ISEM PHARMA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ISEM PHARMA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 862.265.167

Publication

27/05/2014
ÿþ I MalWord11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Illiteall1111111

Ondernemingsnr : 0862.265.167

Benaming

(voluit) ISEM PHARMA

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel Strijpstraat 35, 9750 Zingem

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIEVOORSTEL

Uittreksel uit het fusievoorstel dd. 7 mei 2014 houdende voorstel tot fusie van de BVBA TD PHARMA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 9760 Zingem, Strijpstraat 35, met ondernemingsnummer 0536.820.170, RPR Gent (afdeling Oudenaarde), door overneming van de BVBA ISEM PHARMA, vennootschap naar Belgisch recht, niet maatschappelijke zetel gevestigd te 9750 Zingem, Strijpstraat 35, met ondernemingsnummer 0862.265.167, RPR Gent (afdeling Oudenaarde), in toepassing van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen:

De fusie betreft een verrichting als bedoeld in artikel 676 van het Wetboek van Vennootschappen, aangezien de BVBA TD PHARMA houdster is van alle aandelen van de BVBA ISEM PHARMA, als gevolg waarvan het gehele vermogen van de BVBA ISEM PHARMA, zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan naar de BVBA TD PHARMA.

RECHTSVORM, NAAM, ZETEL EN DOEL VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

De vennootschappen kunnen als volgt geïdentificeerd worden:

De overnemende vennootschap:

De BVBA TO PHARMA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 9760 Zingem, Strijpstraat 35, met ondernemingsnummer 0536.820,170, RPR Gent (afdeling Oudenaarde), werd opgericht blijkens akte verleden voor meester Bernard Denys, notaris met standplaats te Avelgem op 17 juli 2013, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 30 juli daarna onder het nummer. , 13119244.

De statuten werden sinds de oprichting niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft blijkens haar oprichtingsakte volgend maatschappelijk doel:

"De vennootschap heeft als doel:

Zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, of als tussenpersoon:

1.Assistentie op het gebied van management en het voeren van consultingactiviteiten. Het verlenen van diensten, adviezen, de uitvoering, de studie en organisatie van en aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het administratief, financieel, informatica, wetenschappelijk en managementadvies, het doorlichten van de administratieve organisatie, de beheerscontrole en het financieel beheer, opportuniteitsonderzoek, marketing-, aquisitie-onderzoek en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

2.Alle handelingen in verband met het beheer van vennootschappen en natuurlijke personen, het advies en de opleiding van vennootschappen en natuurlijke personen op het vlak van marketing, management, verkoopspolitiek, administratie en secretariaat. Het verlenen van secretariaatsdiensten, het verstrekken van allerhande diensten met uitzondering van de gereglementeerde diensten,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

_ .

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen aa: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

-

Gent

Af deling Oudenaarde

16 MEI 2014

Griffie

3.Het uitwerken van bouwprojecten omvattende de aankoop van gronden, het bekomen van bouwvergunningen, het contracteren van aannemers van bouwwerken, de coördinatie, de promotie en de verkoop hiervan en dit voor eigen rekening.

4.Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, technoconsult, assistentie op het gebied van management, engineering en consulting. Het verlenen van advies op technisch, commercieel, administratief, financieel en juridisch vlak.

5.1-let uitvoeren van zowel technisch als bedrijfskundige opdrachten bij derden, in de meest brede zin van het woord, inclusief operationele opdrachten ad interim.

6.Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, of cornmercialisering van nieuwe of bestaande producten, technologieën en hun toepassingen in de meest brede zin van het woord.

7.Het nemen van participaties in de mogelijke andere vennootschappen ook indien het doel van deze totaal afwijkt van het eigen doel.

8.Het verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin, zowel rechtstreeks ais in de hoedanigheid van tussenpersoon. Dit omvat het aankopen en verkopen, het huren, verhuren en onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en uitbaten onder aile vormen van alle roerende en onroerende goederen, het beheer, het verwerven, het instandhouden en de valorisatie van het roerend en onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te vorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het enot zouden hebben van deze onroerende goederen en dit voor eigen rekening.

9.De groot  en kleinhandel, de import en export, de aan  en verkoop, de vertegenwoordiging, kortom de handel in de meest ruime zin van aile roerende goederen, materialen en gereedschappen.

10.Alle commissieverhandelingen

11.Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

12,Managementactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen

van bedrijven op grond van bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere middelen.

13.1-let ontwikkelen, het kopen, verkopen, verhuren, beheren, in waarde Malien, in licentie nemen of geven

van brevetten, fabrieksmerken, vergunningen, patenten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten. 14.Het beheren en het oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap.

15.De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen  als in het buitenland, op aile wijzen, die zij het meest geschikt za! achten.

Aile bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitgevoerd voor eigen rekening of door onderaannemers. Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking er van te bevorderen of vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname, of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen, bestaande of nog op te richten, zo in België ais in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zo in België ais in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt acht.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in artikel 157 van de wet van vier december negentien honderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentien honderd één en negenig.

Behoren ook niet tot de activiteiten van de vennootschap, deze die zij niet mogen doen zonder erkenning ais vastgoedmakelear overeenkomstig het Koninklijk Besluit van zes september negentien honderd drie en negentig tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep vastgoedmakelaar.

Handelingen waarvoor de goedkeuring of het toezicht van de commissie voor Bank  en Financiewezen vereist is, worden evenwel uitgesloten.

Dit alles in de ruimste zin."

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 100.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 11100ste van het kapitaal. Het kapitaal is volledig volstort.

De overgenomen vennootschap:

De BVBA ISEM PHARMA, vennootschap naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel gevestigd te 9750 Zingem, Strijpstraat 35, met ondernemingsnummer 0862.265.167, RPR Gent (afdeling Oudenaarde), werd opgericht blijkens akte verleden voor meester Philippe Stockman, notaris met standplaats te Moorslede op 6

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

december 2003, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 december daarna onder het nummer 03144143.

De statuten werden voor het laatst gewijzigd, houdende o.a. wijziging boekjaar, blijkens proces - verbaal verleden voor meester Hendrik Debucquoy, notaris met standplaats te Diksmuide op 21 augustus 2013, bij uittreksel gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 september 2013 onder het nummer 13138708.

De vennootschap heeft blijkens haar gecoördineerde statuten volgend maatschappelijk doel:

"De vennootschalp heeft als doel:

1.Voor eigen re4ning

A/ het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

B/ de uitbating van één of meer apotheken, de groot  en kleinhandel, de aan  en verkoop alsook de bereiding van aile soorten chemische, farmaceutische, fytofarmaceutische, parafarmaceutische, homeopatische en hygiënsche producten, pesticiden en specialiteiten inclusief cosmetica, parfumerie, baby-, dieet-, kinder-, en natuurvoeding, alsook de groot  en kleinhandel, de aan  en verkoop, de productie en reparatie van aile soorten gezicht  en gehoortoestellen en voorwerpen in verband met de bandagisterie en orthopedie alsook in verband met het uitvoeren van klinische analyses;

C/ de uitoefening van de (thuis)verpleging op zelfstandige basis, verstrekken van toilettage, verstrekken van palliatieve verzorging en alle andere handelingen welke volgens de geldende deontologische en medische regels voortvloeien uit de thuis aan huis verpleging;

11.Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

Al het waarnemen van bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere ondernemingen of vennootschappen;

B/ het verlenen van administratieve prestaties voor rekening van derden, alsook het verlenen van adviezen omtrent de administratie of administratieve organisatie;

C/ de aan  en verkoop, in  en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

D/ het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

E/ het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel In verband staan en ',die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen;

F/ het toestaan Van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vomi.

De vennootschap mag aile verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

Bovenvermelde Opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschai; mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen ais bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies."

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 67.500,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van 1/100ste van het kapitaal. Het kapitaal Is volledig volstort.

DATUM VANAF DEWELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VEN-NOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERR1CHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen verricht vanaf 1 januari 2014 door de BVBA ISEM PHARMA worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de BVBA TD PHARM.

TOE TE KENNEN BIJZONDERE RECHTEN AAN DE AANDEELHOUDERS VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP

Er zijn geen houders van andere effecten dan aandelen, er zijn geen aandeelhouders met bijzondere rechten.

BIJZONDERE VOORDELEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er zijn geen bijzoIndere voordelen toegekend aan de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Aldus getekend voor BVBA !SEM !DHARMA

Voorbehouden 1 aan het Belgisch 'Staptsblad

BVBA TD PHARMA

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door haar

vaste vertegenwoordiger

Mevrouw Tineke DEMEYERE

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel dd. 7 mei 2014

, Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Verso : Naam en handtekening







23/07/2014
ÿþ !!~ ~ Mpt7 Wed 11.1

''~ ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~._

Gent

Afdeling Oudenaarde

1 1 SULT 2014

Griffie

OR

Ondernemingsnr : 0862.265.167

Benaming

(voluit) : Isem Pharma

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Strijpstraat 35 te 9750 Zingem

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING

"

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Bernard Denys te Avelgem de dertig juni twee duizend veertien, welke eerstdaags ter registratie zal aangeboden worden, dat :

- de vennootschap bij wijze van fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overgenomen werd door de besloten vennootschap met beperkte aansrpakelijkheid "TD Pharma", gevestigd te 9750 Zingem, Strijpstraat 35, ondernemingsnummer 0536.820.170, rechtspersonenregister Oudenaarde.

- het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel is overgegaan op de ovememende vennootschap.

- de vennootschap opgehouden heeft te bestaan.

-de raad van bestuur van de overnemende vennootschap gemachtigd werd tot uitvoering van al de hiervoor genomen beslissingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Bernard Denys

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte de dato 30 juni 2014.











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2014 : ME. - JAARREKENING 31.08.2013, GGK 25.01.2014, NGL 27.01.2014 14016-0062-014
26/09/2013
ÿþ>r i

rr r )- ~ Mod Word 11.1

L~~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111 111111 II

*13146766* Oudenaarde

1 7 SEP. 2013 Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0862.265.167

Benaming

(voluit) : Isem Pharma

(verkort) :

Rechtsvorm : B.V.B.A.

Zetel : Strijpstraat 35, 9750 Zingem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerders

De aandeelhouders keuren met éénparigheid van stemmen het ontslag van de zaakvoerders Dhr. Vander Beke Emmanuel en Mevr. Bulcke Isabel goed, met ingang vanaf 01/09/2013. Er wordt hun tevens kwijting verleend voor het door hen uitgeoefende mandaat.

TD Pharma BVBA

BE 0536.820.170

Vertegenwoordigd door Mevr. Tineke Demeyere

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/09/2013
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

OudenaardE

2.9 AU, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0862.265.167

Benaming (voluit) : ISEM PHARMA

(verkort) : *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Strijpstraat 35

9750 Zingem

Onderwerp akte : BVBA: wijziging

Tekst

¬ Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Hendrik DEBUCQUOY, notaris met standplaats te

Diksmuide, op 21 augustus 2013, geregistreerd te Diksmuide (twee bladen, geen verzendingen) op 26 augustus 2013, boek 431, blad 51, vak 14, ontvangen vijftig euro (50,00-EUR), getekend de e.a. inspecteur BAERT K, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'SEM PHARMA en dat onder meer volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

1) om het boekjaar van de vennootschap in die zin te wijzigen dat het voortaan begint op één september om te eindigen op éénendertig augustus. Bij wijze van overgangsmaatregel wordt het huidig boekjaar, dat is;: begonnen op één januari, vervroegd afgesloten op éénendertig augustus tweeduizend en dertien

Eveneens met eenparigheid van de stemmen wordt beslist dat de jaarvergadering voortaan wordt gehouden op de laatste zaterdag van januari om zestien uur. Bij wijze van overgangsmaatregel wordt beslist de eerst.; volgende jaarvergadering te houden in de maand januari van het jaar tweeduizend en veertien.

De statuten worden aan deze beslissing aangepast door de woorden "januari" en "december" in artikel tweeëntwintig van de statuten te vervangen door respectievelijk "september" en "augustus", en door het woord;: "mei" in artikel achttien van de statuten te vervangen door "januari".

2) om de gecoördineerde tekst van de statuten te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de, bevoegde rechtbank van koophandel overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, en meer in hete algemeen tot aanpassing van de statuten aan de genomen besluiten en tot uitvoering van alle voorgaande:, besluiten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

Hendrik DEBUCQUOY, notaris

tegelijk neergelegd:

- expeditie pv buitengewone algemene vergadering;;

- coördinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/09/2013
ÿþ~

Mal ZO

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie naineerlegging ter griffie van de akte

'111111!1!1]111111Ï11111111

Ondernemingsnr : D862.265.167

Benaming

(voluit) : ISEM PHARMA

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Strijpstraat 35 te 9750 ZINGEM

Onderwerp akte : benoeming zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering dd. 21/08/2013 werden de volgende beslissingen genomen:

- de vergadering beslist om BVBA TO PHARMA, vertegenwoordigd door mevrouw 1JEMEYERE Tineke, te benoemen tot zaakvoerder en dit met ingang van 2210812013.

VANDER BEKE Emmanuel

zaakvoerder

Oudenaarde

2 6 AUG. 2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto

Verso Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Naam en handtekening.

10/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 03.06.2013 13150-0559-014
20/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.06.2012, NGL 16.07.2012 12305-0468-014
24/02/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 23.02.2015 15046-0261-012
08/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 31.05.2011 11136-0573-014
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 25.06.2010 10222-0342-014
13/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 20.06.2009, NGL 09.07.2009 09388-0200-014
09/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 21.06.2008, NGL 04.07.2008 08355-0203-014
05/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 30.06.2007, NGL 30.08.2007 07680-0064-014
31/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.04.2005, NGL 27.05.2005 05178-3362-013

Coordonnées
ISEM PHARMA

Adresse
STRIJPSTRAAT 35 9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande