INTERNATIONAL CRANIOSACRAL ASSOCIATION, AFGEKORT: ICSA

Association sans but lucratif


Dénomination : INTERNATIONAL CRANIOSACRAL ASSOCIATION, AFGEKORT: ICSA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 897.613.353

Publication

05/08/2011
ÿþ ~~~#i: ~e4al eb7e MOD 2.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondememingsnr : 0897,613.353 Benaming



NEERGELEGD 2 6 elfli 2011

REcI iTl1A> h VAN KOOPHAN:L - E GENT

Voor-behoude aan hel Belgiscl Staatsbl;

~ f

"

"

(voluit) : INTERNATIONAL CRANIOSACRAL ASSOCIATION

(verkort) : ICSA

Rechtsvorm : Vereniging zonder Winstoogmerk

Zetel : Gentstraat 36, 9800 Deinze

Onderwerp akte : Ontbinding - ontslag raad van bestuur - aanstelling vereffenaar - ontslag vereffenaar - afsluiting vereffening - bestemming van het actief

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2011- Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van raad van bestuur van 22.07.2011

De vergadering neemt kennis van de af te sluiten rekeningen zoals aangekondigd bij de agendapunten en: beraadslaagt bij aanwezigheid van alle vertegenwoordigende leden, met uitzondering van Geert Declercq, die: op 25 juni 2011 overleden is.

De vergadering besluit eensgezind op de vereniging vrijwillig te ontbinden, gezien het doel ervan zijn nut of: : belang verliest door het bestaan van een beroepsvereniging met hetzelfde doel. Zij besluit eensgezind, bij: : speciale stemming, de bestuurders kwijting te verlenen voor alle aansprakelijkheid die voortvloeien uit hun:

mandaat van het afgelopen jaar. De vergadering neemt akte van ontslag van de leden van de raad : Michel:

Lootens en Marie-Christine Meersch.

De vergadering besluit eensgezind om het overblijvend actief over te maken aan de Beroepsvereniging "INTERNATIONAL CRANIOSACRAAL ASSOCIATION" (ICSA BV).

Zij besluit eensgezind om in toepassing van art. 32 van haar statuten , Marie-Christine Meersch als: vereffenaar aan te stellen en haar te belasten met alle handelingen, nodig in het kader van de vereffening en'. verslag uit te brengen aan de algemene vergadering.

De vergadering neem kennis van de afgesloten rekeningen, zoals aangekondigd bij de agendapunten. De: vergadering beraadslaagt.

De algemene vergadering besluit unaniem tot de goedkeuring van het verslag ingediend door de: vereffenaar, besluit tevens, bij speciale stemming de vereffenaar te kwijten voor alle aansprakelijkheden die: voortvloeien uit de vereffening van haar mandaat. Daarna neemt de algemene vergadering akte van de : ontbinding van de vereniging.

Zij besluit een speciaal mandaat toe te vertrouwen aan Accountantskantoor Geert Dupont BV BVBA, Koning: Leopold I straat 22, 8500 Kortrijk (0429.929.437) met het oog op de vervulling van de formaliteiten inzake de : bekendmaking, gebruik makend van de betreffende ondertekening.

"

"

MEERSCH MARIE-CHRISTINE "

"

"

Vereffenaar

Op de laatste blz. van I ujkB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" " " "

Coordonnées
INTERNATIONAL CRANIOSACRAL ASS., AFGEKORT: I…

Adresse
GENTSTRAAT 36 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande