ISW CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ISW CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 463.809.656

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 03.07.2014 14261-0363-009
10/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 04.07.2013 13274-0150-010
10/07/2012
ÿþ~ -

lli

«iziain3*

E St

mod 11.1

LM: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

}C ,. "

~r~EÉ:C~~~ L T GENT

3

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : BE0463.809.656

Benaming (voluit) : RECATEL

:i

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Guldenmeers 11

9050 Gent (Gentbrugge)

Onderwerp akte ; B.A.V. - Wijziging van de naam van de vennootschap. - Wijziging van de zetel van de vennootschap. - Wijziging van het doel. - Ontslag van een statutaire zaakvoerder. - Benoeming van een statutaire zaakvoerder. - Wijziging van artikel 12 van de statuten. - Aanpassing van de statuten aan het nieuwe Wetboek van Vennootschappen. - Machtigingen.

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyffe te Maldegem, op 28 juni 2012, neergelegd voor; registratie, blijkt dat er volgende beslissingen werden genomen

BESLUIT '1. WIJZIGING VAN DE NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen in,; "ISW CONSULTING",

BESLUIT 2. AANPASSING VAN ARTIKEL ÉÉN VAN DE STATUTEN. _; De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel één van de statuten, ingevolge:; 3; voornoemde beslissing, te vervangen door de volgende tekst

`Artikel 1 . Naam.

°= De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid draagt de naam "ISW CONSULTING".

BESLUIT 3. WIJZIGING VAN DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP. ' De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de zetel van de vennootschap over te:: brengen met ingang van heden naar 9000 Gent, Lozevisserstraat 5b. BESLUIT 4. AANPASSING VAN ARTIKEL TWEE VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, en rekening houdende met de hiervoren genomen beslissing, artikel twee van de statuten te wijzigen en te vervangen door de volgende tekst:

" "Artikel 2. Zetel,

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9000 Gent, Lozevisserstraat 5 B. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, j: agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten." BESLUIT 5. WIJZIGING VAN HET DOEL.

;. De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de voorzitter te ontslaan van het voorlezen; van het verslag van de zaakvoerder van de vennootschap, omvattende de verantwoording van de voorgestelde doelswijziging, en van de staat van activa en passiva van de vennootschap in het kader van de doelswijzigingi; afgesloten op eenendertig maart tweeduizend en twaalf.

De aandeelhouders erkennen een afschrift van dit verslag te hebben ontvangen en ervan kennis te hebben; x; genomen. Het verslag van de zaakvoerder en de bijgevoegde staat van actief en passief zullen samen met een afschrift; =,t van huidige akte neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel overeenkomstig het;, Wetboek van Vennootschappen.

; Vervolgens beslist de algemene vergadering met eenparigheid van stemmen het doel te wijzigen en artikel drie', van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Artikel 3. _; De vennootschap heeft tot doe!:

- Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon in België of in het buitenland, alle verrichtingen te ondernemen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Voor-ll!ehou en ° aan t Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

verband houden met de uitbating van restaurant, café, hotel, traiteurdienst, inrichting van banketten, feestmalen, rouwmalen en dergelijke.

- Het bekleden van metaal met andere beschermende of decoratieve materialen dan metaal (plastificeren, emailleren, lakken, enzovoort.

Het harden en poetsen van metaal, het vertinnen van koperen kookgerei,

- Het slijpen van messen en scharen.

- Het plateren, anodiseren, enzovoort van metaal.

- Het bekleden van metaal door elektrolyse en indompeling.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan ° en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

s - Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met , betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of , aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coérdinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt; het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vomi; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen era kapitalisatieondememingen; het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante ? immateriële duurzame activa; het verlenen van administratieve prestaties en computerservices; het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

- het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; consultancy in de ruimste zin van het woord, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur." BESLUIT 6. ONTSLAG EN DÉCHARGE VAN DE'STATUTAIRE ZAAKVOERDER DE HEER DE HEEM ELI. De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen ontslag te verlenen aan de thans in functie zijnde zaakvoerder, de heer DE HEEM Eli te rekenen vanaf heden.

, Er zal hem automatisch décharge verleend worden voor het gevoerde beleid bij de goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

: De heer DE HEEM ELI, alhier vertegenwoordigd door juffrouw PAUWELS Kim Julia Raymond [I.K. 591' 0854833-74] [R.R. 840827 364 64], notarieel medewerker, geboren te Eeklo op zevenentwintig augustus negentienhonderd vierentachtig, wonende te 9990 Maldegem, Noordstraat 79, ingevolge onderhandse volmacht van zesentwintig juni tweeduizend en twaalf, welke aan deze akte zal worden toegevoegd, betuigt alhier zijn instemming met het verleende ontslag,

BESLUIT 7. BENOEMING VAN EEN STATUTAIRE ZAAKVOERDER.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen ais statutaire zaakvoerder te benoemen voor de duur van de vennootschap mevrouw SWARTELÉ Inge voornoemd, die verklaart haar opdracht te aanvaarden onder bevestiging dat zij niet getroffen is door een maatregel die zich hiertegen verzet.

BESLUIT 8. WIJZIGING VAN ARTIKEL 12 VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel twaalf van de statuten in overeenstemming te brengen met de hiervoren genomen beslissing en te vervangen door de volgende tekst; "Artikel 12. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet' vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, mevrouw SWARTELÉ Inge voornoemd, die verklaart haar opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan hit Belgisch Staatsblad

vereisten voor de statutenwijziging.

BErSLUIT 9. AANPASSING VAN DE STATUTEN AAN HET NIEUWE WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

De algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten van de besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten, en te wijzigen na

actualisering, vernieuwing en hemummering van de tekst, en aanpassing van de statuten aan de verschillende

wijzigingen van de vennootschappenwet en het Wetboek van Vennootschappen.

Nadat elk artikel afzonderlijk werd besproken en goedgekeurd, besluit de vergadering dat de statuten van de

vennootschap voortaan zullen luiden als volgt :

VASTSTELLING VAN DE NIEUWE TEKST VAN DE STATUTEN.

Naam : ISW CONSULTING

Ltte1 9000 Gent, Lozevisserstraat 5b

De vennootschap heeft tot doel:

- Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon in België of in het buitenland, alle verrichtingen te ondernemen die verband houden met de uitbating van restaurant, café, hotel, tralteurdienst, inrichting van banketten, feestmalen, rouwmalen en dergelijke.

- Het bekleden van metaal met andere beschermende of decoratieve materialen dan metaal (plastificeren, emailleren, lakken, enzovoort.

Het harden en poetsen van metaal, het vertinnen van koperen kookgerei.

- Het slijpen van messen en scharen. - Het plateren, anodiseren, enzovoort van metaal.

- Het bekleden van metaal door elektrolyse en indompeling.

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

- Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

- Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen, zoals het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt; het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen; het waarnemen van aile bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante ; immateriële duurzame activa; het verlenen van administratieve prestaties en computerservices; het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen. - het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; consultancy in de ruimste zin van het woord, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Daar :

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

eitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend viifhonderd tweeënnegentig euro í¬ 18.592.00). Het wordt vertegenwoordigd door zevenhonderd viiftiq aandelen no naam zonder vermelding van de nominale waarde,

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die: belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, mevrouw SWARTELE trage'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

voornoemd, die verklaart haar opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten,, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste maandag van de maand juni om tien uur of op het uur vermeld in de oproeping. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om tien uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Boekiaer :

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar.

Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige voorzieningen ' en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze ééntiende van het kapitaal bedraagt.

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door de algemene vergadering.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. BESLUIT 10. LAATSTE BESLUIT MACHTIGINGEN.

De algemene vergadering verleent met eenparigheid van stemmen alle machten aan de zaakvoerder om voorgaande beslissingen uit te voeren.

' Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte véér registratie. Bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Staat van actief en passief.

De Notaris, Christian VANHYFTE.

r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vísor-4)beh9q en

aan het

Belgisch Staatsblad

25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 18.06.2012 12186-0406-011
14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.06.2011, NGL 09.07.2011 11280-0546-011
29/08/2008 : GE189787
10/07/2008 : GE189787
22/05/2015
ÿþVoorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Moa worrn.1

[,-ja _ ;< 1n de bijlagen bij het Belgisch Staatsbxad.bekendie.maken.opie

na neerlegging ter griffie van de e En G ;+Te L E G D I

E. b,T ,

1 z -05- 2015

RECHTBANK. VAN

I KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

mu

5 73930*

Ondememingsnr : 0463.809.656

Benaming

(voluit) : ISW CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Lozevisserstraat 5B, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsen maatschappelijke zetel

Bij wijze van eenvoudige beslissing van de zaakvoerder werd op 25/04/2015 de maatschappelijke zetel verplaatst naar Perkamentstraat 12 te 9000 Gent.

Mevrouw Swartelé Inge,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2007 : GE189787
07/07/2005 : GE189787
03/08/2004 : GE189787
28/07/2003 : GE189787
19/12/2001 : GE189787
04/07/2001 : GE189787
25/07/1998 : GE189787
22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 12.07.2016 16320-0015-011

Coordonnées
ISW CONSULTING

Adresse
PERKAMENTSTRAAT 12 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande