IPSM CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : IPSM CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 597.873.653

Publication

13/02/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15302823*

Neergelegd

11-02-2015

Griffie

0597873653

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

IPSM CONSULTANCY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel :

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 9 februari 2015 blijkt onder meer het volgende:

1. De heer VERTENTEN Tom Duk Soo, geboren te Pusan (Zuid-Korea (Republiek)) op 15 februari 1973, wonende te 9280 Lebbeke (Wieze), Schoolstraat 25.

2. Mevrouw WAUTERS Elke, geboren te Dendermonde op 8 februari 1981, wonende te 9280 Lebbeke, Schoolstraat 25.

hebben een vennootschap opgericht als volgt:

Rechtsvorm en naam: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid met de naam "IPSM CONSULTANCY".

Maatschappelijke zetel: te 9280 Lebbeke (Wieze), Schoolstraat 25.

Duur: de vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Kapitaal - voltorting: De comparant verklaart dat het maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig geplaatst is. Het is verdeeld in honderd (100) aandelen die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparant verklaart dat op het maatschappelijk kapitaal ingeschreven is in geld als volgt: - door de heer VERTENTEN Tom, voornoemd, voor zestienduizend zevenhonderdveertig euro (¬ 16.740,00) waarvoor hem negentig (90) aandelen worden toegekend die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, die hij aanvaardt.

- door mevrouw WAUTERS Elke, voornoemd, voor duizend achthonderdzestig euro (¬ 1.860,00) waarvoor haar tien (10) aandelen worden toegekend die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, die zij aanvaardt.

De inschrijvers hebben het kapitaal volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Deze som is gestort op een bijzondere bankrekening geopend bij de KBC Bank naamloze vennootschap, op naam van de vennootschap in oprichting.

Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 21 januari 2015 en werd mij notaris overhandigd.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in medewerking met derden, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die verband houden met:

- het verlenen van advies over soorten computers (hardware) en hun configuratie en toepassing van bijhorende programmatuur (software), analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing.

- de activiteiten van studie, opleiding, organisatie- dienstverlening en raadgevend bureau inzake automatisering op alle niveaus, systeemanalyse en ontwerp, softwareanalyse en ontwerp, softwareontwikkeling, implementatie en onderhoud van softwaretoepassingen, telecommunicatie, informatieverwerking en dienstbureau voor derden, hardware en softwarepersoneel, het publiceren van artikels omtrent hardware en software.

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Rechtsvorm :

(verkort) :

Schoolstraat 25

9280 Lebbeke

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

- de aankoop en verkoop, import en export, verhuur, leasing en installatie van computerhardware en software, verlichting, en alle randapparatuur en toebehoren daarmee gepaard gaande, alsmede het onderhoud daarvan.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrij¬ven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, bedrijfseconomische en bedrijfstechnische aangelegenheden en commerciële aangelegenheden, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrek¬king hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroe¬rend patrimonium.

Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, met het oog op het beheer en de opbrengst; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, be¬roepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere ven¬nootschappen.

Zij kan tevens borg staan voor derden, zaakvoerders en vennoten. zij kan hen eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap mag al deze verrichtingen uitvoeren in België of in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alles in de meest uitgebreide zin.

Zij is voorts bevoegd om bij wijze van overname, fusie inbreng of participatie, deel te nemen in andere onderne¬mingen die geheel of gedeeltelijk een gelijkaardige of gelijklopende activiteit ontwikkelen of die van aard zijn de doelstellingen van de vennootschap te bevorderen.

Bestuur - vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot en al dan niet benoemd met de hoedanigheid van statutaire zaakvoerder. De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen.

De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte. Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede dinsdag van de maand juni om 20.00 uur, in de zetel van de vennootschap of een andere plaats in de oproepingsbrief te bepalen. Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling -reserves: Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze bepaalt het gedeelte van de uitkeerbare winst dat zij bestemt voor dividenden aan de vennoten. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te reserveren, of ze over te dragen naar het volgend boekjaar.

Overgangs- en slotbepalingen

- de eerste jaarvergadering wordt vastgesteld op de tweede dinsdag van de maand juni 2017.

- het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 31 december 2016.

- het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op één (1).

B/ Benoeming van een niet-statutair zaakvoerder.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutair zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur: de heer VERTENTEN Tom, geboren op 15 februari 1973, rijksregisternummer 73.02.15-347-71, wonende te 9280 Lebbeke (Wieze), Schoolstraat 25.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vóór de ondertekening van de oprichtingsakte.

Benoeming van vaste vertegenwoordiger.

De vennoten beslissen dat, ingeval de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "IPSM Consultancy" voornoemd, aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité, dan wordt de hierna vermelde natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger van deze vennootschap aangesteld, gelast met de uitvoering van dit mandaat, in naam en voor rekening van de besturende vennootschap, met name: de heer Tom VERTENTEN, hogergenoemd, die dit mandaat aanvaardt.

Het mandaat van vaste vertegenwoordiger wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- Volmacht: De oprichters en de aangestelde zaakvoerders geven volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Decker & Co", met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap bij de rechtbank van koophandel, het ondernemingsloket en de fiscale instanties.

- Overname van verbintenissen ten name van de vennootschap in oprichting: In toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaren de comparanten qualitate qua en onder voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid de verbintenissen aangegaan door de oprichters namens de vennootschap in oprichting over te nemen onder het voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid.

Voor analytisch uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Notaris Danièle Breckpot te Aalst

Coordonnées
IPSM CONSULTANCY

Adresse
SCHOOLSTRAAT 25 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande