ISENSE IT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ISENSE IT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.996.586

Publication

21/01/2014
ÿþMod ZO

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 0 JAN. 2014

Griffie

1111111111101111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

, Ondernemingsnr o5ti3,` 13C .S86

Benaming

(voluit) : iSense it

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9550 Herzele, Gentweg 10

Onderwerp akte : Oprichtingsakte

Uit een akte, verleden voor Meester Carmen de Vuyst, notaris met standplaats te Herzele op 9 januari 2014 blijkt :

1.De heer Baele Tom, echtgenoot van mevrouw BAERT Muriel, wonende te 9550 Herzele, Gentweg 38B. Gehuwd onder het beheer der wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, niet gewijzigd tot op heden: zoals zij verklaren,

2. De heer VAN HECKE Geert, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te: hebben afgelegd, wonende te 9550 Herzele, Gentweg 10

een besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijheid hebben opgericht onder de naam 'iSense it', met: maatschappelijke zetel te 9550 Herzele, Gentweg 10, hebbende als doel, in België en in het buitenland, in eigen; naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-Het verlenen van diensten in de ruimste zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, maar bepaald op het vlak van het ontwikkelen, opzetten, uitwerken, opvolgen en begeleiden van alle mogelijke meet-, monitoring-, alarmering-, tracering- en registratiesystemen.

Trajectbegeleiding, procedure- en procesopvolging behoren eveneens tot de core. Dit zowel op vlak van hard- en software ontwikkeling als op vlak van bijhorende consultancy inzake soft-skilis (bvb Change Management, gedragsverandering enzoverder). Aile daarvoor benodigde acties om dit te bereiken: Ontwikkelen van software en elektronica, het opzetten en ontwikkelen van IT systemen, soft- en hardwareplatformen. Eveneens het leveren van alle diensten en het verlenen van allerhande vormen van advies, bijstand en ondersteuning in de ruimste zin. Het uitvoeren van Kalibraties en afleveren van certificaten hiervoor. De aan- en verkoop alsmede de productie en het assembleren van hardware en-benodigdheden.

-Het verrichten van studieopdrachten en onderzoeken in de ruimste zin van het woord. Het samenwerken met alle nodig geachte partners hiervoor, Zowel in samenwerking met onderzoeks-, overheids- als. privéinstellingen, vrije beroepen, eenmanszaken enzoverder. Dit zowel in eigen opdracht ais in opdracht van, derden. Het uitgeven van resultaten van deze onderzoeken.

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op hard-en software, ergonomie, databases, analyseren, programmeren in de meest ruime zin. Projectmanagement in de meest ruime zin.

-Het ontwikkelen van opleidingen in de ruimste zin van het woord en meer specifiek in softwareplatformen: en geïntegreerde tools. Het geven van opleidingen zowel voor personen als groepen. Het begeleiden van aile: mogelijke organisaties hierin. Het samenwerken met partners om dit te bereiken.

-Het geven van advies inzake veilig gedrag en gedragsveranderingen.

-De vennootschap mag in België en in het buitenland alle industriële, commerciële en financiële, roerende, en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot of in verband staan; met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn dat zij het bereiken ervan geheel of gedeeltelijk bevorderen: of vergemakkelijken,

-De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal- of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaan, de hiervoor vermelde rechten vervreemden, alle kredieten aangaan en daartoe de nodige waarborgen stellen,: onder andere hypothecaire en in de meest ruime zin alle rechtshandelingen stellen om dit doel te realiseren.

-De vennootschap mag investeren in, aankopen en verkopen, ruilen, huren en verhuren, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, van onroerende goederen of gedeelten ervan voor industriële, bureel-, recreatie, bedrijfs- of privédoeleinden en het verkrijgen en verstrekken van zakelijke rechten terzake, met; uitsluiting van de activiteiten waarvoor een bijzondere erkenning is vereist, indien deze erkenning niet is-verkregen.

. -De vennootschap Kan tevens als doel hebben het patrimoniumbeheer, aankoop, verkoop, huur of verhuur,'

huurfinanciering, bouwen, doen bouwen, onderhouden, verkavelen, prospecteren en uitbaten, terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M -De Vennootschap kan zich ook bezig houden met de aankoop, verkoop, importeren, exporteren, huur, verhuur en/of terbeschikkingstelling van allerhande apparaten, installaties en materialen in de meest ruime zin.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge -De Vennootschap mag, zowel in België ais in het buitenland, door inbreng, fusie, inschrijving, overname, opslorping of op om het even welke andere wijze deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of die nuttig zijn voor de realisatie van haar maatschappelijk doel,

-Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. Deze opsomming is louter numeratief niet dien verstande dat de vennootschap geen activiteiten zal verrichten waarvoor een vergunning vereist is, zonder deze vergunning eerst te hebben verkregen.

-De Vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

-De zaakvoerders zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren,

-Het waarnemen, hetzij tijdelijk, hetzij voor langere duur van mandaten als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar of operationele lastgevingen en dit voor alle ondernemingen.

-Het optreden als bemiddelaar en commissionair in de handel; de import, export en handel van consumptiegoederen, halffabricaten en grondstoffen.

-Het verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande, zo roerende als onroerende.

-Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL

Het Kapitaal bedraagt VIJFTIGDUIZEND EURO (50.000,00 ¬ ) vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfhonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De vijfhonderd (500) aandelen werden als volgt onderschreven:

1, De heer Baele Tom, wonende te 9550 Herzele, Gentweg 38B, titularis van tweehonderd vijftig (250) aandelen

2. De heer VAN HECKE Geert, wonende te 9550 Herzele, Gentweg 10, titularis van tweehonderd vijftig (250) aandelen

Totaai vijfhonderd (500) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van VIJFTIGDUIZEND EURO (50.000,00 E).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE65 0688 9856 7196, geopend namens de vennootschap in oprichting bij Belfius Bank.

Een bankattest, gedateerd op 7 januari 2014, werd als bewijs van de storting aan Ons, instrumenterende notaris, overhandigd.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet..

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Voor alle investeringen, contracten en betalingen boven de som van zevenduizend vijfhonderd euro (7.500,00 ê) dienen de zaakvoerders gezamenlijk op te treden.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of ais verweerder,

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet,

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand december om 18u.

BOEKJAAR

4,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

'Voorbehouden

aan het ''Belgisch Staatsblad

Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van hetMdaaropvolgend jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zat geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

OVERGANGSBEPALINGEN"

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op 30 juni 2015.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de " tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffe van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen,

SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

b. te benoemen tot deze functie

1.BVE3A Tom Baele, met maatschappelijke zetel te 9550 Herzele, Gentweg 388, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Guy Walraevens te Herzele op 8 december 2011, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 16 december daarna, onder nummer 11307421, met benoeming van de vaste vertegenwoordiger: de heer Baele Tom, voornoemd.

2.BVE3A TRACE IT, met maatschappelijke zetel te 9550 Herzele, Gentweg 10, opgericht blijkens akte: verleden voor notaris An-Katrien Van Laer te Herne op 18 maart 1999, gepublicëerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 2 april daarna, onder nummer 990402-365, gewijzigd bij akte verleden voor notaris Dirk , Van Den Haute te Sint-Kwintens-Lennik op 14 maart 2003, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 3 april daarna,

onder nummer 03038503, met benoeming van de vaste vertegenwoordiger: de heer Van Hecke Geert, voornoemd.

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, Guy' Schollaert, gedelegeerd bestuurder van Baker Tilly Betgium Accountants & Belastingconsulenten Burg. CVBA, met maatschappelijke zetei te 9300 Aalst, Kareelstraat 122, aan wie de macht verleend wordt om de nodige , formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondememingsloket

Bij deze geef ik, notaris Carmen de Vuyst, de toestemming om voormelde vennootschap te laten doorgaan vocr Registratie met deel enkel neerlegging ter griffie

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Carmen de Vuyst

Tegelijk hiermede neergelegd

* uitgifte oprichtingsakte

Carmen de Vuyst

Op de laatste biz. van Lui B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 25.01.2016, NGL 29.01.2016 16034-0379-017

Coordonnées
ISENSE IT

Adresse
GENTWEG 38B 9550 HERZELE

Code postal : 9550
Localité : HERZELE
Commune : HERZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande