notaris te zijn ingelicht over het feit dat volgens de terzake geldende rechtsleer, het gevaar voor verwarring objectief wordt beoordeeld, wat betekent dat een

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Ver. : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

verschil in activiteit of geografische ligging niet als excuus wordt aanvaard. Desalniettemin verklaren de verschijners de naam "Interior" te willen behouden als naam van de onderhavige op te richten vennootschap.

5) De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag van de zaakvoerder de dato 28 januari loatstieden, houdende een omstandige verantwoording van de voorgestelde doelsuitbreiding bij welk

" verstag een samenvattende staat is gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 31 december 2013.

6) De vergadering beslist het doel van de vennootschap te wijzigen door uitbreiding van artikel 3 als

volgt:

- Het aan- en verkopen van meubels en dit zowel voor privédoeleinden als

beroepsdoeleinden

-Het produceren van meubels en dit zowel voor privédoeleinden als

beroepsdoeleinden

-Het installeren van meubels in gebouwen zowel voor privédoeleinden als

beroepsdoeleinden

-Het vervaardigen van diverse soorten parket en het plaatsen van deze parket

-Het aan- en verkopen van diverse houtsoorten voor eigen gebruik maar ook voor te

verkopen aan derden

-De fabricatie en installatie van binneninrichtingen, keukens, kantoor en winkelinrichtingen

7) De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de recente wetswijziging van artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

8) De vergadering beslist ingevolge gezegde beslissingen en teneinde de statuten aan te passen aan

de huidige wetgeving de tot op heden geldende statuten volledig vervallen te verklaren en te rekenen vanaf

heden alleen nog de hierna volgende bepalingen van de nieuwe statuten als enige geldende in te roepen:

De benaming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid luidt: "interior"

Zij is een handelsvennootschap,.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9636 Nederzwalm-Hermelgem, Beekmeersstraat 9.

Het doel van de vennootschap is:

- Verrichten van studie aan bestaande gebouwen tot vernieuwing en of herinrichting ervan, geheel of

gedeeltelijk.

- Advies, coördinatie en opvolging van uit te voeren werken aan gebouwen ter renovatie of nieuwbouw ervan.

- Aan- en verkoop of bemiddeling ervan in binnen- of buitenland, van elektrische toestellen, meubelen (los of op maat), stoffen, verven, technieken en dergelijke meer ter inrichting en aankleding van woningen of andere ruimtes voor privaat, openbaar- of handelsgebruik.

- Bemiddeling tussen eindgebruiker en producent of handelaar, van diverse grondstoffen of materialen

tot op- en inrichting van private woningen, handelszaken of openbare gebouwen.

- Het aan- en verkopen van meubels en dit zowel voor privédoeleinden als beroepsdoeleinden

Het produceren van meubels en dit zowel voor privédoeleinden als beroepsdoeleinden

- Het installeren van meubels in gebouwen zowel voor privédoeleinden als beroepsdoeleinden - Het vervaardigen van diverse soorten parket en het plaatsen van deze parket

- Het aan- en verkopen van diverse houtsoorten voor eigen gebruik maar ook om te verkopen aan derden

- De fabricatie en installatie van binneninrichtingen, keukens, kantoor en winkelinrichtingen

Zij mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle handelingen verrichten die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of om het even welke andere wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband met het hare staat.

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

Het geplaatst kapitaal bedraagt honderd achtenzestigduizend vijfhonderdtweeënnegentig euro één cent (163.592,01 EUR), gesplitst in zevenhonderdvijftig (750) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Enzovoort..

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle daden van bestuur, beheer en beschikking, die niet uitdrukkelijk door de wet of door cie statuten worden voorbehouden aan de algemene vergadering.

De zaakvoerders mogen directeurs of volmachtdragers aanstellen en hun machten, wedde of vergoedingen bepalen.

Het is de zaakvoerders en de werkende vennoten verboden, rechtstreeks of onrechtstreeks, deel te nemen aan, of belangen te hebben in, ondernemingen die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens met instemming van de algemene vergadering van vennoten.

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiser of als verweerder, wordt de vennootschap gebonden door de handtekening van een zaakvoerder of van een door de zaakvoerders benoemde gevolmachtigde.

Het mandaat van zaakvoerder wordt niet bezoldigd, tenzij door de algemene vergadering anders wordt beslist. Enzovoort...

Luik B - Varvnln



Lf

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Elk jaar wordt er een algemene vergadering gehouden, op de maatschappelijke zetel of op een andere

in de bijeenroepingen aangeduide plaats.

Deze jaarvergadering vindt plaats op de laatste vrijdag van de maand juni.

Indien het die dag een feestdag is, wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende

werkdag. Enzovoort...

De vennoten mogen voor de algemene vergadering een volmachtdrager aanstellen die zelf stemrecht

heeft.

De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Zij moet op de

maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste zeven dagen voor vergadering.

De onbekwame mag zonder bijzondere volmacht worden vertegenwoordigd door zijn wettelijke

vertegenwoordiger.

Indien er slechts een vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn

toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Enzovoort...

Elk jaar, op 31 december, worden de inventaris en de jaarrekening opgesteld overeenkomstig de wet.

Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar.

De opbrengst van de activiteit van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en

maatschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, financiële, industriële en

fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit.

Op de netto winst wordt vijf ten honderd (5%) voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafneming is niet meer verplichtend zodra het reservefonds het tiende van het maatschappelijk

kapitaal bereikt heeft.

Het saldo wordt aangewend in overeenstemming met de besluiten van de algemene vergadering.

De zaakvoerders bepalen datum en plaats van betaling van de dividenden. Enzovoort...

De vennootschap kan op elk ogenblik ontbonden worden, door beslissing van de algemene

vergadering in de vorm zoals voorzien voor wijzigingen aan de statuten.

In geval van ontbinding zal de algemene vergadering, zo wettelijk vereist, een of meer vereffenaars

aanstellen, hun bevoegdheid en hun vergoeding vaststellen.

Na gelijkstelling van de aflossingen op aandelen wordt het batig saldo van de vereffening onder de

vennoten verdeeld in verhouding tot hun aandelenbezit. Enzovoort..

9) De zaakvoerder wordt gemachtigd om voorgaande beslissingen ten uitvoer te brengen.

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Afgeleverd voor registratie

et

4ti ~

'o +~:~~ir

V

o , \~e/) ~~a o

s~ c)~USce~ .4" ., ~

~~







Marc Sobrïe

Geassocieerd notaris

Noordlaan 50

9630' Zwalm



Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte  gecoördineerde statuten  verslag zaakvoerder met staat van actief en passief van minder dan 3 maanden oud

Op de laatste blz. van jik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 08.06.2013, NGL 03.07.2013 13263-0154-012
13/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 09.06.2012, NGL 10.07.2012 12280-0305-012
05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 26.06.2010, NGL 29.07.2011 11371-0241-012
05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.06.2011, NGL 29.07.2011 11371-0245-014
03/05/2010 : OU041238
03/07/2009 : OU041238
03/09/2008 : OU041238
29/08/2007 : OU041238
07/09/2006 : OU041238
03/08/2005 : OU041238
08/12/2004 : OU041238
07/01/2004 : OU041238
21/10/2002 : OU041238
25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 21.09.2015 15592-0516-016
26/09/2001 : OU041238
23/03/1996 : OU41238

Coordonnées
INTERIOR

Adresse
BEEKMEERSSTRAAT 9 9636 NEDERZWALM-HERMELGEM

Code postal : 9636
Localité : Nederzwalm-Hermelgem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande