INTERNATIONAL INTELLECTUAL CAPITAL PROVIDER, AFGEKORT : IICP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : INTERNATIONAL INTELLECTUAL CAPITAL PROVIDER, AFGEKORT : IICP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.535.808

Publication

18/09/2012
ÿþ'5-

mod 11.1

Ondernemingsnr : Ce?:::bge& - 535 - óO$

;;

:L,It~ik`, Be~. In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1(111111111111111111 1111111011111111111111101

+12155935*

EGO

C  .: '1rP. 2012

R£CH1ie ' VAN

,-,nPtT V', mrF rEv.m

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (volbit) : INTERNATIONAL INTELLECTUAL CAPITAL PROVIDER

(verkort) : IICP

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zombeekstraat 21

9031 Gent (Drongen)

Onderwerp akte :Oprichting

! 4

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerde notaris Bieke VERHOEVE, te Gent, Drongen, opi 03/09/2012 (ter registratie neergelegd) dat 1. INTERNATIONAL INTELLECTUAL CAPITAL): PROVIDER S.A.R.L., vennootschap met beperkte aansprakelijkheid naar Luxemburgs recht,;; waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 4740 Pétange (Groothertogdom Luxemburg), Rue Prince Jean 5, geregistreerd in het handelsregister te Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg), :l onder het nummer B 144895.Opgericht blijkens akte verleden voor notaris Alex Weber te;; fi Bascharage (Groothertogdom Luxemburg) op 10/02/2009, waarvan de statuten sedert de' oprichting;; niet werden gewijzigd.Alhier vertegenwoordigd overeenkomstig de statuten door:de heer Bart de?i Winne en de heer Dewilde Krist, hiernagenoemd, benoemd tot zaakvoerders in voormelde;: oprichtingsakte; 2. de heer dE WINNE Bart, geboren te Gent op 13/07/1970, rijksregister nummer;; 70.07.13-019.43, wonende te 9031 Gent, Zombeekstraat 21; en 3, de heer DEWILDE Kriste Emmanuel Gerard, geboren te Kortrijk op 20/07/1972, rijksregister nummer 72.07.20-385.91, fi wonende te 1910 Kampenhout, Tiendeschuurstraat 149; een besloten vennootschap met beperkte;;

met')

;l aansprakelijkheid hebben opgericht met de volgende kenmerken :

NAAM : INTERNATIONAL iNTELLECTUAL CAPiTAL PROVIDER, afgekort "IICP" en

it

ii commerciële benaming "BizLinle.

il ZETEL : 9031 Gent, Drongen, Zombeekstraat 21.

i; DOEL : De vennootschap heeft tot doel : ,i

li Zowel voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of het buitenland, alleen;) :; of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels-, financiële, roerende of:i

i: onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op: i

- Het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van softwaretoepassingen en informatiesystemen inii ii het algemeen. ii - Het verstrekken van advies op het gebied van beheer, organisatie, management, logistiek,

informatica en telecommunicatie en dit in de ruimste zin van het woord. ),

- Het opzetten, coördineren, beheren van allerlei projecten en het verstrekken van advies en: instructies bij en het houden van toezicht op de uitvoer van deze projecten.

il ".Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten,;;

ii nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen,

;) - Alle activiteiten met betrekking tot het geven van opleidingen, trainingen, coaching en consulting; inzake informatica.

"- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow eni aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het in de handel brengen van software en hardware.

ti ii - Het uitoefenen van aile mogelijke commerciële activiteiten via het internet.

- De aan- en verkoop van producten via het internet, zowel direct als in de hoedanigheid van eens; tussenpersoon.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord. Zij mag tevens om het even welke?;

gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel tel ii vergemakkelijken of uit te breiden, Zij mag, op elke wijze, deelnemen in alle zaken, ondernemingen;; Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

voor.

h behouden

aan het Belgisch Staatsblad





en vennootschappen die een gelijksoortig, gelijkaardig of aanverwant doel hebben aan het hare of die van aard zijn de uitbreiding van de onderneming te bevorderen. De vennootschap mag de functie van bestuurder, zaakvoerder, manager, directeur uitoefenen in andere vennootschappen. De vennootschap mag beleggen in roerende of onroerende goederen of mag haar middelen investeren, alsook het tot beschikking stellen van deze roerende of onroerende goederen aan haar zaakvoerder, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. De vennootschap kan in het bijzonder borg staan voor ten voordele van derden of van haar eigen bestuurders en aandeelhouders op de wijze bepaald door en binnen de perken van de wet. De vennootschap kan tevens instaan voor aankoop, verkoop en verhuur van roerende en onroerende goederen in de meest ruime zin. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en dient verstaan te worden in de ruimste zin.

DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, op naam, zonder aanduiding van nominale waarde. Al deze aandelen hebben stemrecht. Het voormelde kapitaal werd gedeeltelijk volgestort op een bijzondere rekening bij de "DEUTSCHE BANK", op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "INTERNATIONAL INTELLECTUAL CAPITAL PROVIDER", afgekort "IICP" met de vermelding "in oprichting".

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Het mandaat van de zaakvoerders is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. De/Elke zaakvoerder is individueel bevoegd om namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte.Voor alle handelingen die een bedrag van honderd vijf en twintig duizend euro nul eurocent (¬ 125.000,00) overschrijden, is de handtekening van twee zaakvoerders vereist.

ALGEMENE VERGADERING : De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België op de eerste vrijdag van de maand juni te 14 uur.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap begint op 1 januari en sluit op 31 december van ieder jaar.

WINSTVERDELING  RESERVE : Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering vatbare winst, na de toekenning van de wettelijke reserve te verdelen of te reserveren.Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens het wetboek van vennootschappen of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, en sluit

op 31/12/2013. De eerste jaarvergadering zal worden gehouden in het jaar 2014, AANSTELLING

ZAAKVOERDER(S) De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de voomoemde heren Bart de Winne en Krist Dewilde tot zaakvoerders aan te stellen en tot die functie

te benoemen : De voornoemde heren Bart de Winne en Krist Dewilde verklaren niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich tegen deze benoeming verzet en deze benoeming te aanvaarden. Dit mandaat geldt zonder beperking van duur en is onbezoldigd.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL,





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bleke Verhoeve,

Geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift.





Op de laatste blz. van Luik 8 vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
INTERNATIONAL INTELLECTUAL CAPITAL PROVIDER,…

Adresse
ZOMBEEKSTRAAT 21 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande