INTERIT MANAGED SERVICES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : INTERIT MANAGED SERVICES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 847.198.295

Publication

25/10/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.09.2013, NGL 15.10.2013 13634-0258-013
21/01/2013
ÿþOndernemingsnr : 0847198295

Benaming

(voluit) : 1NTERIT MANAGED SERVICES

(verkort) : IMS

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Neernonderd 15 te 9230 Watteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurder

Uit verslag van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 20 december 2012 in de maatschappelijke zetel van de van de vennootschap blijkt wat volgt :

- Eervol ontslag algehele kwijting als bestuurder de naamloze vennootschap EMA met als vaste vertegenwoordiger de heer Frank De Gelder, wonende te 9090 Melle, Driesstraat 22 en dit met ingang vanaf heden.

Voor analytisch uittreksel

Gedaan te Gent

20 december 2012.

Gedelegeerd bestuurder

Inveska bvba

vaste vertegenwoordiger

Karel Vyncke

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vak- e aktrE RECHTBANK

~r

0 9 JAN, 2013 DENDERMONDE

Griffie

be a

B

St

*13011884*

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/07/2012
ÿþMod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaikse"

Ondernemingsnr : À9 ó . o2 q S

Benaming

(voluit) : INTERIT MANAGED SERVICES

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Neerhonderd 15, 9230 Wetteren

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris EEMAN Joost te Gent op 5 juli 2012, blijkt dat

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INVESKA, met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Everparkstraat 3, Ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0874.621.284.

Opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris Joost Eeman, te Gent op 21 juni 2005, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 60 juni daarna, onder nummer 05093564.

Waarvan de statuten werden gewijzigd ingevolge het proces-verbaal van 5 december 2008, verleden voor notaris Joost Eeman, te Gent, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 december daarna, onder het nummer 08196481.

Alhier vertegenwoordigd door de heer Vyncke Karel, handelend in zijn hoedanigheid van bestuurder, zoals blijkt uit de statuten van voormelde oprichtingsakte, wonende te 9090 Melle, Driesstraat 65.

2. De Naamloze Vennootschap Electric Manufactering And Advice, afgekort EMA, met maatschappelijke' zetel te 9090 Melle, Driesstraat 22. Ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer. 0448.090.510.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Eric Van Den Berghe, te Gent op 28 augustus 1992, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 17 september daarna, onder het nummer 920917-159.

Waarvan de statuten meermaals gewijzigd werden en voor het laatst ingevolge het proces-verbaal van 22 december 2011, verleden voor notaris Johan Van Caenegem, te Kruishoutem gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 januari 2012, onder het nummer 12024226.

Alhier vertegenwoordigd door de heer Frank De Gelder, handelend in zijn hoedanigheid van bestuurder,' zoals blijkt uit de notulen van een algemene vergadering van 18 oktober 2010, wonende te 9090 Melle, Driesstraat 22.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NVDB Consulting, met maatschappelijke zetel te 9041 Oostakker, Bredestraat 107 bus 102. Ingeschreven in het rechtspersonenregister met, ondememingsnurnmer 0822.654.822.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Pascale Van Den Bossche, te Aalst op 21 januari 2010,; gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 januari daarna, onder het nummer 10300575.

Tot op heden nog niet gewijzigd.

Alhier vertegenwoordigd door de heer Van den Buicke Nicolas, handelend in zijn hoedanigheid van' ' zaakvoerder, zoals blijkt uit voormelde oprichtingsakte, wonende te 9041 Oostakker, Bredestraat 107 bus 102,

, NV "INTERIT MANAGED SERVICES" opgericht hebben, door inbreng in geld ¬ 100.000,00 volstort E.

100.000,00 ten belope van 100 aandelen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

-door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INVESKA, voornoemd sub 1), ten belope

van 50 aandelen, hetzij voor de inschrijvingsprijs van ¬ 50.000,00 (vijftigduizend euro)

-door de naamloze vennootschap Electric Manufactering And Advice, voornoemd sub 2), ten belope van 25

aandelen, hetzij voor de inschrijvingsprijs van ¬ 25.000,00 (vijfentwintigduizend euro)

-door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NVDB Consulting, voornoemd sub 3), ten

belope van 25 aandelen, hetzij voor de inschrijvingsprijs van ¬ 25.000,00 (vijfentwintigduizend euro).

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze ven'noot-'schap. Zij draagt de benaming

"INTERIT MANAGED SERVICES", in het kort "I.M.S.". Beide benamingen mogen afzonderlijk gebruikt worden.

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9230 Wetteren, Neerhonderd 15.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van de raad van bestuur,'

mits inachtneming vande taalwetgeving.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

GVÁNFKDÓPHAND~L

- 6 JULI 2012

DENDENsitiGNDE

II

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag, bij beslissing van de raad van bestuur, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en ---depots in België of het buitenland oprichten,

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buiten-land, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

-Ontwikkeling van residentiële bouwprojecten, ontwikkeling van niet-residentiële bouwprojecten -Beheersvennootschappen van gemeenschappelijke beleggingsfondsen.

-Handel in eigen onroerend goed : flatgebouwen en woningen niet voor bewoning bestemde gebouwen, grond

-Verkoop van eigen handelszaken en van zelf verworven sleutelgeld (overname)

-Verhuur en exploitatie van eigen of geleased residentieel onroerend goed, exclusief sociale woningen -Verhuur en exploitatie van eigen of geleased niet-residentieel onroerend goed, exclusief terreinen

-Verhuur en exploitatie van terreinen

-Verlenen in opdracht van de eigenaar(s) van alle diensten die noodzakelijk zijn voor het behoorlijk functioneren van de gebouwen (niet residentieel gebouw)

-Het verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven in verband met public relations en communicatie.

-Het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enzovoort;

-Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer, adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering -Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie, enzovoort;

-Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten

-Op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheiden economische sectoren.

-Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren

-Overige zakelijke dienstverlening

-Alle activiteiten en toepassing inzake reclame en aanverwante

-Alle activiteiten inzake public relationscommunicatie

-Computerconsultancy-activiteiten

-Alle opleidingsactiviteiten inzake elektronisch en/of interactieve communicatievormen gericht op bedrijven of organisaties.

-Het vestigen, uitgeven, aan- en verkoop, uitbaten van patenten, licenties, octrooien in verband met hogervemoemde activiteiten

-Commercialisatie, door hetzij licenties verleend aan derden of door gebruik in eigen fabricage, van octrooien of aanvullende beschermingscertificaten waarvan de vennootschap octrooihouder of certificaathouder is en die geheel of gedeeltelijk door de vennootschap werden ontwikkeld in onderzoekscentra die een bedrijfsafdeling of een tak van werkzaamheid vormen, of de door de vennootschap verworven octrooien, aanvullende beschermingscertificaten of licentierechten met betrekking tot octrooien of aanvullende beschermingscertificaten, en deze geoctrooieerde producten of procedés geheel of gedeeltelijk door de vennootschap werden verbeterd in onderzoekscentra die een bedrijfsafdeling of en tak van werkzaamheid vormen, ongeacht of deze verbetering aanleiding heeft gegeven tot bijkomende octrooien.

-Commercialisatie en opvolging van al dan niet eigen ontwikkelde en of verbeterde intellectuele rechten, hoegenaamd ook, het commerciattseren, en/of generen van inkomsten of verkrijgen van Licentievergoedingen of royalty's van octrooirechten en/of aanvullende beschermingscertificaten, patentrechten, merken, auteursrechten, enz.;

-Het maken van alle studies, de organisatie van en het geven van adviezen inzake handels -, financiële, administratieve, technische, bedrijfsorganisatorische of andere aangelegenheden aan alle vennootschappen en ondernemingen, en het beheer en de controle ervan.

De vennootschap mag in België en in het buitenland aile commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van die aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stel of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle onroerende en roerende goederen als investe-ring verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen veristrekken voor deze vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het wetboek van vennootschappen.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 100.000,00 (honderdduizend euro).

Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegen-woordi-'gen.

Artikel 9. AARD VAN DE AANDELEN.

Aile aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam. Elke aandelen-over-idracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het re-gister van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de overnemer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de over-dracht van schuldvorde-ringen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeel-baar. De onverdeel-de eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aande-ien verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoe-men om de betrok-ken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden aile rechten, inbegrepen het stem-recht, uitgeoefend door de vruchtgebrui-ker(s).

Artikel 10. OVERDRACHT VAN AANDELEN, CONVERTEERBARE OBLIGA-TSES EN WARRANTS.

De overdracht van aandelen is aan geen enkele beper-king onder-worpen, behoudens strengere statutaire bepalingen of aandeelhoudersovereenkomst.

Deze regeling is van toepassing op alle aandelen van de vennootschap alsook .op alle eventuele converteerbare obligaties en warrants, uitgegeven door de vennootschap.

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samen-ge-steld uit tenmin-ste drie leden, natuurlijke of rechts-perso-nen, ai of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergade-iring der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroe-pen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeel-houders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algeme-ne vergadering, die volgt op de vaststelling, door aile midde-len, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statu-ten - krach-tens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te heb-ben.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vaca-ture voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de over-blijvende bestuurders het recht voorlopig in de vaca-ture te voorzien totdat de algemene verga-dering' een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering ge-plaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzit-ter benoemen. Bij ontsten-tenis van benoeming of bij afwe-zig-heid van de voorzitter wordt het voorzitter-schap waar-genomen door de oudste in jaren der aan-nNezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamen-lijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegen-woordigen voor alle hande-lingen die dit bestuur betreffen.

Artikel 15. BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUIT-VOR-MING,

De raad van bestuur wordt bijeenge-'roepen door de voorzitter, een gedelegeerd-bestuur-der of twee bestuurders, tenminste - behoudens in geval van hoogdringendheid - drie dagen voor de datum voorzien voor de vergade-ring.

De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of -e-mail.

Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd,. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregel-'matigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buiten-land, op de plaats aangeduid in de oproeping.

e ' ' " ledere bestuurder kan door middel van een stuk dat zijn/haar handtekening draagt (met inbegrip van een

y F elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis

is gegeven per brief, fax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht geven aan een ander lid van de raad van bestuur om hem / haar op een bepaalde vergadering te vertegenwoordigen.

Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's verte-genwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van be-'stuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste de helft van zijn leden aanwezig of verte-igen-iwoor-idigd is, met dien verstande dat tenminste twee bestuurders aanwezig moeten zijn. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergade-+ring worden samengeroe-'pen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste twee bestuurders aanwezig of verte-'gemwoor-'digd zijn, met dien verstande dat tenminste twee bestuurders aanwezig moeten zijn.

Elke beslissing van de raad van bestuur wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de aanwezige of verte-'gen-'woordigde bestuurders, en bij onthou-'ding of blanco stem van één of meer onder hen, met de meerderheid van de stemmen van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene die de verga-dering voorzit door-slagge-vend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van be-stuur worden genomen zonder daadwerkelijke vergadering bij éénparïg schriftelijk akkoord van de bestuurders. Op verzoek van één of meer bestuurders, zendt de voorzitter of een gedelegeerd bestuurder een document houdende de voorgestelde besluiten per brief, fax, email of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek naar alle bestuurders met de vraag om het gedagtekend en ondertekend binnen een termijn van tien kalenderdagen na ontvangst terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of iedere plaats vermeld in het document. De handtekeningen (met inbegrip van een elektronische handtekening zoals bedoeld in artikel 1322 alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) worden aangebracht hetzij op één document hetzij op meerdere exemplaren van dit document.

De schriftelijke besluiten worden geacht genomen te zijn op de datum van de laatst aangebrachte handtekening. Indien de goedkeuring van alle bestuurders niet binnen vijftien kalenderdagen na de oorspronkelijke verzending is ontvangen, dan worden de besluiten geacht niet genomen te zijn. Deze schriftelijke procedure kan echter niet worden ge-'volgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennoot-schappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrecht-'streeks, een belang van vermogensrechtelij-'ke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegd-held van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de ven-'pootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

De besluiten van vergaderingen van de raad van be-stuur worden vastgelegd in notulen die onderte-'kend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De vol-machten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtsple-ging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig onderte-kend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitge-'brei-de macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maat-schappelijk doel, met uitzon-'dering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbe-'houden door de wet.

De raad mag een directiecomité samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan een directiecomité, behoudens de bevoegdheden met betrekking tot het algemeen beleid en behoudens de bevoegdheden die door de wet exclusief aan de raad van bestuur zijn toegekend.

De raad van bestuur is belast met toezicht op dat directiecomité. De leden van het directiecomité lichten de raad van bestuur in en alleen de raad van bestuur kan de beslissingen genomen door het directiecomité goedkeuren.

Het directiecomité wordt aangeduid door de Raad van Bestuur en bestaat uit één tot drie personen, die geen bestuurder zijn. De voorwaarden voor aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur.

De statuten kunnen aan een of meer leden van het directiecomité bevoegdheid verlenen om de vennootschap hetzij alleen, hetzij gezamenlijk, te vertegenwoordigen. De instelling van een directiecomité en de statutaire bepaling bedoeld in bovenstaande paragraaf kunnen aan derden worden tegengeworpen onder de voorwaarden bepaald in artikel zesenzeventig wetboek Vennootschappen. De bekendmaking bevat een uitdrukkelijke verwijzing naar dit artikel.

De overdracht van bevoegdheden zoals bepaald in de eerste paragraaf kan door de statuten of door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. Deze beperkingen en de eventuele taakverdeling kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennoot-'schap, het bestuur van een of meer sectoren van haar aetiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of vol-macht-dragers, al dan niet aandeehhouders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dage-Eijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toeken-nen.

Artikel 17. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambte-'naar of een notaris vereist is, geldig verte-gen-woordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-be-stuur-der, aange-wezen door de raad van bestuur. Een gedele-geerde bestuurder is even-'eens bevoegd om de ven-noot-schap te verte-gen-woordhgen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennoot-schap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennoot-schap tevens geldig vertegen-woordigd door een gevohmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzon-dere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland verte-gen-woordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur,

Artikel 20. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op 20 november van elk jaar om 17.00 uur,

Indien deze dag een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarver-gadering de eerstvolgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhouders-vergadering mag bijeengeroe-pen worden telkens ais het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze aandeelhoudersvergaderingen mogen bij-eenge-roepen worden door de raad van bestuur of de cornmis-sa-ris-sen en moeten bijeengeroe-pen worden op aanvraag van de aandeel-houders die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal verte-genwoordigen. De aandeehhou-ders-vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennoot-schap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medege-deeld.

Artikel 33. BOEKJAAR - -JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt de raad van be-stuur een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultaten-rekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeen-komstig de wet opge-steld en neergelegd bij de Nationale Bank van België,

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerleg-ging geldig onderte-trend door een bestuurder of door een persoon belast met het dagelijks bestuur, of hiertoe uit-drukkelijk gemachtigd door de raad van bestuur.

De bestuurders stellen bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen De bestuurders zijn evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschap-pen.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Overeenkomstig artikel 518 § 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders be-noemd:

1/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 1NVESKA, met maatschappelijke zetel te 9940 Evergem, Everparkstraat 3, ingeschreven in het rechtspersonen register onder het nummer 0874.621.284, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Vyncke Karel, voornoemd.

2/ de naamloze vennootschap Electric Manufactering and Advice, afgekort EMA, met maatschappelijke zetel te 9090 Melle, Driesstraat 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0448.090.510, met ais vaste vertegenwoordiger de heer Frank De Gelder, voornoemd.

3/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid NVDB Consulting, met maatschappelijke zetel te 9080 Lochristi, Sparrenlaan 15, ingeschreven in het rechtspersonenregister 0822.654.822, met als vaste vertegenwoordiger de heer Van den Bulcke Nicolas, voornoemd.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarverga-dering van het jaar tweeduizend en achttien.

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens anders-lui-dende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenis-sen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennoot-schap van haar rechtsper-soonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenis-sen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 (van het) Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelin-igen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

RAAD VAN BESTUUR

ls bijeengekomen de raad van bestuur en heeft benoemd tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid INVESKA, met als vaste vertegenwoordiger de heer Vyncke Karel, voornoemd.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEK-JAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend en dertien,

EERSTE JAAR-VirRGA-'DERING.

De eerste jaarvergede-ring zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

AANSTELLING VASTE VERTEGENWOORDIGER

De Algemene Vergadering besluit om de heer Vyncke Karel, voornoemd, aan te stellen als vaste vertegenwoordiger ingeval de vennootschap een bestuursmandaat in andere vennootschappen zou opnemen.

De zaakvoerder werd door de ondergetekende notaris voldoende ingelicht omtrent de wenselijkheid deze benoeming te laten bekrachtigen van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en of in hoofde van de bestuurde vennootschap.

VOLMACHT BTW- ONDERNEMINGSLOKET

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer Roger Beerens, Kraaiendonk 9, 9830 Sint-Martens-Latem, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van onder andere BTW-nummer en de aansluiting bij het Ondernemingsloket

Voor éénsluidend uittreksel, Getekend, notaris Joost EEMAN. Mede neergelegd: expeditie

Voor-oveh,obden aan het . Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 20.11.2015, NGL 08.12.2015 15684-0105-012

Coordonnées
INTERIT MANAGED SERVICES

Adresse
NEERHONDERD 15 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande