INTERNATIONAAL FILMFESTIVAL VAN VLAANDEREN

Divers


Dénomination : INTERNATIONAAL FILMFESTIVAL VAN VLAANDEREN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 419.305.066

Publication

07/07/2014
ÿþ MOD22

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.k'111'31

11111J1J11

III

II



i',F%-,TeGELEGD

2.6 -08- 2014

" "

" TF GENT

Ondernerningsnr : 0419.305.066

Benaming

(voluit) : internationaal Filmfestival van Vlaanderen

(verkort):

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Leeuwstraat 40B -9000 Gent

Onderwerp akte: Wijziging statuten

De algemene vergadering van dinsdag 27 mei 2014 , geldig samengeroepen en met het vereiste aantal aanwezigen en de vereiste meerderheid bij de stemming, heeft in haar zitting besloten de statuten integraal aan te passen en te vervangen door onderstaande tekst

TITEL I: NAAM - ZETEL, - DOEL DUUR

ARTIKEL 1  De vereniging draagt de naam: "Internationaal Filmfestival van Vlaanderen".

Zij neemt ook de volgende anderstalige benamingen aan: in het Frans: "Festival International du Film de Flandre", in het Engels: "Flanders International Film Festival", in het Duits: 'Internationale Filmfestspiele von Flanders".

Aile aider), facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van de vereniging vermelden de naam van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "vereniging zonder winstoogmerk'" of door de afkorting "vzve, en het adres van de zetel van de vereniging.

ARTIKEL 2 - De zetel van de vereniging is gevestigd te Leemstraat 40 B, 9000 Gent en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Oost-Vlaanderen De zetel van de VZW kan gewijzigd worden bij beslissing van

de raad van bestuur. ct.Set.e,PAyi tre

De Algemene Vergadering kan voorzien in de oprichting van kantoren, filialen of correspondentieadressen.

ARTIKEL 3 - De vereniging heeft tot doel het organiseren van filmfestivals. Zij kan haar werking uitbreiden tot aile andere met dit doel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdende activiteiten op het gebied van film, filmmuziek en beeldcultuur.

Zij kan deelnemen aan of samenwerken met particuliere ondernemingen, met verenigingen en vennootsohappen die een gelijkaardig doel nastreven.

De vereniging mag alle activiteiten ondernemen die dit doel kunnen bevorderen. Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, handelsdaden stellen, onder meer roerende en onroerende goederen verwerven, zowel onder bezwarende ais onder kosteloze titel, en erover de eigendoms- en aile andere rechten uitoefenen, met inbegrip van de zakelijke, en dit enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doe waarvoor zij werd opgericht.

ARTIKEL 4 - De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur, maar kan evenwel te allen tijde ontbonden worden.

TITELII: LED EN

ARTIKEL 6 - De vereniging telt enkel effectieve leden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De effectieve leden zijn de stemgerechtigden op de bijeenkomsten van de algemene vergadering. Hun gegevens worden vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Het aantal leden is onbeperkt, zonder nochtans minder te mogen zijn dan 13

Met de term %d' in deze statuten wordt uitdrukkelijk verwezen naar de effectieve leden.

ARTIKEL 6 - Als lid kan tot de vereniging toetreden, iedere natuurlijke persoon of rechtspersoon, met inbegrip van openbare besturen of instellingen, die op voordraoht van minstens twee leden van de raad van bestuur als lid wordt aanvaard door de algemene vergadering met gewone meerderheid van de stemmen.

ARTIKEL 7 - De Raad van Bestuur kan beslissen dat [eden een jaarlijks lidgeld moeten betalen, dat maximaal duizend euro mag bedragen. De jaarlijkse te betalen bijdrage wordt vastgelegd door de raad van bestuur. De leden worden door de raad van bestuur verzocht hun bijdrage binnen een bepaalde termijn te betalen. Het lid dat niet betaalt binnen dertig dagen na afloop van de bepaalde termijn, wordt geacht ontslag nemend te zijn.

ARTIKEL 8 - Elk lid kan te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag dient aan de raad van bestuur ter

kennis worden gebracht via de post of via elektronische weg.

Het lidmaatschap neemt van rechtswege een einde in geval het fid overlijdt.

Elk lid kan te allen tijde worden uitgesloten door een beslissing van de algemene vergadering, conform de

bepalingen in artikel 31 van de statuten.

ARTIKEL 9  Uittredende, uitgesloten of rechtsopvolgers van overleden leden hebben geen deel in het vermogen van de vereniging, en kunnen derhalve ook nooit teruggave of vergoeding voor gestorte bijdragen of gedane inbrengsten vorderen.

TITEL III: RAAD VAN BESTUUR

ARTIKEL 10 - De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie bestuurders en maximaal twaalf die, al dan niet, lid zijn van de vereniging. De onafhankelijke leden van de Raad van Bestuur worden verkozen door de Algemene Vergadering, na oproep tot kandidatuurstelling door de Raad van Bestuur. De vertegenwoordigers van de stakeholders worden voorgedragen door het bedrijf/de betrokken overheid, en bevestigd door de Algemene vergadering.

De samenstelling van de Raad van Bestuur bestaat uit een gelijk aantal onafhankelijke leden enerzijds en vertegenwoordigers van stakeholders anderzijds.

ARTIKEL 11 - De onafhankelijke bestuurders worden benoemd voor een periode van vier jaar en zijn opnieuw herkiesbaar voor maximaal twee mandaten. De bestuurders die één van de stakeholders vertegenwoordigen blijven lid van de Raad van Bestuur zolang ze de organisatie blijven vertegenwoordigen. De organisatie beslist zelf wie hen mag vertegenwoordigen in de Raad van Bestuur en kan zelf beslissen een vertegenwoordiger terug te trekken. Zij kan geenszins rechtstreeks iemand ln de Raad afvaardigen zonder goedkeuring van de Algemene Vergadering.

Tussentijds benoemde bestuurders zijn slechts verkozen voor de rest van de duur van het mandaat.

ARTIKEL 12 - De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering met een meerderheid van

stemmen, ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden.

De bestuurders oefenen hun mandaat kosteloos uit.

Zes bestuurders worden aangesteld als representatief voor en met goedkeuring van de stakeholders, met name vier bestuurders voorgedragen door subsidiërende overheden, de Vlaamse overheid of haar aangestelde, door de openbare besturen of instellingen (Vlaamse Gemeenschap, Provincie Oost-Vlaanderen, Stad Gent, Universiteit Gent), één bestuurder voor de zakelijke partners, één bestuurder voor de facilitator.

Bij terugtrekking van een stakeholder vervalt ambtshalve het toegewezen mandaat.

De overige bestuurders zijn onafhankelijke bestuurders, representatief voor de filmwereld of met toegevoegde waarde Inzake expertise op bedrijfseconomisch of juridisch vlak.

Bij het indienen van een kandidatuur zal een kandidaat-bestuurder aangeven of hij/zij aangesteld wil worden als vertegenwoordiger van een stakeholder dan wel als onafhankelijk bestuurder. Indien er meerdere kandidaten zijn voor één stakeholder duidt de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één van de kandidaten aan als vertegenwoordiger in de raad van bestuur.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

M002.2

ARTIKEL 13 - Het mandaat van een bestuurder (onafhankelijke zowel als stakeholder) eindigt door vrijwillig ontslag, door terugtrekking van een stakeholder, door het verstrijken van het mandaat, door overlijden of door afzetting door de algemene vergadering.

Elke bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk of via elektronische weg bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in tenzij door dit ontslag het minimum aantal bestuurders onder het statutaire minimum is gedaald. In dit geval, moet de raad van bestuur binnen de twee maanden de algemene vergadering bijeenroepen, die in de vervanging van de betrokken bestuurder dient te voorzien en hem daarvan ook schriftelijk in ken nis zal stellen. De ontslagnemende bestuurder is gehouden zijn mandaat aan te houden tot in zijn vervanging wordt voorzien.

De afzetting door de algemene vergadering wordt beslist bij meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden. Het moet evenwel uitdrukkelijk vermeld worden op de agenda van de algemene vergadering.

ARTIKEL 14  De Raad van Bestuur kan aparte werkgroepen en adviescomité's samenstellen met hetzij een tijdelijke, hetzij een permanente opdracht, om een specifiek onderwerp te behandelen: artistiek, zakelijk, audit, remuneratie, enz.

ARTIKEL 15 . De raad van bestuur leidt de zaken van de vereniging en vertegenwoordigt deze in en buiten rechte. Hij is bevoegd voor alle aangelegenheden, met uilzondering van die welke uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering zijn voorbehouden. Hij treedt op als eiser en verweerder, in elle rechtsgedingen en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen.

De raad van bestuur legt het organigram vast en benoemt en ontslaat de gedelegeerd bestuurder/de algemeen directeur en de leden van het directieteam, bepaalt hun bezoldigingen en evalueert hun prestaties. IDe raad van bestuur legt de doelstellingen vast voor ieder lid van het directieteam.

De raad van bestuur oefent zijn bevoegdheden uit als college.

De raad van bestuur kan slechts geldig beslissen indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig of vertegenwoordigd is. Elk lid kan zich door een ander lid van de raad van bestuur laten vertegenwoordigen. Een lid kan slechts drager zijn van één volmacht van een ander lid.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen van de aanwezige en vertegenwoordigde bestuurders, tenzij de statuten het anders vermelden. Onthoudingen en ongeldige stemmen worden niet in de beoordeling meegerekend, tenzij de statuten een bijzondere stemmenmeerderheid bepalen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of de stem van diegene die hem/haar vervangt doorslaggevend.

ARTIKEL 16 - De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter of door twee bestuurders.

De oproepingen tot de raad van bestuur worden ondertekend of verstuurd door de voorzitter of twee bestuurders. Alle bestuurders worden opgeroepen per gewone brief of elektronisch per mail ten minste vijf dagen voor de vergadering. Bij hoogdringendheid kan van deze termijn afgeweken worden.

De vergaderingen van de raad van bestuur worden voorgezeten door de voorzitter. Indien die belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter of een ander lid die door de raad van bestuur wordt aangeduid. .

ARTIKEL 17 . Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en ingeschreven worden in een daartoe bestemd register. De uittreksels die moeten worden voorgelegd worden rechtsgeldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of bij hun afwezigheid door 2 andere bestuurders.

ARTIKEL 18 De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt. Deze treden onmiddellijk in werking en worden op de eerstvolgende algemene vergadering samen met aile wijzigingen ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering.

ARTIKEL 19 - De raad van bestuur kan zijn bevoegdheden voor bepaalde handelingen en taken of zijn verantwoordelijkheid overdragen aan één of meerdere van de bestuurders of aan een ander persoon, die al dan niet lid is van de vereniging.

De raad van bestuur benoemt uit zijn bestuurders een voorzitter, een ondervoorzitter en een secretaris. Zij vormen het dagelijks bestuur waarvan de bevoegdheid en de werking kunnen worden vastgelegd in een huishoudelijk reglement. Daarnaast kan de raad van bestuur bijkomende functies voorzien, die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Hun benoeming gebeurt door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders, die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is.

De ambtsbeëindiging van deze gemachtigde personen kan geschieden

a) op vrijwillige basis door de gemachtigde zelf door een schriftelijk ontslag in te dienen bij de raad van bestuur

b) door afzetting door de raad van bestuur bij meerderheid van stemmen van de aanwezige bestuurders die hieromtrent geldig beslist indien de meerderheid van de bestuurders aanwezig is. De beslissing hieromtrent door de raad van bestuur moet evenwel binnen de zeven kalenderdagen ter kennis gebracht worden van de betrokkene per brief of elektronisohe mail.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college wordt de vereniging in en buiten rechte steeds geldig vertegenwoordigd door voorzitter en de gedelegeerd bestuurder/algemeen directeur.

De voor bijzondere opdrachten aangestelde gevolmachtigden oefenen hun bevoegdheden afzonderlijk of gezamenlijk uit.

ARTIKEL 20 - De raad van bestuur kan voor de dagelijkse leiding hetzij een gedelegeerd bestuurder hetzij een algemeen directeur aanstellen. Deze is verantwoordelijk voor het dagelijkse beheer en de taakverdeling en leidt het directieteam. Deze aangeduide persoon stelt alle dagelijkse handelingen en verrichtingen die nodig zijn voor de goeie werking van de vereniging en de realisatie van de doelen. De gedelegeerd bestuurder/algemeen directeur en het directiecomité leggen verantwoording af aan de raad van bestuur. Het jaarlijkse businessplan wordt door hen voorbereid en goedgekeurd door de raad van bestuur.

Het dagelijks beheer wordt omschreven als de handelingen of verrichtingen die voor de dagelijkse werking van de vereniging vereist zijn.

De gedelegeerd bestuurder/algemeen directeur rapporteert over de dagelijkse werking van de vereniging aan de raad van bestuur.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

ARTIKEL 21 - De algemene vergadering is samengesteld uit aile effectieve leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur. De leden van de Algemene Vergadering worden minstens per brief uitgenodigd (voor de leden Raad van Bestuur volstaat een e-mail). Indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door een door de algemene vergadering aan te dulden persoon.

Een lid kan zich echter door een ander lid op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen. Een lid kan evenwel slechts één ander lid vertegenwoordigen. De volmacht moet schriftelijk gegeven of bevestigd worden.

Elk lid beschikt over één eigen stem op de algemene vergadering.

ARTIKEL 22 - De algemene vergadering is uitsluitend bevoegd voor:

-het wijzigen van de statuten,

-de benoeming en de afzetting van de bestuurders,

-de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend,

-de kwijting aan de bestuurders en de commissarissen,

-de goedkeuring van de begroting en van de rekening,

-de vrijwillige ontbinding van de vereniging,

-de uitsluiting van een lid van de vereniging,

-de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk,- aile gevallen waarin

deze statuten het vereisen.

ARTIKEL 23 - Een jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden binnen de zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

ARTIKEL 24 - De algemene vergadering komt samen na een beslissing door de raad van bestuur telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

De beslissingsbevoegdheid is voorbehouden aan de raad van bestuur, de uitvoeringsbevoegdheid wordt gedelegeerd aan een door de raad van bestuur aan te duiden persoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

M002.2

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar, voor het goedkeuren van de begroting van het komend jaar en om zich uit te spreken over de kwijting van de bestuurders.

ARTIKEL 25 - De raad van bestuur is bovendien verplicht de algemene vergadering samen te roepen wanneer één vijfde van de effectieve leden daartoe een gemotiveerd verzoek richt aan de raad van bestuur en dit per brief of via elektronische mail waarin de te behandelen agendapunten zijn vermeld. De raad van bestuur moet binnen de 21 dagen na het verzoek voorzien in de bijeenroeping van de algemene vergadering, die uiterlijk de veertigste dag na het verzoek moet georganiseerd worden.

ARTIKEL 26 - De oproepingen tot de algemene vergadering gebeuren schriftelijk aan elk lid, per gewone brief of via elektronische mail, getekend door de voorzitter of zijn/haar plaatsvervanger. Alle effectieve leden worden opgeroepen tenminste veertien dagen voor de vergadering.

ARTIKEL 27 - De oproeping, die plaats, dag en uur van de vergadering vermeldt, bevat de agenda, die wordt vastgelegd door de raad van bestuur. Elk onderwerp dat schriftelijk wordt voorgedragen door één twintigste van de effectieve leden, moet eveneens op de agenda worden vermeld. Dit onderwerp moet door één twintigste van de leden ondertekend zijn en tenminste twee dagen voor de vergadering aan de raad van bestuur overhandigd zijn. Onderwerpen die niet op de agenda staan, kunnen in geen geval behandeld worden.

ARTIKEL 28 - Behalve in de gevallen waarin de wet of de statuten voorzien in een bijzondere meerderheid, worden de beslissingen genomen bij gewone meerderheid van stemmen van de aanwezige en/of vertegenwoordigde leden, ongeacht het aantal aanwezige en/of vertegenwoordigde leden en worden de onthoudingen en ongeldige stemmen niet in de beoordeling meegerekend. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of diegene die op dat ogenblik de vergadering voorzit

ARTIKEL 29 - Tot wijziging van de statuten kan slechts worden besloten indien die wijziging gedetailleerd op de agenda is vermeld en indien twee derde van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Wordt dit getal niet bereikt dan kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, zoals door deze statuten Is bepaald, en waarop deze vergadering een geldig besluit zal kunnen nemen, ongeacht het aantal aanwezigen. Deze tweede vergadering mag niet binnen de 15 dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden. Voor elke statutenwijziging is bovendien een meerderheid van twee derde van de aanwezige of vertegenwoordigde stemmen vereist, ook op de tweede algemene vergadering. Tot wijziging van het doel van de vereniging kan slechts met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen worden besloten. Onthoudingen en ongeldige stemmen hebben de waarde van een tegenstem.

ARTIKEL 30 - Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging worden dezelfde regels als deze beschreven voor het wijzigen van het doel der vereniging vereist.

ARTIKEL 31 - Een meerderheid van twee derde van de stemmen is vereist voor het uitsluiten van een lid. Onthoudingen en ongeldige stemmen hebben de waarde van een tegenstem.

Bij uitsluiting van een lid moet dit punt eveneens op de agenda voorkomen en moet het lid worden uitgenodigd om in zijn verdediging te kunnen voorzien.

ARTIKEL 32 - Van elke vergadering worden notulen gemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en opgenomen worden in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Uittreksels daarvan worden rechtsgeldig ondertekend door de voorzitter en de secretaris of door twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de algemene vergadering.

TITEL V: REKENINGEN EN BEGROTINGEN

ARTIKEL 33 - Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december.

De raad van bestuur sluit de rekeningen over het voorbije boekjaar af en bereidt de begroting van het komend boekjaar voor. Beide worden ter goedkeuring aan de algemene vergadering voorgelegd die gehouden wordt binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar.

ARTIKEL 34  Het toezicht van de vereniging wordt toevertrouwd aan een of meerdere commissarissen,

aangesteld voor een periode van drie jaar door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut voor

bedrijfsrevisoren.

Zij brengen schriftelijk verslag uit op de jaarlijkse algemene vergadering.

Zij hebben een onbeperkt recht van toezicht op aile bewerkingen en rekeningen van de vereniging.

M002.2





Voorbehouden Luik El -Vervolg

aan het Belgisch Staatsblad





TITa VI: ONTBINDING EN VEREFFENING



ARTIKEL 35- Behoudens gevallen van gerechtelijke ontbinding en ontbinding van rechtswege kan slechts de algemene vergadering tot ontbinding besluiten indien twee derde van de leden op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn en er bovendien een vier vijfde meerderheid akkoord is om de vereniging vrijwillig te ontbinden. Het voorstel tot vrijwillige ontbinding van de vereniging moet uitdrukkelijk op de agenda van de algemene vergadering vermeld worden.

Zijn geen twee derde van de leden op deze algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd, dan moet een tweede algemene vergadering worden bijeengeroepen die geldig beraadslaagt ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden maar mits een vier vijfde meerderheid wordt akkoord gevonden om de vereniging vrijwillig te ontbinden.

In geval van vrijwillige ontbinding stelt de algemene vergadering, of bij gebreke daarvan, de rechtbank, één of meer vereffenaars aan. Zij bepaalt tevens hun bevoegdheid alsmede de vereffeningsvoorwaarden.

De activa zullen, na aanzuivering van de passiva, worden overgedragen aan een verenigin,g met een gelijkaardige doelstelling, aangeduid door de algemene vergadering.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge TITa Vil: SLOTBEPALING

ARTIKEL 36 - Voor alles wat in deze statuten niet is voorzien of geregeld, blijft de Wet van 27 juni 1921 gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 en latere wijzigingen toepasselijk.

Aldus opgemaakt en aangenomen op de algemene vergadering van 27 mel 2014,

te Gent 27/5/2014

Claire Tillekaerts, voorzitter





Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2014
ÿþ M002.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

pin\

na neerlegging van de akte ter griffie



111111111111,!1111111

V beh

aa

Bel Staa

"

NEERGELEGD

30 16- 2014

RECHTBANK VAN

K OOPHANIeffie GENT



Ondememingsnr : 0419.305.066

Benaming

(voluit) : Internationaal Filmfestival van Vlaanderen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm: vzw

Zetel: Leeuwstraat 40B -9000 Gent

Onderwerp akte: ontslag - benoeming en herbenoeming bestuurders

Op de algemene vergadering van 1713/2014 werden volgende beslissingen genomen: worden herbenoemd voor een periode van 2 jaar tot de jaarvergadering te houden in 2016

1. Jozef Dauwe, Gentsesteenweg 120 te 9200 Dendermonde

2. Yannick De Clercq, Prinses Jos.Charlottelaan 16 busl te 9230 Wetteren

3. Eddy Duqeuenne, Kapellestraat 94 te 9280 Dendermonde

4. Christian Leysen, Filin Willemotstraat 12 te 2600 Berchem Antwerpen

5. Annelles Storms, Scheldestraat 141 te 9040 Sint Amandsberg

6, Claire Trilekaerts, Ter Rarnenstraat lite 9070 Desteibergen

7, Roel Van Bambost, Frans Uytenhovestraat 33 te 9040 Sint Amandsberg

8. Martine Verhoeven, Oranjeboomstraat 285 te 9030 Mariakerke

worden voor het eerst benoemd als bestuurder voor een periode van 2 jaar tot de jaarvergadering te,

houden in 2016.

t. Filip Clarys, Nederweg 133 te 8870 Izegem

2. Lieven De Caluwe, Kasteellaan 72 te 9000 Gent

3. Anne De Paepe, Bruggenhoek 34 te 9620 Zottegem

4. vertegenwoordiger Vlaamse Gemeenschap, nog aan te duiden

- werden niet herbenoemd en zijn derhalve ontslagnernend:

1. Jan Briers, Prinsenmolenstraat 15 te 9890 Gavere

2. Frank Beke, Sint Baafsplein 62 te 9000 Gent

3. STIjn Coninx, Heuvenstraat 25 te 3520 Zonhoven

4. Marc De Buck, Paddenpoelhof te 9800 Deinze

5. Andreas De Leenheer, Rijvisschepark 18 te 9052 Zwijnaarde

6. Jan Dyck, Mechesesteenweg 202 te 2018 Antwerpen

7. Christine Michelseareelstraat 44 te 9630 Meilegem-Zwalm

8. Marian Ponnet, Pastorijstraat lite 9070 Destelbergen

9. Mireille Schreurs, Hoogstraat 9 te 9290 Berlare

10. Katrijn Steylaerts, Barbarestmat 8 te 3120 Tremelo

11. Jet Vandenbossche, Pootsewinglaan 78 te 9051 St DenijsWestrem

12. Godfried Van de Perre, Molemseweg 51 te 1730 Asse

13. Gwen Vande Pitte, Frère Orbanlaan 359 te 9000 Gent

14. Bart Vandesompele, Klapstraat 40 te 9831 Demie

15. Hetman Verwilst, Coupure 6131e 9000 Gent

16. Danny Vanden Bossche, Zandvoordestraat 14 te 9052 Zwijnaarde





op. de rvb van 2 april werden de functies binnen de rvb als volgt verdeed.

Claire TrlIekaerts wordt voorzitter belast met het dagelijks bestuur Roel Van Bambost ondervoorzitter,

" Lieven Decaluwe penningmeester, Bart Vandesompele wordt benoemd tot algemeen directeur en ontslag van De Leenheer Andreas als voorzitter belast met het dagelijks bestuur.

opgemaakt te Gent 27/5/2014

Claire Tillekaerts

voorzitter



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/05/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie





Voor-behoudei

aan het

Belgisch Staatsbla

1306 012*

NEER

2 3 APR. 2013

RECHTl4[i$ VAN

KOOPHAN l_ I<t GENT

Ondernemingsnr : 0419.305.066

Benaming

(voluit) : Internationaal Filmfestival van Vlaanderen

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Leeuwstraat 40B - 9000 Gent

' Onderwerp akte : ontslagen en benoemingen bestuurders.

Op de algemene vergadering van 21/3/2013 werden de hiernavolgende beslissingen goedgekeurd:

1 bestuurders die ontslag nemen:

- Dhr Jacques Dubrulle, Kouterken 16 te 9860 Hansbeke

- Dhr Lieven Decaluwe, Kasteellaan 72 te 9000 Gent

, 2 worden voor het eerste tot nieuwe bestuurders benoemd voor een periode van één jaar tot de AV te

houden in 2014

- Dhr Jozef Dauwe, Gentsesteenweg 120 te 9200 Dendermonde

- Dhr Bart Vandesompele, Neerveidstraat 105 te 1200 Brussel

- Mevr. Annelles Storms, Scheldestraat 141 te 9040 Sint Amandsberg,

Dhr Jacques Dubrulle neemt ontslag als afgevaardigd bestuurder en wordt niet vervangen. de functies van dagelijks bestuur zullen worden waargenomen door Dhr Andreas De Leenheer, voorzitter en Dhr Bart Vandesompele, bestuurder en zakelijk leider van de vzw Internationaal Filmfestival van Vlaanderen.

de andere functies binnen de rvb blijven behouden en worden bevestigd,

Gent 21/3/2013

De Leenheer Andreas

voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/05/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

A

_

î' E E i-w C E L .~: C IO

-n5- le

RE~CHiBAt~~~~

. . ttQOPHANf]Et FNi

VIII IIII INII II II II I Vlull~

*12090694*

be

e

B Str

Onderrlemingsnr : 0419.305.066

Benaming

(voluit) : Internationaal Filmfestival van Vlaanderen

(verkort)

Rechtsvorm : VzW

Zetel : Leeuwstraat 408 -9000 Gent

Onderwerp akte : ontslag - benoeming en herbenoeming bestuurders

Op de bijzondere algemene vergadering van 21/9/2010 heeft mevr. Fien Sabbe ontslag genomen als bestuurder.

Op de gewone Algemene vergadering van 27/3/2012 werden volgende beslissingen genomen.

- tot nieuwe bestuurder wordt benoemd: Mevr. Christine Michels, Bareelstraat 44 te 9630 Meilegem-Zwalm;

en dit voor de duur van 2 jaar tot de jaarvergadering te houden in 2014,

- wordt niet meer herbenoemd en neem derhalve ontslag op 27/3/2012: dhr. Landuyt Julien, te 9031 Drongen, Gaverlandstraat 7

- worden herbenoemd voor een periode van 2 jaar tot de jaarvergadering te houden in 2014: 1, Dubrulle Jacques, Kouterken, 16 te 9850 Hansbeke

2. VandenBossche Danny, Zandvoordestraat 14 te 9052 Zwijnaarde

3. Dyck Jan, Mechelsesteenweg 202 te 2018 Antwerpen

4. Briers Jan, Prinsenmotenstraat 15 te 9890 Gavere

5. De Buck Marc, Paddenpoelhof te 9800 Deinze

6. Steylaerts Katrijn, Barbarestraat 8 te 3120 Tremelo

7. Van de Perre Godfried, Molemseweg 51 te 1730 Asse

8, De Leenheer Andreas, Rijvisschepark 18te 9052 Zwijnaarde

9.Van Bambost Roei, Frans Uyttenhovestraat 33 te 9040 St.Amandsberg

10.Vandenbossche Jef, Poolsewinglaan 78 te 9051 St. Denijs Westrem

11. Vande Pitte Gwen, Frère Orbanlaan 359 te 9000 Gent

12. Ponnet Merlan, Pastorijstraat 11 te 9070 Destelbergen

13. Leysen Christian, Filip Willemotstraat 12 te 2600 Berchem Antwerpen

14, Coninx STijn, lieuvenstraat 25 te 3520 Zonhoven

15. 6eke Frank, Sint Baafsplein 62 te 9000 Gent

16. De Caluwe Lieven, Kasteellaan 32 te 9000 Gent

17. De Clercq Yannick, Prinses Jos. Charlottelaan 16 bus 1 te 9230 Wetteren.

18. Verhoeven Martine, Oranjeboomstraat 285 te 9030 Mariakerke

19. Verwilst Herman, Coupure 613 te 9000 Gent

20. Schreurs Mireille, Hoogstraat 9 te 9290 Berlare

21, Tiltekaerts Claire, Ter Ramenstreat 11 te 9070 Destelbergen.

22. Duquenne Eddy, Kapellestraat 94 te 9280 Dendermonde.

volgende leden van de raad van bestuur worden bevestigd in hun functie binnen de raad:

Dubrulle Jacques, gedelegeerd bestuurder, De Leenheer Andreas, voorzitter, Van Bambost Roel,

ondervoorzitter, Steylaerts Katrijn, penningmeester

opgemaakt te Gent 10/4/2012

Dubrulle Jacques

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
INTERNATIONAAL FILMFESTIVAL VAN VLAANDEREN

Adresse
Zetel: Leeuwstraat 40B -9000 Gent

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande